Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim degerler sizinkimden daha kotuydu . dr bi iki ay daha deneyin direkt ameliyat diyemem dedi . solda varikosel varmis . promotil men verdi . sabah aksamda keciboynuzu pekmezi yiyoruz
Bizim 14 aydır olmuyor canım değerler buna yakındı sonra geven ay gitti özel bi hast oldu değerleri çok kötüydü başka yere yaptırdı sonuç bu 3 ay progeny m kullandı bi ise yaramadı

Yarın gidicem 52 gündür durmadan geliyor hem kan hemde parçalar.

Yarın gidicem 52 gündür durmadan geliyor hem kan hemde parçalar.
Git canım ihmal etme. Uzun süre olmuş. Burada okuyorum lekenlemesi uzun süre devam edenleri ama senin parçalıymış. Bende aksine hiç kanama olmadı. O yüzden gittim bende doktora. Benim daha erken kayıptı seninki daha ileri haftada olduğu içindir belki. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Bu arada test sonucu çıkmış bizim. Nasıl bir test yorumlamaysa sadece sayıyla ilgili bilgi var. O da birazcık artmış işte. Başka bir yerde ayrıntılı bakmak gerekecek

Kizlar bizde emodex ve E vitaminine basladik bugün Allahin izniyle insaAllah guzel sonuclar aliriz.birde sabahlari ac karna zeytinyaginda bekletilmis iñcir karisimi yaptim.insaAllah bende müjdeli haberler veririm burda sizlere.cok faydaniz oldu herbirinizden Allah razi olsun

Kızlar bir şey soracağım B Beyza_2018 Saklicennet bu amca atıyorum emodeks gibi bi takviye de veriyor mu ? Bitkisellerin dışında
Tam öyle olmasa da yakın şeyler veriyor bize 1 tane kapsüllü hap vermişti ama ben harnup diye bir takviyesi daha var onuda almıştım gün de 2 birinden 2 diğerinden verdim.

Kizlar goren ve bilgisi olan lutfen yazsin.adetime 1hafta var.temizlik yapiyordum azonce egilip kalkarken kasigima batma gibi bisy oldu.pek onemsemedim devam ettim ani hareketlerde ciz ciz eden agrilar devam etti.acaba rahimmi dokuluyor(adete yakin olurmus ya)yoksa bebismi var anlayamadim

ikisi de olabilir. insallah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…