- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Bizim 14 aydır olmuyor canım değerler buna yakındı sonra geven ay gitti özel bi hast oldu değerleri çok kötüydü başka yere yaptırdı sonuç bu 3 ay progeny m kullandı bi ise yaramadıbizim degerler sizinkimden daha kotuydu . dr bi iki ay daha deneyin direkt ameliyat diyemem dedi . solda varikosel varmis . promotil men verdi . sabah aksamda keciboynuzu pekmezi yiyoruz
Yarın gidicem 52 gündür durmadan geliyor hem kan hemde parçalar.Ben kürtaj olduğumda 28. Günde adet olmustum öncesinde de 1 hafta 10 gün lekelenmelerim olmuştu ama nasıl birbtevafuksa kürtaj olduğum gün hamile olmasam adet olacağım güne dek gelmişti doktoruna sorsan tekrar muayene istesen iyi olur kürtaj sonrası iyi takip edilmesi gerekir
Git canım ihmal etme. Uzun süre olmuş. Burada okuyorum lekenlemesi uzun süre devam edenleri ama senin parçalıymış. Bende aksine hiç kanama olmadı. O yüzden gittim bende doktora. Benim daha erken kayıptı seninki daha ileri haftada olduğu içindir belki. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı gebelikler hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.Yarın gidicem 52 gündür durmadan geliyor hem kan hemde parçalar.
Kaçtı canım sayiniz şuan kaç olmuş pekiBu arada test sonucu çıkmış bizim. Nasıl bir test yorumlamaysa sadece sayıyla ilgili bilgi var. O da birazcık artmış işte. Başka bir yerde ayrıntılı bakmak gerekecek
Netten mi almıştın bide canım ? Yoksa eczaneden mi istedinBiz kullaniyoruz canım daha önce sayimizi yukseltmisti
Kardeşlerim eczanede çalışıyor canim onlardan alıyorum uygun fiyata nette biraz pahalıNetten mi almıştın bide canım ? Yoksa eczaneden mi istedin
Sonuç neçıktı? Ne yazıyor?Bu arada test sonucu çıkmış bizim. Nasıl bir test yorumlamaysa sadece sayıyla ilgili bilgi var. O da birazcık artmış işte. Başka bir yerde ayrıntılı bakmak gerekecek
Tam öyle olmasa da yakın şeyler veriyor bize 1 tane kapsüllü hap vermişti ama ben harnup diye bir takviyesi daha var onuda almıştım gün de 2 birinden 2 diğerinden verdim.Kızlar bir şey soracağım B Beyza_2018Saklicennet bu amca atıyorum emodeks gibi bi takviye de veriyor mu ? Bitkisellerin dışında
B Beyza_2018zeynepppppppp B Birmucize Suskun Ceylan ve diğer arkadaşlar.
Biz test verdik ve sonuçlarını aldık. Beyzacım amcanın takviyesini 1 ay kullandık.
Sonuç;
İleri hız %6 sonuç yok
Yerinde haraket %3
Haraketsiz 91
Sayı 155 milyon
Volüm 2ml
Morfoloji 3
Olmayınca olmuyor galiba.[/QUOTEhangi Hangi takviye vitamini kullanmıştınız
Opstravent Bitti miEkstra sperra veriyordum o bitti opstravent aldım.
dna hasar testi ile kromozom testi ayni seymiSaklicennet B Birmucize kızlar tüp bebek yaptırmadan önce DNA hasar testi yaptirsammi yoksa tüp bebekte sağlıklar seçiliyor falan diyorlar napiyim acaba
Bilmiyorum canimdna hasar testi ile kromozom testi ayni seymi
Hayır değil.dna hasar testi ile kromozom testi ayni seymi
Kizlar goren ve bilgisi olan lutfen yazsin.adetime 1hafta var.temizlik yapiyordum azonce egilip kalkarken kasigima batma gibi bisy oldu.pek onemsemedim devam ettim ani hareketlerde ciz ciz eden agrilar devam etti.acaba rahimmi dokuluyor(adete yakin olurmus ya)yoksa bebismi var anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?