Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben bu aralar baya bir yoğunum ama hep aklımdasınız.
Afilim92 tatlım bugün bana dua edersen çok sevinirim.
Ederim canim sana ve kizlara .Rabbim duamizo kabul etsin .Siz de bize dua edin .Bebeğim sesi gidene kadar agliyor. Uykuya dalamiyor

Kızlar gunaydin hayırlı bayramlarımız olsun ,gelecek yılki kurbanda bebeklerimizle kutlayalim inş.Rabbim lütfuyla merhametiyle nice güzellikler ihsan etsin inşallah

Hayirli bayramlar hanimlarr. Uff ben cok kötüyüm. Adetim bitti gün geçti yine adet oldum. Yani hangisi adet bana ne oluyor bilemiyorum. Tek bildigim et parcalari cikiyor icimden asilama neden olur mu böyle birşeye?

Kizlar bayraminiz kutlu mutlu olsun...
Kimler tup bebege baslayacak?
Gecen sene kirban bayramim zehir gibi gecmisti
Degerlerim cok dusuk cikmis bebegimin tutunamadigini ogrenmistim...
Allah ne kadar buyuk ki bu sene bayramda bebislerin kiyafetlerini utuluyorum...
Allahim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah..
Afilim92 canim ayaklarim cok sismeye basladi
Bol su az tuz ayaklarimi uzatmak disinda onerebulecegin bisey var mi?

Ben cok maden suyu içiyordum .Cok derken aksatmadan her gun 2 sise .Ayaklarini hep uzat .Benim son ay ayakkabılarım olmuyordu .Az yurusem ayaklarim hemen morariyordu .

Beth18 allah yardımcın olsun tatlım. Güzel şeyler yaşıyorsun darısı başımıza inşallah.

Kızlarrrrrrrrrr ben bu ay inofolik kullandım ama yine adetim gecikti. düzene sokar derken değişen birşey olmadı galiba.

Canım sen kadın doğuma gittin mi hiç?
Bir gidip görünsene adetlerinde geçikiyor onuda sorarsin

Canım sen kadın doğuma gittin mi hiç?
Bir gidip görünsene adetlerinde geçikiyor onuda sorarsin
Sordum göründüm görünen hiçbir sorun yok. Benim adetlerim düzenliydi problemleri öğrenince dengesi bozuldu. 2 aydır gidemiyorum ya hafta sonuna Yada bayrama denk geldi. Tekrar gidip tüm tetkikleri yaptıracağım. Hayırlısı bakalım.

Kizlar adet üzerine adet olan var mi? Yani adet oldum. 1 hafta sonra yine adet oldum ve gayet yoğun geciyor ikisi de

Ben cok maden suyu içiyordum .Cok derken aksatmadan her gun 2 sise .Ayaklarini hep uzat .Benim son ay ayakkabılarım olmuyordu .Az yurusem ayaklarim hemen morariyordu .
benim sabah kalktigimda bile sismis oluyor ellerim de sisiyor su şisesinin kapagini bile zor aciyorum ellerim aciyor. Acaba anormal bir durum mu var? Maden suyu bende iciyorum ama asitli oldugu icin gun asiri 1 tane iciyorum canim. Aslinda ayaklarimi otururken uzatiyorum ama iste bi kac is yapinca sonuc ayni
canimm hep duamdasiniz insallah zamani gelecek buraya yazacaksiniz inaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…