- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Bitmedi CAnım. Devam ediyoruz.Opstravent Bitti mi
Kuzum sizde hasar olduğunu düşünmüyorum fakat yapmakta fayda var birde muhakkak IMSI kullanmalısınız.Saklicennet @Aybalam- kızlar tüp bebek yaptırmadan önce DNA hasar testi yaptirsammi yoksa tüp bebekte sağlıklar seçiliyor falan diyorlar napiyim acaba
Bende girip bakiyorum kimsecikler yok
Ben bu aralar baya bir yoğunum ama hep aklımdasınız.Burası ne kadar sessiz
Merkez araştırıyorum daha irenbe yada Adana Başkent hastanesi oralarda varmiki hiç bilmiyorumBitmedi CAnım. Devam ediyoruz.
Kuzum sizde hasar olduğunu düşünmüyorum fakat yapmakta fayda var birde muhakkak IMSI kullanmalısınız.
Ederim canim sana ve kizlara .Rabbim duamizo kabul etsin .Siz de bize dua edin .Bebeğim sesi gidene kadar agliyor. Uykuya dalamiyorBen bu aralar baya bir yoğunum ama hep aklımdasınız.
Afilim92 tatlım bugün bana dua edersen çok sevinirim.
Ben cok maden suyu içiyordum .Cok derken aksatmadan her gun 2 sise .Ayaklarini hep uzat .Benim son ay ayakkabılarım olmuyordu .Az yurusem ayaklarim hemen morariyordu .Kizlar bayraminiz kutlu mutlu olsun...
Kimler tup bebege baslayacak?
Gecen sene kirban bayramim zehir gibi gecmisti
Degerlerim cok dusuk cikmis bebegimin tutunamadigini ogrenmistim...
Allah ne kadar buyuk ki bu sene bayramda bebislerin kiyafetlerini utuluyorum...
Allahim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallah..
Afilim92 canim ayaklarim cok sismeye basladi
Bol su az tuz ayaklarimi uzatmak disinda onerebulecegin bisey var mi?
Canım sen kadın doğuma gittin mi hiç?Beth18 allah yardımcın olsun tatlım. Güzel şeyler yaşıyorsun darısı başımıza inşallah.
Kızlarrrrrrrrrr ben bu ay inofolik kullandım ama yine adetim gecikti.düzene sokar derken değişen birşey olmadı galiba.
Sordum göründüm görünen hiçbir sorun yok. Benim adetlerim düzenliydi problemleri öğrenince dengesi bozuldu. 2 aydır gidemiyorum ya hafta sonuna Yada bayrama denk geldi. Tekrar gidip tüm tetkikleri yaptıracağım. Hayırlısı bakalım.Canım sen kadın doğuma gittin mi hiç?
Bir gidip görünsene adetlerinde geçikiyor onuda sorarsin
benim sabah kalktigimda bile sismis oluyor ellerim de sisiyor su şisesinin kapagini bile zor aciyorum ellerim aciyor. Acaba anormal bir durum mu var? Maden suyu bende iciyorum ama asitli oldugu icin gun asiri 1 tane iciyorum canim. Aslinda ayaklarimi otururken uzatiyorum ama iste bi kac is yapinca sonuc ayniBen cok maden suyu içiyordum .Cok derken aksatmadan her gun 2 sise .Ayaklarini hep uzat .Benim son ay ayakkabılarım olmuyordu .Az yurusem ayaklarim hemen morariyordu .
canimm hep duamdasiniz insallah zamani gelecek buraya yazacaksiniz inaniyorum...Beth18 allah yardımcın olsun tatlım. Güzel şeyler yaşıyorsun darısı başımıza inşallah.
Kızlarrrrrrrrrr ben bu ay inofolik kullandım ama yine adetim gecikti.düzene sokar derken değişen birşey olmadı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?