- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm şimdilik herşey yolunda çok şükür. Tedavim devam ediyor. Günde 48 mg kortizon kullanıyorum çok halsizim ve yüzüm şişiyor sivilce çıkıyor suratımda o biraz moralimi bozuyor başkada sorun yok. İyileşeyim de ilacı bırakınca düzelir inş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Sende çok kafana takma adetin düzene girer rahat ol herşey düzene girer. Emin ol. Eşin ve sen çok önemlisin bunu unutma çocuk olur zamanla. Sağlık herşeyden daha önemli tecrübe etmeden anlayın bunu inşşşşş. Sağlığın gidince çocuk umurunda bile olmuyor....zeynepppppppp zeynepcim sana da tekrar çok geçmiş olsun. Bu aralar çok yoğunum pek giremedim.
Umarım tüm sıkıntıların biran önce geçer.
Doğru söylüyorsun gerçekten öyle. Allah hepimize şifa versin. Bu günleri güzel bir şekilde atlatalım inşallah.Cnm şimdilik herşey yolunda çok şükür. Tedavim devam ediyor. Günde 48 mg kortizon kullanıyorum çok halsizim ve yüzüm şişiyor sivilce çıkıyor suratımda o biraz moralimi bozuyor başkada sorun yok. İyileşeyim de ilacı bırakınca düzelir inş. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş. Sende çok kafana takma adetin düzene girer rahat ol herşey düzene girer. Emin ol. Eşin ve sen çok önemlisin bunu unutma çocuk olur zamanla. Sağlık herşeyden daha önemli tecrübe etmeden anlayın bunu inşşşşş. Sağlığın gidince çocuk umurunda bile olmuyor....
12-14 gun arasi canimKızlar bir şey soracağım. Yumurtlama gününden 14 gün sonra adet olunur değil mi ?
Stres etkileyebilir canım benimde genelde 12-14 gün sonra olurHımm peki ben yumurtlama testi ile günümü az çok bildim üstüne 15 gün geçti meraklandım tabi ama ister istemez. Test yaptım negatif ama
Evet oldum bugün biraz geç oldu ama yumurtlamaya göre benim de hep 14. Gün de olur o yüzden merak etmiştimStres etkileyebilir canım benimde genelde 12-14 gün sonra olur
Ben de yumurtlamadan sonra 16 günde adet olmuştum aynı soru benimde kafamdaydı ovulasyon testi ile yakalamıştım yani ben o 14.olayına da inanmıyorum ama inşallah sende tutmuştur canımmmHımm peki ben yumurtlama testi ile günümü az çok bildim üstüne 15 gün geçti meraklandım tabi ama ister istemez. Test yaptım negatif ama
onceden sabah kalktigimda olmazdi ve uzatinca gecerdi simdi sabahtan itibaren şiş ve uzattigimda da gecmiyor. Bol su iciyorum dinlenmeye calisiyorum ama bakalim son zamanlarimizdayiz Allah guc kuvvet versinKızlar hepinizin bayramı mübarek olsun biraz geç kutlasamda :)
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Kızlar ümitsiz olmayın en az bende sizin kadar ümitsiz ve her fırsatta saatlerce ağlıyodum. Denemediğim şey kalmamıştı. 4 Yılda yaptığım onlarca test negatif sonuç ayrı hüzün.. Ne kadar zor olduğunu bizler gibi yaşayan bilir.
Çok şükür bin şükür Rabbime şimdi oğluşumuzu bekliyoruz.
Rabbim hepinize tez vakitte nasip etsin.her dua edişimde gruptaki herkese dua ediyorum.
Beth18 canm benimde ayaklarım davul gibi yürümekte bile zorlanıyorum. Doktorum normal dedi. Son aylara doğru oluyormuş soğuk suyla yıka bol bol demişti.
Amin canım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahonceden sabah kalktigimda olmazdi ve uzatinca gecerdi simdi sabahtan itibaren şiş ve uzattigimda da gecmiyor. Bol su iciyorum dinlenmeye calisiyorum ama bakalim son zamanlarimizdayiz Allah guc kuvvet versin
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun. ancak kızlar ben şunu anlayamıyorum. buradaki sonuçlara göre sperm sayısı hem ml de hem de toplamda olması gereken referansın 4 katı gibi bir şey. artı, hareket yüzdeleri de yine gayet iyi görünüyor. niçin ameliyat öneriliyor anlayamadım? ya da ben yanlış yorumluyorum, cevaplarsanız sevinirim.Kızlar eşim ameliyat olacak yarın ama geçen hafta tekrar sperm testi vermişti varikosal ameliyatı olacak bu arada yorumlar mısınız
Canım seni cok etkilemek istemem ama o vitaminler ani yükselişler sağlıyor tüp bebek dene bence. 9 ay vitamin kullanıp sonuc alamamış biri olarak söylüyorumKızlar merhaba bizde ileri hız problemi var %0 proxeed plus kullanyrz bunun yanında E vitamini de kullanmak isturz tavsiyeniz var mı?saraçoğlu tablet olmayan bitkisel tavsiye edyr evigen diye ama o da sanırım şırınga şeklinde yapılıyormuş,bilgisi ve tavsiyesi olan var mı?
Hızı artırmaz mı diyrsnz,biz henüz 2.ayımızdayız proxeed ile e vitaminini takviye yapalım dedik daha sonra keçiboynuzunu denicz inşallah,siz hamilesiniz sanırım problemimiz aynı mıydıCanım seni cok etkilemek istemem ama o vitaminler ani yükselişler sağlıyor tüp bebek dene bence. 9 ay vitamin kullanıp sonuc alamamış biri olarak söylüyorum
İleri hızlı hareket yoktu takviyelerle bazen arttı ama kendiliğimden gebe kalmaya yetmedi morfloji de yüzde 2 idi o da değişmedi Kaan Aydosla tedavi gördük 9 ay sadece sperm dna hasarı 37den 2 ye düştü ve tüp bebeğe başladık ilk denemede hamile kaldımHızı artırmaz mı diyrsnz,biz henüz 2.ayımızdayız proxeed ile e vitaminini takviye yapalım dedik daha sonra keçiboynuzunu denicz inşallah,siz hamilesiniz sanırım problemimiz aynı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?