Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizin adınıza çok sevindm rabbim bizlere de nasip eder inşallah.Bizde başlarda lökosit ve sayı dışında sorun yoktu,hız da iyiydi lökosit için antibiyotik kullanınca 0 düştü,sayı iyi durumda 2.ayımızdyz bakalım 1 ay sonra sonucumz ne olck doktor 3 ay süre vermşti,

Sayınız nasıldı peki?

Kaan hoca dna hasarı için ne vermişti size?

Hiz icin çakşır suyu kullanin

Instagram sayfada aydresi var bir ayda morfoloji 1 den 4 e çıktı sayıda ve ileri hızda nerdeyse 3/1 artış oldu doktorun verdiğipromen k ile birlikte düzenli kullandı ama
Merhaba. Instagramin yok ama googleden baktığımda çapa lokman hekim olarak çok firma çıkıyor. Tel numaraları filan var mı sizde? Kaan Bey randevusunu beklerken birşeyler de yapayım diyorum..

Selam arkadaşlar. Allahın izni ile oğlum oluyor. Onu ultrasonda öyle hareketli kıpır kıpır görmek harika bir duygu. Rabbim sizlere de göstersin inşallah. Dualarımdasınız her zaman
Ne guzel saglikla gelsin pasa .Sormak istedigin bir sey olursa cekinmeden sorabilirsin canim .49 gunluk acemi bir anneyim ama bu bebeler 1 gunde bile cok degisik tecrübeler kazandırıyor insana

Ne guzel saglikla gelsin pasa .Sormak istedigin bir sey olursa cekinmeden sorabilirsin canim .49 gunluk acemi bir anneyim ama bu bebeler 1 gunde bile cok degisik tecrübeler kazandırıyor insana
Amin canım benim sağlıkla gelsin inşallah güçlü bir bebek o. Her türlü zorluklara karşın ben burdayım dedi sende sağlıkla büyüt canım bebişini.

Amin canım benim sağlıkla gelsin inşallah güçlü bir bebek o. Her türlü zorluklara karşın ben burdayım dedi sende sağlıkla büyüt canım bebişini.
Insallah canim Rabbim arkadaslarimiza da nasip etsin .Onlar da heyecanla hamile olduklarini ,cinsiyeti,doğum öykülerini paylassinlar bizimle .

Topigimizde erkek bebek ağırlıkta sanırım benim,afilim,selvi,karabiberim,perican ablanın,limonlunun ikizlerinden biri,
Diğerlerini hatirlamiyorum

Insallah canim Rabbim arkadaslarimiza da nasip etsin .Onlar da heyecanla hamile olduklarini ,cinsiyeti,doğum öykülerini paylassinlar bizimle .
Allahım nasıl sevinirim nasıl mutlu olurum inşallah. Bizler birbirimizi en iyi anlarız. Çok dertleştik
Topigimizde erkek bebek ağırlıkta sanırım benim,afilim,selvi,karabiberim,perican ablanın,limonlunun ikizlerinden biri,
Diğerlerini hatirlamiyorum
Evet erkek senesi mi anlamadım bende bizim 2019 şubat annelerinde çoğunluk erkek bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…