Temmuz annelerinin cogunlugunun da oglu var :)Topigimizde erkek bebek ağırlıkta sanırım benim,afilim,selvi,karabiberim,perican ablanın,limonlunun ikizlerinden biri,
Diğerlerini hatirlamiyorum
Kuzum ben hemen hemen 1 aydır şehir dışındayım. İstanbul’a git gel yapıyorum fırsatım olmuyor girmeye. Bazen aklıma geliyor girmekte istemiyorum.
Çok sevindim canım benim rabbim devamını da getirsin inşallah.Selam arkadaşlar. Allahın izni ile oğlum oluyor. Onu ultrasonda öyle hareketli kıpır kıpır görmek harika bir duygu. Rabbim sizlere de göstersin inşallah. Dualarımdasınız her zaman
Aynı canım bende de değişik bişe yok :)Kuzum ben hemen hemen 1 aydır şehir dışındayım. İstanbul’a git gel yapıyorum fırsatım olmuyor girmeye. Bazen aklıma geliyor girmekte istemiyorum.
Sizleri merak ettiğim zaman geliyorum ama hamiş yokmuş.. bu aylar da çalışma Yok galiba kimsede.
Sen nasılsın?
Şubat sonu tedaviye başladık 3 ay ilaç kullandı eşim düşmeyince mayıs sonu kaan hoca tedaviyi sonlandırdı ve tüp bebeğe geçebilirsiniz dedi.Kac ay oldu siz tedaviye başlayalı? Biz ağustosta başladık Nisanda bitti tedavimiz.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam kızlar birkaç ay önce buraya yazmıştım eşimde tektük sperm çıkıyor ve kaliteli değil diye varikosel çıktı ameliyat oldu ise yaramadı daha önceden 3 negatif tüp bebek denememiz var eşimin sperm kalitesi iyi olmadığı için az embriyo oluşuyor dün 4.tüp . Bebek için yumurtalar toplandı 16 yumurta bugün aradılar çok şükür 8 tane dölkenmiş nolur beni dualarınıza alır mısınız içinizden ne gelirse bu defa transfere gidebilelim bu defa pozitif olsun son denemem lütfen dua eder misiniz canlarım dualarım hepinizle
Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahRabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.
sorusu aklıma geliyor? Değerler gayet iyi. Takviye olarak da promen k kullanabilirsiniz.Kızlar merhaba eşim varikosal ameliyatı oldu ameliyattan 3 gün önce yine test yaptırdı son durum bu 1 ay sonra randevusu var değerler nasıl sizce doktor takviye ilaç vermemiş prosed plus i çok okuyorum kafamıza göre gidip alsam mi
Yumurtaların döllenmesine çok sevindim. Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez mutlu son olur. Dua edeceğim.Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
14 aydır olmadı canım buna bağlı old söyledi doktor solda 3.5 mm sağda 1 mm 2 taraflı oldu hem elle hemde doppler ultrasonda cıktıAmeliyattan önceki değerler ise neden ameliyat oldu
sorusu aklıma geliyor? Değerler gayet iyi. Takviye olarak da promen k kullanabilirsiniz.
Değerler çok iyi inşallah sonuç alırsınız.14 aydır olmadı canım buna bağlı old söyledi doktor solda 3.5 mm sağda 1 mm 2 taraflı oldu hem elle hemde doppler ultrasonda cıktı
canim benim amh.ma baktilar mi bilmiyorum dr.la da konusmadik bilmiyorum o yuzden.Kızlar bir şey soracağım bilen var mı ? Amh değerleri nasıl olmalı benim 1,13 çıkmış?Beth18 canım ben göğşen hocaya gittim cuma günü muayene oldum. Senden etkilenmiştim.
Yorgun uykusuz ve bitkin .Su an bebegin uyudugu odanin önüne uzandım uyanirsa kosayim diye bekliyorum valla :) bu ara depresyondayım. Bebegimin uyku ve gaz problemi var .Birlikte ağlıyoruz. Eve tikili kaldik Gezmekten falan gectim yemek filan yiyemiyorum .Hamile kaldığım kilonun altına düştüm.Dun avm ye gittik .Gittigimiz gibi döndük. Bebegim bebek arabasini ,uykuyu ,ses ,ışık hic birini sevmiyor .Saklicennet A Ayliiinnnnn35 Suskun Ceylan Afilim92 nasılsınız kızlar bu arada merak ediyorum hepinizi?
Çok şükür canım evlat hasreti dışında pek bir problem Yok.Saklicennet A Ayliiinnnnn35 Suskun Ceylan Afilim92 nasılsınız kızlar bu arada merak ediyorum hepinizi?
Canım hocayı sevdim aslında o çok farklı bi bakış getirdi. Bana bu değerlerle 10 defa hanile kalman gerekir dedi ama tabi ileri hız çok düşük bizim. Bide gördüğüm en yüksek DNA hasarı sizinki dedicanim benim amh.ma baktilar mi bilmiyorum dr.la da konusmadik bilmiyorum o yuzden.
Yaaaa cok seviyorum gogsen hocayi. Ne dedi canim tup bebek tedavisine mi baslayacaksiniz?
Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah Şükrü bilenlerden olduğumuz için feraha ulaşacaksın.Yorgun uykusuz ve bitkin .Su an bebegin uyudugu odanin önüne uzandım uyanirsa kosayim diye bekliyorum valla :) bu ara depresyondayım. Bebegimin uyku ve gaz problemi var .Birlikte ağlıyoruz. Eve tikili kaldik Gezmekten falan gectim yemek filan yiyemiyorum .Hamile kaldığım kilonun altına düştüm.Dun avm ye gittik .Gittigimiz gibi döndük. Bebegim bebek arabasini ,uykuyu ,ses ,ışık hic birini sevmiyor .
Sikayetci degilim halime bin şükür ama anne psikolojisi cok baskaymis henuz uyum saglayamadik .Dışarda ağlayinca ne yaparim nasil sustururum korkusu yaşıyorum.
Bu gunler de geçecek biliyorum .Sukur cok sukur ...
Sen nasilsin neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?