Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum ben hemen hemen 1 aydır şehir dışındayım. İstanbul’a git gel yapıyorum fırsatım olmuyor girmeye. Bazen aklıma geliyor girmekte istemiyorum.
Sizleri merak ettiğim zaman geliyorum ama hamiş yokmuş.. bu aylar da çalışma Yok galiba kimsede.
Sen nasılsın?

Aynı canım bende de değişik bişe yok :)

Selam kızlar birkaç ay önce buraya yazmıştım eşimde tektük sperm çıkıyor ve kaliteli değil diye varikosel çıktı ameliyat oldu ise yaramadı daha önceden 3 negatif tüp bebek denememiz var eşimin sperm kalitesi iyi olmadığı için az embriyo oluşuyor dün 4.tüp . Bebek için yumurtalar toplandı 16 yumurta bugün aradılar çok şükür 8 tane dölkenmiş nolur beni dualarınıza alır mısınız içinizden ne gelirse bu defa transfere gidebilelim bu defa pozitif olsun son denemem lütfen dua eder misiniz canlarım dualarım hepinizle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kızlar merhaba eşim varikosal ameliyatı oldu ameliyattan 3 gün önce yine test yaptırdı son durum bu 1 ay sonra randevusu var değerler nasıl sizce doktor takviye ilaç vermemiş prosed plus i çok okuyorum kafamıza göre gidip alsam mi

Eklentiler

• 20180902_143317.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bir şey soracağım bilen var mı ? Amh değerleri nasıl olmalı benim 1,13 çıkmış? Beth18 canım ben göğşen hocaya gittim cuma günü muayene oldum. Senden etkilenmiştim.

Ameliyattan önceki değerler ise neden ameliyat oldu
sorusu aklıma geliyor? Değerler gayet iyi. Takviye olarak da promen k kullanabilirsiniz.

Ameliyattan önceki değerler ise neden ameliyat oldu

sorusu aklıma geliyor? Değerler gayet iyi. Takviye olarak da promen k kullanabilirsiniz.
14 aydır olmadı canım buna bağlı old söyledi doktor solda 3.5 mm sağda 1 mm 2 taraflı oldu hem elle hemde doppler ultrasonda cıktı

Kızlar bir şey soracağım bilen var mı ? Amh değerleri nasıl olmalı benim 1,13 çıkmış? Beth18 canım ben göğşen hocaya gittim cuma günü muayene oldum. Senden etkilenmiştim.
canim benim amh.ma baktilar mi bilmiyorum dr.la da konusmadik bilmiyorum o yuzden.

Yaaaa cok seviyorum gogsen hocayi. Ne dedi canim tup bebek tedavisine mi baslayacaksiniz?

Saklicennet A Ayliiinnnnn35 Suskun Ceylan Afilim92 nasılsınız kızlar bu arada merak ediyorum hepinizi?
Yorgun uykusuz ve bitkin .Su an bebegin uyudugu odanin önüne uzandım uyanirsa kosayim diye bekliyorum valla :) bu ara depresyondayım. Bebegimin uyku ve gaz problemi var .Birlikte ağlıyoruz. Eve tikili kaldik Gezmekten falan gectim yemek filan yiyemiyorum .Hamile kaldığım kilonun altına düştüm.Dun avm ye gittik .Gittigimiz gibi döndük. Bebegim bebek arabasini ,uykuyu ,ses ,ışık hic birini sevmiyor .
Sikayetci degilim halime bin şükür ama anne psikolojisi cok baskaymis henuz uyum saglayamadik .Dışarda ağlayinca ne yaparim nasil sustururum korkusu yaşıyorum.
Bu gunler de geçecek biliyorum .Sukur cok sukur ...
Sen nasilsin neler yapıyorsun?

canim benim amh.ma baktilar mi bilmiyorum dr.la da konusmadik bilmiyorum o yuzden.

Yaaaa cok seviyorum gogsen hocayi. Ne dedi canim tup bebek tedavisine mi baslayacaksiniz?
Canım hocayı sevdim aslında o çok farklı bi bakış getirdi. Bana bu değerlerle 10 defa hanile kalman gerekir dedi ama tabi ileri hız çok düşük bizim. Bide gördüğüm en yüksek DNA hasarı sizinki dedi işte şimdi benim hsg çekilmemi istedi bide eşim varikosel ameliyatı olduğu için 3 ay dolunca değerlerle birlikte bir daha değerlendirecek. Sağ yumurtalığım olması gereken yerde değilmiş bunu ilk söyleyen oldu bugüne kadar ki hiçbir doktor söylememişti. Filme bi bakalım dedi ay sonunda film çekileceğim inşallah.

Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah Şükrü bilenlerden olduğumuz için feraha ulaşacaksın.
Büyüdükçe toparlayacak inşallah.
Biz hiçbir şey yapmıyoruz. Varikosel ameliyatından sonra öylece kaldık.
Yaz bitti tatil bitti yarın işbaşı. Öyle canım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…