Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah düzeleceği zamani merakla bekliyorum .Insallah bu donem sana ugur getirsin yeni bir baslangic olsun .

Selam kızlar. İyice şaşırdı bünye. Adet gelsinde randevu alayım diye bekliyorum. Ben bekliyorum diye bir türlü gelemedi. İlk iki gün pembe akıntı gibi birşey geldi. Bu da ilkkez geliyor başıma. Ağrı var adet yoktu. Sabah keskin ağrıların sonunda sökülmeye başladı.Yarın arayacağım bakalım hayırlısıyla gidelim görüşmeye. İnşallah herkesin tedavisi,bekleyeşi iyi haberlerle sonuçlanır.

Yumurtaların döllenmesine çok sevindim. Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez mutlu son olur. Dua edeceğim.
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun çok sevinirim birilerinin duasında yer almaktan sende dualrımdasın cnm

Sizi azosperm grubundan hatırlıyorum galiba.Allahın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli embiriyolarınız oluşur ve inşallah ikizlerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.Adınızı bilmesem de inanın sizin için dua edeceğim.İnşallah Allah sabrınızın emeğinizin mükafatını verecek, İnşallah hayırlı haberlerinizi buradan alırız.

Evet canım yalniş hatırlamıyorsun azospern grubundaydık çok şükür bugünümüze darısı herkese inşallah
Adım Ayten canım duaların için çok teşekkür ederim birinin duasında yer almak kadar huzur verici bir şey yok Rabbim hepimize nasip etsin inşallah anneliği canım benim

Dualarımda varsın bilesin Rabbim hayırlısıyla inş anne olabilmeyi nasip etsin emek veren herkes duamda senin isminle de edeceğim inşallah Allah sesimizi duyacak ol diyecek olacak amin

Dualarımda varsın bilesin Rabbim hayırlısıyla inş anne olabilmeyi nasip etsin emek veren herkes duamda senin isminle de edeceğim inşallah Allah sesimizi duyacak ol diyecek olacak amin
Allah razı olsun canım benim amin milyon kere amin

Evlat hasreti içimizde bir yara.. rabbim bizi de o mutlu günlere ulaştırsın inşallah.. neler yapıyorsun şimdi ?
Şuan kendimi dinleme modundayım her geçen ay umutlar tükeniyor tüp bebeğe doğru yol alıyor gibiyim. Olsa da tüp bebek ile olsa. Tersi tedirgin ediyor.
Ailemin farklı şehirde yazlığı var bu ayı burada geçirdim diyebilirim. Kafamı dinliyorum. Eşimde gelip gidiyor. Tatile gitmedik bu sene tüp bebek için bütçeyi ayırdık. Takviyeleri azalttık. İstanbul’a gidince tekrar bir yükleme yapacağım. Tahlillerimi yaptırmaya çalışacağım. Ne zaman herşey tam anlamıyla hazır olursa artık tüp bebek deneyeceğim. Biim olmuyor hız ne yapsak yükselmedi sayı 155 milyon oldu ama hız olduğu yerde sayıyor. Belki olan spermler kalitelidir benim de yaş avantajım var kim bilir belki hemen olur.
Olsun bitsin böyle uğraşmak istemiyorum. Her gün aklımda bir an düşünmeden geçmiyor. Ne zor birşeymiş. Rabbim senelerce bekleyen ve hiç umudu olmayanlara yardım etsin çok zor. Geçenlerde Doğum günü partisine gittim. İlk yaş kutlaması. Hediye almak için çocuk mağazasına girdim. Hislerimi anlatamam gözümü kapatmak istedim Yok olmak istedim. Çok zoruma gitti. Çok üzüldüm üstüne parti kutlamalar çocuklar tuz biber oldu. Allahım daha kötüsüyle imtihan etmesin bizleri. Er yada geç olacak umudu ayakta tutuyor bir kez daha anladım.
Toparlanıp kaldığım yerden devam etmeliyim.
Hepimizin için geçerli olan birşey var hayat devam ediyor. Allah yardımcımız olsun.
Sen nasılsın?

AHhh tatlım benim aynen bende de hiç olmayan şeyler oluyor ve değiştikçe hamilelik belirtisimi acaba diye düşünüp düşünüp hayal kırıklığına uğruyorum.
Kesinlikle stres sıkıntı üzüntü. Düzenim mahvoldu 2016 takvimime bakıyorum senede sadece 2 kez düzenim değişmiş geri günlerim 30/32 arası düzenli problemler çıktıkça düzenim 30/32/....36 ya kadar çıkıyor arada da 40 veya 48 güne çıkıyor böyle olunca da üzülüyorum. Muhtemelen seninki de yaşadıklarından dolayı.

Sayımız toplam 300 milyon baş anomalisi yüzde 96 ileri hızlı sperm yok yavas hızlı vardı yüzde 20 kadar. Bir sürü farklı seyler denedi iğne tedavisi klomen vitamin
Canm bas anomalisi bizimde ayni yaaa tup bebek de sorun oluyormuyms.o ya sekil bozuklgu.oluoms yumurtayi dolleyemiomus cnm.cok skldi benim de of.of

Canm bas anomalisi bizimde ayni yaaa tup bebek de sorun oluyormuyms.o ya sekil bozuklgu.oluoms yumurtayi dolleyemiomus cnm.cok skldi benim de of.of
Baş anomalisi gercekten cok zor morfolojide nerde sıkıntı oldugu cook değiştiriyor herşeyi başta dna taşıyor en önemlisi akrozom taşıyor o olmadan döllenme asla olmaz gibi... ama sende yumurta varsa onda milyonlarca sperm var elbet sağlamı cıkar de gönlünü ferah tut

2 tane basarz oldu ztn devletde yaptrdm raporlu biri gecen sene biri bu sene nisan ama.gene olmdi 2.tane dondrlms var.ekimde 2.snide koyalm.dediler ve ztn ne.ims ne ics yontemi hcbri uygulanmadi.oda ozel olmadgi.icin bas anomalisi yuksek olan hastalarda imcs yontemi veya.ims yontemi.kulanmak iyi deglmi

Ben devlette aşılama yaptırdım hayatımın hatasıydı köpek yerine koyuyolar insanı o kadar mutsuz ettiler ki 5 dk sonra kalk kalk ne yatıyosun hala diyip yolladılar aşılamada ağlayarak bindim taksiye unutamıyorum. Şişli memorial şiddetle tavsiye ederim erkek infertilitesinde lab cok cok güclü bahceciye de görüsme yaptım orası daha cok kadın infertilitesine yönelik calısmaları cesitli. Bize mikrocip önermediler hız kötü cünkü orda hızlı olup gecicek de vs bize uymazdı ama morfoloji bozuklugu icin imsi lazımdı imsi uygulanarak secildi. Cok sükür ilk denemede pozitif oldu. Genetik taramadan da gecirdik embriyoyu dna hasarı sıçrar belki diye cok sükür ordan da temiz geldi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

Cnm gozn aydn cok ama cok sevndm darisi bze insalh

Devlet oyle canim adami.insan yerine koymuyorlar ne yazkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…