- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Evlat hasreti içimizde bir yara.. rabbim bizi de o mutlu günlere ulaştırsın inşallah.. neler yapıyorsun şimdi ?Çok şükür canım evlat hasreti dışında pek bir problem Yok.
1 in altında olması rezerv azlığı diye biliyorum. Sorun yok gibi görünüyor.
Insallah düzeleceği zamani merakla bekliyorum .Insallah bu donem sana ugur getirsin yeni bir baslangic olsun .Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah Şükrü bilenlerden olduğumuz için feraha ulaşacaksın.
Büyüdükçe toparlayacak inşallah.
Biz hiçbir şey yapmıyoruz. Varikosel ameliyatından sonra öylece kaldık.
Yaz bitti tatil bitti yarın işbaşı. Öyle canım işte..
Bekliyorum canım tüp bebek yapicaz çok şükür iyiyim sen nasılsınSaklicennet @Ayliiinnnnn35 Suskun Ceylan Afilim92 nasılsınız kızlar bu arada merak ediyorum hepinizi?
Ne zaman başlıyorsunuz canım? Ben de iyi diyelim iyi olsun işte..Günler beklemekle geçiyorBekliyorum canım tüp bebek yapicaz çok şükür iyiyim sen nasılsın
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun çok sevinirim birilerinin duasında yer almaktan sende dualrımdasın cnmYumurtaların döllenmesine çok sevindim. Allah yardımcınız olsun inşallah bu kez mutlu son olur. Dua edeceğim.
Sizi azosperm grubundan hatırlıyorum galiba.Allahın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli embiriyolarınız oluşur ve inşallah ikizlerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.Adınızı bilmesem de inanın sizin için dua edeceğim.İnşallah Allah sabrınızın emeğinizin mükafatını verecek, İnşallah hayırlı haberlerinizi buradan alırız.Selam kızlar birkaç ay önce buraya yazmıştım eşimde tektük sperm çıkıyor ve kaliteli değil diye varikosel çıktı ameliyat oldu ise yaramadı daha önceden 3 negatif tüp bebek denememiz var eşimin sperm kalitesi iyi olmadığı için az embriyo oluşuyor dün 4.tüp . Bebek için yumurtalar toplandı 16 yumurta bugün aradılar çok şükür 8 tane dölkenmiş nolur beni dualarınıza alır mısınız içinizden ne gelirse bu defa transfere gidebilelim bu defa pozitif olsun son denemem lütfen dua eder misiniz canlarım dualarım hepinizle
Evet canım yalniş hatırlamıyorsun azospern grubundaydık çok şükür bugünümüze darısı herkese inşallahSizi azosperm grubundan hatırlıyorum galiba.Allahın izniyle inşallah bu sefer sağlıklı kaliteli embiriyolarınız oluşur ve inşallah ikizlerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.Adınızı bilmesem de inanın sizin için dua edeceğim.İnşallah Allah sabrınızın emeğinizin mükafatını verecek, İnşallah hayırlı haberlerinizi buradan alırız.
Dualarımda varsın bilesin Rabbim hayırlısıyla inş anne olabilmeyi nasip etsin emek veren herkes duamda senin isminle de edeceğim inşallah Allah sesimizi duyacak ol diyecek olacak aminEvet canım yalniş hatırlamıyorsun azospern grubundaydık çok şükür bugünümüze darısı herkese inşallah
Adım Ayten canım duaların için çok teşekkür ederim birinin duasında yer almak kadar huzur verici bir şey yok Rabbim hepimize nasip etsin inşallah anneliği canım benim
Allah razı olsun canım benim amin milyon kere aminDualarımda varsın bilesin Rabbim hayırlısıyla inş anne olabilmeyi nasip etsin emek veren herkes duamda senin isminle de edeceğim inşallah Allah sesimizi duyacak ol diyecek olacak amin
Şuan kendimi dinleme modundayım her geçen ay umutlar tükeniyor tüp bebeğe doğru yol alıyor gibiyim. Olsa da tüp bebek ile olsa. Tersi tedirgin ediyor.Evlat hasreti içimizde bir yara.. rabbim bizi de o mutlu günlere ulaştırsın inşallah.. neler yapıyorsun şimdi ?
AHhh tatlım benim aynen bende de hiç olmayan şeyler oluyor ve değiştikçe hamilelik belirtisimi acaba diye düşünüp düşünüp hayal kırıklığına uğruyorum.Selam kızlar. İyice şaşırdı bünye. Adet gelsinde randevu alayım diye bekliyorum. Ben bekliyorum diye bir türlü gelemedi. İlk iki gün pembe akıntı gibi birşey geldi. Bu da ilkkez geliyor başıma. Ağrı var adet yoktu. Sabah keskin ağrıların sonunda sökülmeye başladı.Yarın arayacağım bakalım hayırlısıyla gidelim görüşmeye. İnşallah herkesin tedavisi,bekleyeşi iyi haberlerle sonuçlanır.
Sanırım Ekim'de canim beklemek gerçekten çok zor ama napalim buda bizim sinavimiz :/Ne zaman başlıyorsunuz canım? Ben de iyi diyelim iyi olsun işte..Günler beklemekle geçiyor
Canm bas anomalisi bizimde ayni yaaa tup bebek de sorun oluyormuyms.o ya sekil bozuklgu.oluoms yumurtayi dolleyemiomus cnm.cok skldi benim de of.ofSayımız toplam 300 milyon baş anomalisi yüzde 96 ileri hızlı sperm yok yavas hızlı vardı yüzde 20 kadar. Bir sürü farklı seyler denedi iğne tedavisi klomen vitamin
Baş anomalisi gercekten cok zor morfolojide nerde sıkıntı oldugu cook değiştiriyor herşeyi başta dna taşıyor en önemlisi akrozom taşıyor o olmadan döllenme asla olmaz gibi... ama sende yumurta varsa onda milyonlarca sperm var elbet sağlamı cıkar de gönlünü ferah tutCanm bas anomalisi bizimde ayni yaaa tup bebek de sorun oluyormuyms.o ya sekil bozuklgu.oluoms yumurtayi dolleyemiomus cnm.cok skldi benim de of.of
2 tane basarz oldu ztn devletde yaptrdm raporlu biri gecen sene biri bu sene nisan ama.gene olmdi 2.tane dondrlms var.ekimde 2.snide koyalm.dediler ve ztn ne.ims ne ics yontemi hcbri uygulanmadi.oda ozel olmadgi.icin bas anomalisi yuksek olan hastalarda imcs yontemi veya.ims yontemi.kulanmak iyi deglmiBaş anomalisi gercekten cok zor morfolojide nerde sıkıntı oldugu cook değiştiriyor herşeyi başta dna taşıyor en önemlisi akrozom taşıyor o olmadan döllenme asla olmaz gibi... ama sende yumurta varsa onda milyonlarca sperm var elbet sağlamı cıkar de gönlünü ferah tut
Ben devlette aşılama yaptırdım hayatımın hatasıydı köpek yerine koyuyolar insanı o kadar mutsuz ettiler ki 5 dk sonra kalk kalk ne yatıyosun hala diyip yolladılar aşılamada ağlayarak bindim taksiye unutamıyorum. Şişli memorial şiddetle tavsiye ederim erkek infertilitesinde lab cok cok güclü bahceciye de görüsme yaptım orası daha cok kadın infertilitesine yönelik calısmaları cesitli. Bize mikrocip önermediler hız kötü cünkü orda hızlı olup gecicek de vs bize uymazdı ama morfoloji bozuklugu icin imsi lazımdı imsi uygulanarak secildi. Cok sükür ilk denemede pozitif oldu. Genetik taramadan da gecirdik embriyoyu dna hasarı sıçrar belki diye cok sükür ordan da temiz geldi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu2 tane basarz oldu ztn devletde yaptrdm raporlu biri gecen sene biri bu sene nisan ama.gene olmdi 2.tane dondrlms var.ekimde 2.snide koyalm.dediler ve ztn ne.ims ne ics yontemi hcbri uygulanmadi.oda ozel olmadgi.icin bas anomalisi yuksek olan hastalarda imcs yontemi veya.ims yontemi.kulanmak iyi deglmi
Cnm gozn aydn cok ama cok sevndm darisi bze insalhBen devlette aşılama yaptırdım hayatımın hatasıydı köpek yerine koyuyolar insanı o kadar mutsuz ettiler ki 5 dk sonra kalk kalk ne yatıyosun hala diyip yolladılar aşılamada ağlayarak bindim taksiye unutamıyorum. Şişli memorial şiddetle tavsiye ederim erkek infertilitesinde lab cok cok güclü bahceciye de görüsme yaptım orası daha cok kadın infertilitesine yönelik calısmaları cesitli. Bize mikrocip önermediler hız kötü cünkü orda hızlı olup gecicek de vs bize uymazdı ama morfoloji bozuklugu icin imsi lazımdı imsi uygulanarak secildi. Cok sükür ilk denemede pozitif oldu. Genetik taramadan da gecirdik embriyoyu dna hasarı sıçrar belki diye cok sükür ordan da temiz geldi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
Devlet oyle canim adami.insan yerine koymuyorlar ne yazkkiBen devlette aşılama yaptırdım hayatımın hatasıydı köpek yerine koyuyolar insanı o kadar mutsuz ettiler ki 5 dk sonra kalk kalk ne yatıyosun hala diyip yolladılar aşılamada ağlayarak bindim taksiye unutamıyorum. Şişli memorial şiddetle tavsiye ederim erkek infertilitesinde lab cok cok güclü bahceciye de görüsme yaptım orası daha cok kadın infertilitesine yönelik calısmaları cesitli. Bize mikrocip önermediler hız kötü cünkü orda hızlı olup gecicek de vs bize uymazdı ama morfoloji bozuklugu icin imsi lazımdı imsi uygulanarak secildi. Cok sükür ilk denemede pozitif oldu. Genetik taramadan da gecirdik embriyoyu dna hasarı sıçrar belki diye cok sükür ordan da temiz geldi. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?