Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım zor sancılı bir süreç.bir hamile kalın inan bu yaşadıklarını hemen unutacaksin .imtihan çok zor.bende yaşadım hep dualarimdasiniz .Allah'ım tüm isteyen arkadaşlarımıza tez vakitte nasip etsin.

Sorma kuzum ya. Bu stresle nasıl baş edeceğiz bilmiyorum. Ömrümde hiç böyle bir kasık ağrısı çekmedim. Dün sol kasığımı oyuyorlar gibiydi. Ahh dedim kesin bir sorun var. Kist mi oldu bu seferde? Sabah uyadığımda geçmiş zaten adette bir garip pıhtılı falan. Allah sonumuzu hayr etsin. Ruh halimiz zaten belli bedene de yansıyor artık

Ne guzel saglikla gelsin pasa .Sormak istedigin bir sey olursa cekinmeden sorabilirsin canim .49 gunluk acemi bir anneyim ama bu bebeler 1 gunde bile cok degisik tecrübeler kazandırıyor insana
0505 .... diye çıkıyor İnstagram da ikinciyi istiyorum bende inşallah size de yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
0505.... diye çıkıyor İnstagram da ikinciyi istiyorum bende inşallah size de yarar
Merhaba sizde esin8zecelle muayene veya dopler çekimi yapıldı mı? Varikosel olup olmadığıyla ilgili bir bilgi verdi mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın Kızlar;
Allahım isteyen herkese nasip etsin İnşallah bebişş..Bizde yeni başladık Tüp bebeğe eşim varikosel çok sıkıntılı sonuçları maalesef .Tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar.Tahliller alındı v.s adetimin 2.günü gideceğim direk yumurta toplamak için iğne mi yapacaklar.Eşimin tahlillerinin çıkmasını beklemeyecekler mi ki

Nere yatırıyorsunuz ki ben bülent tıraş ta yaptım. Çok pişmanım. Bir sürü yumurta toplandı. Bende bir sorun görülmedi belki vardır tespit edilmemiştir. Ben eşim için kendi talebime spermiyogram yaptirmistim iki yerden. Tup bebek merkezi bir sperm dahi yeter sorun yok deyip başladılar iğneye..sonuc negatif cıktı. Inşallah sizinki olumlu olur. Bize sperm mikroçip olmasına rağmen tutmadı. Sanırım morfoloji sorunu varsa imsi yöntemi iyi oluyor. Ben bir daha denersem bahçeci veya şişli memoriale giderim. Ama öncesinde dna hasarı olup olmadığını kontrol edeceğim. Şu an adetimin 10.günü... midem bulaniyo ishal var. Çok garip et parçası gibi beyaz büyük damarlı akıntılar var.. bana gereksiz yete fazla ilaç yüklenmiş. Ürolog keşke tüp yapmasaydınız dedi. Sağlığımdan oldum. Lütfen tüp bebek yaptırırken dr 'a bu konuda konusun

canım benim mersin tüp bebek merkezi Necip Öztürk e gidiyorum . Biz ilk önce ürolojideydik eşimin varikosel sorunundan dolayı kesin konuştu doktorlar tüp bebek olur ancak dediler kaldıkı bir ay daha bekleyip sağlıklı kürler deneseydik belki sperm sayısı morfoloji si v.s düzelebilirdi .ama zaman kaybetmeyin dedikleri için çok korktuk düşün 26 yaşındayım ben daha elbetteki yorucu ve yıpratıcı bir durum morfoloji zayıf benim eşimde de dhaa tam konuşamadım doktorlar ama hastaları çok var bilmiyorum yakın ve uzun zamandır faaliyette olan bir merkez mersin Tüp bebek merkezi.Önce Allahıma sonuna ladar sonra Doktora mecburen güveniyorum inan çok korkuyorum

Inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız. Daha gençsiniz aslında

Inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırsınız. Daha gençsiniz aslında
Evet 4 yıllık evliyim 2 yıldır istıyoruz çocuk olmadı meğer altında varikosel yatıyrmuş eşim ameliyatta oldu varikoselden sonuçlar daha da kötü oldu tüp bebek çaremiz kaldı aşılama v.s hiçbirşey yapmadım bir anda kendimi tüp bebek merkezinde kontrolde buldum

Eşinizin sperm sonuçları nasıl bilmiyorum ama bizim sonuçlar 2 sene önce 38 milyon ileri hız %7 morfoloji 0. Bu değerlerle dr bize tüp demedi ve ameliyat Önerdi. Bizde ameliyat işe yaramadı bende takviyelere yöneldim şuan sperm sayısı 155 milyon hız yine %7 morfoloji 3 çıkıyor. Demem o ki spermler güçlenmeden tüp bebek tavsiye etmiyorum. En azından antioksidanla desteklenmesi gerekli. DNA hasarı varsa tutması çok ama çok düşük. Olumsuz konuşuyor olabilirim ama 2 senedir bu işin içindeyim ve tüp bebek hala denemedim sırf hazırlanmak için...
Acele kararlardan kaçının. Umarım herşey güzel gider.

KUNFEYEKUN seni etiketliyemedim CAnım uzun zaman oldu göremiyorum okursan eğer cvp ver lütfen.

Umarım, çok teşekkürler bilgi verdiğin için ..3 Tahlil üst üste yaptık 1 ay içinde 3 üde aynı sonuç her iki testiste varikosel var dedi doktorumuz üroloji uzmanı bizi tüp bebeğe sevk etti maalesef . eşimin son yaptığı tahlil de yükledim

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-09-04 at 14.51.16.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Sperm sayınız yok gibi birşey yanlış anlamadıysam.
Tam sayı verilmemiş.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sayı biraz daha fazla olsa çok iyi olur.

zeynepppppppp @Rm_angel -Pandora- R rvydmrt
Kızlar nasılsınız? Umarım herşey yolunda gidiyordur.
Merhaba ben iyiyim ama bu sıralar bebekle ilgili pek bir şey yapmıyorum malesef... Ne yaparsam yapayım hiç bir işe yaramıyor, uğraşmaktan bıktım, eşime devrettim herşeyi. Peşinde koşmaktan bıkmıştım.Baktı ben ilgilenmeyince kendi kendine ilaçlarını kullanmaya testlere gitmeye başladı. Bana rapor etmeye başladı ohh dedim. Baktım böyle olunca strese de girmiyorum. Size de tavsiye ederim kızlar.
Saklicennet tüp bebek için de Ankara Üniversitesi'nden bir embriyolog ile görüştü eşim. Hocanın aynı biz gibi olan bir vaka ile ilgili makalesi vardı, farklı bir yöntemle sperm seçmişler. Eşim de gitti görüştü. Total immotil hasta pek fazla bulamadığı için eşimle epey ilgilenmiş. Sizin spermleri bir de ben incelemek istiyorum demiş. Makaledeki yöntemle sperm seçmek için uygun mu bakayım, uygunsa tüp bebeğe başlayalım demiş. Şu an orası tadilatta, işler bitince bizi çağıracakmış. Yani yeni yöntemle yaparsa makale çifti olacağız, tüp bebeğimiz başarılı olursa...

zeynepppppppp @Rm_angel -Pandora- R rvydmrt
Kızlar nasılsınız? Umarım herşey yolunda gidiyordur.
Slm cnm sessizce girip okuyorum sizin yazdıklarınızı. Biraz daha İyiyim çok ilacın dozunu düşürdük biraz ama çok halsizim. Okul başladı seminer dönemi bi ton emüfredat yıllık plan vs işleriyle uğraşıyoruz. Sakin bi ilçeye taşındım kafam rahat burada okulum idarem de iyi gibi. Şimdilik herşey yolunda. Dün hemotoloji Dr gittim bebek konusunu 6 ay hiç açma dedi. Beni dinlersen bebek yapma dedi. Trombosidin düşer ve risk altına girersin dedi. Ana testimi tekrarladık yine pozitif çıktı vücudum çocuğu yabancı görüp öldürüyor. Dr hem ıtp hastasısın hemde ana testin pozitif gebe kalsanda çocuğu alabiliriz trombosidin düşerse şayet. Zaten gebelikte trombositi düşürüyormuş. Öyle Yani....

canim rahatlikla guvenebilirsin hocaya gercekten alaninda iyi biri. Ben 3.bebiste ona guvenmeyip baska birine daha gorunmustum ama bosuna gitmisim ama insan caresizlikten her seyi yapiyor. Sizi kaan aydosa yonlendirmedi mi?
Beth18 tatlı anne ilk sayfayı düzenler misin? Benim ismimi değiştirerek başlayabilirsin.
canim ismini degistirdim. Ama seninle ilgili baska degisiklik varsa ekleyebilirim. Ne ekim annelerini ne de bu topigi takip edebiliyorum.artik son hazirliklarla ugrasiyorum bide seminerler basladi dogum sonrasi iznim uzasin diye simdi kullanmak istemedim okula da gidiyorum dr izniyle. Cok yoruluyorum. Okuldan geldim 4 saat uyumusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…