Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar 1. Sayfaya ismi degisenler, hamile olanlar, tedavoye baslayacaklar yada benim yazmayi unuttugum kisiler bakip yazabilir mi acaba beni etiketleyip??

Saklicennet sen nasılsın, tüp bebeğe başlayacaktın sanki eylül gibi ?
Sizin durumunuzda olan hastalarla özel ilgilenen ve çalışmalar yapan dr bulduğuna çok sevindim.
İnşallah uygulama sizi güzel sonuçlara ulaştırır.
Ben ekimden sonra heran geçebilirim. 3. Senem bitsin belki rapor çıkarabilirim diye bekliyorum. Belki de rapor işin bahanesi psikolojimi tartamıyorum olumsuzluktan endişeleniyorum elimden geldiğince uzatıyor da olabilirim. Eşimin rapor falan umurunda değil biran önce yapalım istiyor fakat bir kaç uygulama da pozitifi görebiliriz diye maddi anlamda güçlü olmak istiyorum. Bakalım bize rapor verecekler mi?
Ben hala eşimin peşinde takviyelerle dolaşıyorum. Şehir dışına çıkmıştım eşim sadece hap olanları kullanmış diğerlerine üşenmiş. Artık uğraşmaktan da yoruldum.

Hep aklımdasın canım bende ana testini yaptırmak istiyorum bakalım. Allah seninde bizlerinde yardımcısı olsun.

zeynepppppppp bir sen sen ne diyorsa yap sağlığın çok önemli. 6 ay sonra güzel bir şekilde gelir yavrun beklemekte sabır gerektiriyor ama yapabileceğimiz birşey Yok bekleyeceğiz.

Beth18 ah canım keşke farklı gelişmeler olsada bebek simgesi koydurabilsem sana.
Ama kafayı taktım bende hayırlısıyla çift bebiş simgesi koyduracağım. Bende 2 tane istiyorum
Sana da üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum. Çok güzel haller bu haller yakında da kavuşacaksın bebişlere ohhhhhh.... nazar değmesin maaşallah diyelim. Bu günlerin tadını çıkar anı olarak kalacak ve herkese anlatacaksın. Hani diyorlar ya ben hamileyken olmadı ben hamileyken çok şiştim ben hamileyken CAnım şunları şunları çekti. Sen de o kervana katılacaksın.

zeynepppppppp bir sen sen ne diyorsa yap sağlığın çok önemli. 6 ay sonra güzel bir şekilde gelir yavrun beklemekte sabır gerektiriyor ama yapabileceğimiz birşey Yok bekleyeceğiz.
Eski kafada değilim cnm. Eskiden illa olsun diye sabırsızlanıyordum 1 ay bile bekleyemiyordum sürekli ağlıyordum ama artık çocuk 1. Önceliğim değil. Rabbim nasip ederse başüstüne etmese de sonsuz itaat ediyorum Rabbime. Demek ki böylesi hayırlı diyoruz eşimle. Önce can sonra Canan geliyormuş aslına bakarsan. Tecrübe öğretiyor bunu insana. Şuan da huzurluyuz. Manevi olarak çok iyi hissediyorum Rabbime yöneldim bol ibadet ve dua içindeyiz. Çok şükür.... Bakalım kısmet herşey....

Kizlar 1. Sayfaya ismi degisenler, hamile olanlar, tedavoye baslayacaklar yada benim yazmayi unuttugum kisiler bakip yazabilir mi acaba beni etiketleyip??
Limonlu benim de ismim değişti, serenita değil artık 27 de değilim 28 buçuk oldum, artık 8 ay da değil 1buçuk yıl oldu, değişmeyen tek şey halen bekliyor oluşum :)

3. Yıl ne zaman doluyor ? Sizin için de hayırlısı olsun. Benim naçizane tavsiyem Şişli Memoriel'a gitmeniz. Ben İstanbul da olsam oraya giderdim, aynı bizim durumumuzda olan bir arkadaş orada gebe kaldı. Siz de yine hareket var. Tedavinin başarılı geçeceğini düşünüyorum. Ankara da başaramazsak biz de gitmeyi düşünüyoruz. Sanırım orada rapor geçmiyor ama ikinci tedavide falan indirim yapıyorlarmış.

Evet memorial çok başarılı bende düşünüyorum 2 yer arasında kaldım biri memorial. Rapor çok önemli değil aslında sadece eğer alabiliyorsak neden kullanmayalım diyorum. Ekimde 3. Yılımız doluyor şansımı deneyeceğim. İyi temennilerin için çok teşekkür ediyorum. Birilerinin senin çocuğun olacak demesi bile mutlu ediyor güzel düşünmeme pozitif olmama neden oluyor. Sanırım bu nedenden dolayı eşimde sürekli olacak az kaldı bebeğine kavuşacaksın deyip duruyor. :)
Allah hepimize nasip etsin.

Allah.a sukurler olsun her halime sukrediyorum. Hep dua ediyorum sizlere de. Gebelik sekeri cikti diyetle besleniyoruk her istedigimi yiyemiyorum. Ama her seye sukur. Bunun sonucu olarakta cok kilo almadim. Bende inaniyorum ki cift ya da tek bebek isareti gelecek insallah.

Limonlu benim de ismim değişti, serenita değil artık 27 de değilim 28 buçuk oldum, artık 8 ay da değil 1buçuk yıl oldu, değişmeyen tek şey halen bekliyor oluşum :)
tamam canim ekliyorum. Bu arada bir kez daha drneseniz tup bebek isini??

Sperm sayınız yok gibi birşey yanlış anlamadıysam.
Tam sayı verilmemiş.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Sayı biraz daha fazla olsa çok iyi olur.

evet çok az farkındayız o yüzden korkarak başladık tüp bebeğe daha adet olamadım olunca 2.günü gideceğim .Bu arada dışarıdan eşim dışarıdan ek birşeyler tüketmeye başladı ceviz harnup pekmezi(keçiboynuz) kabak çekriddeği v.s..sayıyı arttırmak için önereceğiniz birşeyler varmı en azından tüp bebek dahi olsa yeterli ve kaliteli olmayınca sprm tutmuyor biliyoruz ve en çok da bundan korkuyoruz Allahım önce burada yazan ve uzun yıllardır bekleyenlere sonrada bize nasip etsin bir evlat .

Hersey yolunda tatildeyiz cnm giremiyorum uzun zamandır ,varikosel ameliyatı olacağız .4aydır hiçbirşey kullanmıyoruz sperm tahlili vitamin kullandığımız zamandan daha iyi çıktı
Buna sevindim inşallah herşey daha da yoluna girer.
Tatilin tadını çıkartın.

İsterseniz tüp bebeğe kadar sperra veya opstravent kullanabilirsiniz sperm sayısına etki ediyor belki sizde de işe yarayabilir. Emodex de iyi bir vitamin takviyesi araştırıp birini kullanabilirsiniz.

Emodex kullanın günde 2 tane hemen başlayın bence. Keşke bir iki ay kullansaydı eşiniz öyle geçseydiniz şansınız artardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…