Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Kaan aydos la tedavide idik. Maalesef faydası olmadı. Varikosel sebep olabilir deyip ameliyata yönlendirdi. Sen hsg ti başkentte mi çekilmiştin ?

Saklicennet yazamadım canım okul açılınca her şey birbirine girdi. Yoğunluğun içine düştüm birden. Beynim artık çalışmıyor. Ameliyattan sonra koyverdik ama DNA hasarının yüksekliği Çan’ımı çok sıkıyor. Şu an sadece teatrio kullanıyor. Şu Fatihteki eczacıyı arıyorum o Mustafa amca bayramdan önceden beri yok. Ona moralim bozuk. Ulaşamadım adama bide onu deneyelim demiştim.

Teatrio müthiş muhakkak hasarın düşmesi yönünde etki etmiştir. Amcaya da kafana takma elbet gelir. Zaten çoğu verdiği ürün internette kendi sitesinde var. Biz tekrar oradan sipariş vereceğiz. Balı ve kapsülünü çok beğeniyorum içeriği çok zengin. Kesinlikle al.

Tüp bebek düşünen arkadaşlar.
A Ayliiinnnnn35 @Aybalam- Suskun Ceylan -Pandora- ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Umarım Aylini doğru etiketlemişimdir. :)
Kadın infertilite de tüp bebek öncesi hekimler genelde şu bileşenleri öneriyormuş.
Astaksantin
Resveratrol
Q10
L arjinin
Ve inositol.
Bizde sorun olmasa bile ben gün aşırı kullanılmasından yanayım. Çok araştırdım yan etkisi Yok. Yumurta kalitesini ve gelişimini arttırıp sürece destek oluyormuş. Ben sipariş verdim araştırarak kullanmak istersiniz belki diye sizinle de paylaşmak istedim.

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Geçen tüp bebekten önce biraz vitamin, omega Q10 kullanmıştım, yumurtaların dolu çıkması konusunda faydası olmuştu. Hepsinin bir arada olduğu bir bileşen var mı ? ya da ayrı ayrı mı aldın ?

Şey canım bi ara zeynep bana fotosunu atmıştı. Akgünlük değil mi kapsül? Bide selvi kozalaklı diye macunu var sanırım bunları verdi değil mi size de

Astaklantin resveratrol ve Q10 teatrio da var inositol inofolikte var. Arjinin solgar marka 500 mglık. Oqean marka omega 3 aldım. Tüp bebeğe kadar kullanmak istiyorum.

Şey canım bi ara zeynep bana fotosunu atmıştı. Akgünlük değil mi kapsül? Bide selvi kozalaklı diye macunu var sanırım bunları verdi değil mi size de
Evet canım bize de aynılarını verdi ben harnup kapsülü de almıştım. Birde e vitamini ekstra 2 şey daha verdi kendi hazırlamış sanırım ama onlara gerek duymuyorum. Bal ve kapsülü kafi olarak görüyorum.

Astaklantin resveratrol ve Q10 teatrio da var inositol inofolikte var. Arjinin solgar marka 500 mglık. Oqean marka omega 3 aldım. Tüp bebeğe kadar kullanmak istiyorum.
İlaçlara aşırı zam gelmiş, geçen ay 800e aldığımız ilaçlara bu ay 1000 lira verdik. Halimiz ne olacak bilmiyorum balık sezonu yaklaştı omepa yerine haftada 2 balık yapacağım, en azından yemek yemiş olurum. Gebeliğe hazırlık olarak da decavit kullanacağım, aile hekimliğinde ücretsiz veriliyor. Bu dediğin takviyeler içinde yok ama en azından folik asit demir vs toparlarım biraz. Bir de şeker ve ekmeği epey azalttım, sağlıklı besleniyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Çok aşırı fiyatlandı menşei genelde yabancı olduğu için piyasaların Halide belli..
Hamile insanları gördükçe bedavadan çocuk sahibi oluyorlar diyorum da eşim kızıyor ama doğru diyorum.
Tüp bebek yaptırmadığım halde ne paralar harcıyorum. Zaten hamiş falan görmek istemiyorum.
Oqean marka astaklantin al kendin için hiç olmazsa bir tane antioksidan kullanmış olursun. Bir de son ay l arjinin kullan rahim Çeperini güçlendirip embriyonun tutunmasına katkı sağlıyormuş. İnşallah senden güzel haber duymak istiyorum.

Emodex kullanın günde 2 tane hemen başlayın bence. Keşke bir iki ay kullansaydı eşiniz öyle geçseydiniz şansınız artardı
Yarın alacam emodex kafam cok karışık bizi yönlendirmesi gerekti doktorun birsey demedi regl oldum 2.günü günü dedi tup bebek merkezi en azindan arttırmak adina birseyler in adini verebilirdi ne yapmama lazım başlamasammmi aşılamaya yumurta toplayacaklar sanirim

Araştırayım canım

Tamam canım bakayım bu ilaçlara. Evet artık bu dertler, bu bekleyiş bir bitse... Eşimle önceden boş oda bebek odası olsun ya da aile nüfusumuz artınca şunu da şöyle yaparız falan diye konuşurduk, şimdi hiç öyle cümleler çıkamıyor ağzımızdan. Hayallerimiz yarım kaldı.
İşyerimden bir abla kızı üniversiteye şehir dışına gidecek diye depresyona girdi. En büyük dert benim diye kendini paralıyor. Watsap grubunda herkesin yavrusu yanında beni kimse anlamıyor yazdı. Ben de ne güzel çocuğun var, okul konusunda da başarı kazanmış, olduğuna şükretmen gerekmez mi diyemedim malesef... Çünkü bu yaşamayanın anlayabileceği bir şey değil.

Kesinlikle bilemezler. Biraz geç olur belki ama hayallerin gerçek olur inşallah.

O oda hakkında bizim de tek kelime ettiğimiz yok. Hayaller Boğaz’ımızda birer düğüm maalesef yaşamayan anlayamaz. Zor günler geçiyor hayatımızda en güzel yıllarımız diyorum bazen gençliğim düşünmekle geçiyor her gün illa ki bir şey gözüme sokuluyor. Ruhum kapana kısılmış gibi çırpınıyor. Şehir değiştirdim o biraz iyi geldi. Beni sıkan bunaltan insanlardan ve paylaşımlardan uzak durmaya çalışıyorum. Ama internetin başına oturunca illa ki bi arayış içindeyim. Artık elimi bir şeye atmakta o kadar zor ki.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Ben olsam beklerdim biraz kullansın ilaçları. Değerler yükselsin ki şansınız artsın. En az 2 ay kullansın. Hem paranıza hem psikolojinize yazık olur. Tabi tercih sizin

Arkadaşlar eşime ayrıntılı kan testi yaptırdım ve her zaman ki gibi kolestrol ve trigliserid yüksek geldi. Diğer değerler çok iyi dr çok beğendi.
B12 eksikliği Yok d vitamini düşük bunun için takviye aldık.
Tiroidlere de baktırdık
T3 3.1
T4. 0.75
Tsh 1.46
Referans değerlerinin arasında görünüyor.
Ben bizim sorunu bulamadım gitti... herşey normal sorun olan ne acaba :)

Ben olsam beklerdim biraz kullansın ilaçları. Değerler yükselsin ki şansınız artsın. En az 2 ay kullansın. Hem paranıza hem psikolojinize yazık olur. Tabi tercih sizin

Bugün konuştum hemşireyle yarın gideceğim hastaneye kafamdaki soruların hepsini soracağım zaten.adetimin 2 .günü oluyor yarın öyle muayane yapacaklar bide ücreti söylecekler muhtemelen ..ve toplanan yumurta kadar sperm sayısı olsa yeter deniliyor 3 yumurta 3 kaliteli sperm 5 yumurta 5 kaliteli sperm yada 8 bilmiyorum sayıları .. inan stresten iki gündür ağlıyorum daha yolun başındayım kendimi inanılmaz stres altında hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum bir yandan başla diyorum gör olmama ihtimali olacak belki ama başla bir yandan bekle diyorum eşim istiyor para umrumda değil diyor kendi de iyi değil ben güç vermeye çalışıyorum ama ne kadar etkili bilmiyorum.

Cnm sakin olun ikinizde. Ne kadar stres o kadar kötü. Bu dünyanın sonu değil ki. Rabbim ol derse olur. Yarın besmele çekip gidin doktor ne diyecek şartlarınız nedir iyice öğrenin eşinle ortak karar alın ve uygulayın. Yapmak istiyorsanız da yapın. Bunu sorun haline getirmeyin strese sokmayın kendinizi. Olacağı varsa olur zaten. Rahat olun....

Asilamada yumurta toplama yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…