Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tavsiyeler için sağol kuzum bu ara çok misafirim vardı düzenli kullanamadık hiçbirşeyi. Yarın rahatlayacağız inşallah. Bu arada etiketlemeler bana gelmiyor sayfadaki msj lara bakınca gördüm.

Başladık bugün Allhım Çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin o duyguyu Dua etmek herşeyin başı dua ediyourm Allahım tez zamanda nasip eder umarım bize de

Kizlar merhaba .Bu kez de ben sizin duaniza talibim.Hamile kalip bebek dogana kadar her halime binlerce kez sukrettim .Zorluklari dua ile inançla aştım. Gecen gun de soylemistim annelik cok degisik bir psikoloji imis diye ...
Ilk 15 gunumuz benim dikis agrilarimla ve yetmeyen sutume careler aramakla ve bebegimin sarilik olmasiyla gecti .Ama her seye ragmen mutluyduk.Karni doyup alti değiştimi surekli uyuyordu.Su an 51 gunluguz .Bebegim bazen 24 saatin sadece 4 saatini uyuyor parca parca .Ve ben kendi uykusuzlugumu gectim .Ona cok uzuluyorum .Agliyor agliyor agliyor ...Gaz sorunu var .Bir cok sey denedim damla ,surup vs ama care olmadi.Evde 2 besik 1 hamak 1 kanguru 1 bebek arabasi emrine amade.Ama hic birinde uykuya dalamiyor .Emerken biraz uyuyor o kadar. O agladikca üzülüyorum hamile kaldigim kilonun altina dustum 50 gunde.
Anne olamamak cok kotu ,anne olup çocuğun aci cekerken bir sey yapamamak da kötüymüş. Psikolojim alt üst. Nolur dua edin ,bizim icin sifa dileyin.
Ben gun icinde emzirirken aklima hep geliyorsunuz hep duamasiniz .Abimle yengeme nasil dua ediyorsam ayni samimiyetle her birjniz icin de istiyorum.
Ya Şafi c.c esmasini okursaniz cok sevinirim.Bebegimin ismi Mirza .

Allah daha kötü sorunlar yaşatmasın. Kısa zamanda düzene girer inşallah.

Canım benim inşallah biran evvel düzelir uykusu Allah sabrını genişletsin inşallah.

İnofolik kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bir önceki ay aldığım kutunun kapsülü kahverengiydi bugün yeni aldım mavi kapsüllü.
Neden olduğunu bilen var mı? Kutu aynı kapsül rengi farklı???

Cnm o ara ara renk değiştiriyor. Eczacı içeriği aynı rengi değişti dediyse sorun olmaz.

Yıllardır görüştüğüm arkadaşımın kardeşi de itp hastasıymış gebe kalınca sık sık hastaneye yattı.Bu sebeple detaylı bilgi sahibi oldum.Şu an bebiş doğdu ocakta inşallah 1 yaşında olacak.Doğumdan sonra da annenin epey süre trombosit değeri düşüktü ilik aldı ilaç kullandı bebişi emziremedi.Hala da düşük.Çok şükür ki normal doğumla bebeğini kucağına aldı.İnşallah sizin de olur.Ana testin pozitif olmasını bilmiyorum ondan bahsetmişsiniz.Allah hepimize şifa versin inşallah.Bilgi olarak yazmak istedim.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşınızın ablası için. Evet ıtp olupta Doğum yapan bi çok arkadaş var gebelikle beraber trombositler düşüyor hep kontrol altında olmak gerekiyor. Bide benim ana testi pozitif olduğu için kan sulandırıcı iğne yapmam lazım oda trombositleri düşürüyor. Yani hemotologum çocuk yapma dedi. Kadın Doğum yap diyor kafam çok karışık zaten 6 ay kesinlikle yasak şuanda prednol kullanıyorum 1 ay önce hastanede yattım trombositlerim düştü aniden. Benim bi arkadaşım da var ıtp 4 çocuğu var. Ama benim ana testi pozitif vücudum empriyoya karşı antikor üretiyor ve ona kan giden damarı tıkıyor. Böylelikle oluşum aşamasında tutunamayıp düşüyor yada kalbi duruyor.

İnşallah mucizenize kavuşursunuz.Allah yazdıysa vakti zamanı geldiğinde olacaktır.Allah size hepimize şifa versin yardım etsin bizlere.Önce sağlık sonra da inşallah hayırlı sağlıklı evlat.

Bununla birlikte bugün eşime son yaptırdığımız sperm sonuçlarını aldık. Kasım-2007 2017 de toplam sayı 28 milyon iken şimdi 40.5 milyon olmuş. Ml başına 13 milyon iken 15 milyon olmuş. Ama morfoloji 3 ten 1 e düşmüş. Hareketlilik azalmış. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Hiç birşey kullanmadık sadece son 3 haftadır keçiboynuzu kürü, çoban çökerten ve ginseng şurubu verdim
Acaba bunlar iyi gelmiş olabilir mi? Bir de geçen yıl iki derece olan varikosel bu yıl 3 e çıkmış. Varikosel artmış olmasına karşın sayımız da arttı. Genelde varikosel her zaman sebep olmayabilir diyorlar. Sizce sayımız arttı ise varikoselin bize bir zararı yok diyebilir miyiz? Dr ameliyat diyor ama ben kaan beyden teyit almadan ameliyat istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…