- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Tavsiyeler için sağol kuzum bu ara çok misafirim vardı düzenli kullanamadık hiçbirşeyi. Yarın rahatlayacağız inşallah. Bu arada etiketlemeler bana gelmiyor sayfadaki msj lara bakınca gördüm.Tüp bebek düşünen arkadaşlar.
@Ayliiinnnnn35 @Aybalam-Suskun Ceylan @-Pandora- ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar.
Umarım Aylini doğru etiketlemişimdir. :)
Kadın infertilite de tüp bebek öncesi hekimler genelde şu bileşenleri öneriyormuş.
Astaksantin
Resveratrol
Q10
L arjinin
Ve inositol.
Bizde sorun olmasa bile ben gün aşırı kullanılmasından yanayım. Çok araştırdım yan etkisi Yok. Yumurta kalitesini ve gelişimini arttırıp sürece destek oluyormuş. Ben sipariş verdim araştırarak kullanmak istersiniz belki diye sizinle de paylaşmak istedim.
İğneye başladık bugün yumurta çoğaltma işlemineAsilamada yumurta toplama yok canim
Başladık bugün Allhım Çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin o duyguyu Dua etmek herşeyin başı dua ediyourm Allahım tez zamanda nasip eder umarım bize deCnm sakin olun ikinizde. Ne kadar stres o kadar kötü. Bu dünyanın sonu değil ki. Rabbim ol derse olur. Yarın besmele çekip gidin doktor ne diyecek şartlarınız nedir iyice öğrenin eşinle ortak karar alın ve uygulayın. Yapmak istiyorsanız da yapın. Bunu sorun haline getirmeyin strese sokmayın kendinizi. Olacağı varsa olur zaten. Rahat olun....
Kuzum yanlış etiketlemişim ondan sana gelmemiştir. :)Tavsiyeler için sağol kuzum bu ara çok misafirim vardı düzenli kullanamadık hiçbirşeyi. Yarın rahatlayacağız inşallah. Bu arada etiketlemeler bana gelmiyor sayfadaki msj lara bakınca gördüm.
Allah daha kötü sorunlar yaşatmasın. Kısa zamanda düzene girer inşallah.Kizlar merhaba .Bu kez de ben sizin duaniza talibim.Hamile kalip bebek dogana kadar her halime binlerce kez sukrettim .Zorluklari dua ile inançla aştım. Gecen gun de soylemistim annelik cok degisik bir psikoloji imis diye ...
Ilk 15 gunumuz benim dikis agrilarimla ve yetmeyen sutume careler aramakla ve bebegimin sarilik olmasiyla gecti .Ama her seye ragmen mutluyduk.Karni doyup alti değiştimi surekli uyuyordu.Su an 51 gunluguz .Bebegim bazen 24 saatin sadece 4 saatini uyuyor parca parca .Ve ben kendi uykusuzlugumu gectim .Ona cok uzuluyorum .Agliyor agliyor agliyor ...Gaz sorunu var .Bir cok sey denedim damla ,surup vs ama care olmadi.Evde 2 besik 1 hamak 1 kanguru 1 bebek arabasi emrine amade.Ama hic birinde uykuya dalamiyor .Emerken biraz uyuyor o kadar. O agladikca üzülüyorum hamile kaldigim kilonun altina dustum 50 gunde.
Anne olamamak cok kotu ,anne olup çocuğun aci cekerken bir sey yapamamak da kötüymüş. Psikolojim alt üst. Nolur dua edin ,bizim icin sifa dileyin.
Ben gun icinde emzirirken aklima hep geliyorsunuz hep duamasiniz .Abimle yengeme nasil dua ediyorsam ayni samimiyetle her birjniz icin de istiyorum.
Ya Şafi c.c esmasini okursaniz cok sevinirim.Bebegimin ismi Mirza .
iğneyle yumurtaların büyücek daha sonra çatlatma iğnesi vurulcaksın 36 saat sonra eşinin yıkanan spermleri şırınga ile içine sıkılcak bukadar :)İğneye başladık bugün yumurta çoğaltma işlemine
Canım benim inşallah biran evvel düzelir uykusu Allah sabrını genişletsin inşallah.Kizlar merhaba .Bu kez de ben sizin duaniza talibim.Hamile kalip bebek dogana kadar her halime binlerce kez sukrettim .Zorluklari dua ile inançla aştım. Gecen gun de soylemistim annelik cok degisik bir psikoloji imis diye ...
Ilk 15 gunumuz benim dikis agrilarimla ve yetmeyen sutume careler aramakla ve bebegimin sarilik olmasiyla gecti .Ama her seye ragmen mutluyduk.Karni doyup alti değiştimi surekli uyuyordu.Su an 51 gunluguz .Bebegim bazen 24 saatin sadece 4 saatini uyuyor parca parca .Ve ben kendi uykusuzlugumu gectim .Ona cok uzuluyorum .Agliyor agliyor agliyor ...Gaz sorunu var .Bir cok sey denedim damla ,surup vs ama care olmadi.Evde 2 besik 1 hamak 1 kanguru 1 bebek arabasi emrine amade.Ama hic birinde uykuya dalamiyor .Emerken biraz uyuyor o kadar. O agladikca üzülüyorum hamile kaldigim kilonun altina dustum 50 gunde.
Anne olamamak cok kotu ,anne olup çocuğun aci cekerken bir sey yapamamak da kötüymüş. Psikolojim alt üst. Nolur dua edin ,bizim icin sifa dileyin.
Ben gun icinde emzirirken aklima hep geliyorsunuz hep duamasiniz .Abimle yengeme nasil dua ediyorsam ayni samimiyetle her birjniz icin de istiyorum.
Ya Şafi c.c esmasini okursaniz cok sevinirim.Bebegimin ismi Mirza .
İnofolik kullanan arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bir önceki ay aldığım kutunun kapsülü kahverengiydi bugün yeni aldım mavi kapsüllü.
Neden olduğunu bilen var mı? Kutu aynı kapsül rengi farklı???
ECzacıya sormadım CAnım eve gelince fark ettim. Ama reçeteyi okudum içerik aynı. Sorun olmaz sanırım :)Cnm o ara ara renk değiştiriyor. Eczacı içeriği aynı rengi değişti dediyse sorun olmaz.
Yıllardır görüştüğüm arkadaşımın kardeşi de itp hastasıymış gebe kalınca sık sık hastaneye yattı.Bu sebeple detaylı bilgi sahibi oldum.Şu an bebiş doğdu ocakta inşallah 1 yaşında olacak.Doğumdan sonra da annenin epey süre trombosit değeri düşüktü ilik aldı ilaç kullandı bebişi emziremedi.Hala da düşük.Çok şükür ki normal doğumla bebeğini kucağına aldı.İnşallah sizin de olur.Ana testin pozitif olmasını bilmiyorum ondan bahsetmişsiniz.Allah hepimize şifa versin inşallah.Bilgi olarak yazmak istedim.Slm cnm sessizce girip okuyorum sizin yazdıklarınızı. Biraz daha İyiyim çok ilacın dozunu düşürdük biraz ama çok halsizim. Okul başladı seminer dönemi bi ton emüfredat yıllık plan vs işleriyle uğraşıyoruz. Sakin bi ilçeye taşındım kafam rahat burada okulum idarem de iyi gibi. Şimdilik herşey yolunda. Dün hemotoloji Dr gittim bebek konusunu 6 ay hiç açma dedi. Beni dinlersen bebek yapma dedi. Trombosidin düşer ve risk altına girersin dedi. Ana testimi tekrarladık yine pozitif çıktı vücudum çocuğu yabancı görüp öldürüyor. Dr hem ıtp hastasısın hemde ana testin pozitif gebe kalsanda çocuğu alabiliriz trombosidin düşerse şayet. Zaten gebelikte trombositi düşürüyormuş. Öyle Yani....
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşınızın ablası için. Evet ıtp olupta Doğum yapan bi çok arkadaş var gebelikle beraber trombositler düşüyor hep kontrol altında olmak gerekiyor. Bide benim ana testi pozitif olduğu için kan sulandırıcı iğne yapmam lazım oda trombositleri düşürüyor. Yani hemotologum çocuk yapma dedi. Kadın Doğum yap diyor kafam çok karışık zaten 6 ay kesinlikle yasak şuanda prednol kullanıyorum 1 ay önce hastanede yattım trombositlerim düştü aniden. Benim bi arkadaşım da var ıtp 4 çocuğu var. Ama benim ana testi pozitif vücudum empriyoya karşı antikor üretiyor ve ona kan giden damarı tıkıyor. Böylelikle oluşum aşamasında tutunamayıp düşüyor yada kalbi duruyor.Yıllardır görüştüğüm arkadaşımın kardeşi de itp hastasıymış gebe kalınca sık sık hastaneye yattı.Bu sebeple detaylı bilgi sahibi oldum.Şu an bebiş doğdu ocakta inşallah 1 yaşında olacak.Doğumdan sonra da annenin epey süre trombosit değeri düşüktü ilik aldı ilaç kullandı bebişi emziremedi.Hala da düşük.Çok şükür ki normal doğumla bebeğini kucağına aldı.İnşallah sizin de olur.Ana testin pozitif olmasını bilmiyorum ondan bahsetmişsiniz.Allah hepimize şifa versin inşallah.Bilgi olarak yazmak istedim.
İnşallah mucizenize kavuşursunuz.Allah yazdıysa vakti zamanı geldiğinde olacaktır.Allah size hepimize şifa versin yardım etsin bizlere.Önce sağlık sonra da inşallah hayırlı sağlıklı evlat.Öncelikle geçmiş olsun arkadaşınızın ablası için. Evet ıtp olupta Doğum yapan bi çok arkadaş var gebelikle beraber trombositler düşüyor hep kontrol altında olmak gerekiyor. Bide benim ana testi pozitif olduğu için kan sulandırıcı iğne yapmam lazım oda trombositleri düşürüyor. Yani hemotologum çocuk yapma dedi. Kadın Doğum yap diyor kafam çok karışık zaten 6 ay kesinlikle yasak şuanda prednol kullanıyorum 1 ay önce hastanede yattım trombositlerim düştü aniden. Benim bi arkadaşım da var ıtp 4 çocuğu var. Ama benim ana testi pozitif vücudum empriyoya karşı antikor üretiyor ve ona kan giden damarı tıkıyor. Böylelikle oluşum aşamasında tutunamayıp düşüyor yada kalbi duruyor.
Amin cnm. Tabi ki en başta sağlık zaten. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşİnşallah mucizenize kavuşursunuz.Allah yazdıysa vakti zamanı geldiğinde olacaktır.Allah size hepimize şifa versin yardım etsin bizlere.Önce sağlık sonra da inşallah hayırlı sağlıklı evlat.
Merhaba bu yazı hangi merkez tarafından yazılmış bilginiz var mı? Bu arada paylaşım için teşekkürler.Eki Görüntüle 2187875 Kızlar şu yazıyı okuyun lütfen faydalı olabilir sizlere.... :)
Cnm instagramda gördüm paylaştım. Faydalanın diye. Merkez ismi verilmemişti. Baktım baya. Bilgi anacıyla paylaşılmıştı.Merhaba bu yazı hangi merkez tarafından yazılmış bilginiz var mı? Bu arada paylaşım için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?