Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi aksamlar kizlar .
Öğretmen arkadaşlar nasilsiniz ?Bazı arkadaslarin tayini çıkmıştı. Alıştınız mi yeni sehrinize ,okulunuza?

Iyi aksamlar kizlar .
Öğretmen arkadaşlar nasilsiniz ?Bazı arkadaslarin tayini çıkmıştı. Alıştınız mi yeni sehrinize ,okulunuza?
Merhaba cnm iyiyiz çok şükür. Benim de tayinim çıktı. Büyükşehir’den sonra küçük sakin doğal bi ilçe iyi geldi. Huzurlu sakin hissediyorum çok şükür. Okulum idarem öğretmen arkadaşlarım iyi ama öğrenci profili çok iyi değil. Bunu da sorun etmiyorum. İnş herşey çok daha güzel olur. Burada pazardaki ürünler hep organik teyzeler bostanlarından kopartıp getirip satıyor. Bu çok güzel. Mutluyum elhamdulillah....
cnm inş evladınızda ağlama ve gaz sorunu İnan önce geçer. Dua edicem size. Ama korkma her yeni doğan bebekte oluyor. İnş bu zor günler geçecek....

Senin adina sevindim canim .Ogrenci profili de cok onemli ancak hepsinin iyi oldugu bir okul bulmak imkansiza yakin .Ya idarede ya cevrede ya ogrencide sorun cikiyor .Sen olduğun yerde huzurlu ol ,gerisi halledilir .Organik seylere insan hasret kaliyor demi ?Biz de yaz boyu sebze almadk annemin yetistirdiklerini yedik .Gercekten duaya ihtiyacimiz var canim .Bu aksam yalnizim .Oglenden beri uyutmaya çalışıyorum aglamaktan uyuyamadi. Asla yapmam dedigim her seyi yaparken buluyorum kendimi .
Bebege 6 aydan once su vermiyecem dedim .Mama kullanmak zorunda kaldik suya da basladik .
Asla agrisi var diye bitkisel seyler vermem dedim .Her gun yeni bir sey deniyoruz .
Siz siz olun hamilelik ve bebek hayallerinizde asla ile baslayan cumleler kurmayin

Merhabalar ben size ara ara yorum yapıyorum hepsi birer yaşanmışlıklarımdan bir tavsiyedir.
İlk önce sayının yükselmesi güzel bir durum. Hızının düşmesi kullandıklarınızla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Takviyeleriniz hızı yükseltmek adına da bir takviye değil. Faklı şeylere yönelerek yükselip yükselmediğini teyid edebilirsiniz.
Varikosele gelecek olursak eğer dobler kağıdında reflü tespit edildiyse bence ameliyatta fayda var. İleri de daha çok problem yaşayabilirsiniz.
Ben Kaan aydosa gitmiş ve onu yakından takip etmiş biri olarak varikosel konusunda güvenmiyorum muhakkak gerek Yok olmayın diyecektir. Size tavsiyem varikosel konusunda eğitim almış alanı o olan hekime danışmanız daha uygun olacaktır.
Varikosel spermde DNA hasarına neden olabiliyor Buda ek bilgi olsun. Negatif tüp bebek bundan kaynaklı olabilir.

Rabbim yardımcın olsun cnm. İnş geçecek bunlar... az daha dişini sık.

zeynepppppppp ve Saklicennet sanırım ben şanssız gruptayım ve malesef dna hasarı düşmeden tüp bebeğe başlayacağım Allah a sığınıyorum elimden gelen birşey yok.
CAnım benim şakın stres yapma erkek faktörü kadar kadın faktörü de çok önemli.
İkiniz de antioksidan kullanın muhakkak. Teatrio ikiniz için de iyi bir takviye olabilir.
Bir de ımsı yöntemini sakın ama sakın atlamayın. Imsı uygulanırsa hasarsız soerm bulunabilir. Sperm kat ve kat büyütüldüğünde sperm başındaki hasar gözlemleyebiliyorlar. Spermin baş kısmında baloncuklar oluyormuş hasar olduğu zaman o şekilde eliyorlarmış. Bizde hasar olmamasına rağmen bu sistemi kullanmalarını isteyeceğim sende iste gerisi Rabbinde inşallah.

Mikrochip ve imsi ikisi birlikte uygulansın istiyorum. Mikrochip dna hasarı için uygulanan yöntem kaan hoca da onu önermişti ama dediğin gibi imsi de çok etkili 8000 kat yakınlaştırıp bakarak seçiyorlar bizde baş anomalisi de yüksek olduğu için ikisini birlikte istiyorum. Adetim gecikti stresten. Dediğin gibi Allah a sığınıyorum sanki olması bir mucize gibi

Bende sordum bu yöntemi hastaya göre uygulanmalı dendi. Bazı yerlerde kullanmayı bırakmışlar. Çiple birlikte başka bir yöntem uygulayacaklarmış. Aklıma takıldı. Tam detaylı konuşunca tekrar sorarım.

Aaa bunlar çok önemli bilgiler çok teşekkür ederim. Siz söyleyince dikkat ettim doplerde reflu akimi izlenmemistir diyor. Kaan neyin hemşiresi de dediginiz gibi ameliyat önermeyiz gibi bişey demişti. Ameliyat gerekli ise ve önerilmezse benim için büyük vakit kaybı olur
O zaman ben hemen bu konuda uzman bi ürolog araştırayım. Ama işte güvenemiyorum kim olursa da. Gerek olmamasına rağmen ameliyat diyecek dr çok çıkabilir. Bana gerçekten gerekli olup olmadığını samimi şekild e açıklayacak bir dr lazım ooff

Seni çok fazla etkilemek istemem ama prof Teoman cem Kadıoğlu veya doc dr Levent Türk ikisi de bana göre uzman bir araştır istersen.

Mokrıcip de kullansınlar tabi ama ımsı daha önemli ımsı ile daha çok gebelik elde edildiğini okuyorum.
Cıp hızlı spermleri ayrıştırıyor genelde de düzgün ve sağlıklı spermler hızlı olduğu için hasarsız spermleri ayrıştırdıklarını söylüyorlar fakat bu kanıtlanmış birşey değilmiş. Hızlı spermler seçilsin ımsı ile de sağlıklı spermler seçilmeli bence...

B Birmucize ben şu size göre tedavi yöntemini uygulayacağız lafına sinir oluyorum. Sorun bayanda olsa anlayacağım ama erkekte...
Erkekte ne olabilir ya azo olur ya sperm az olur Yada hızı morfolojisi falan felan.. bir tek azo sorun yaratır. Sperm olduğu sürece ımsı kullanılır. Neden kullanılmasın ki??? Bu örneği @Rm_angel arkadaşımızda gördük. Size uygun tedavi değil dediler ve negatif sonuç aldılar.
Kullanılmasının ne gibi bir sakıncası olabilirmiş sorar mısın? Çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…