Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepppppppp ve Saklicennet sanırım ben şanssız gruptayım ve malesef dna hasarı düşmeden tüp bebeğe başlayacağım Allah a sığınıyorum elimden gelen birşey yok.
Şu an için ben de şanssız gruptayım. Hasar için ameliyat bile olduk sonu ne olur bilmiyorum. Elimizden gelen bir şey yok hakikaten. Rabbim inşallah tüp bebekte yüzünü güldürsün. Arkadan ben de başlayabilirim tüp e

Arkadaslar merhaba. Lutfen bana yardim edin önerilerinizi bekliyorum. Temmuzda ilk asilamamiz oldu. Tutmadi. Yumurtalarim 16 mm büyümüştü. Bugün doktor ikinci asilamaya baslayacagiz dedi. Dedim gecen sefer yumurtalarim gelismemisti. 19-20 olmasi gerekiyordu. Dedi ki beklesek haftasonuna girecektik yaptik biz de asilamayi. Yani bir nevi tutmayacaginu bile bile yapmis. Simdi verdigi ilacin dozunu da arttirmadi. Yumurtam nasil daha fazla büyüyecek ki? Yine haftasonuna denk gelirse büyümeden yine asilama yapacak falan. Malesef devlet hastanesi özele gitme sansim yok benim ekstradan kullanabilecegim birseyler var mi yumurta büyütmek icin? Ona yönelik beslenmek istiyorum. Sunu ye bunu yeme diyebileceginiz seyler neler? Bugün klomeni kullanmaya basliyorum 5 gün kullanacagim. Bu sürecte yumurtami baska nasil büyütebilirim?

Evet erken yapmış canim bende 2.asilamami ümide yaptım keşke iğneli istiyorum deseydin ozaman dozunu arttirabiliyor ben hiç klomen kullanmadım

Ayrıca asilama özelde de ayni tutma şansı %15 ilk asilamam özelde ondan biliyorum bence asılma biraz fasarya ama rabbim ol desin yeter nasip birazda

Ben
Ayrıca asilama özelde de ayni tutma şansı %15 ilk asilamam özelde ondan biliyorum bence asılma biraz fasarya ama rabbim ol desin yeter nasip birazda
Ben tüpten önce denemek istiyorum canim oldugu kadar. Suan zaten devlet tüp yapmiyor. Özelde de imkansiz yaptirmam. Benim ne dedigimin pek önemi yok ya bir sürü konustuk ama bildigini okuyor doktor.

Maalesef Öner’i konusunda yardımcı olamayacağım fakat 3 tane aşılama yaptır tüp benek için rapor şansın olabilir.

İnşallah ikisinide deneyeceğiz bakalım. İşimiz Allah ın ol demesinde.

En azından ameliyatı aradan çıkardınız böyle düşün. Çünkü varikoselde hasara sebep oluyormuş inşallah 3 ay dolunca belki hasar da düşmüş olacak. Belki bizimde ameliyat olmamız gerekiyordu ama eşim hiç yaklaşmıyor. Varikosel ve hasara rağmen nasıl olacak hiç bilmiyorum. Seninle durumumuz aynı hangimizin olursa birbirimize umut olacağız inşallah.

Ben

Ben tüpten önce denemek istiyorum canim oldugu kadar. Suan zaten devlet tüp yapmiyor. Özelde de imkansiz yaptirmam. Benim ne dedigimin pek önemi yok ya bir sürü konustuk ama bildigini okuyor doktor.
Anladım canım benimde evlilik sürem yetmediği için devlette yaptiramiyorum tüp bebek hayırlısı bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah

Afilim92 canım belki öğrenmişsiniz ama şimdi dinledim de bebeğin de gaz problemi olan anneler her yediği yemeğe 1 çay kaşığı kimyon koymaları gerekiyormuş. Bir dene istersen.

Afilim92 canım belki öğrenmişsiniz ama şimdi dinledim de bebeğin de gaz problemi olan anneler her yediği yemeğe 1 çay kaşığı kimyon koymaları gerekiyormuş. Bir dene istersen.
Kimyonu yemege koydugum gibi tohumunu demleyip demleyip iciyorum .Ama kâr etmiyor.Bu da bizim imtihanimiz .Insallah gececek .Gece gündüz ayaktayim bir gun bayilip düşmekten korkuyorum.Cunku aksam 8 9 a kadar tek basima idare ediyorum. Yemek falan yiyemiyorum kuzum.

Allah yardımcın olsun kuzum masaj falan dene ıslak havlu da iyi geliyormuş.
Ailen yakın olsa güzel olurmuş. Bu durumlarda seni dinlendirecek birileri gerekli. En kısa zamanda düzeni yoluna girer inşallah.

Ameliyat olduk bi Ümit canım. Evet birbirimize ymut olalım inşallah. İkimizin de yüzü gülsün. Öyle kaldım bekliyorum. Takviyeler de bile eksikli devam ediyoruz. İnşallah senden güzel haberler alırım canım benim

Rabbim sana güç kuvvet versin canım. Bebeğin de inşallah toparlasın bi an önce.

Allah yardımcın olsun kuzum masaj falan dene ıslak havlu da iyi geliyormuş.
Ailen yakın olsa güzel olurmuş. Bu durumlarda seni dinlendirecek birileri gerekli. En kısa zamanda düzeni yoluna girer inşallah.
Maalesef yardim edecek kimsem yok .Anneligi boyle öğreniyorum iste .Hayırlısı. Insallah aglama seslerinin yerini gulme sesleri doldurur.
Rabbim sana güç kuvvet versin canım. Bebeğin de inşallah toparlasın bi an önce.
Amin canim insallah
Rabbim size de nasip etsin .Huzurlu ,saglikli bebisleriniz olsun insallah.

Kızlar bu malum zamanlarda dolar yükseltmesinden falan tüp bebek fiyatları etkilenmiş midir, pgt yaparsa dolar üzerinden diye fiyat vermişlerdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…