Evet fark etmiş fiyatlar değişti dediler bize. Daha önce gidip görüşmek daha iyi olacakmış. Kısmet artık inşallah sonucu her şeye değerKızlar bu malum zamanlarda dolar yükseltmesinden falan tüp bebek fiyatları etkilenmiş midir, pgt yaparsa dolar üzerinden diye fiyat vermişlerdi bize
İnşallah canım sen nerde düşünüyordun fiyat alırsan yazabilir misinEvet fark etmiş fiyatlar değişti dediler bize. Daha önce gidip görüşmek daha iyi olacakmış. Kısmet artık inşallah sonucu her şeye değer
Bu ay 2yıl oldu canımNe kadarlik evlisin?
Hayirlisi olsun canim insallah. Benim de ekim başı iki yıl olacak. 3 yil olmadan tüp yapmiyorlar herhalde.Bu ay 2yıl oldu canım
Malesef evet canım büyük sıkıntı yoksa rapor alamıyorsunHayirlisi olsun canim insallah. Benim de ekim başı iki yıl olacak. 3 yil olmadan tüp yapmiyorlar herhalde.
Biz subatta evlendik canim .bizm ki ne oluyr acaba☺KızlaRRRRRRRrrrrrrrrrr.....
Hangi ayda evlendiniz öğrenebilir miyim?
Geyiklerin çiftleşme zamanında evlenenlerin bebişleri gecikmeli oluyormuş da. Yeni öğrendim bence batıl inanç ama merak ettim acaba hepimiz aynı ayda mı evlendik.
Özelde denemek için de mi rapor alamiyoruz?Malesef evet canım büyük sıkıntı yoksa rapor alamıyorsun
Batıl gibi geldi ama ben ekimin basinda evlendimKızlaRRRRRRRrrrrrrrrrr.....
Geyiklerin çiftleşme zamanında evlenenlerin bebişleri gecikmeli oluyormuş da. Yeni öğrendim bence batıl inanç ama merak ettim acaba hepimiz aynı ayda mı evlendik.
Ahuahah Eylül'de evlendim canımKızlaRRRRRRRrrrrrrrrrr.....
Özelde rapor çıkarmıyorlar canım ilacı ucretliyorsun 150 TL olan ilaç 450 TL'ye satılıyorÖzelde denemek için de mi rapor alamiyoruz?
Dövizden dolayı mı? Bu ne yaaa yandık gerçekten.Özelde rapor çıkarmıyorlar canım ilacı ucretliyorsun 150 TL olan ilaç 450 TL'ye satılıyor
B BirmucizeKızlaRRRRRRRrrrrrrrrrr.....
Hayir diyorum ki devlet rapor cikarmiyor. Özelde tüp yapacak olsak da mı?Özelde rapor çıkarmıyorlar canım ilacı ucretliyorsun 150 TL olan ilaç 450 TL'ye satılıyor
Cnm 6 eylül de evlendim. 28 ağustosta da nikahım kıyıldı.B BirmucizeBeth18 zeynepppppppp
Kızlar sizden de cvp bekliyorum.
Ben de ekimde evlendim bu arada :)))
Canım soruyu tam anlayamadım özelde tüp bebek yaparsan zaten rapor geçerli olmuyorki mesela irenbe özel olduğu için rapor olsada kullanamıyorsunHayir diyorum ki devlet rapor cikarmiyor. Özelde tüp yapacak olsak da mı?
Bu geyikleri toplayıp gelin bi Adanalı olarak mangal yapıp yicemGeyikler eylül ekim kasım aylarında çiftleşiyorlarmış.Allahım allahım bende ekimcilerdemim
Kk da bile konusunu açmışlar ama inanmayalım ben geyik muhabbeti olsun diye paylaştım.
Uyyffg yok gı raporlu ve raporsuz ilaç fiyatı bu ben ilk aşılamamı özelde yaptım rapor çıkmadı 450 tl iğne ama 2. Aşılama üniversite de yapıldı rapor çıktı 150 tl bile yoktu sanırımDövizden dolayı mı? Bu ne yaaa yandık gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?