ben agustosta evlendim canim. Simdi benim gec cocuk sahibi olmamin sorumlusu geyikler miB BirmucizeBeth18 @zeynepppppppp
Kızlar sizden de cvp bekliyorum.
Ben de ekimde evlendim bu arada :)))
Beni de davet edersin artıkBu geyikleri toplayıp gelin bi Adanalı olarak mangal yapıp yicem
Ah şu geyiklererrrrben agustosta evlendim canim. Simdi benim gec cocuk sahibi olmamin sorumlusu geyikler mi
Tatlım sayı ve morfoloji değerleri de önemli yazmamışsın onları..Kızlar eşimin spermiyogram sonucunu yorumlar mısınız?
İleri hareketli 2
Yavaş ileri har. 28
Yerinde har.12
Hareketsiz 58
Kruger testine göre yapıldı.
Sayı 42 mil.Tatlım sayı ve morfoloji değerleri de önemli yazmamışsın onları..
cok sevindim canimKızlar size bir müjdem var :) hamileyim demek çokkkk isterdim ama değilim sadece üroloğa gittik korkmayın er ya da geç olacak tüp bebek şansınız çok yüksek dedi.
Ben de sizlere diyorum bir gün mutlakaolacak Allah’ın izniyle.
Benim bildigim kadariyla rapor olunca indirim yapiyorlar.Canım soruyu tam anlayamadım özelde tüp bebek yaparsan zaten rapor geçerli olmuyorki mesela irenbe özel olduğu için rapor olsada kullanamıyorsun
Bence DNA hasarına takılıp vakit kaybetme, çünkü hasarın düştüğünü 3 ay sonra anlarsın bi kere o kadar zaman kaybedeceksin. Eşin nasıl tedavi edildi? Hangi ilaçları kullandı yani? İmpryl proxeed gibi ilaçlar işe yaramadıysa fsh ile tedavi de deneniyor diye biliyorum. İstersen bi araştır, çünkü kesin bilgi değil. Biz de Kaan hocaya gitmiştik ama proxeed ile yaradı. Yada sperm sayısı yeterliyse imsi ile iyi sperm bulma olasılığı yüksek. Çünkü DNA sı hasarlı spermlerde vakuol oluyormuş, imsi ile bunlar görülüyormuş. Yani mümkün mertebe A kalite sperm seçim şansı artınca dna sı hasarlı olmayanı seçme olasılığı da artmış oluyor.önemli olan iyi bi lab ve embriyolog@zeynepppppppp veSaklicennet sanırım ben şanssız gruptayım ve malesef dna hasarı düşmeden tüp bebeğe başlayacağım Allah a sığınıyorum elimden gelen birşey yok.
Afilim den istediğim gibi senden de çok ama çok dua istiyorum. Bebeklerin doğana kadar tekme attıklarında belin Yada bacakların ağrıdığında bana ve arkadaşlarıma dua et ismimi biliyorsun. Hiç birşey karşılıksız kalmayacağı gibi tanımadan bizler için yaptığın dua da karşılıksız kalmaz.cok sevindim canim
Yok canım ben aradım irenbeyi kabul etmıyorlar...Benim bildigim kadariyla rapor olunca indirim yapiyorlar.
2 saniyede olsa heyecan yaptım :) inşallah hepimizin olucak canım inşallahKızlar size bir müjdem var :) hamileyim demek çokkkk isterdim ama değilim sadece üroloğa gittik korkmayın er ya da geç olacak tüp bebek şansınız çok yüksek dedi.
Kabul eden yerler var mi peki? Ben suan devlette asilama deniyorum. Yani olabildigi kadar deneyecegim sanirim. Sonra olmazsa özelde asilama denemek istiyorum. Çünkü devlette tam olarak icime sinmiyor. Yani benim 16 mm olan yumurtami hafta sonuna denk gelecek diye çatlattırmislar. Beklesek büyürdü ama haftasonuna denk gelecekti dediler. Simdi tekrar deneyecegiz bakalim ne olacak... özelde daha ilgili olurlar diye düşünüyorum ben. Ve raporla asilama icin indirim yapan yerler varmis. Bir kadinla tanismistim hastanede rapor cikarmaya calisiyordu. Dedi şu merkezde raporla 6bin tl olan asilama 2 bine yaptiriliyor. Ve cok ilgililer vs vs.Yok canım ben aradım irenbeyi kabul etmıyorlar...Beth18 daha iyi anlatır sanırım tüp bebek yaptı çünkü
Eşim de öyle diyor bu hasar düşmüyor daha ne kadar vakit kaybedicez bekleyerek diyor. Bende ikna oldum başlamak için adetimi bekliyorum ama sanırım tedaviden koktuğum için adet olamıyorum p.tesi yada salı doktora gideyim belki ilaçla söktürür. Kaan hoca mikrocip önerdi tüp için ama ben imsi de isteyeceğim. Kaan hoca benim için hayal kırıklığı idi. Trental emodex sperra ile tedavi uyguladı hasar düşmeyince direk tüp dedi. Oysa sizin de dediğiniz gibi hasar için farklı tedavi şekline geçebilirdi düşmeyen tüm örnekler de bunu yapmış ama bize anlamadığım birşekilde yapmadı ve tüp dedi. Eğer tüp tutmazsa tekrar görüşelim demeyi de ihmal etmedi. Madem tekrar uygulayabileceğiniz bir tedavi var niye tüpden olumsuz almayı bekliyorsun. Bu konu da düzgün bir açıklama yapmadığı için kızgınım. Son durumda kendimiz bitkisel macun ve takviyeler aldık kullanıyoruz ne kadar işe yaradı bilemiyorum tabi. Allah a sığınıp deneyeceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı.Bence DNA hasarına takılıp vakit kaybetme, çünkü hasarın düştüğünü 3 ay sonra anlarsın bi kere o kadar zaman kaybedeceksin. Eşin nasıl tedavi edildi? Hangi ilaçları kullandı yani? İmpryl proxeed gibi ilaçlar işe yaramadıysa fsh ile tedavi de deneniyor diye biliyorum. İstersen bi araştır, çünkü kesin bilgi değil. Biz de Kaan hocaya gitmiştik ama proxeed ile yaradı. Yada sperm sayısı yeterliyse imsi ile iyi sperm bulma olasılığı yüksek. Çünkü DNA sı hasarlı spermlerde vakuol oluyormuş, imsi ile bunlar görülüyormuş. Yani mümkün mertebe A kalite sperm seçim şansı artınca dna sı hasarlı olmayanı seçme olasılığı da artmış oluyor.önemli olan iyi bi lab ve embriyolog
Kız kalbimi gümlettinKızlar size bir müjdem var :) hamileyim demek çokkkk isterdim ama değilim sadece üroloğa gittik korkmayın er ya da geç olacak tüp bebek şansınız çok yüksek dedi.
Hep duamdasiniz canim benim. Karsiliksiz kalsa bile ben size dua ederim. Cunku bu derdin ne kadar zor, ne kadar ozel ve ne kadar emek isteyen aklini fikrini baska bir seye veremedigin bir dert oldugunu biliyorum. Dert demek te haksizlik gibi geldi suan Allah baska dertler vermesin. Allahin secili kullariyiz ki bizi bu sinavdan gecirdi geciriyor. Insanlara karsi daha anlayisli olduk belki de bu sayede. Lafin kisasi ederim canim her zaman her daim. Bi arkadasimda baslayacak tup bebege onunla beraber buradaki tum arkadaslara ayrica bilmedigim tanimadigim bu sinavla ugrasan tum arkadaslarima saglikla bebek-ler versin Allah.im insallah. Isim olarakta dua edecegim insallah...Afilim den istediğim gibi senden de çok ama çok dua istiyorum. Bebeklerin doğana kadar tekme attıklarında belin Yada bacakların ağrıdığında bana ve arkadaşlarıma dua et ismimi biliyorsun. Hiç birşey karşılıksız kalmayacağı gibi tanımadan bizler için yaptığın dua da karşılıksız kalmaz.
canim bazi ozel hastahaneler devletle anlasmali ve tup bebebgin bir kismini devlet oduyor dolayisiyla rapor gecerli oluyor. Ama bazi hastahaneler ve tup bebek merkezleri anlasmali degiller o yuzden fiyat nerdeyse iki kati oluyor.Kabul eden yerler var mi peki? Ben suan devlette asilama deniyorum. Yani olabildigi kadar deneyecegim sanirim. Sonra olmazsa özelde asilama denemek istiyorum. Çünkü devlette tam olarak icime sinmiyor. Yani benim 16 mm olan yumurtami hafta sonuna denk gelecek diye çatlattırmislar. Beklesek büyürdü ama haftasonuna denk gelecekti dediler. Simdi tekrar deneyecegiz bakalim ne olacak... özelde daha ilgili olurlar diye düşünüyorum ben. Ve raporla asilama icin indirim yapan yerler varmis. Bir kadinla tanismistim hastanede rapor cikarmaya calisiyordu. Dedi şu merkezde raporla 6bin tl olan asilama 2 bine yaptiriliyor. Ve cok ilgililer vs vs.
Hiç test yapmadım ama hamile olduğumu düşünmüyorum. Doktora gidince yapar herhalde test yada gidene kadar olurum zaten. Ya şu test olayından nefret ediyorum.ayllllliiiin35 canım benim hiç test yaptın mı? Emin olmadan kullanma sakın adet söktürücü falan. İnşallah farklı bir nedendir bu gecikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?