- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Teşekkür ederim.Hep duamdasiniz canim benim. Karsiliksiz kalsa bile ben size dua ederim. Cunku bu derdin ne kadar zor, ne kadar ozel ve ne kadar emek isteyen aklini fikrini baska bir seye veremedigin bir dert oldugunu biliyorum. Dert demek te haksizlik gibi geldi suan Allah baska dertler vermesin. Allahin secili kullariyiz ki bizi bu sinavdan gecirdi geciriyor. Insanlara karsi daha anlayisli olduk belki de bu sayede. Lafin kisasi ederim canim her zaman her daim. Bi arkadasimda baslayacak tup bebege onunla beraber buradaki tum arkadaslara ayrica bilmedigim tanimadigim bu sinavla ugrasan tum arkadaslarima saglikla bebek-ler versin Allah.im insallah. Isim olarakta dua edecegim insallah...
canim bazi ozel hastahaneler devletle anlasmali ve tup bebebgin bir kismini devlet oduyor dolayisiyla rapor gecerli oluyor. Ama bazi hastahaneler ve tup bebek merkezleri anlasmali degiller o yuzden fiyat nerdeyse iki kati oluyor.
Kaan hoca da vakit kaybetmeyin diye düşünmüş olabilir, yoksa hastayı sallayacak yapıda bi doktor değil. Zaten imsi de morfolojik olarak en iyi sperm seçme şansı daha yüksek. DNA hasarlı spermlerin bir çoğunda da morfolojik kusur görülüyor zaten. Sizin de bulunur. Çünkü sperm seçmek kadını iş işten geçtikten sonra tedavi etmeye çalışmaktan daha kolay.Eşim de öyle diyor bu hasar düşmüyor daha ne kadar vakit kaybedicez bekleyerek diyor. Bende ikna oldum başlamak için adetimi bekliyorum ama sanırım tedaviden koktuğum için adet olamıyorum p.tesi yada salı doktora gideyim belki ilaçla söktürür. Kaan hoca mikrocip önerdi tüp için ama ben imsi de isteyeceğim. Kaan hoca benim için hayal kırıklığı idi. Trental emodex sperra ile tedavi uyguladı hasar düşmeyince direk tüp dedi. Oysa sizin de dediğiniz gibi hasar için farklı tedavi şekline geçebilirdi düşmeyen tüm örnekler de bunu yapmış ama bize anlamadığım birşekilde yapmadı ve tüp dedi. Eğer tüp tutmazsa tekrar görüşelim demeyi de ihmal etmedi. Madem tekrar uygulayabileceğiniz bir tedavi var niye tüpden olumsuz almayı bekliyorsun. Bu konu da düzgün bir açıklama yapmadığı için kızgınım. Son durumda kendimiz bitkisel macun ve takviyeler aldık kullanıyoruz ne kadar işe yaradı bilemiyorum tabi. Allah a sığınıp deneyeceğiz bakalım hakkımızda hayırlısı.
Haklısın eşimde böyle düşünüyor.Kaan hoca da vakit kaybetmeyin diye düşünmüş olabilir, yoksa hastayı sallayacak yapıda bi doktor değil. Zaten imsi de morfolojik olarak en iyi sperm seçme şansı daha yüksek. DNA hasarlı spermlerin bir çoğunda da morfolojik kusur görülüyor zaten. Sizin de bulunur. Çünkü sperm seçmek kadını iş işten geçtikten sonra tedavi etmeye çalışmaktan daha kolay.
Ben de ekimde :)Batıl gibi geldi ama ben ekimin basinda evlendim
Dna hasarına baktırdınız mı?promotil m forte verdiler bi de en son klomen kullan dediler . sayı düşük. hız sıfır. fsh 40 çıktı . direk tüp bebek dediler . başka çözüm yolu söylemediler. önereceğiniz doktor var mı ? nasıl bir yol izlemek lazım..
iyiyim canim sen ne yaptin?Beth18 nasilsin canimm :)
Oy maşallah canım sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.Kizlar pazartesi dogumum planlandi bugun bellu oldu. Bana dua eder misiniz?
Bana isimlerinizi yazin ozelden bende size dua edeyim.
askolsun sayfalarca sorOy maşallah canım sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.
Genel durumu nasıl canm bebişlerin kilo falan iyi mi o zaman 37. Haftada doğmuş oluyorlar demi sezeryan olacaksın galiba gün verildiğine göre :) çok sordum demi :))
Sağlıkla doğur canım inşallah:) mis kokularını içine çek minnoşların. Çok heyecanlandım bende valla :))askolsun sayfalarca soryok canim 35+4te alacaklar buradaki takvim bir sonraki haftayi soyluyor hep. Sezaryan evet kilolari 2700-2400
bende bende :) insallah saglikla dogarlar,kuveze girmezlerSağlıkla doğur canım inşallah:) mis kokularını içine çek minnoşların. Çok heyecanlandım bende valla :))
konyada önerebileceğiniz üroloji doktoru var mi ? sperm sayı ve hızında problem var...
Canım sağlıcakla kucağına al insallah.ne güzel bir heyecan .Allah'ım kolaylık versin güzelce geçsin dogumun canimKizlar pazartesi dogumum planlandi bugun bellu oldu. Bana dua eder misiniz?
Masallah saglicakla alin kucagiza insallah. Ikiz mi bebekleriniz? Tedaviyle mi oldular. Heyecanlandim okuyunca kusura bakmayinKizlar pazartesi dogumum planlandi bugun bellu oldu. Bana dua eder misiniz?
Evet canimAfilim92 sen konyadaydin sanirim.onun gitti vardı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?