Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
T
Teşekkür ederim.

Yanlis anlasilmak istemem dualarimiz Allah katinda insallah karsiliksiz kalmiyordur ama ben tek tarafli dua ederim yani insan olarak kimseden karsilik beklemem demek istemistim.

Kaan hoca da vakit kaybetmeyin diye düşünmüş olabilir, yoksa hastayı sallayacak yapıda bi doktor değil. Zaten imsi de morfolojik olarak en iyi sperm seçme şansı daha yüksek. DNA hasarlı spermlerin bir çoğunda da morfolojik kusur görülüyor zaten. Sizin de bulunur. Çünkü sperm seçmek kadını iş işten geçtikten sonra tedavi etmeye çalışmaktan daha kolay.

Haklısın eşimde böyle düşünüyor.

promotil m forte verdiler bi de en son klomen kullan dediler . sayı düşük. hız sıfır. fsh 40 çıktı . direk tüp bebek dediler . başka çözüm yolu söylemediler. önereceğiniz doktor var mı ? nasıl bir yol izlemek lazım..

Dna hasarına baktırdınız mı?

Kizlar pazartesi dogumum planlandi bugun bellu oldu. Bana dua eder misiniz?
Bana isimlerinizi yazin ozelden bende size dua edeyim.
Oy maşallah canım sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.
Genel durumu nasıl canm bebişlerin kilo falan iyi mi o zaman 37. Haftada doğmuş oluyorlar demi sezeryan olacaksın galiba gün verildiğine göre :) çok sordum demi :))

askolsun sayfalarca sor yok canim 35+4te alacaklar buradaki takvim bir sonraki haftayi soyluyor hep. Sezaryan evet kilolari 2700-2400

Kızlar salı test yaptrcz dua edin bizede...hız ve lökosit problemimiz vardı,proxeed kullandk 2 ay bakalım bi işe yaramış mı :/ sonuçtan korkuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…