Anit Hastanesi Isa Gunaykonyada önerebileceğiniz üroloji doktoru var mi ? sperm sayı ve hızında problem var...
Hiz icin 2 ay yeterli bir sure degil. Moralinizi bozmayin .Esim de uzun sure proxeed kullandi ise yaradığını gördük ama hemen degil.Kızlar salı test yaptrcz dua edin bizede...hız ve lökosit problemimiz vardı,proxeed kullandk 2 ay bakalım bi işe yaramış mı :/ sonuçtan korkuyrm
Ne kadar süre kullandnzHiz icin 2 ay yeterli bir sure degil. Moralinizi bozmayin .Esim de uzun sure proxeed kullandi ise yaradığını gördük ama hemen degil.
6 ay canim.Yarin hayal kirikligi yasama .Herkeste uzun surede etki etmez 2 ayda da kimildanmalar olabilir. Ama duzelecegine hep inanin .Bu surecteki en onemli 2 sey inanmak ve sabretmek .Ne kadar süre kullandnz
İnşallah canım inşallahbende bende :) insallah saglikla dogarlar,kuveze girmezler
Ayy ben de duydum vee kendi adima üzüldümmmVayyy be Fahriye Evren’i de hamile bıraktırdık korkuyorum ki Beyazıt da baba olmadan anne olamayacak mıyız diye???? İşte o zaman durum vahim olur.
Nasip CAnım bende çok üzülüyordum ama artık alıştım.Ayy ben de duydum vee kendi adima üzüldümmm
hayır dna hasarına bakılmadıDna hasarına baktırdınız mı?
Sigara önemli doktorların ilk sordukları kullanıp kullanmadığı oluyoreşim sigarayı bırakmıyor bide. 6 aydır promotil kullanıyoruz
Medova da hasara da baktırabilirsiniz. Ama eşiniz sigarayı bırakmaya çalışsa çok iyi olur.hayır dna hasarına bakılmadı
Canim ne yapıyorsun nasilsin ?Medova da hasara da baktırabilirsiniz. Ama eşiniz sigarayı bırakmaya çalışsa çok iyi olur.
Bu kadar düşüşun vardir sebebi .Sadece lokasit mi ?Dna hasarina baktirin ,ayrica yakin zamanda herhangi bir ilac kullandiysa esiniz o da etkiler. Sigara en büyük dusman .Bir de varikosel varsa genislemis olabilir .Bugün test yaptrdk kızlar,hızımız 0dan 11 e yükselmiş ama anlamyrm sayı 64 milyondan 3 milyona düşmüş,lökosit derdinden zaten kurtulamyrz :/ çok canım sıkkın ne yapacğm hiç bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?