Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
konyada önerebileceğiniz üroloji doktoru var mi ? sperm sayı ve hızında problem var...
Anit Hastanesi Isa Gunay
Esim onda tedavi oldu .Ileri hiz 0 idi.Sonra düzeldi. Sadece dr un dediklerini yapmadık. Burdaki arkadaslar bilir bir cok takviye kullandik .
Esime kuruyemis yedirdim.Havuc suyu ,caksir suyu,keciboynuzu kürü, arisutu propolis bal karisimi vs

Kızlar salı test yaptrcz dua edin bizede...hız ve lökosit problemimiz vardı,proxeed kullandk 2 ay bakalım bi işe yaramış mı :/ sonuçtan korkuyrm
Hiz icin 2 ay yeterli bir sure degil. Moralinizi bozmayin .Esim de uzun sure proxeed kullandi ise yaradığını gördük ama hemen degil.

Beth18 canimmm cok heyecanlandim.Allah yardimcin olsun.Duamda olcaksin .Kendine gelince iyiyim de bize merakta koyma .Spinal olcaksan hastane cantana mini kettle ve sade nescafe koy. Narkozun vucuttan atilmasi icin kafein cok onemli bir yardimci .Benim ne basim agridi ne belim .Hastaneden çıkana kadar 20 fincan icmisimdir .

Beth18 canım benim Allah bir avazda kurtarsın. Sağlıkla dünyaya gelsin özlemle beklediğin miniklerin. Darısı başımıza inşallah. Dualarımız sizinle

Ayy ben de duydum vee kendi adima üzüldümmm
Nasip CAnım bende çok üzülüyordum ama artık alıştım.
Eşimin dediği gibi ne adamların çocukları oluyor sen paranoyak oldun diyor. İş yerinde 50 yaşında adam ve tüm hastalıkları varmış eşi hamileymiş. Tanıdığı herkes sigara içiyor ve 3er 5er çocukları var.
Rabbim bizi böyle sınıyor başka bir açıklaması Yok.

Beth18 canim ins saglikla gelsin bebislrn cok akilli olsunlr inss mis gibiler zaten.Allah bu mutlulugu hepimize yasantsn ins.

Bugün test yaptrdk kızlar,hızımız 0dan 11 e yükselmiş ama anlamyrm sayı 64 milyondan 3 milyona düşmüş,lökosit derdinden zaten kurtulamyrz :/ çok canım sıkkın ne yapacğm hiç bi fikrim yok

Medova da hasara da baktırabilirsiniz. Ama eşiniz sigarayı bırakmaya çalışsa çok iyi olur.
Canim ne yapıyorsun nasilsin ?
Bugün test yaptrdk kızlar,hızımız 0dan 11 e yükselmiş ama anlamyrm sayı 64 milyondan 3 milyona düşmüş,lökosit derdinden zaten kurtulamyrz :/ çok canım sıkkın ne yapacğm hiç bi fikrim yok
Bu kadar düşüşun vardir sebebi .Sadece lokasit mi ?Dna hasarina baktirin ,ayrica yakin zamanda herhangi bir ilac kullandiysa esiniz o da etkiler. Sigara en büyük dusman .Bir de varikosel varsa genislemis olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…