Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dün iğnelere başladım. İçim karşık. Olursanın mutluluğu ile olmazsanın üzüntüsü ortasında durmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?

Varikosel yok deniyor,sigarayı bırakalı 2 ay olyr 64 milynken sigara vardı...herhangi bi ilaçta kullanmadı 1 hafta keçiboynuzu kürü yaptk sabah akşam artış olması gerekyrkn azalmş,bi sebeb bulamyrm.Doktor da bu duruma çok şaşırmış 3.kutu proxeed kullanıp çağırmş biz 2.deyiz yani 1,5 aya sonra tekrar bakack

Bizde bir kez sayi cok düşmüştü. Ben aglayarak doktoru aramistim .Demisti sperm sayisi borsa gibidr sakin üzülme. Bunu söyledikten kisa bir sure sonra hamile kaldim. Dr unuz kim ?

Bizde bir kez sayi cok düşmüştü. Ben aglayarak doktoru aramistim .Demisti sperm sayisi borsa gibidr sakin üzülme. Bunu söyledikten kisa bir sure sonra hamile kaldim. Dr unuz kim ?
CAnım senin eşin Sigara kullanıyormuydu???
Benim ki kullanıyor ağlamak istiyorum...

Jalapenoo canımmmm nasılsın?? İyisindir inşallah. sana birşey sorabilir miyim????
Ben sağlık ocağında genel testlerimi yaptırdım d vit. Düşük tsh 4 çıktı.. referans en yüksek 5.3 yazıyor.
Ama bana yüksek geldi ilk defa 4 gördüm adetten 1 hafta veya 2 hafta sonra yaptırdım.
Birde kandaki alyuvarlarım düşük çıktı.
Sence ne yapmalıyım.?

Benimde öyle ağlayasım var ki ama eşim üzülmesin diye bu değer önemli değil yükselir doktoru yine şaşırtrz dedim ama içim kan ağladı...Paylaşacak beni anlayan kimse yok gibi hissedyrm.Yol boyunca o kadar dua ettim ki :'(

Böyle yazınca yorum yapmak istedim.uzulme düzelir inşallah burda bir çok arkadaşın eşinin şifa bulduğuna tanık olduk benim eşim de dahil.normal ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var.sizin de olur inşallah Allah'tan ümit kesilmez.

Hanimlar moralim bozuk ya 2. Asilama tedavisindeyiz. İlkinde bir haftada 16mm büyümüştü yumurtalarım. Şimdi bir haftada biri 11 buçuk biri 9 buçuk olmak üzere 2 yumurtam var. Doktor cuma yine gel dedi. Yavaş büyümüş dedi

Benim de dün tsh ım 4 çıktı. Doktorum dahiliyeye bir görün dedi. İlk defa böyle çıktı hep 2 buçuklarda çıkıyordu. Doktor böyle dalgalanmalar olabilir ama işimizi garantiye alalım dedi. Ve benimde Bazofil im düşük çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…