Dün iğnelere başladım. İçim karşık. Olursanın mutluluğu ile olmazsanın üzüntüsü ortasında durmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?Canim ne yapıyorsun nasilsin ?
Bu kadar düşüşun vardir sebebi .Sadece lokasit mi ?Dna hasarina baktirin ,ayrica yakin zamanda herhangi bir ilac kullandiysa esiniz o da etkiler. Sigara en büyük dusman .Bir de varikosel varsa genislemis olabilir .
Nerde başladınız tedaviye hangi merkezDün iğnelere başladım. İçim karşık. Olursanın mutluluğu ile olmazsanın üzüntüsü ortasında durmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?
Inşallah Rabbim ol der canim .Hep duamdasiniz.Insallah hamis olursun .Medova sana uğurlu gelsin .Dün iğnelere başladım. İçim karşık. Olursanın mutluluğu ile olmazsanın üzüntüsü ortasında durmaya çalışıyorum. Sen nasılsın?
Varikosel yok deniyor,sigarayı bırakalı 2 ay olyr 64 milynken sigara vardı...herhangi bi ilaçta kullanmadı 1 hafta keçiboynuzu kürü yaptk sabah akşam artış olması gerekyrkn azalmş,bi sebeb bulamyrm.Doktor da bu duruma çok şaşırmış 3.kutu proxeed kullanıp çağırmş biz 2.deyiz yani 1,5 aya sonra tekrar bakackCanim ne yapıyorsun nasilsin ?
Bu kadar düşüşun vardir sebebi .Sadece lokasit mi ?Dna hasarina baktirin ,ayrica yakin zamanda herhangi bir ilac kullandiysa esiniz o da etkiler. Sigara en büyük dusman .Bir de varikosel varsa genislemis olabilir .
Bizde bir kez sayi cok düşmüştü. Ben aglayarak doktoru aramistim .Demisti sperm sayisi borsa gibidr sakin üzülme. Bunu söyledikten kisa bir sure sonra hamile kaldim. Dr unuz kim ?Varikosel yok deniyor,sigarayı bırakalı 2 ay olyr 64 milynken sigara vardı...herhangi bi ilaçta kullanmadı 1 hafta keçiboynuzu kürü yaptk sabah akşam artış olması gerekyrkn azalmş,bi sebeb bulamyrm.Doktor da bu duruma çok şaşırmış 3.kutu proxeed kullanıp çağırmş biz 2.deyiz yani 1,5 aya sonra tekrar bakack
CAnım senin eşin Sigara kullanıyormuydu???Bizde bir kez sayi cok düşmüştü. Ben aglayarak doktoru aramistim .Demisti sperm sayisi borsa gibidr sakin üzülme. Bunu söyledikten kisa bir sure sonra hamile kaldim. Dr unuz kim ?
Kullaniyordu birakti gebeliğe engel olduğunu anlayinca.Haftada 3 4 kere nargile icerdi hattaCAnım senin eşin Sigara kullanıyormuydu???
Benim ki kullanıyorağlamak istiyorum...
Benimde öyle ağlayasım var ki ama eşim üzülmesin diye bu değer önemli değil yükselir doktoru yine şaşırtrz dedim ama içim kan ağladı...Paylaşacak beni anlayan kimse yok gibi hissedyrm.Yol boyunca o kadar dua ettim ki :'(Bizde bir kez sayi cok düşmüştü. Ben aglayarak doktoru aramistim .Demisti sperm sayisi borsa gibidr sakin üzülme. Bunu söyledikten kisa bir sure sonra hamile kaldim. Dr unuz kim ?
Eşim günde 3/4 adet içiyor 3 ay evvel falan 1 paket içiyordu. Bırakamadı bir türlü.Kullaniyordu birakti gebeliğe engel olduğunu anlayinca.Haftada 3 4 kere nargile icerdi hatta
Böyle yazınca yorum yapmak istedim.uzulme düzelir inşallah burda bir çok arkadaşın eşinin şifa bulduğuna tanık olduk benim eşim de dahil.normal ve tüp bebekle hamile kalan arkadaşlarımız var.sizin de olur inşallah Allah'tan ümit kesilmez.Benimde öyle ağlayasım var ki ama eşim üzülmesin diye bu değer önemli değil yükselir doktoru yine şaşırtrz dedim ama içim kan ağladı...Paylaşacak beni anlayan kimse yok gibi hissedyrm.Yol boyunca o kadar dua ettim ki :'(
Konya medova hast. Canım.Nerde başladınız tedaviye hangi merkez
Benim de dün tsh ım 4 çıktı. Doktorum dahiliyeye bir görün dedi. İlk defa böyle çıktı hep 2 buçuklarda çıkıyordu. Doktor böyle dalgalanmalar olabilir ama işimizi garantiye alalım dedi. Ve benimde Bazofil im düşük çıktı.Jalapenoo canımmmm nasılsın?? İyisindir inşallah. sana birşey sorabilir miyim????
Ben sağlık ocağında genel testlerimi yaptırdım d vit. Düşük tsh 4 çıktı.. referans en yüksek 5.3 yazıyor.
Ama bana yüksek geldi ilk defa 4 gördüm adetten 1 hafta veya 2 hafta sonra yaptırdım.
Birde kandaki alyuvarlarım düşük çıktı.
Sence ne yapmalıyım.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?