Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım merhaba tsh 2.5 ve altı olmalı endokrin e gitmelisin o da hamile kalmaya engel olabiliyormuş ben düzenli ilaç kullandığım için aşinayım

Kizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Tanidigim ve tanimadigim herkese dua ettim dogumhanede. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum.

Canım inşallah cabuk çıkarlar kuvezden.saglikli olsunlar da insallah tez vakitte kavuşursunuz.
Bende girip girip baktım seni merak ettim

Canim bunlar gececek insan zaman zaman cok caresiz hissediyor kendini.Ama Allah buyuk .Esine yansitma erkekler cok gururlu .Ben sadece sigara konusunda sinirlenip sen sigaraic cocugum olmuyor diye üzülhic samimi degilsin demistim.Cok agir olmustu ama bırakmıştı. Bu laf kendime getirdi .Diger zamanlarda hep icime attim
Geceleri ruyamda bebek görüp kalkip agladim hep.Hatta ruyalarimi buraya yazardim .Bunlar gececek Rabbim sevindirecek insallah.
Eşim günde 3/4 adet içiyor 3 ay evvel falan 1 paket içiyordu. Bırakamadı bir türlü.
O 3 4 u de bi sekilde bırakmalı. Insallah birakir.
İnş hayırlı haberlerini tez zamanda alırız
Oyyy siz 29 haftalik mi oldunuz masallah
Canim Allah bagislasin.Gecmis olsun.Sabret lutfen kuvozden sonra kucaginda olacaklar hep.Kendini birakma dikislerin cabuk iyilessin ki bakabil bebislere.Guzel haberlerini bekliyoruz.

Yeni gördüm kusura bakma. İyi olmaya çalışıyorum şükür halimize. Ameliyat sonrası 4 ay bitti. 3.ay testimiz pek iç açıcı değildi artık 6.ayı bekliyoruz
Tsh ayın hangi gününde baktırdığının bir önemi yok. Yalnız sabah erken saatte vermek gerekiyor hormon testlerini. Senin öncekiler normaldi diye hatırlıyorum. Normal şartlarda 4 sorun değil ama gebelik durumu veya düşünen için 2.5 altı olması gerekiyor. Adetinde diğer hormonlarla beraber tekrar baktirabilirsin. Dahiliyeye de gitsen bakar sanırım gerekenlere. Yine yüksek çıkarsa ona göre ilaca başlatırlar.
D vitaminine bakılıp da normal çıkanı hiç görmedim. Devit3 vermiştir aile hekimi muhtemelen. Onu kullanabilirsin ama benim tavsiyem ocean marka olanı günde 10 damla düzenli ve sürekli kullan.
Alyuvarlarla ilgili bir tecrübem yok.

Canim insallah hayirlisiyla cikar bebislerin de

Klomen mi kullandın iğne mi?
Bir de böyle dertler var büyüdü mü? Büyümedi mi diye.. içini rahat tut sen elinden geleni yapıyorsun. Gerisi nasip olacaksa sen bile engel olamazsın. Olmayacaksa da olduramazsan. Yaradan vaktini de zamanını da bilir. Çok ama çok dua et.
Hekiminin sana kullandırdığı ilaçları ve yöntemi araştır. Bir eksiklik mi yapıyor. Büyümüyorsa ben dozu arttırıyorlar diye biliyorum ama emin değilim.

Bende de ilk kez çıktı. Ay sonu kadın Doğumdan randevu aldım muayene için. Adet zamanı da tekrar tüm testleri yaptıracağım.

Canım merhaba tsh 2.5 ve altı olmalı endokrin e gitmelisin o da hamile kalmaya engel olabiliyormuş ben düzenli ilaç kullandığım için aşinayım
Canımmmmmm arkadaşım sen nerelerdesin? Bebişin nasıl? Seni görünce hep kabede ki duan aklıma geliyor diyorum vesile olacak inşallah. Dualarını eksik etme arkadaşından bende yavaş yavaş tüp bebişime yaklaşıyor gibiyim.
Tsh gelecek olursam ilk defa yüksek çıktı. Bende anlamadım. Tekrar baktıracağım olmadı ilaç kullanırız artık.

Beth18
Limoncum sen neleri aşıp bebeklerine kavuştun bunu mu aşamayacaksın?
Bebeklerin iyi ise sorun yok demektir. Rabbim onları sana bağışlasın. Çok sevindim anlatamam yavaş yavaş bebeklerimizin sayısı çoğalıyor. Bekleyen bizler için önemli yaşanmışlıklarınız var ve bizlere umutsunuz.
Sağlığına çok dikkat et bebeklerinin sana ihtiyaçları var. Çok geçmiş olsun. Duaların için de allah razı olsun.

Geçmiş olsun canım. İnşallah gittikçe yükselir ve düzelir. 1 sene mak. Seviyeye çıkıyormuş. Bilgilerin için de teşekkür ederim. Tsh problemim yoktu ama tekrar bir ölçtüreceğim. D vit. İçin de henüz almadım bu aralar çok yoğunum. Dr eşime verdi onun da 20 çıktı bende ondan kullanıyorum. B12 sınır içinde çıktı ama alt sınıra yakın. Sence multi vit. Kullanmalı mıyım?
Demir eksikliğime nasıl baktırabilirim? Alyuvarlarla alakası olabilirmiş. Aile hekimim de hiç bu konuya değinmedi ben baktığımda gördüm araştırdım. Dr kan değerlerim için normal dedi içlerinde bir bu düşük çıktı. Artık herşeyi kafama takmaktan sıkıldım.

Üzülme lütfen. Sayı için sperra Yada emodex çok iyi takviyeler aklında bulunsun.

Bizim 1 sene beklemek gibi bir lüksümüz yok malesef. 6 aydan sonra bir daha bakacağız duruma. Hayırlısı...
Gebelik hazırlık testleri şeklinde isteyince demire falan bakıyorlardı. Tam kan sayımı normalse gerek duyulmamış da olabilir. B vitamini yükseltsen iyi olur ama metilkobalamin formunda (b vitamininin aktif formu) olanlardan kullanmanı tavsiye ederim.Tedavi ne zaman düşünüyordunuz? Bişeyler kullanıyorsun sanırım. Omepa VM var incelersen içeriğini. Hem içindeki B vitamini metilkobalamin hem folik asit aktif form. Genelde multivitaminlerde durum böyle olmuyor. Benim folik ve B vitamini için kullandığım tabletle aynı fiyat olduğunu da görünce onu kullanırım daha iyi dedim.

Canım inşallah bu da geçecek ve bebişlerin yanında olacak. Çok sevindim. Duaların içinde Allah razı olsun.

Kasıma yetişebilirsem kasım olmadı ocak başı allah nasip ederse. Şuan ben lifetime resveratrol q10 ve açai diye bir antioksidan ilave inofolik ve omega 3 kullanıyorum. Astaksantin sipariş ettim bunlar yumurtaları oksidatif stresden korumak ve işlevini arttırmak için. Kompleks b vitamininde kullansam mı bilmiyorum dr gideceğim. Tüp bebeğe kadar eşim ve ben takviyelere yöneldik.

Klomen kullandı canım öyle hatirliyorum o yüzden geç gelişti iğne daha etkili oluyor yumurta gelişiminde etkili oluyor

Klomen kullaniyorum. Malesef dozu da arttirmadi. Inofolic combi kullanmistim gecen sefer. Bu sefer normal folik asit verdi. Tek fark bu. Yoksa yemem icmem bu sefer daha bilincliydi. Spor yaptim düzenli. Haklisiniz olursa olacak. Bol dua sabir lazim. Çok tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…