Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 canım benim öncelikle gözün aydın. Allah sizlere sağlık versin. İnşallah yakın zamanda o mis kokularını çekersin içine. Rabbim bahtlarını açık etsin

Jalapenoo merak ediyordum ne yaptınız diye? İnşallah sonraki testler yüzünüzü güldürür
Bakıyorum ben de ama yazmıyorum pek. Tek bariz artış miktar 7ml çıkmış genelde 4-5ml civarı çıkıyordu. Genel anlamda da ameliyat öncesindeki değerlere göre ciddi fark var ama daha öncekilere göre sayı aynı gibi hız yine az. Morfolojinin ayrıntısında ufak tefek farklar var ama en barizı kuyruk anomalisi 43 den 32 ye düşmüş. 2 ay sonra tekrar bakacağız ama yine geçtiğimiz hafta ateşli hastalık geçirdi o son testten 1 ay kadar önce böyle bir durum olmuştu o da mı o kadar etkiledi bilemedik. Ameliyatı yapan doktor klomen ve proxed kullansın 3 ay dedi ama maille iletişim kurduk onu da yazdırmak lazım sanırım kullandirmakta kararsız kaldım. Zaten antioksidan kullandığımız takviyeler vardı onlara devam ediyor.
Sen ne yaptın? Bi test paylaşmıştın ama pek net değildi sanırım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Daha fazla canımız yüreğimiz yanmadan şenlensin evlerimiz kucaklarımız.

Klomeni günde bir tane mi verdi.
Aşılamada iğne veriyorlar ama tüp bebekte ki gibi yüksek değil.klomende veren var ama gün de iki tane alıyorsun 12saatte bir.

Kızlar bu ay akıntımda ciddi bir fark var. Ömrümde böyle birşey görmedim. Ayıptır söylemesi temizlenirken elime yapış yapış geliyor uzayarak akıyor hafif sarı birşey. Şuan yumurtlama zamanımdayım.
Böyle birşey görünce allah allah acaba ben daha önce hiç mi yumurtlamıyordum diye düşünür oldum.

Allah analı babalı büyütsün inşallah canm.
Sanada çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak çıkar bebişler sağlıkla kucağına alır koklarsın doya doya..

Aynen canım yumurta akı gibi yapış yapış oluyor. Boş geçme tam zamanı

Sevindim canım fark edilir değişimler oluyor bak. İnşallah 6 aydan sonra hız ve sayıda olumlu gelişmeler olacaktır. Hastalıklar etkiliyordur dediğin gibi. Biz tüp bebek sürecine girdik. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi sevindirsin

Beth18 geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun ömür versin bebişlerinle birlikte Afilim92 evet artık büyüdük canım inş sağlıklı sıhhatli kucağıma da alırım sizde büyüdünüz masallah darısı başımıza Saklicennet ben sürekli takip etmeye çalışıyorum çok yorum yapmasam da dualarımız hayırlısıyla tez zamanda kabul olur inş tez zamanda hayırlı haberlerini ve haberlerinizi alırız inş sizde bana dua edin inş

Evet 64 gunluk olduk teyzesi .Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.Sormak istediğin bir sey olursa mesaj atabilirsin .Doktorlar ,cocuk doktorlari vs hakkinda .Ben deneme yanilma ile cok dr degistirdim de :)

Beth18 cnm hayırlı olsun inş yavrularınla sağlıklı bi şekilde yuvana dönersin unutursun herşeyi. Rabbim yardımcın olsun artık senin için maraton şimdi başlıyor

Evet 64 gunluk olduk teyzesi .Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.Sormak istediğin bir sey olursa mesaj atabilirsin .Doktorlar ,cocuk doktorlari vs hakkinda .Ben deneme yanilma ile cok dr degistirdim de :)
İnş o aşamaya gelince çok işim düşecek cnm Sen hangi dr da Doğum yapmıştın

İnş o aşamaya gelince çok işim düşecek cnm Sen hangi dr da Doğum yapmıştın
Fuat Demir de canim .Bizim hastanemiz Medova .Doğum oncesi ve sonrasi her sey icin oraya gidiyoruz.Oglumun doktoru da orda .Daha dogrusu doktorları. Dönüşümlü gece gunduz çalışıyorlar .Cocuk poliklinigi 7 24 açık .Aklinda olsun.

mrb kızlar,bizimde hız problemimiz var,ileri hareket az,7 aydır deniyoruz ve sanırım regl olmak üzereyim..bu ay ara lekelenmem oldu..o kadar umutlandım ki yerleşme kanamasıdır diye..yine yıkıldım..çok mutsuzum.sıradan kasık ağrsı bel ağrısı filan belirtiden saymıyorum ama böyle hiç olmayan birşey olunca çok bel bağladım ve çok üzgünüm..allahım sabır versin hepimize inşallah..doktorumuz üroloğa gönderdi henüz tedaviye başlamadık,ama çok zor dayanmak

Durduk yere umutlandrmak istemem ama belki de vardr bebiş,Rabbim yüzünüzü güldürür inşallah

inşallah kuzum inşallahhh ama sanki regl olacakmışım gibi ağrılarıım var ,Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..herkes için dua ediyorum kendimle birlikte..yüzümüzü güldürsün..

Bende bi kere gittim Fuat beye evet duymuştum çocuk polikliniğinin 24 saat açık olduğunu

Beth18 canım maşallah size. Çok mutlu oldum yavrularının sağlığının iyi olmasına inşallah kuvezden de çıkacak. Göğşen beyi senin vesilenle tanıdım ve senin minnoşlar yüzünden çok sempatik geliyor. İnşallah benim de yüzümü güldürür.

Kızlar ben bu adetimin biriminde yani haftaya rahiö filmi çekiliyorum. Artık çekilme kararı aldım. Aranızda çekilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…