Bakıyorum ben de ama yazmıyorum pek. Tek bariz artış miktar 7ml çıkmış genelde 4-5ml civarı çıkıyordu. Genel anlamda da ameliyat öncesindeki değerlere göre ciddi fark var ama daha öncekilere göre sayı aynı gibi hız yine az. Morfolojinin ayrıntısında ufak tefek farklar var ama en barizı kuyruk anomalisi 43 den 32 ye düşmüş. 2 ay sonra tekrar bakacağız ama yine geçtiğimiz hafta ateşli hastalık geçirdi o son testten 1 ay kadar önce böyle bir durum olmuştu o da mı o kadar etkiledi bilemedik. Ameliyatı yapan doktor klomen ve proxed kullansın 3 ay dedi ama maille iletişim kurduk onu da yazdırmak lazım sanırım kullandirmakta kararsız kaldım. Zaten antioksidan kullandığımız takviyeler vardı onlara devam ediyor.Jalapenoo merak ediyordum ne yaptınız diye? İnşallah sonraki testler yüzünüzü güldürür
Klomeni günde bir tane mi verdi.Klomen kullaniyorum. Malesef dozu da arttirmadi. Inofolic combi kullanmistim gecen sefer. Bu sefer normal folik asit verdi. Tek fark bu. Yoksa yemem icmem bu sefer daha bilincliydi. Spor yaptim düzenli. Haklisiniz olursa olacak. Bol dua sabir lazim. Çok tesekkürler
Allah analı babalı büyütsün inşallah canm.Kizlar hepiniz merak etmissiniz beni ve bebeklerimi. Allah hepinizden razi olsun. Tanidigim ve tanimadigim herkese dua ettim dogumhanede. Bebeklerim kuvezdeler. Sagliklari iyi ama yine de cok uzuluyorum yanimda olmadiklari ve koklayamadigim icin. Onlari orada yalniz birakip geldigim icin. Bende hala hastahanedeyim. Ama farkli yerlerdeyiz her istedigimde gidip goremiyorum.
Bana hap verdi 50 mg. Günde 2 kereKlomeni günde bir tane mi verdi.
Aşılamada iğne veriyorlar ama tüp bebekte ki gibi yüksek değil.klomende veren var ama gün de iki tane alıyorsun 12saatte bir.
Aynen canım yumurta akı gibi yapış yapış oluyor. Boş geçme tam zamanıKızlar bu ay akıntımda ciddi bir fark var. Ömrümde böyle birşey görmedim. Ayıptır söylemesi temizlenirken elime yapış yapış geliyor uzayarak akıyor hafif sarı birşey. Şuan yumurtlama zamanımdayım.
Böyle birşey görünce allah allah acaba ben daha önce hiç mi yumurtlamıyordum diye düşünür oldum.
Sevindim canım fark edilir değişimler oluyor bak. İnşallah 6 aydan sonra hız ve sayıda olumlu gelişmeler olacaktır. Hastalıklar etkiliyordur dediğin gibi. Biz tüp bebek sürecine girdik. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Rabbim bizim gibi bekleyen herkesi sevindirsinBakıyorum ben de ama yazmıyorum pek. Tek bariz artış miktar 7ml çıkmış genelde 4-5ml civarı çıkıyordu. Genel anlamda da ameliyat öncesindeki değerlere göre ciddi fark var ama daha öncekilere göre sayı aynı gibi hız yine az. Morfolojinin ayrıntısında ufak tefek farklar var ama en barizı kuyruk anomalisi 43 den 32 ye düşmüş. 2 ay sonra tekrar bakacağız ama yine geçtiğimiz hafta ateşli hastalık geçirdi o son testten 1 ay kadar önce böyle bir durum olmuştu o da mı o kadar etkiledi bilemedik. Ameliyatı yapan doktor klomen ve proxed kullansın 3 ay dedi ama maille iletişim kurduk onu da yazdırmak lazım sanırım kullandirmakta kararsız kaldım. Zaten antioksidan kullandığımız takviyeler vardı onlara devam ediyor.
Sen ne yaptın? Bi test paylaşmıştın ama pek net değildi sanırım. Hayırlısı olsun hepimiz için. Daha fazla canımız yüreğimiz yanmadan şenlensin evlerimiz kucaklarımız.
Evet 64 gunluk olduk teyzesi .Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.Sormak istediğin bir sey olursa mesaj atabilirsin .Doktorlar ,cocuk doktorlari vs hakkinda .Ben deneme yanilma ile cok dr degistirdim de :)Beth18 geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu uzun ömür versin bebişlerinle birlikte Afilim92 evet artık büyüdük canım inş sağlıklı sıhhatli kucağıma da alırım sizde büyüdünüz masallah darısı başımıza Saklicennet ben sürekli takip etmeye çalışıyorum çok yorum yapmasam da dualarımız hayırlısıyla tez zamanda kabul olur inş tez zamanda hayırlı haberlerini ve haberlerinizi alırız inş sizde bana dua edin inş
İnş o aşamaya gelince çok işim düşecek cnmEvet 64 gunluk olduk teyzesi .Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.Sormak istediğin bir sey olursa mesaj atabilirsin .Doktorlar ,cocuk doktorlari vs hakkinda .Ben deneme yanilma ile cok dr degistirdim de :)
Fuat Demir de canim .Bizim hastanemiz Medova .Doğum oncesi ve sonrasi her sey icin oraya gidiyoruz.Oglumun doktoru da orda .Daha dogrusu doktorları. Dönüşümlü gece gunduz çalışıyorlar .Cocuk poliklinigi 7 24 açık .Aklinda olsun.İnş o aşamaya gelince çok işim düşecek cnmSen hangi dr da Doğum yapmıştın
Durduk yere umutlandrmak istemem ama belki de vardr bebiş,Rabbim yüzünüzü güldürür inşallahmrb kızlar,bizimde hız problemimiz var,ileri hareket az,7 aydır deniyoruz ve sanırım regl olmak üzereyim..bu ay ara lekelenmem oldu..o kadar umutlandım ki yerleşme kanamasıdır diye..yine yıkıldım..çok mutsuzum.sıradan kasık ağrsı bel ağrısı filan belirtiden saymıyorum ama böyle hiç olmayan birşey olunca çok bel bağladım ve çok üzgünüm..allahım sabır versin hepimize inşallah..doktorumuz üroloğa gönderdi henüz tedaviye başlamadık,ama çok zor dayanmak
Bende bi kere gittim Fuat beye evet duymuştum çocuk polikliniğinin 24 saat açık olduğunuFuat Demir de canim .Bizim hastanemiz Medova .Doğum oncesi ve sonrasi her sey icin oraya gidiyoruz.Oglumun doktoru da orda .Daha dogrusu doktorları. Dönüşümlü gece gunduz çalışıyorlar .Cocuk poliklinigi 7 24 açık .Aklinda olsun.
Neden devam etmedin peki?Merak ettim .Bende bi kere gittim Fuat beye evet duymuştum çocuk polikliniğinin 24 saat açık olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?