ben çekilmedim canım,ama istiyorum ondan sonra daha kolay hamile kalınıyor sanırım..doktor mu diyor çekelim diye yoksa siz mi talep edeceksiniz?Beth18 canım maşallah size. Çok mutlu oldum yavrularının sağlığının iyi olmasına inşallah kuvezden de çıkacak. Göğşen beyi senin vesilenle tanıdım ve senin minnoşlar yüzünden çok sempatik geliyor. İnşallah benim de yüzümü güldürür.
Kızlar ben bu adetimin biriminde yani haftaya rahiö filmi çekiliyorum. Artık çekilme kararı aldım. Aranızda çekilen var mı ?
Daha zamanımız var demekki...Biraz daha sabır hepimizee :)P Pitircikk1 regl oldum kuzum çok ağrılarım oldu anlamıştım..nasip ekim ayına gün sayıcaz artık
Ben zaten yeni gittim başka sürekli gittiğim dr um vardı ama hastanede çalışmıyor Fuat bey i de görmek istedim o da tecrübeli bilgili ama kendi dr uma daha çok güvendimNeden devam etmedin peki?Merak ettim .
Ben çekinmiştim adetin 8-9. Günleri gibi çekiliyor yumurtlamadan önce yaniBeth18 canım maşallah size. Çok mutlu oldum yavrularının sağlığının iyi olmasına inşallah kuvezden de çıkacak. Göğşen beyi senin vesilenle tanıdım ve senin minnoşlar yüzünden çok sempatik geliyor. İnşallah benim de yüzümü güldürür.
Kızlar ben bu adetimin biriminde yani haftaya rahiö filmi çekiliyorum. Artık çekilme kararı aldım. Aranızda çekilen var mı ?
Ne o günü nede ertesi günü değerlendiremedik.Aynen canım yumurta akı gibi yapış yapış oluyor. Boş geçme tam zamanı
Bu ay bende aynı durumu yaşadm,aynı dedğin gibi bi akıntıydı düşünyrm öncesinde böyle değildi sanki bende mi ilk defa yumurtlama yaşadım diyrm :)Ne o günü nede ertesi günü değerlendiremedik.
Geçti maalesef.
Adi ne urologun merak ettim :)Selam arkadaşlar. Kon tv diye bir kanalda ürolog konusuyor imkanınız var ise acın
Canım hiç dikkat etmedim kiAdi ne urologun merak ettim :)
Tup bebek merkezindeki üroloji uzmanidir .Su bana senin asla dogal yoldan çocuğun olmazz bitoneem diyen adamin is arkadasi .Canım hiç dikkat etmedim ki
Hadi ya kesin kpnusmamak gerek. Herşeyden büyük Allah var.Tup bebek merkezindeki üroloji uzmanidir .Su bana senin asla dogal yoldan çocuğun olmazz bitoneem diyen adamin is arkadasi .
Gerçekten çok enteresan. Acaba iltihap falan mı oldu diye düşündüm ama kan değerlerimde idrarda da birşey çıkmadı. Ay sonu dr görüneceğim.Bu ay bende aynı durumu yaşadm,aynı dedğin gibi bi akıntıydı düşünyrm öncesinde böyle değildi sanki bende mi ilk defa yumurtlama yaşadım diyrm :)
Ben o doktorla yuzlesmeyi cok istedim ama esim götürmedi. Insanların duygularını nasil hice sayip tasa soyler gibi söylüyorlar .Allah doktorun da iyisini versin herkese.Hadi ya kesin kpnusmamak gerek. Herşeyden büyük Allah var.
Kesinlikle sana katiliyorum.benim ilk düşüğüm belkide dr yüzünden diye düşünüyrm.cünkü pat diye yüzüme bu sagluksiz bi gebelik ya düşükle sonlanir yada dış gebelik dedi.o an dünya durdu ve ben kendimi yedim agla agla...o gün degerlerim düstü sonra bida yükseldi.ve ben hiç rastlamadim düsüp yükselen değer.düsen tamamen düşer gider diye biliyorum.yavrum yine tutunmaya calisti belkide ama olmadi.Allah doktorunda iyisiyle karsilastirsin cok gaddarlar bazilariBen o doktorla yuzlesmeyi cok istedim ama esim götürmedi. Insanların duygularını nasil hice sayip tasa soyler gibi söylüyorlar .Allah doktorun da iyisini versin herkese.
Ahirette verirler hesabini .Allah yardimciniz olsunKesinlikle sana katiliyorum.benim ilk düşüğüm belkide dr yüzünden diye düşünüyrm.cünkü pat diye yüzüme bu sagluksiz bi gebelik ya düşükle sonlanir yada dış gebelik dedi.o an dünya durdu ve ben kendimi yedim agla agla...o gün degerlerim düstü sonra bida yükseldi.ve ben hiç rastlamadim düsüp yükselen değer.düsen tamamen düşer gider diye biliyorum.yavrum yine tutunmaya calisti belkide ama olmadi.Allah doktorunda iyisiyle karsilastirsin cok gaddarlar bazilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?