Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben çekilmedim canım,ama istiyorum ondan sonra daha kolay hamile kalınıyor sanırım..doktor mu diyor çekelim diye yoksa siz mi talep edeceksiniz?

Ben çekinmiştim adetin 8-9. Günleri gibi çekiliyor yumurtlamadan önce yani

Hanimlar bugün kontrolüm vardi. Pazartesi ikinci asilamami olacagim. Bir tane yumurtam 21.5 mm büyümüş. Iyi mi fazla mi anlayamadim. Ne diyorsunuz?

Bu ay bende aynı durumu yaşadm,aynı dedğin gibi bi akıntıydı düşünyrm öncesinde böyle değildi sanki bende mi ilk defa yumurtlama yaşadım diyrm :)
Gerçekten çok enteresan. Acaba iltihap falan mı oldu diye düşündüm ama kan değerlerimde idrarda da birşey çıkmadı. Ay sonu dr görüneceğim.

Ben o doktorla yuzlesmeyi cok istedim ama esim götürmedi. Insanların duygularını nasil hice sayip tasa soyler gibi söylüyorlar .Allah doktorun da iyisini versin herkese.
Kesinlikle sana katiliyorum.benim ilk düşüğüm belkide dr yüzünden diye düşünüyrm.cünkü pat diye yüzüme bu sagluksiz bi gebelik ya düşükle sonlanir yada dış gebelik dedi.o an dünya durdu ve ben kendimi yedim agla agla...o gün degerlerim düstü sonra bida yükseldi.ve ben hiç rastlamadim düsüp yükselen değer.düsen tamamen düşer gider diye biliyorum.yavrum yine tutunmaya calisti belkide ama olmadi.Allah doktorunda iyisiyle karsilastirsin cok gaddarlar bazilari

Teyzeleri oglum
Ahirette verirler hesabini .Allah yardimciniz olsun

Merkezden nar suyunu tavsiye etmişler eşimede. Kafeinli, gazlı içecekler tüketme demişler. İki haftadır içiyor. Çakşırı içememişti buna itiraz etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…