Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merkezden nar suyunu tavsiye etmişler eşimede. Kafeinli, gazlı içecekler tüketme demişler. İki haftadır içiyor. Çakşırı içememişti buna itiraz etmiyor
Eşim Sigara ve kahve tüketiyor. Ben bugün yine kazara hamile kalan duydum ve çok üzülüyor.
Bende çok üzülüyorum harap oldummmmm....

Salam canım ben çekildim İstanbul’da

Eşim Sigara ve kahve tüketiyor. Ben bugün yine kazara hamile kalan duydum ve çok üzülüyor.
Bende çok üzülüyorum harap oldummmmm....
Bende hamile arkdşmla bir ortamda denk geldim,milletin bebek yok mu düşünmyr msnz zamanı geldi gibi söylemleri de beni mahvediyr.Eşiniz umarm sigarayı bırakr çok etkili diyrlr tabi biz etkisini görmedik o da ayrı mevzu :/

Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi hem gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...

Canım okuyunca bir hoş oldum.gozun aydın inşallah sariliklari da devam etmez.senin adina cok sevindim.sikica saril kokla yavrularini.evlat başka birşey.Allahim hepimize yasatsin.Hamile olanlarimiz saglicakla kucagina alsin.biraz önce kuran okuyup dua ettim buradaki arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin Rabbim.

Benim eşim proman k kullandı vitamin bu 204tl doktor verdi morfolojisi kullandıktan sonra 1ayda yüzde2 den 5e çıktı hareketlilik yüzde15ten 65e çıktı kesinlikle tavsiye ederim bende şimdi aynısının bayanı prowoman k yı kullanıyorum yumurta kalitesi için

Benim esimin de morfoloji hep sifir. 4 aydir emodeks kullaniyoruz bir etki etmedi. Acaba bu ilaci mi kullansakk

Benim esimin de morfoloji hep sifir. 4 aydir emodeks kullaniyoruz bir etki etmedi. Acaba bu ilaci mi kullansakk
Kesinlikle alın 1 ayda farkı gözlerimizle gördük eşim şimdi tekrar aldı dahada yükselsin diye, ilk öğrendiğimizde bende çok üzülmüştüm düzelmez diye çok şükür 1ayda bu vitaminle düzeldi ilaç değil vitamin bu içinde sayısız vitamin var bitkisel bişey portakal suyu gb tadı şimdi kadın doğma gittiğimizde gösterdik doktor çok ii eşinin değerleri dedi

Ay pazartesi asilama olcam keske daha evvel bilseydim. Neyse nasip. Kesinlikle deneyecegim bu ilaci. Bu arada emodeks fayda etmedi ama bu ay mesir macunu kullandi esim. Morfoloji sifirdan 1e cikti. O da etkili oldu yani sasirdim cidden ben de

Ay pazartesi asilama olcam keske daha evvel bilseydim. Neyse nasip. Kesinlikle deneyecegim bu ilaci. Bu arada emodeks fayda etmedi ama bu ay mesir macunu kullandi esim. Morfoloji sifirdan 1e cikti. O da etkili oldu yani sasirdim cidden ben de
Benim eşim proman k ya artı olarak harnup pekmezine çakşır otu karıştırıp yedi ,aktarda bundan da hariç erkekler için macunlar var derdini anlatsın veriyorlar bunlarla destekledi ama doktor bu proman k etkisi çok ii bir vitamin dedi bnce kesinlikle alın eşimde sonuca tanık olduğum için bayanını kullanıyorum şimdi kendim

Hsg çekildiniz mi ben yeni çekildim bu ay inş hamile kalırım kalmazsam öbür ay yumurta takibi yapılcak çatlıyormu die çünkü eşimde sorun yok şuan bende yok hsg hormon temiz çok şükür ama kalamadım hamile

Anladim cok tesekkürler

Ben cekileli 4 ay oldu hgs. Temiz cikti. 1 basarisiz asilama oldum. Simdi 2. Asilama olacak. Rabbim izin verir olur insallah bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…