- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Çok duygulandım okurken rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyuBeni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Nasil bir sevgi hem gozlerden sakiniyorum kendi gozumden bile...
Allah herkese yasatsin...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Canım ben şişlide ecomarda anestesisiz çekildim, beş on dk sürdü, hiç bir ağrı hissetmedi ki Benim tek tüpümde sıvı birikimi varmış o zamanlar kapalıydı yani.. biraz pahalıydı 500 tl yid yanlış hatırlamıyorsam ama değdi yani, güzel çekti ve arkadından Şişli memorialde laparoskopi oldum Semra kahraman yaptı ameliyatı ve o tüpü aldıAnestesisiz çekildin değil mi? Ağrı acı katlanılabilir mi canım ? Zor bir şey mi ?
Canım gözün aydın ne güzel meleklerine kavustun. Darısı başıma ve buradaki arkadaşlarıma olsun inşallah. Tez zamanda Rabbim isteyenlere nasip etsin. Cennet anaların ayakları altında gercekten anladım bunu. O kadar zor ki hamile kalmak. Hamilelikte yaşadıkların doğum ve sonrası. Çok şükür bizde yolu yarıladık sayılır. Diğer yarısı da su gibi gecer inşallah. İnşallah o günleri sizlerde yaşarsınız arkadaşlarım. Sağlıkla kucaklarınız dolarBeni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Bebeklerimle evdeyiz cok sukur ama sariliklari sinirlarda hatta kizimin yukselmis düne gore.
Yarinki degere göre tekrar fototerapiye alinip alinmayacagina karar verilecek. Dualarinizi bekliyorum...
Kaliteyi arttırmak için sanırım. Evet yaptılar ama sonucu görmedim. Maile atarız dediler gelmedi. Çok bilmekte istemedim moralim bozuluyorNar suyu neye faydalıymiski bide esin test yapmismiydi
Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Yaa cok sevindim. Nasil guzeller demi .Ben mi tasidim 9 ay bu mucizeyi diyor insan.En guzeli de senden bir parca olmalari.Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin CAnım benim çok duygulandım. Ne güzel duygular bunlar. İnşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız.Beni tebrik eden, dua eden, iyi dileklerde bulunan tum arkadaslara tesekkurler. Evimize geldik biranda 4 kisilik bir aile olduk cok degisik bir duygu.bakmaya koklamaya doyamiyorum, dokunmaya kiyamiyorum yavrularima...
Hadi hayırlısı inşallah tutar canımHanimlar 2. Asilamami oldum bugün.
Güzel sonuç alırsın inşallah canımHanimlar 2. Asilamami oldum bugün.
İnşallah pozitif sonuç alirsin canimHanimlar 2. Asilamami oldum bugün.
Aşılama sürecinizi anlatr msnz,bende düşünmeye başladm çünkü.Eşinizin değerleri önemli mi aşılamada ve sakıncası yoksa değerleri neydi söyler msnzHanimlar 2. Asilamami oldum bugün.
Merhabazeynepppppppp zeynepcim sende kan pıhtılaşması da varmıydı?? Birde ana testi pozitif çıktı ya bunların sinyalleri tam kan sayım testinde çıkıyor mu?
Ben şimdi biraz inceledim de kan testinde kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değer var o normal bir başka değer bağışıklıkla ilgili o da mesela sınırın üzerinde değil ama üst sınıra yakın. Buda kuvvetli olduğunu gösterir sanırım. Sen de nasıldı merak ettim.
-Pandora- canım sen de bilirsin belki!
Kan testi bu hususlarda yol gösterici olabilir mi?
MerhabaSaklicennet bahsettiğin değerler tam olarak hangileri ? Pıhtılaşma ile ilgili bir çok faktör var, hemogramda sadece trombositler çıkar, sadece ona bakılıp yorum yapılamaz. Ana testi de çok spesifik bir test, otoimmün ya da romatolojik bir rahatsızlığın varsa şüphelenebilirsin.
Adetin 2. Gününden baslayarak 5 gün klomen kullandim. Doktora gittim 7 gün sonra yumurtalarim büyümemisti 11 mm idi. 3 gün sonra cagirdiginda 21bucuk olmustu. Catlatma ignesi vurdum doktorun dedigi saatte. 36 saat sonra asilama oldum. Bugün 11de yani. Evet önemli esin degerleri. 50 milyonlardaydi sayi. Toplam hareket yüzde 68. Ama morfolojiye bakmamislardi.Aşılama sürecinizi anlatr msnz,bende düşünmeye başladm çünkü.Eşinizin değerleri önemli mi aşılamada ve sakıncası yoksa değerleri neydi söyler msnz
Anldm teşekkür edrm,bizim hiç umudumz yok o halde...Adetin 2. Gününden baslayarak 5 gün klomen kullandim. Doktora gittim 7 gün sonra yumurtalarim büyümemisti 11 mm idi. 3 gün sonra cagirdiginda 21bucuk olmustu. Catlatma ignesi vurdum doktorun dedigi saatte. 36 saat sonra asilama oldum. Bugün 11de yani. Evet önemli esin degerleri. 50 milyonlardaydi sayi. Toplam hareket yüzde 68. Ama morfolojiye bakmamislardi.
Neden ki? Bizim de morfoloji sifirdi ne oldu bilmuyorum bakmamislarAnldm teşekkür edrm,bizim hiç umudumz yok o halde...
Plt trombosit oluyor canım, sende yüksek mi çıktı ? Pıhtılaşma ile ilgili bir çok test var. Özellikle pıhtılaşma genlerini hastaneye gidip yaptırabilirsin. Tüp bebek yapacağım daha önceden düşük yaptığım için istiyorum dersin.geçenlerde aile hekimimden kontrol amaçlı test istedim. Sonucu alınca anlamadığım içim internetten araştırdım PLT kan pıhtılaşmasına yardımcı oluyormuş. Bende mantıken yüksek Yada düşük olması pıhtılaşmada anormallik olabilirliğini gösterebilir mi? Diye düşündüm. Aslı nedir bilmiyorum.
Bunun için farklı özel testler istiyorlar kuzum. Geçen hafta verdim ben 1 ay sonraya ancak çıkacakmış sonuç.geçenlerde aile hekimimden kontrol amaçlı test istedim. Sonucu alınca anlamadığım içim internetten araştırdım PLT kan pıhtılaşmasına yardımcı oluyormuş. Bende mantıken yüksek Yada düşük olması pıhtılaşmada anormallik olabilirliğini gösterebilir mi? Diye düşündüm. Aslı nedir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?