Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok duygulandım okurken rabbim hepimize yaşatsın inşallah bu duyguyu cennet kokuyordur evin şimdi mis gibi bebiş kokusu

Anestesisiz çekildin değil mi? Ağrı acı katlanılabilir mi canım ? Zor bir şey mi ?
Canım ben şişlide ecomarda anestesisiz çekildim, beş on dk sürdü, hiç bir ağrı hissetmedi ki Benim tek tüpümde sıvı birikimi varmış o zamanlar kapalıydı yani.. biraz pahalıydı 500 tl yid yanlış hatırlamıyorsam ama değdi yani, güzel çekti ve arkadından Şişli memorialde laparoskopi oldum Semra kahraman yaptı ameliyatı ve o tüpü aldı

Canım gözün aydın ne güzel meleklerine kavustun. Darısı başıma ve buradaki arkadaşlarıma olsun inşallah. Tez zamanda Rabbim isteyenlere nasip etsin. Cennet anaların ayakları altında gercekten anladım bunu. O kadar zor ki hamile kalmak. Hamilelikte yaşadıkların doğum ve sonrası. Çok şükür bizde yolu yarıladık sayılır. Diğer yarısı da su gibi gecer inşallah. İnşallah o günleri sizlerde yaşarsınız arkadaşlarım. Sağlıkla kucaklarınız dolar

Gözünüz aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .

Yaa cok sevindim. Nasil guzeller demi .Ben mi tasidim 9 ay bu mucizeyi diyor insan.En guzeli de senden bir parca olmalari.
Sariliga cok dikkat et .Gunduz 1 saat gece 2 saatten fazla ac kalmasina izin verme .Surekli emzir .Fototerapi cok zor olur senin icin .Birini birakip gidemezsin .Ben doyuyor sanıyordum .Acliktan sarilik oldu bebegim. 4 gunde 500 gram kaybı vardi .Duyunca şok olmustum.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin CAnım benim çok duygulandım. Ne güzel duygular bunlar. İnşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız.
Bebeklerin Umarım sağlıklı bir şekilde annelerini korkutmadan büyürler. Her anlatının tadını çıkar çok büyük bir nimet. Hepiniz Allah’a emanet olun.

zeynepppppppp zeynepcim sende kan pıhtılaşması da varmıydı?? Birde ana testi pozitif çıktı ya bunların sinyalleri tam kan sayım testinde çıkıyor mu?
Ben şimdi biraz inceledim de kan testinde kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değer var o normal bir başka değer bağışıklıkla ilgili o da mesela sınırın üzerinde değil ama üst sınıra yakın. Buda kuvvetli olduğunu gösterir sanırım. Sen de nasıldı merak ettim.
-Pandora- canım sen de bilirsin belki!
Kan testi bu hususlarda yol gösterici olabilir mi?

Merhaba Saklicennet bahsettiğin değerler tam olarak hangileri ? Pıhtılaşma ile ilgili bir çok faktör var, hemogramda sadece trombositler çıkar, sadece ona bakılıp yorum yapılamaz. Ana testi de çok spesifik bir test, otoimmün ya da romatolojik bir rahatsızlığın varsa şüphelenebilirsin.

geçenlerde aile hekimimden kontrol amaçlı test istedim. Sonucu alınca anlamadığım içim internetten araştırdım PLT kan pıhtılaşmasına yardımcı oluyormuş. Bende mantıken yüksek Yada düşük olması pıhtılaşmada anormallik olabilirliğini gösterebilir mi? Diye düşündüm. Aslı nedir bilmiyorum.

Aşılama sürecinizi anlatr msnz,bende düşünmeye başladm çünkü.Eşinizin değerleri önemli mi aşılamada ve sakıncası yoksa değerleri neydi söyler msnz
Adetin 2. Gününden baslayarak 5 gün klomen kullandim. Doktora gittim 7 gün sonra yumurtalarim büyümemisti 11 mm idi. 3 gün sonra cagirdiginda 21bucuk olmustu. Catlatma ignesi vurdum doktorun dedigi saatte. 36 saat sonra asilama oldum. Bugün 11de yani. Evet önemli esin degerleri. 50 milyonlardaydi sayi. Toplam hareket yüzde 68. Ama morfolojiye bakmamislardi.

Anldm teşekkür edrm,bizim hiç umudumz yok o halde...

Plt trombosit oluyor canım, sende yüksek mi çıktı ? Pıhtılaşma ile ilgili bir çok test var. Özellikle pıhtılaşma genlerini hastaneye gidip yaptırabilirsin. Tüp bebek yapacağım daha önceden düşük yaptığım için istiyorum dersin.
Benim 2 tedavimde de kan sulandırıcı önlem olarak verildi. Pıhtılaşma ile ilgili bir sıkıntım var mı bilmiyorum ama kafama takmadım hiç, nadir görülen bir durum olduğu için.

Bunun için farklı özel testler istiyorlar kuzum. Geçen hafta verdim ben 1 ay sonraya ancak çıkacakmış sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…