- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Yok yüksek çıkmadı sınırlar içinde çıktı. İnternete yazınca açılımını öğrenmek için pıhtılaşmaya yardımcıymış falan yazıyordu. Bende de normal olunca öyle bir sıkıntım yoktur sanırım diye düşündüm. Senin de hemşire olduğunu biliyordum sorayım dedim.Plt trombosit oluyor canım, sende yüksek mi çıktı ? Pıhtılaşma ile ilgili bir çok test var. Özellikle pıhtılaşma genlerini hastaneye gidip yaptırabilirsin. Tüp bebek yapacağım daha önceden düşük yaptığım için istiyorum dersin.
Benim 2 tedavimde de kan sulandırıcı önlem olarak verildi. Pıhtılaşma ile ilgili bir sıkıntım var mı bilmiyorum ama kafama takmadım hiç, nadir görülen bir durum olduğu için.
Bende isteyeceğim inşallah yaparlar.Bunun için farklı özel testler istiyorlar kuzum. Geçen hafta verdim ben 1 ay sonraya ancak çıkacakmış sonuç.
Bizim sayı ve hız çok kötü çümkü,sayı 3milyn hız 11 morfoloji konusunda bilgim yokNeden ki? Bizim de morfoloji sifirdi ne oldu bilmuyorum bakmamislar
5milyon altına aşılama yapılmıyor canimBizim sayı ve hız çok kötü çümkü,sayı 3milyn hız 11 morfoloji konusunda bilgim yok
Hayirlisi olsun. Direk tüp bebek deneyin. Ya da takviye birseyler kullaninBizim sayı ve hız çok kötü çümkü,sayı 3milyn hız 11 morfoloji konusunda bilgim yok
Kendinizi tüp bebeğe alıştırın ve birikim yapın veya 12 ay daha müsade edin takviyelere yüklenin değiştire değiştire kullanın fayda eden olabilir buda garanti değil ama olan oluyor. Biz 12 aydır düzelme göremedik artık tüp bebeğe geçeceğiz. Bir arkadaş vardı eşinde varikosel var kadının yaşı var dr direk tüp bebeğe yönlendirdi yanılmıyorsam eşi 1 ay falan emodex kullandı sayıları 1veya2 milyondu ve hemen gamile kaldı hatta embriyoların çoğu 5. Güne gitti o yüzden üzülme vakti geldiğinde olacak mutlaka. Allah tez zamanda hayırlı evlat versin.Bizim sayı ve hız çok kötü çümkü,sayı 3milyn hız 11 morfoloji konusunda bilgim yok
CAnım nasılsın?? Araştırırken bu yazını gördüm. Supradyn sen mi kullandın. Benim vitaminlerim düşük sanırım baktırdıklarım sınırda çıktı bir tane multivitamin kullanmak istiyorum ne kullansam diye araştırıyorum. Öner’in var mı?Kizlar elimdeki hic acilmamis pharmaton u ve supradyn all day ,isirgan otu ,coban cokerten otu ,caksir suyu ,bir miktar keciboynuzunu,folik asit ve evicap i gerçekten ihtiyacı olan ozellikle dna hasari olan birine toplu gonderecegim .Sadece kargoyu karsilamaniz yeterli .Eger talep cok olursa kura çekeceğim haksizlik olmasin
Iyiyim sukur sen nasilsin ?Esim kullandi .Ben kullanmadim canim .Normalde b12 eksikliğim var yıllardır. Dönem donem hap kullandim .Ama hamile kalmadan hic bir sey kullanmiyordum .Gebeliğimi ogrenince kan degerlerime yaptirdim. B12 cok cok düşüktü. Hemen igneye baslatti dr .Folik asit ,multivitamin, d vit ve demir kullandim .CAnım nasılsın?? Araştırırken bu yazını gördüm. Supradyn sen mi kullandın. Benim vitaminlerim düşük sanırım baktırdıklarım sınırda çıktı bir tane multivitamin kullanmak istiyorum ne kullansam diye araştırıyorum. Öner’in var mı?
Çok şükür bende iyiyim. Spora başladım tekrar haftada 4 gün yürüyorum Plates yapıyorum yüzüyorum. Yavaş yavaş tüp bebeğe hazırlanıyorum. Kan tahlili yaptırdım d vit çok düşük b12 alt sınıra yakın ama düşük değil. Takviye alacağım. Benim beslenme alışkanlığım fena değil fakat bazen günde sadece tek öğün tüketiyorum. Meyve çok yemiyorum. Diğer vit nasıl bilmiyorum. 1 ay supradyn mi kullansam diye düşündüm.Iyiyim sukur sen nasilsin ?Esim kullandi .Ben kullanmadim canim .Normalde b12 eksikliğim var yıllardır. Dönem donem hap kullandim .Ama hamile kalmadan hic bir sey kullanmiyordum .Gebeliğimi ogrenince kan degerlerime yaptirdim. B12 cok cok düşüktü. Hemen igneye baslatti dr .Folik asit ,multivitamin, d vit ve demir kullandim .
Bence bir kan tahlili yaptir .B 12 ne filan baktir d vit e filan .Eksikse ona gore kullan .B 12 eksikligi düşüğe sebep oluyor mesela .
Ya ne guzel en sevdiğim sonbaharda yürüyüş .Ama oyle bir imkanim yok .Çok şükür bende iyiyim. Spora başladım tekrar haftada 4 gün yürüyorum Plates yapıyorum yüzüyorum. Yavaş yavaş tüp bebeğe hazırlanıyorum. Kan tahlili yaptırdım d vit çok düşük b12 alt sınıra yakın ama düşük değil. Takviye alacağım. Benim beslenme alışkanlığım fena değil fakat bazen günde sadece tek öğün tüketiyorum. Meyve çok yemiyorum. Diğer vit nasıl bilmiyorum. 1 ay supradyn mi kullansam diye düşündüm.
Rabbim bebeğinle sana sağlık versin inşallah.Ya ne guzel en sevdiğim sonbaharda yürüyüş .Ama oyle bir imkanim yok .
Ben decavit diye bir multivitamin kullanmistim arastirabilirsin canim icerigini.Omega da icebilirsin .Ben hamileyken kullanmistim .Kalanları bitircem yeniden alcam Cok halsiz düşüyorum emzirdigim icin .Takviyeler cok ise yariyor .Kullanmasam ise filan gidecek dermanim olmazdi hamileyken .
Cnm bende sadece bi gende pıhtılaşma çıktı oda önemsiz bi gendi. İğneye gerek Yok dediler. Plt sayısı bende hep azdır rahatsızlığım bu zaten ben ıtp hastasıyım yani nedeni belli olmayan trombosit düşüklüğü anlamına geliyor ıtp. ANA testi ramotoloji bölümüne gidip yaptırılan bi test. Tam kan sayımında çıkmaz yani. Dün Dr bağışıklık ile ilgili ve lupus hastalarında ANA testi pozitif çıkabilir normaldir dedi. Ama yalancı pozitif dedi benim test için çünkü lupus testlerim negatif çıktı. Plt yüksekliği olan hastalarda plt 700,800 vs olan hastalarda tıkanıklık olabiliyor ama genç hastalarda bunlar çok önemli değil deniliyor. Bu tıkanıklıklarda genelde kalp damarlarındaki tıkanıklıklar diye biliyorum. Rabbim herkese şifa versin inşşşşşşzeynepppppppp zeynepcim sende kan pıhtılaşması da varmıydı?? Birde ana testi pozitif çıktı ya bunların sinyalleri tam kan sayım testinde çıkıyor mu?
Ben şimdi biraz inceledim de kan testinde kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir değer var o normal bir başka değer bağışıklıkla ilgili o da mesela sınırın üzerinde değil ama üst sınıra yakın. Buda kuvvetli olduğunu gösterir sanırım. Sen de nasıldı merak ettim.
@-Pandora- canım sen de bilirsin belki!
Kan testi bu hususlarda yol gösterici olabilir mi?
Amin canim.insallah sizler de anne olup kendiniz dışında biri icin yasamanin huzurunu tadacaksiniz.Elde degil evet ama kendini yipratma .Cunku olunca beklediğine ve sabrina degecek .Allah oyle bir mucize veriyor ki gozyasi döktüğün anlar silinip gidiyor hafizandan.Rabbim bebeğinle sana sağlık versin inşallah.
Bende yürüyüşü çok severim. Bir de sahile çok yakın oturuyorum eşimle de gidiyoruz.
Multivitamin tavsiyen için teşekkür ederim. Benimki de bir umut işte hiçbirşey aklımda kalmasın diye uğraşıyorum. Omega 3 kullanıyorum ama gün aşırı 780 mg. İnofolik bir de q10 resveratrol gibi antioksidanlar kullanıyorum. Yumurta kalitem artsın diye. Dualarını eksik etme. Herkesin bebeği oluyor ve ben kendimi çok üzüyorum. Dayanamıyorum.
Eminim öyledir çok güzeldirler. Ben akrabalarımın bebeklerini koklarken bile huzur buluyorum. Üst komşumun bebeği ağlıyor duyuyorum ben onu aşağıdan seviyorum. Olmazsa diye korkuyorum ama gittiğimiz ürologlar hep olumlu konuşuyorlar er yada geç olacak diyorlar ama elimde değil. Rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin canim.insallah sizler de anne olup kendiniz dışında biri icin yasamanin huzurunu tadacaksiniz.Elde degil evet ama kendini yipratma .Cunku olunca beklediğine ve sabrina degecek .Allah oyle bir mucize veriyor ki gozyasi döktüğün anlar silinip gidiyor hafizandan.
Bakiyorum kucagimdayken .Beni inceliyor ben onun kirpiklerini sayiyorum o tum yuz ifadelerimi ogreniyor hissediyorum .Dun mamanin tadini beğenmedi tükürdü .Ben de aç kaldi diye üzüldüm ve niye yemiyorsun ya dedim biraz yuksek sesle .5 dk ilgilenmedim ne tepki gerecek aglayacak mi gulecek mi diye . .1 dakika bile gozunu benden ayirmadi . 5.dakikada oglum gel anneye dedim.Bir sevinişi var .Ag gguuu yapiyor .Niye anlattim .Cektigimiz her aciya her goz yasina degiyor .Bir anda hayatin iyikilerle doluveriyor .Siz de oyle bir his yasayacaksiniz .Ve kimselere veremiyorum alın sevin diye
Bir yeri incinir,mikrop kapar diye korkuyorum.Esim bile operken izin istiyor ,yanagindan opeyim mi diye .
Cunku en cok kadinlar aglar ,kadinlar yıpranır ve bu mutlulugu en cok kadinlar hak eder.
Tek tarafla hamile kalanlar da var kızım üzülme. Limonlunun da tek taraf tıkanıkdı.Kızlar ben bugün hsg rahim filmi çekildim. Tek tüpüm kapalı sağ tarafSanırım bana iyice tüp bebek yolu gözüktü.
Supradyn ben kullandım canım. Güzel ama d vitamini ekstra alman gerekiyor. Benim doktorum tüpe başlatmadan 1 ay önce devit damla ve omega 3 başlattı. Omega 3 yumurta kalitesi için önemli imiş. Tanıdığımız eczacı ocean ı önerdi bende araştırmıştım içinde DHA oranı en yüksek bu marka. Yumurta için bu değer önemliymiş.Çok şükür bende iyiyim. Spora başladım tekrar haftada 4 gün yürüyorum Plates yapıyorum yüzüyorum. Yavaş yavaş tüp bebeğe hazırlanıyorum. Kan tahlili yaptırdım d vit çok düşük b12 alt sınıra yakın ama düşük değil. Takviye alacağım. Benim beslenme alışkanlığım fena değil fakat bazen günde sadece tek öğün tüketiyorum. Meyve çok yemiyorum. Diğer vit nasıl bilmiyorum. 1 ay supradyn mi kullansam diye düşündüm.
Canım ilacı gönderdiler açılmadı sanırım. Kapalı olduğu da öyle anlaşıldı. Tüp bebekte sanırım önemli değil ama doğal yolla oluşunda sanırım biraz düşürüyor olasılığıTek tarafla hamile kalanlar da var kızım üzülme. Limonlunun da tek taraf tıkanıkdı.
Filmle açamadılar mı?
canım nasıl gidiyor başladın değil mi tedaviye?Supradyn ben kullandım canım. Güzel ama d vitamini ekstra alman gerekiyor. Benim doktorum tüpe başlatmadan 1 ay önce devit damla ve omega 3 başlattı. Omega 3 yumurta kalitesi için önemli imiş. Tanıdığımız eczacı ocean ı önerdi bende araştırmıştım içinde DHA oranı en yüksek bu marka. Yumurta için bu değer önemliymiş.
Bende oqean marka omega kullanıyorum. D vit alacağım dr bana da yazdı. Supradynden memnun musun? Imom mu alsam acaba.Supradyn ben kullandım canım. Güzel ama d vitamini ekstra alman gerekiyor. Benim doktorum tüpe başlatmadan 1 ay önce devit damla ve omega 3 başlattı. Omega 3 yumurta kalitesi için önemli imiş. Tanıdığımız eczacı ocean ı önerdi bende araştırmıştım içinde DHA oranı en yüksek bu marka. Yumurta için bu değer önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?