Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim bir tanıdığım var. İki tarafta tıkalıydı. Birini açtılar film çekerken sonra gebe kaldı.

Kızlar ben bugün hsg rahim filmi çekildim. Tek tüpüm kapalı sağ taraf Sanırım bana iyice tüp bebek yolu gözüktü.
Başlayana kadar tüp bebekten çok korkuyordum. Allah ım normal yoldan olsun gerek kalmasın diye çok dua ettim. Eşim artık başlayalım dedikçe erteledim. Ama başladıktan sonra değişti herşey. Alıştım. Bugün iğnelerim bitti ona bile alışmışım az önce alarmım çaldı iğne için kapattım boşluk hissettim :) Sonu nasıl olacak bilmiyorum ama insan bilmediğinden korkuyor içine girince kabul ediyormuş. Tek tüple hamile kalınamaz mı? Tabiki kalınır birsürü örneği var.Ama olmazsa tüp bebek te hayalimize ulaşmak için bir vesile Allah yeter ki ol desin.

Bende oqean marka omega kullanıyorum. D vit alacağım dr bana da yazdı. Supradynden memnun musun? Imom mu alsam acaba.
Tedavin nasıl gidiyor?
Bana daha önce gittiğim bir doktor inofolic yerine imom kullan demişti. Ama ben o zaman araştırınca imom dan memnun olmayan çok yorum okudum. Şimdi bana da bir yan etkisi falan olur uğraşmayım diyerek inofolic şase ve supradyn kullanmayı tercih ettim. Ben memnunum supradyn den .

Insani en cok acaba hic olmayacak mi düşüncesi yoruyor ve yaraliyor .Ama Allah cok buyuk .Insanlari hic beklemedikleri zamanlarda sevindiriyor.Ben gebeligimi esim eczaneden emodex alacaginda aman hamile degilimdir ama yine de test yapayimda hamileysem emodex almasın diye kendimle dalga gecerek yapmistim.
Cok cok hayali bir cizgiydi .Hatta sizle de paylaşmıştım. Yok degilim kesin degilim dedim.2.gun ruyamda görüp gecenin 3 unde yaptim. Bu uyku sersemliği ne cizgisi dedim yattim .Esime söyleyemedim bile bosuna sevinir onuru incinir diye. 3 gun inanmadim daha dogrusu Rabbim sag salim kucağıma verene kadar korktum .Bir gun sizlerin hikayesi de umut olacak insanlara. Sakin ümitsizliğe kapılma.
Cqnim ocean cok guzel .Kokusu olmamasi da avantaj .Gonul rahatligiyla kullanabilirsin.

Tek tuple dogal hamile kalan bir arkadae vardi ama nickini hatirlayamadim canim .Insallah Rabbim nasip edecek.Allah sifa versin.

Bende oqean marka omega kullanıyorum. D vit alacağım dr bana da yazdı. Supradynden memnun musun? Imom mu alsam acaba.
Tedavin nasıl gidiyor?
Tedavimin iğne kısmı bitti. Perşembe günü opum var. İnşallah iyi olur herşey. Ama transfer bu ay olmayacak dondurulacak. E2 değerim yüksek olduğu için rahim dinlenmesi gerekiyormuş. Yani transferim 1 yada 2 ay sonra olabilir. @Longway2015 ile seni bekliyorum :)

Bende isteyeceğim inşallah yaparlar.
Birkaç test sonucu çıkmış benim kuzum. Referans aralığında görülüyor ama doktor ne der bilmiyorum. Bu boşlukta tüm testlerini yaptır. Rahim filmini çektir. Belli olmaz onun sonrasında hamile kalanda çok. Ben bu ay kaçırdım yumurtlama zamanına denk geldi. Doktor tüp bebekte çok sorun değil dedi ama ben yinede istiyorum

A Ayliiinnnnn35 canım allah sonunu mutlu etsin. Bana umut olacaksın inşallah. Rabbim senin yüzünü güldürsün. E2 yüksek olunca rahim dinlenmesi gerekiyormuş öyle mi? Hadi bakalım çok heyecanlıyım senin için canım

Öyleymiş canım. Bende pco olunca bu durumun olabileceğini en başında söylemişti doktor. Neyse geç olsunda inşallah sonu güzel olsun.

Öyleymiş canım. Bende pco olunca bu durumun olabileceğini en başında söylemişti doktor. Neyse geç olsunda inşallah sonu güzel olsun.
Olsun aynen hiç sıkıntı yok inşallah sonu güzel olsun dediğin gibi. Çok güzel haberlerin gelsin. Canım benim. Üzüntülerin son bulsun inşallah. Hepimiz bi gün burda bebeklerimizi konuşalım

Bekle bekle hep birlikte hamile kalalım inşallahhhhhhh. Ama benim ocağa atma ihtimalim var kasıma yetişmezse öyle olacak ama herşeyin hayırlısı artık biran önce olsun istiyorum.
Kaç yumurtan oluştu?

Bekle bekle hep birlikte hamile kalalım inşallahhhhhhh. Ama benim ocağa atma ihtimalim var kasıma yetişmezse öyle olacak ama herşeyin hayırlısı artık biran önce olsun istiyorum.
Kaç yumurtan oluştu?
Onu tam bilmiyorum herhalde 10 küsur. Perşembe toplanınca öğrenirim inşallah. E2 10.000 lerde idi

Offf of of ne kadar çok yükselmiş diyeceğim ama kaç olması gerekiyor onu da bilmiyorum
Progestron mu ne var ya o kaç çıktı? Bu ikisi mi önemli tüp bebek için?
Normal değeri bende bilmiyorum ama e2 çok yüksek diye transfer ertelendi. Progesteron 1 küsürlerde idi ama normali ne bende bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…