Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayı çok değişken sorunumuz ne bilmyrm,800 binden 64 milyndna yükseltmiştik bu ay 3 milyona düşmesi bizi şoka soktu...kürleri yapamyrm lökositi aşamadğmz için yoksa destekleyici şeylerle yükseleceğini umuyrm ama ben şimdiden yoruldum açıkcası 1 yıl oldu bekleyeli 7,8 aydr da tedavi sürecindeyz...Bazen diyrm yeterince çabalamadm mı yada sabretmiyor muyum hemen aşılama ya da tüp bebek düşünyrm...

Kızlar merhaba günaydın hepinize bu topikte ilk defa aktif oluyorum. Sizlerle de konuşup bilgi almak, yardımlaşmak istiyorum. Öncelikle şunu söyliyim tam 1 yıllık evliyim, geçen sene ekim ayında ilk bebek denememizde hamile kaldım, 8 haftalıkken kürtaj oldum malesef. Sonra 5 ay korunduk, şimdi de bu 6.ayımız olucak bebiş istiyoruz ama olmuyo. Ben 3-4 aydır her regl olduğumda tahlillerimi yaptırıyorum doktora gidiyorum. Çok şükür bi sorun yok hormonlarda, arada prolaktin biraz yükseliyo dostinexle hemen düşüyo. Bu ay eşime de bi baktıralım dedik ve inanamadık solda varikoseli var. Sperm sayısı ml de 7 milyon. Hareketli oranı fena değil dedi üroloğumuz. Ama ameliyatı öneririm ben kendim de oldum ve sonuçlarda belirgin bi artış görüceksiniz dedi. 12 ekimde ameliyat olucaz. Tabi 1 haftadır eşime kürler uyguluyorum, yumurtlama problemim olmamasına rağmen şansı arttırmak için doktorum klomen de verdi ben de onu kullanıyorum. Sorum şu ki sperm sayı hız ve morfoloji için her şeyi arttırmak için neler yapabiliriz? Hakkınızı helal edin çok uzun yazdım

Canım şey cd verdiler ama bana. Ayrıca rapor verilmedi. Öyle bir şey mi yazması lazım?
Yok canım o başka bir konu ben filmin raporunu yazdı mı diye merak ettim tıkanıklığın boyutu nedir detay var mı diye çünkü eğer tüpte sıvı varsa kapalı tüpte akıntı oluyor ve bebeğin tutunmasını engelliyor ben de durum buydu, ameliyat olmuştum

P Perican01 abla sen de unuttun bizi
Canimmmmmm .. ben geldimmmmm
Ya benim tel.um kırıldı bir kaç ay akıllı tel kullanamadım servise gitti garantiden geldi derken kk şifremi unuttum herşeyi sıfırlamak zorunda kaldım. Yeni şifrem mailime gelmiyordu defalarca uğraştım sonra tel la destek aldım kadınlar kulübü admininden .. Artik buralardayim :))))BEBIS ler oldumu herşey yolunda mı ne var ne yok kizlaaaar. 31 haftaligiz masallah tosun gibiyiz

Hoşgeldin ablacım çok şükür sizin adınıza çok sevinçliyim. Bizlerde de herşey yolunda gidiyordur inşallah. En son limonlu Doğum yaptı 2 bebişimiz daha oldu. :)

İnşallah ameliyat sonrası değerler daha da çok yükselir.
Sana önerebileceğim takviyeleri yazayım sen araştır durumuna uygun olanları kullanırsınız. İlk önce bol yeşillikli ve sağlıklı beslenmek haftada 2/3 kez nohut yemeği. Kuru incir ve meyveler bir kaç adet hurma günlük tüketim.
Promen k, sperra, emodex bunlar güzel takviyeler burada bazı arkadaşlara çok iyi geldi ayrıca l carnitin k arjinin çinko sperm hızı için gerekli. E vitamini de morfolojiye iyi geliyor.
Tekrar geçmiş olsun.

Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Allah hepimize bir an önce sağlıklı bebişler versin. Çakşır suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz bunların da faydasını görür müyüz acaba biliyo musun canım?

EVet görebilirsin bu tarz bitkisel takviyelere de devam edin bal polen propolis arısütü karışımı da verebilirsin. Sen sonuçları aldıkça buraya yaz yönlendirmelerimiz muhakkak olur.
Allah senden de razı olsun dua edersen çok memnun olurum adım Merve... bize tıbbın yanı sıra dualarda lazım.

Evet bal polen arısütü propolis karışımı aklımda, henüz almadım ama alıcam onu da. Ederim tabi canım etmem mi, çok haklısın dualara çok ihtiyacımız var. Benim de adım Duygu, şöyle içinden duanda bana da yer verirsen çok sevinirim canım. Ben buralardayım, bu topikte de aktif olmaya çalışırım herkese bildiklerimi paylaşıp, dertleşebilirim. Allah hepimizn gölüne göre versin

Tanıştığıma memnun oldum. Dualarda buluşuruz inşallah. :) Amin inşallah hepimiz Gül kokulularımıza kavuşuruz... Görüşürüz o halde.

moonlovers canım yarın normal kadın Doğum dr gideceğim neler isteyeyim.
Hormon testlerini vitaminler falan yaptırmıştın sanırım öyle okumuştum, hba1c buna baktırabilirsin 3 aylık ortalama kan şekerine bakılıyor, eğer tüpe başlayacaksınız bi araştırma hastanesinde eşin ve senin kromozomlarına baktırabilirsiniz ve pıhtılaşma testlerini de gitmişken yaptır bence, birde rahim filmi çektirmen tüp bebek öncesi iyi olur .

Teşekkür ediyorum. Yarın gideceğim demiştim ama meğerse bugünmüş. Spor dönüşü fark ettim apartopar hastaneye gittim. Alttan muayene oldum rahimde sorun yok. Hafif akıntın var dedi ama bana normal geliyordu adet öncesi akıntım olur. Onun için ilaç ve fitil verdi akıntı neden olmuş olabilir bilmiyorum.
Birde pco gibi görünüyor ama endişelenecek bir durum Yok. Hormonlar gayet güzel dedi. Tsh 4dü en son testde buna takılmadı bile. Herhangi bir test yaptırmana gerek Yok dedi. Amh ye bile gerek Yok dedi. Rahim filmi çektir direk tüp bebeğe başla dedi.
O kadar yoğundu ki zar zor konuştuk. Bu ay yumurtlama olmuş adete hazırlanıyor dedi. Küçük kistler var dedi onu fazla açmadı. Sence neden olabilir? Önemsemedi bile ((
@Aybalam- Suskun Ceylan zeynepppppppp Jalapenoo sizden de yorum bekliyorum kızlar.

TSH yüksek sanki canım benim 2bucuk üstü çıkınca endokrin e yollamıştı ama ben özele gitmiştim devletteki endokrin onların cihazlarından kaynaklandığını söylemişti rahim filmi çektirminide tüp bebek öncesi mecbur çekiliyor diye biliyorum ama bence senlik bişe yok zaten tüp bebek yapicaksin fazla karıştırıp kafanı karıştırma o kistlerinde çok önemli olduğunu düşünmuyorum çünkü çikolata kisti olanların bile tüp bebek tedavisi sorun olmuyor ama soğan kürü yapabilirsin kafan rahat etmesi için

Bana cevap yazan herkese tesekkur ederim.
Bebeklerimin sariliklari sinir degerlerde degil artik yavas yavas onlar bu nemsiz ve soguk dunyaya bende onlarin rutinine ayak uydurmaya calisiyorum. Yavrularim cok kucukler mama ve sut takviyesiyle goturmeye calisiyorum. Insallah hayirlisiyla sizde bu gunlere gelirsiniz canim arkadaslarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…