- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Ben rapor cıkartmadım araştırma hastaneleri veriyor ama devlet hastanesınden emin değilimTüp bebek için devlet desteği alack msnz ve alablmk için devlet has.ve araştrma hastanesi mi olmalı ?
Allahım hayırlı evlat nasip etsin. Hayırlı olsun diyelim.Ben döndüm dolaştım tekrar bahçecide karar kıldım ekim 10 gibi 2. denemeyi yapıcam
Aynı doktorla tekrar denemek gerektığıne karar verdim.Bilinen merkezlerden biri vede en onemlisi ameliyat esnasinda alınmış ve dondurulmuş spermlerin orda olması.Dondurulmus speemlerde kullanıla bilir belkiAllahım hayırlı evlat nasip etsin. Hayırlı olsun diyelim.
Orada başlamanın özel nedeni mi var?
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah başarılı olur.Aynı doktorla tekrar denemek gerektığıne karar verdim.Bilinen merkezlerden biri vede en onemlisi ameliyat esnasinda alınmış ve dondurulmuş spermlerin orda olması.Dondurulmus speemlerde kullanıla bilir belki
Dualarını beklerler teyzesi :)ayllllliiiin35 canım pamukçuklar ne durumda. Aradılar mı seni. :)
Ameliyatdan sonra 3. ayda test yapti değişiklik yoktu bu hafta yeni test yapacak bakalim fark varmi 7 ay oldu umarim düzelme vardirAnladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah başarılı olur.
Eşinin son değerleri nasıldı?
Mantar olunca hem eşime hem bana hap ve krem vermişti ama enfeksiyon olunca yani akıntı fitil vermişti. Ben sormuştum fitili kullanırken korunacakmıyız diye benim fitil gün aşırı idi. Fitili kullandığın akşam ilişki olmasın bir sonraki akşam olabilir demişti. Çok mu açık olduKızlar dr muayenesinde dr bana akıntın da varmış deyip ilaç ve fitil verdi vardı ben alıntımı normal akıntı olarak değerlendiriyordum. Çünki yumurtlama zamanı ve adet yaklaştığı zaman olur.
Ne cahilim diyorum arada bir... meğer farklı bir nedeni varmış ama dr mantar veya başka birşey demedi akıntı dedi geçti.. kaşıntım falan da yok.
Şimdi ben bu fitili kullanırken ilişki olmayacak mı? Araştırırken denk geldim hekim herhangi birşey demedi? Eşimin tedaviye ihtiyacı Yok mu? Ya neden oysa. Habire birşeyler çıkıyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Jalapenoo canım yine sana danışıyorum k.bakma lütfen
Canım amcamin kızı aynı senin gibi kaşıntı falan yok ama onada fitil vermişti yanında inofolik bı tanede hap vermişti içeriklerine baktık çok alakasız geldi ama o ay hamile kaldı ve sonrasında 9 ay kan pıhtılaşması için iğne vuruldu yani kullan zararı olmazKızlar dr muayenesinde dr bana akıntın da varmış deyip ilaç ve fitil verdi vardı ben alıntımı normal akıntı olarak değerlendiriyordum. Çünki yumurtlama zamanı ve adet yaklaştığı zaman olur.
Ne cahilim diyorum arada bir... meğer farklı bir nedeni varmış ama dr mantar veya başka birşey demedi akıntı dedi geçti.. kaşıntım falan da yok.
Şimdi ben bu fitili kullanırken ilişki olmayacak mı? Araştırırken denk geldim hekim herhangi birşey demedi? Eşimin tedaviye ihtiyacı Yok mu? Ya neden oysa. Habire birşeyler çıkıyor. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Benim başıma böyle bişey gelmedi. O yüzden bilemeyeceğim korunmak gerekip gerekmediğini. Ama enfeksiyon gibi bi durum varsa eşini de etkileyebilir bilemiyorum. Smear testi falan yaptırdın mı? Sen rahim filmini geciktirme. Yazmak istememiştim ama hidrosalpenks diye bi durum var akıntıya sebep olabilen. İnşallah yoktur da filmle olmadığını da görmüş olursun.Kızlar dr muayenesinde dr bana akıntın da varmış deyip ilaç ve fitil verdi vardı ben alıntımı normal akıntı olarak değerlendiriyordum. Çünki yumurtlama zamanı ve adet yaklaştığı zaman olur.
Mantar olsa kesin soylerdi esine de verirdi hap.Ama sadece akintidir.Ben hamile kaldigim ay dr muayenesine gitmistim.Sebebi de esim farkli bir dr a gitmişti. O merkezde esleri de ucretsiz muayene ediyorlardi.Aklimizda soru isareti kalmasin belki daha once gorulmeyen bir engel vardir diye diye gittim.Dr smear dan sonra fitil verdi 9 tane .Hatta yumurtlama donemimde kullandım. Hamilelige engel degil yani.Kızlar dr muayenesinde dr bana akıntın da varmış deyip ilaç ve fitil verdi vardı ben alıntımı normal akıntı olarak değerlendiriyordum. Çünki yumurtlama zamanı ve adet yaklaştığı zaman olur.
Ben de hidrosalpenks vardı ama akıntı falan yoktu, hiçbir belirti de yoktu, ancak rahim filmi ile görüldü ve laparaskopi ile kesin tanı kondu, akıntı ile ilişkili olacağını sanmam, eşine de hap vermesinin sebebi ilişki ile ona da bulaşmışsa tekrarlamasını engellemek veya ondan sana bulaşmış olabilir diye..Benim başıma böyle bişey gelmedi. O yüzden bilemeyeceğim korunmak gerekip gerekmediğini. Ama enfeksiyon gibi bi durum varsa eşini de etkileyebilir bilemiyorum. Smear testi falan yaptırdın mı? Sen rahim filmini geciktirme. Yazmak istememiştim ama hidrosalpenks diye bi durum var akıntıya sebep olabilen. İnşallah yoktur da filmle olmadığını da görmüş olursun.
Ayrıca eşinin durumu senden bağımsız bir durum. Ama tek taraflı incelemeler sonuca ulaştırmayı zorlaştirabiliyor. Bütün etkenlerin değerlendirilmesi gerek.
Benim de kaç doktora gittim bi tanesi de demedi ki senin sağ yumurtalığının yeri farklı tüpte sorun olabilir. En son gittiğim doktor limonlunun doktoru sağ yumurtalığının yeri olması gereken yer değil tüpte sorun olabilir dedi. Film istedi ve çekildim evet sağ tüp kapalı. Bi Allah’ın kulu da demedi.Çok güzel anlatmışsın canım bana da doktor hafif pco görüntüsü var dediğinde üzülmüştüm nasıl bunca gittiğim doktor söylemez diye. Hatta sonraki ay kendiliğinden 3 yumurtam oluşmuştu ve yine başka doktor kesinlikle pco yok demişti. En son tüp bebek doktoruma durumu anlattığımda var ama hafif iğnelerin ayarı senin için çok önemli dedi ohss olma ihtimaline karşıda önlem almalıyız dedi. Ve neredeyse hergün kontrole gittim her gittiğim de yeniden ayarladı ilaç miktarını ve ohss için de özel bir tedavi verdi. Aynen dediğin gibi oldu yani herşey :)
Hidrosalpenks olup olmadığını öğrenmem lazım sanırım benim. Sağ tüp kapalı ya kafama takıldı.Ben de hidrosalpenks vardı ama akıntı falan yoktu, hiçbir belirti de yoktu, ancak rahim filmi ile görüldü ve laparaskopi ile kesin tanı kondu, akıntı ile ilişkili olacağını sanmam, eşine de hap vermesinin sebebi ilişki ile ona da bulaşmışsa tekrarlamasını engellemek veya ondan sana bulaşmış olabilir diye..Saklicennet
Sağol canım. Eşime birşey vermedi. İkisinide bana verdi fitil ve hap.Ben de hidrosalpenks vardı ama akıntı falan yoktu, hiçbir belirti de yoktu, ancak rahim filmi ile görüldü ve laparaskopi ile kesin tanı kondu, akıntı ile ilişkili olacağını sanmam, eşine de hap vermesinin sebebi ilişki ile ona da bulaşmışsa tekrarlamasını engellemek veya ondan sana bulaşmış olabilir diye..Saklicennet
Smear yaptırdım ama sonucunu almadım henüz.bu dediğini hiç duymadım hemen araştırıyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Araştırdıkça içinde boğuluyorum.Benim başıma böyle bişey gelmedi. O yüzden bilemeyeceğim korunmak gerekip gerekmediğini. Ama enfeksiyon gibi bi durum varsa eşini de etkileyebilir bilemiyorum. Smear testi falan yaptırdın mı? Sen rahim filmini geciktirme. Yazmak istememiştim ama hidrosalpenks diye bi durum var akıntıya sebep olabilen. İnşallah yoktur da filmle olmadığını da görmüş olursun.
Ayrıca eşinin durumu senden bağımsız bir durum. Ama tek taraflı incelemeler sonuca ulaştırmayı zorlaştirabiliyor. Bütün etkenlerin değerlendirilmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?