- 15 Eylül 2016
- 434
- 480
- 53
- 43
Rahimfilminini çeken yer rapor yazmıştı bende ,açıklamalı rapor vardı orda hidrosalpenks görüldü yazıyordu yani hidrosalpenks demek kapalı tüpte sıvı birikimi olması, bu durumda bu sıvı rahim içine akar ve embriyo oluşumunu engeller, sağlıksız bir ortam oluşturur, çözüm İçin ya tüpü alırlar ya da bağlarlar buna Dr karar verir ,yumurtalığa yakın mı ameliyat zarar verir mi gibi sebeplere bakar, her kapalı tüpte sıvı birikimi olacak diye bir durum yok, ama eğer varsa tüp bebek öncesi muhakkak bakılması lazım çünkü tüp bebeğin tutunmasını da engelliyor ya da düşüğe sebep oluyor..Hidrosalpenks olup olmadığını öğrenmem lazım sanırım benim. Sağ tüp kapalı ya kafama takıldı.
Hap ile ilgili prospektüsü oku bence eğer enfeksiyon ile ilgili birşeyde eşinde alsın çünkü cinsellikle bulaşan bir durum olabilir ya da en iyisi bir doktora danışSağol canım. Eşime birşey vermedi. İkisinide bana verdi fitil ve hap.
Teşekkür ederim.Hap ile ilgili prospektüsü oku bence eğer enfeksiyon ile ilgili birşeyde eşinde alsın çünkü cinsellikle bulaşan bir durum olabilir ya da en iyisi bir doktora danış
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim.
Benim başıma bu tür bir durum gelmedi. Tüpten rahim içine sızıntı oluyor ama dışarı olup olmadığını da çok bilmiyorum. Her halükarda film çektirmesi gerek zaten. Dikkatten kaçtığı durumlar olabiliyor ve yanlış tedaviler yapılabiliyor. Çok örneğini okuduğum için ihtimallerin bertaraf edilmesi lazım.Ben de hidrosalpenks vardı ama akıntı falan yoktu, hiçbir belirti de yoktu, ancak rahim filmi ile görüldü ve laparaskopi ile kesin tanı kondu, akıntı ile ilişkili olacağını sanmam, eşine de hap vermesinin sebebi ilişki ile ona da bulaşmışsa tekrarlamasını engellemek veya ondan sana bulaşmış olabilir diye..Saklicennet
Smear sonucu enfeksiyon durumu daha net ortaya çıkar. Çok kafanı karıştırmak yanlış yönlendirmek istemiyorum aslında. Benim bu konuda bir tecrübem yok. Arkadaş yaşamış ve onda akıntıya sebep olmamış üstelik. Sadece okuduğum şeylerden ihtimali olur mu ki dedim. İnşallah yoktur. Sen filmi ihmal etme ve geciktirme.Smear yaptırdım ama sonucunu almadım henüz.bu dediğini hiç duymadım hemen araştırıyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Araştırdıkça içinde boğuluyorum.
Böyle olunca insan çok sinirleniyor doktorlara karşı güven azalıyor malesef . çok şükür farkedilmiş canım. Peki bu durumda ne yapılması gerekiyor ne dedi doktor?Benim de kaç doktora gittim bi tanesi de demedi ki senin sağ yumurtalığının yeri farklı tüpte sorun olabilir. En son gittiğim doktor limonlunun doktoru sağ yumurtalığının yeri olması gereken yer değil tüpte sorun olabilir dedi. Film istedi ve çekildim evet sağ tüp kapalı. Bi Allah’ın kulu da demedi.
Filmi çektireceğim. İşin enteresan tarafı ben normal karşılıyordur. Bu ay bir farklılık varmıydı hatırlamıyorum ama adet bitimi kuru sonra ıslak sonra tekrar kuru adet başlangıcına yakın tekrar ıslak olurum bu benim rutinimdir. Bakalım sonuç ne çıkacak.Smear sonucu enfeksiyon durumu daha net ortaya çıkar. Çok kafanı karıştırmak yanlış yönlendirmek istemiyorum aslında. Benim bu konuda bir tecrübem yok. Arkadaş yaşamış ve onda akıntıya sebep olmamış üstelik. Sadece okuduğum şeylerden ihtimali olur mu ki dedim. İnşallah yoktur. Sen filmi ihmal etme ve geciktirme.
Şu an için bir şey demedi çünkü eşimden tahlil istedi. Onun varikosel ameliyatının durumuna göre ikimizi birlikte değerlendirip bir şey söyleyecek. Gerçekten insan üzülüyor insan her doktora şüphe ile bakıyorsun acaba bu da başka bir şeyi atlayacak mı diye.Böyle olunca insan çok sinirleniyor doktorlara karşı güven azalıyor malesef . çok şükür farkedilmiş canım. Peki bu durumda ne yapılması gerekiyor ne dedi doktor?
Öyle canım malesef Allah iyilere denk getirsin inşallah güzel çıkar sonuçlarınızŞu an için bir şey demedi çünkü eşimden tahlil istedi. Onun varikosel ameliyatının durumuna göre ikimizi birlikte değerlendirip bir şey söyleyecek. Gerçekten insan üzülüyor insan her doktora şüphe ile bakıyorsun acaba bu da başka bir şeyi atlayacak mı diye.
Oy oy Masallah canim SuperHoşgeldin ablacım çok şükür sizin adınıza çok sevinçliyim. Bizlerde de herşey yolunda gidiyordur inşallah. En son limonlu Doğum yaptı 2 bebişimiz daha oldu. :)
Merhaba canım. Zeucit bu takviyeyi ilk kez duyuyorum. Bizim tedavi ile düzelmedi hala ama düzelen çok kişi var ve gebelik yaşayan i. İnşallah şifa olurMerhaba eşimin Kaan aydos a Gitti sperm DNA hasarı incelenen sperm 300 oran 50 çıktı
Bu gün sonucu gönderdik zeucit ve klomwn verdi 1ay sonra test istedi
İnş düZelir bu durumda olup da düzelen varmı
Canım bunlar farklı ilaçlar mi hangi markayı almak lazimAma eşi m l karnitin l arjinin pharmaton çinko kullanınca artık değerler in yükseldiğini gördük deneyin derim göz ardı etmeyin çok kişi hamile kaldı eşim onları kullandıktan sonra ben iki kere hamile kaldım
Esimde hasar %48 di .Dusmeyecek bir rakam degil Allah in izni ile .Antioksidan olan seyler tuketin.Domates gibi ..Merhaba eşimin Kaan aydos a Gitti sperm DNA hasarı incelenen sperm 300 oran 50 çıktı
Bu gün sonucu gönderdik zeucit ve klomwn verdi 1ay sonra test istedi
İnş düZelir bu durumda olup da düzelen varmı
Embriyolar donduruldu transferi bekliyoruz canım. Sen nasılsın? Biraz toparlandımı bebiş?ayllllliiiin35 canim nasilsin ?Tedavi sureciniz hangi asamada merak ettim seni.
Transfer ne zaman ki ..Yaaa cok heyecanli Rabbim kucagini doldursun insallah.Embriyolar donduruldu transferi bekliyoruz canım. Sen nasılsın? Biraz toparlandımı bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?