Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1 kez doğal yoldan hamile kaldım ama 9. Haftada kürtaj yaşadım kalp atışları durduğu icin bebeğimin. Üzerinden 1 sene geçti doktora gittik rahim filmi ve spermiogram istedi. Rahim filmi temiz çıktı ama spermiogramda morfoloji 0,
İleri hızlı(a) 1, (b) 11, yavaş 80.
Sonuçları alıp doktora gideceğiz insallah ay sonu. 2bicuk senelik evliyim. 1bucuk senedir istiyoruz bebek.

mrb eaimin sperm testi sonuxu asilama yaptircaz sansimiz varmi acaba

Eklentiler

• IMG_20181005_154342_209.webp
    21 KB · Görüntüleme: 53
Transfer ne zaman ki ..Yaaa cok heyecanli Rabbim kucagini doldursun insallah.
Biz hep ayniyiz.Bu hayat tarzina alisiyorum artik. Cunku gazdan uyku duzeni yok .Cit ciksa uyaniyor .Parmak uclarimda yürüyorum :)
Transfer kasım gibi inşallah. Hayırlısı bakalım . Allah sabır versin canım öyle böyle derken büyüyecek ama bıdık inşallah.

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar! Bugün sabah sıkıntılı uyandım. Üzülüyorum ister istemez. Ne bileyim yazmak istedim size, sizler nasılsınız ?
Canımm bazen böyle oluyor düşünceler üzüntüler yoğunlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçecek bugünlerde...Bak burda hamile olanlarda bizim gibi hissetmemiş miydi? Nasıl geçti gitti o sıkıntılı günleri... Bizim de geçecek inşallah...

Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar! Bugün sabah sıkıntılı uyandım. Üzülüyorum ister istemez. Ne bileyim yazmak istedim size, sizler nasılsınız ?

Ben de senin gibiyim. Özellikle de hic ummadığım sonuçlarla gelen spermiogramdan sonra. Bazen aglayasım geliyor. Eşime de diyemedim hiçbir şey. Doktorun anlatması daha iyi gibi geldi. Kendi kendimi bitiriyorum iste.

Ben de senin gibiyim. Özellikle de hic ummadığım sonuçlarla gelen spermiogramdan sonra. Bazen aglayasım geliyor. Eşime de diyemedim hiçbir şey. Doktorun anlatması daha iyi gibi geldi. Kendi kendimi bitiriyorum iste.
canim bilgilerini yazacagim bebelerden vakit bulunca olur mu?

İnşallah canım inşallah. Böyle daraldığım zamanlar oluyor ne bileyim işte.. aylar aylar geçiyor işte ne diyim..

mrb eaimin sperm testi sonuxu asilama yaptircaz sansimiz varmi acaba
Sonuç çok kötü değil fakat aşılama için az olduğunu düşünüyorum. Hız gayet iyi sayı düşük muhakkak sperra kullanmanızı tavsiye ediyorum muadil olarak opstravet veya emodex de olur ama kullandıkça test yaptırın sayı yükselene kadar değiştire değiştire kullanın muhakkak biri işe yarayacaktır. Viskozite anormal diyor onun için de muhakkak nac600 kullanın normal yolla bile olabilir. Ama yılmayın. Geçmiş olsun.

Canım nasilsin?hazırlıklar nasıl gidiyor rahim filmi çektirdin mi

Umudunu kaybetme canım hem daha hiç tüp bebek falan yaptirmadan hemen umutsuzluğa kapilma olacak inşallah.hep dualarimdasiniz,

Canım nasilsin?hazırlıklar nasıl gidiyor rahim filmi çektirdin mi
Beyzammm nerelerdesin sen minnoş nasıl.
Valla tam gaz hazırlanıyorum. Hem korkuyorum hem ne gerekiyorsa yapıyorum. Spora yüzmeye dahi başladım sen anla gerisini. :) eşimi de aynı şekilde destekliyorum. Rahim filmini bu ay düşünüyorum adet oldum echomarı öneriyorlar orada yaptırayım diyorum. Araştırma aşamasındayım. Eğitim araştırmadan da randevu aldık inşallah rapor verirler şansımı deneyeceğim. Ama çok korkuyorum anlatamam nasıl atlatacağım bilmiyorum. Çok endişeliyim.

Canım buraya yazmıyor pek ama dualarimdasiniz hepiniz inanin.ve hergun mutlaka bakıyorum buraya .hiç umudunu kaybetme olacak canım ben inanıyorum sana isminle dua ediyorum bilmediklerimu rumuzlarini söylüyorum longway ,bir melek gelsin ,Zeynep ve diğer arkadaşlara.
Ecomar çok iyi bu konuda uzman canım orada çektir.ucuncu yılın doluyordu demi insallah raporda çıkartırsın.
Biz iyiyiz teyzesi oğlum 25.haftasini dolduruyor.Rabbim tez vakitte sizede bu duyguyu yaşatsın canım banada o güzel haberi almayı nasip etsin.
Sende bize dua et canım oğlum hayırlı sağlıklı olsun.

Amin canım etmem mi ahhh ahhh bizlerde bir hamiş kalsak da mutlu mesut yaşasak gitsek. Rabbimin gücüne gitmesin ama hayat hep eksik. Eşimi inanılmaz seviyorum sırf bu yüzden de sanırım olmayacak düşüncesi endişe verici oluyor. Bizden birşey oluşmayacak olasılığı ne bileyim duygular karman çorman. Kendimi toparlamadan tüp bebeğe başlayamayacağım gerekirse profesyonel bir yardım alacağım.

Ah bir hamile kalsaniz bugünlerin hepsini unutacaksiniz.a herşeyin bir zamanı var canım bunu bana yaşadıklarım öğretti.
Limonlu demiş ya bir yazdığında iki kişi gittik dört kişi geldik diye çok duygulandım insallah hepimiz birgün bizde yasiyacagim.
Al tabiki gerekiyorsa profesyonel yardım ama doktora git başla tup bebeğe zaten bı anda sanki hamile kalacakmişsin gibi bir psikolojiye giriyor insan .bence ön görüşme bile seni ve eşini motive edecektir .

Saklicennet sizin ameliyatdan sonra spermlerde cok düşüklük oldumu ameliyatın 7. Ayinda esim dün test verdi 22 milyon olan spermler 12 milyona dúşmüş cok moralim bozuk bu ayda tüp yapicaktim hsstalanmayı bekliyordum icimden yapmak gelmiyor

Sıkıştırmak istemiyorum. Kasım’da başlayacaktım ama bazı şeyler yetişmedi Aralık’ta da eşimin iş nedeniyle yoğun bir programı olacak. Allah’ın izniyle Ocak’ta başlayacağım. Rabbim yardımcım olsun. Ben ona sığınıyorum. En güzelini hayırlısını nasip etsin inşallah. Duanı esirgemiyorsun allah senden de razı olsun. Evladına sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah.

Biz ilk 6. Ayda test yaptırdık ve çok düşük geldi hiç bir takviye almıyorduk 16 milyon çıktı 2 hafta sonra testi tekrarladık. 40 milyon çıktı. Biz ne zaman ki hacamat olduk ve sperra kullandık sayımız 120/130/150 milyonlara yükseldi rabbimin izniyle.
Hiç üzülme yükselmeyecek birşey değil. Önemli olan hız. Hızda bir ilerleme var mı? Tüp bebeğe acele etme 2 ay bu takviyeyi kullan sonra yaptır istersen. Etkisini inşallah sende görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…