Merhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE-erkek bebis bekliyor - @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor HAMİLE
- @Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor HAMİLE
Beth18 30, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor HAMİLE
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor HAMİLE
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor HAMİLE
- @Perican01 6 aylik evliler, yas 40, Ilk tup bebek denemesinden HAMİLE
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor , HAMİLE
- B Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor, HAMİLE
- @Karabiberim123 32,Izmir 1.5 yildir bekliyor, HAMİLE
- @zeynepppppppp 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- @-Pandora- 28.5, Ankara, 1.5 yildır bekliyor
- @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
Saklicennet 26, uzun suredir bekliyor - @Suskun Ceylan 33 17 aydir bekliyor.
ayllllliiiin35 30,2 yildir bekliyor. - L Longway2015 yas 29
- @Rm_angel 30, 3. Tup bebek denemesi olacak.
Transfer kasım gibi inşallah. Hayırlısı bakalım . Allah sabır versin canım öyle böyle derken büyüyecek ama bıdık inşallah.Transfer ne zaman ki ..Yaaa cok heyecanli Rabbim kucagini doldursun insallah.
Biz hep ayniyiz.Bu hayat tarzina alisiyorum artik. Cunku gazdan uyku duzeni yok .Cit ciksa uyaniyor .Parmak uclarimda yürüyorum :)
Canımm bazen böyle oluyor düşünceler üzüntüler yoğunlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar! Bugün sabah sıkıntılı uyandım. Üzülüyorum ister istemez. Ne bileyim yazmak istedim size, sizler nasılsınız ?
Hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar! Bugün sabah sıkıntılı uyandım. Üzülüyorum ister istemez. Ne bileyim yazmak istedim size, sizler nasılsınız ?
canim bilgilerini yazacagim bebelerden vakit bulunca olur mu?Ben de senin gibiyim. Özellikle de hic ummadığım sonuçlarla gelen spermiogramdan sonra. Bazen aglayasım geliyor. Eşime de diyemedim hiçbir şey. Doktorun anlatması daha iyi gibi geldi. Kendi kendimi bitiriyorum iste.
İnşallah canım inşallah. Böyle daraldığım zamanlar oluyor ne bileyim işte.. aylar aylar geçiyor işte ne diyim..Canımm bazen böyle oluyor düşünceler üzüntüler yoğunlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçecek bugünlerde...Bak burda hamile olanlarda bizim gibi hissetmemiş miydi? Nasıl geçti gitti o sıkıntılı günleri... Bizim de geçecek inşallah...
Hadi bakalim bir yaz bebegi gelecek insallah .Belki de ikiTransfer kasım gibi inşallah. Hayırlısı bakalım . Allah sabır versin canım öyle böyle derken büyüyecek ama bıdık inşallah.
Sonuç çok kötü değil fakat aşılama için az olduğunu düşünüyorum. Hız gayet iyi sayı düşük muhakkak sperra kullanmanızı tavsiye ediyorum muadil olarak opstravet veya emodex de olur ama kullandıkça test yaptırın sayı yükselene kadar değiştire değiştire kullanın muhakkak biri işe yarayacaktır. Viskozite anormal diyor onun için de muhakkak nac600 kullanın normal yolla bile olabilir. Ama yılmayın. Geçmiş olsun.mrb eaimin sperm testi sonuxu asilama yaptircaz sansimiz varmi acaba
Canım nasilsin?hazırlıklar nasıl gidiyor rahim filmi çektirdin miSonuç çok kötü değil fakat aşılama için az olduğunu düşünüyorum. Hız gayet iyi sayı düşük muhakkak sperra kullanmanızı tavsiye ediyorum muadil olarak opstravet veya emodex de olur ama kullandıkça test yaptırın sayı yükselene kadar değiştire değiştire kullanın muhakkak biri işe yarayacaktır. Viskozite anormal diyor onun için de muhakkak nac600 kullanın normal yolla bile olabilir. Ama yılmayın. Geçmiş olsun.
Umudunu kaybetme canım hem daha hiç tüp bebek falan yaptirmadan hemen umutsuzluğa kapilma olacak inşallah.hep dualarimdasiniz,L Longway2015 ah canım bende kötüyüm herkese destek oluyordum ama bu aralar kendime bile destek olamıyorum. Ya tüp bebek de olmazsa diye düşünmekten edemiyorum. O yüzden sizlere pek cvp yazamıyorum. Takipteyim.
Beyzammm nerelerdesin sen minnoş nasıl.Canım nasilsin?hazırlıklar nasıl gidiyor rahim filmi çektirdin mi
Canım buraya yazmıyor pek ama dualarimdasiniz hepiniz inanin.ve hergun mutlaka bakıyorum buraya .hiç umudunu kaybetme olacak canım ben inanıyorum sana isminle dua ediyorum bilmediklerimu rumuzlarini söylüyorum longway ,bir melek gelsin ,Zeynep ve diğer arkadaşlara.Beyzammm nerelerdesin sen minnoş nasıl.
Valla tam gaz hazırlanıyorum. Hem korkuyorum hem ne gerekiyorsa yapıyorum. Spora yüzmeye dahi başladım sen anla gerisini. :) eşimi de aynı şekilde destekliyorum. Rahim filmini bu ay düşünüyorum adet oldum echomarı öneriyorlar orada yaptırayım diyorum. Araştırma aşamasındayım. Eğitim araştırmadan da randevu aldık inşallah rapor verirler şansımı deneyeceğim. Ama çok korkuyorum anlatamam nasıl atlatacağım bilmiyorum. Çok endişeliyim.
Amin canım etmem mi ahhh ahhh bizlerde bir hamiş kalsak da mutlu mesut yaşasak gitsek. Rabbimin gücüne gitmesin ama hayat hep eksik. Eşimi inanılmaz seviyorum sırf bu yüzden de sanırım olmayacak düşüncesi endişe verici oluyor. Bizden birşey oluşmayacak olasılığı ne bileyim duygular karman çorman. Kendimi toparlamadan tüp bebeğe başlayamayacağım gerekirse profesyonel bir yardım alacağım.Canım buraya yazmıyor pek ama dualarimdasiniz hepiniz inanin.ve hergun mutlaka bakıyorum buraya .hiç umudunu kaybetme olacak canım ben inanıyorum sana isminle dua ediyorum bilmediklerimu rumuzlarini söylüyorum longway ,bir melek gelsin ,Zeynep ve diğer arkadaşlara.
Ecomar çok iyi bu konuda uzman canım orada çektir.ucuncu yılın doluyordu demi insallah raporda çıkartırsın.
Biz iyiyiz teyzesi oğlum 25.haftasini dolduruyor.Rabbim tez vakitte sizede bu duyguyu yaşatsın canım banada o güzel haberi almayı nasip etsin.
Sende bize dua et canım oğlum hayırlı sağlıklı olsun.
Ah bir hamile kalsaniz bugünlerin hepsini unutacaksiniz.a herşeyin bir zamanı var canım bunu bana yaşadıklarım öğretti.Amin canım etmem mi ahhh ahhh bizlerde bir hamiş kalsak da mutlu mesut yaşasak gitsek. Rabbimin gücüne gitmesin ama hayat hep eksik. Eşimi inanılmaz seviyorum sırf bu yüzden de sanırım olmayacak düşüncesi endişe verici oluyor. Bizden birşey oluşmayacak olasılığı ne bileyim duygular karman çorman. Kendimi toparlamadan tüp bebeğe başlayamayacağım gerekirse profesyonel bir yardım alacağım.
Saklicennet sizin ameliyatdan sonra spermlerde cok düşüklük oldumu ameliyatın 7. Ayinda esim dün test verdi 22 milyon olan spermler 12 milyona dúşmüş cok moralim bozuk bu ayda tüp yapicaktim hsstalanmayı bekliyordum icimden yapmak gelmiyorL Longway2015 ah canım bende kötüyüm herkese destek oluyordum ama bu aralar kendime bile destek olamıyorum. Ya tüp bebek de olmazsa diye düşünmekten edemiyorum. O yüzden sizlere pek cvp yazamıyorum. Takipteyim.
Sıkıştırmak istemiyorum. Kasım’da başlayacaktım ama bazı şeyler yetişmedi Aralık’ta da eşimin iş nedeniyle yoğun bir programı olacak. Allah’ın izniyle Ocak’ta başlayacağım. Rabbim yardımcım olsun. Ben ona sığınıyorum. En güzelini hayırlısını nasip etsin inşallah. Duanı esirgemiyorsun allah senden de razı olsun. Evladına sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah.Ah bir hamile kalsaniz bugünlerin hepsini unutacaksiniz.a herşeyin bir zamanı var canım bunu bana yaşadıklarım öğretti.
Limonlu demiş ya bir yazdığında iki kişi gittik dört kişi geldik diye çok duygulandım insallah hepimiz birgün bizde yasiyacagim.
Al tabiki gerekiyorsa profesyonel yardım ama doktora git başla tup bebeğe zaten bı anda sanki hamile kalacakmişsin gibi bir psikolojiye giriyor insan .bence ön görüşme bile seni ve eşini motive edecektir .
Biz ilk 6. Ayda test yaptırdık ve çok düşük geldi hiç bir takviye almıyorduk 16 milyon çıktı 2 hafta sonra testi tekrarladık. 40 milyon çıktı. Biz ne zaman ki hacamat olduk ve sperra kullandık sayımız 120/130/150 milyonlara yükseldi rabbimin izniyle.Saklicennet sizin ameliyatdan sonra spermlerde cok düşüklük oldumu ameliyatın 7. Ayinda esim dün test verdi 22 milyon olan spermler 12 milyona dúşmüş cok moralim bozuk bu ayda tüp yapicaktim hsstalanmayı bekliyordum icimden yapmak gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?