Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esime aylardır herseyi verdim emodeks kullaniyordu promen k cevirdim caksir suyu larjinin e vitamini sonuç 12 milyon sperm hizda degisiklik yok a o b 20 c 10 d 70 marfoloji 2

Esime aylardır herseyi verdim emodeks kullaniyordu promen k cevirdim caksir suyu larjinin e vitamini sonuç 12 milyon sperm hizda degisiklik yok a o b 20 c 10 d 70 marfoloji 2
Sabır gerekli sanırım. İnşallah sonuçlar daha da yükselir. 1 seneye kadar net sonuç alınabilir ama eğer ki spermler sağlamdır diyorsanız tüp bebeğe geçebilirsiniz. Biz promen k dan hiç fayda görmedik ne hız ne sayı açısından. Sperrayı da deneyin isterseniz ama çok şey kullanmışsınız spermler güçlüdür sanırım.

Saklicennet kuzum anlıyorum aslında. Bu aralar koptuk sanki herkes bi başına. Öyle değişik duygular var ki.. anlatmak ne mümkün.. Rabbim hepimize o güzel duyguları yaşatsın

Benin esimde de sayi hareket konsantrasyon dusuk. Bazen 4 bazen 2 milyon cikiyor sayi ileri hareket 1. Bende de kalitesiz yumurta. 2. Tedavide 1 adet 3. Gun embriyosu donduruldu. Hatta 2 taneydi embriyo digeri 5. Gune gelemedi malesef. Sperm icin promen kullandi esim ama fayda etmedi.

Kizlar o kadar yorgunum ki her gun 2 3 saatlik uykuyla duruyorum ama cok iyiyim sukurler olsun. Onlarin tebessum etmesi bana yetiyor da artiyor...
Yazilanlari okuyamiyorum sadece son 2 3 sayfaya goz gezdirebiliyorum ne ilur bana kizmayin yazmiyor okumuyor diye annemle konusacak bile firsatim olmiyor. Eger etiketlerseniz bir sey olursa donus yapmaya calisiyorum canlarim. Her gun ama her gun sizlere dua ediyorun hem ismen hemde nick.lerinizle inaniyorum olacak bir gun...

L Longway2015 canim rahim filminde bisey yoktur insallah canim. Bebislerimle ben her gun daha iyiye gidiyoruz cok sukur. Gogsen bey canim dr.um o benim. Dogjmdan sonra gorustuk hala bana bi kac sey soyledi al yap diye. Dikis izim kalmasin diye ilac al diyor canim dr.um :) kesinlikle gozun kapali guven ona ben basta guvensizlik yasamistim keske bastan beri teslim olsaydim hiccc moralimi bozmazdim.

kizlar micro tse beni cok dusunduruyor sperm sayimiz 2 milyon doktor bize kaliteli 2 3 sperm yeter dedi ama bu yontem yapilip yapilmicagida belli degil henuz bi sure esim ilac kullanck hic bsiyin garantisi yok biz nekadr care arasakta rabbim nasip ederse oluyor endiseler sikintilar hep kafamizda bazilarimz icin kolayken bazilarimz icin nekadr zorms ya

Hemen yaptırmanızı önermiyorum. Muhakkak emodex veya sperra kullansın eşin. Sayı yükselecektir. DNA hasarı olup olmadığına baktırın varsa onunda tedavisini yaptırın. Sağlıklı beslenin bal polen propolis arı sütü karışımı tüketin. Her ay test yaparak gidişata bakın. Apartopar tüp bebek önermiyorum.

Kalitesiz yumurta için teatrio var onu 3/4 ay kullanın. Hergün 1 tane hurma yiyin. Saraçoğlu kürünü uygulayın propolis bal polen arı sütü karışımı için. Gün aşırı omega 3 ve d vitamini de kullanın. Olan yumurtalarınızın kalitesini arttırın. Yukarıda ki arkadaşın eşine tavsiye ettiğim şeyler sizin eşiniz içinde geçerli. Bunları yaptıktan sonra gelişmeleri sizde göreceksiniz.

Saklicennet kuzum anlıyorum aslında. Bu aralar koptuk sanki herkes bi başına. Öyle değişik duygular var ki.. anlatmak ne mümkün.. Rabbim hepimize o güzel duyguları yaşatsın
Amin canım amin. Bir yerden başladık inşallah sonucu güzel olacaktır.
Dün tüp bebek raporu için gittik. 1 adet Kasım 1 adet de Aralık’ta olmak üzere 2 sperm testi istedi sonuca göre haraket edecekmişiz ileri hızımız düşük diye verebilirler. Ocağa yetişir inşallah ve bende bismillah deyip başlayacağım. Rabbim hayırlısını tez zamanda göndersin inşallah. Eşime diyorum ki 3/4 ay sonra içimde bize ait minik bir kalp olacak belki de çok heyecanlıyım. Bazen de diyorum ki ya vakti gelmediyse nasıl dayanırım olumsuz bir sonuca bu denli savaş vermişken. Moralim bozuk kendimi toparlayamıyorum.

Tatlim saracoglu kurunu kullandim gecen ay testere disli aslan pencesi karabas melisa otu karisik ot bide uzum cekirdegi yagi vardi dr a sordum tekrar kullanma dedi yani bilimsel bir gecerliligi yok ama sen bilirsin dedi. Ben bu ay bal corekotu tarcin karisimi yaptim onu kullanicam esim promen kullaniyor ama senin soyledigin benim icin o ilaci alayim o zaman omega 3 de alirim sagol ilgin icin Saklicennet

Erkekte problem varsa rapor veriyorlar insallah cok oyalamadan hemen verirler bende rapor aldim bizden 3 spermiogram esim ve benden hormon elisa benden simir istediler birde nüfus kayit ornegi sgk dokumu son 3 aylik evlilik cuzdani fotokopisi 1 adet fotograf esim ve benim icin sonra hemen ayni gun verdiler raporu Saklicennet

Unicornbe benim esimde de sperm 2 milyondu ilkinde dollenme dahi olmadi ikincisinde oldu 2 adet 1 tanesi ancak 3. Gune geldi donduruldu. 2 milyon spermde bence dolleme yapabilecek sperm vardir umudunu kaybetme ustelik benim esimde hareketde yok gibi birseydi insallah emeklerinizin karsiligini alırsınız

Dr lara danış ama eğer yan etkisini görmüyorsan yap hepsini birbirine karıştırma ama takviyeler mutlaka al. Faydası olacaktır. Araştırabilirsin birsürü kişi benim dediğim takviyelerle hamile kalmış.

Unicornbe
Unicornbe arkadaşlar ruhum_mavi arkadaşımızı varikosel bölümünden tanıyorum. Eşinin spermleri çok düşüktü ama hamile kaldı size umut olabilir. Neler yaptığını sizlerle paylaşabilir.

Saracoglundan siz hangi kuru aldınız Saklicennet
Ben saraçoğlunun kürünü kullanmadım ama etrafımda rezervi az menepoza yakın olup soğan kürüyle hamile kalanları biliyorum o yüzden önerdim.
Benim görünürde sorunum yok ama size tavsiye ettiğim teatrionun bileşenlerini ayrı ayrı aldım kullanıyorum. D vit. Omega 3 bir de inofolik kullanıyorum. Tüp bebeğe hazırlık aşamasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…