- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
Esime aylardır herseyi verdim emodeks kullaniyordu promen k cevirdim caksir suyu larjinin e vitamini sonuç 12 milyon sperm hizda degisiklik yok a o b 20 c 10 d 70 marfoloji 2Biz ilk 6. Ayda test yaptırdık ve çok düşük geldi hiç bir takviye almıyorduk 16 milyon çıktı 2 hafta sonra testi tekrarladık. 40 milyon çıktı. Biz ne zaman ki hacamat olduk ve sperra kullandık sayımız 120/130/150 milyonlara yükseldi rabbimin izniyle.
Hiç üzülme yükselmeyecek birşey değil. Önemli olan hız. Hızda bir ilerleme var mı? Tüp bebeğe acele etme 2 ay bu takviyeyi kullan sonra yaptır istersen. Etkisini inşallah sende görürsün.
Sabır gerekli sanırım. İnşallah sonuçlar daha da yükselir. 1 seneye kadar net sonuç alınabilir ama eğer ki spermler sağlamdır diyorsanız tüp bebeğe geçebilirsiniz. Biz promen k dan hiç fayda görmedik ne hız ne sayı açısından. Sperrayı da deneyin isterseniz ama çok şey kullanmışsınız spermler güçlüdür sanırım.Esime aylardır herseyi verdim emodeks kullaniyordu promen k cevirdim caksir suyu larjinin e vitamini sonuç 12 milyon sperm hizda degisiklik yok a o b 20 c 10 d 70 marfoloji 2
AminnnnnHadi bakalim bir yaz bebegi gelecek insallah .Belki de ikiRabbim ol desin..
Nasıl gördün canım limonlu da mı konya da?Limonlu ve kuzularını gordum. O kadar güzeller ki masallah ...
Rabbim sizlere de nasip etsin .Hep ama hep duamdasınız.
Foto atmisti canim .Keske Konya'da olsaydı .Nasıl gördün canım limonlu da mı konya da?
Hemen yaptırmanızı önermiyorum. Muhakkak emodex veya sperra kullansın eşin. Sayı yükselecektir. DNA hasarı olup olmadığına baktırın varsa onunda tedavisini yaptırın. Sağlıklı beslenin bal polen propolis arı sütü karışımı tüketin. Her ay test yaparak gidişata bakın. Apartopar tüp bebek önermiyorum.kizlar micro tse beni cok dusunduruyor sperm sayimiz 2 milyon doktor bize kaliteli 2 3 sperm yeter dedi ama bu yontem yapilip yapilmicagida belli degil henuz bi sure esim ilac kullanck hic bsiyin garantisi yok biz nekadr care arasakta rabbim nasip ederse oluyor endiseler sikintilar hep kafamizda bazilarimz icin kolayken bazilarimz icin nekadr zorms ya
Kalitesiz yumurta için teatrio var onu 3/4 ay kullanın. Hergün 1 tane hurma yiyin. Saraçoğlu kürünü uygulayın propolis bal polen arı sütü karışımı için. Gün aşırı omega 3 ve d vitamini de kullanın. Olan yumurtalarınızın kalitesini arttırın. Yukarıda ki arkadaşın eşine tavsiye ettiğim şeyler sizin eşiniz içinde geçerli. Bunları yaptıktan sonra gelişmeleri sizde göreceksiniz.Benin esimde de sayi hareket konsantrasyon dusuk. Bazen 4 bazen 2 milyon cikiyor sayi ileri hareket 1. Bende de kalitesiz yumurta. 2. Tedavide 1 adet 3. Gun embriyosu donduruldu. Hatta 2 taneydi embriyo digeri 5. Gune gelemedi malesef. Sperm icin promen kullandi esim ama fayda etmedi.
Amin canım amin. Bir yerden başladık inşallah sonucu güzel olacaktır.Saklicennet kuzum anlıyorum aslında. Bu aralar koptuk sanki herkes bi başına. Öyle değişik duygular var ki.. anlatmak ne mümkün.. Rabbim hepimize o güzel duyguları yaşatsın
Dr lara danış ama eğer yan etkisini görmüyorsan yap hepsini birbirine karıştırma ama takviyeler mutlaka al. Faydası olacaktır. Araştırabilirsin birsürü kişi benim dediğim takviyelerle hamile kalmış.Tatlim saracoglu kurunu kullandim gecen ay testere disli aslan pencesi karabas melisa otu karisik ot bide uzum cekirdegi yagi vardi dr a sordum tekrar kullanma dedi yani bilimsel bir gecerliligi yok ama sen bilirsin dedi. Ben bu ay bal corekotu tarcin karisimi yaptim onu kullanicam esim promen kullaniyor ama senin soyledigin benim icin o ilaci alayim o zaman omega 3 de alirim sagol ilgin icinSaklicennet
Unicornbe benim esimde de sperm 2 milyondu ilkinde dollenme dahi olmadi ikincisinde oldu 2 adet 1 tanesi ancak 3. Gune geldi donduruldu. 2 milyon spermde bence dolleme yapabilecek sperm vardir umudunu kaybetme ustelik benim esimde hareketde yok gibi birseydi insallah emeklerinizin karsiligini alırsınız
Ben saraçoğlunun kürünü kullanmadım ama etrafımda rezervi az menepoza yakın olup soğan kürüyle hamile kalanları biliyorum o yüzden önerdim.Saracoglundan siz hangi kuru aldınızSaklicennet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?