insallah cnm 0,2 cikinca diger degerlerde ölçümedi tabi 2 testte ole 3.cuyu yaptirip dosyaya koyucaz insallah ama 3 ay ilac kullansn bekleyelim diyoruz belkide doktor buluruz diyip başlayacak henüz gidemedik görüşmeyeUnicornbe benim esimde de sperm 2 milyondu ilkinde dollenme dahi olmadi ikincisinde oldu 2 adet 1 tanesi ancak 3. Gune geldi donduruldu. 2 milyon spermde bence dolleme yapabilecek sperm vardir umudunu kaybetme ustelik benim esimde hareketde yok gibi birseydi insallah emeklerinizin karsiligini alırsınız
sagol cnm insallah boyle durumlarda iyi haber alanlari gormek bizimde azimimizi arttiriyor bizlerede nasip olur ins takip deyim yılmak yok birbrimize destek olalimUnicornbe
Unicornbe arkadaşlar ruhum_mavi arkadaşımızı varikosel bölümünden tanıyorum. Eşinin spermleri çok düşüktü ama hamile kaldı size umut olabilir. Neler yaptığını sizlerle paylaşabilir.
keciboynuzu hunnap ari sutu emodex vitamin benmde bal corek otu havuc suyu ve teatrio daha once doktor vermisti baslicz hayirlisiyla duzenli kullanm sartUnicornbe bence de once esin ilac kullansin belki faydasi olur hatta sende kullan bal corekotu tarcin vs bir suru tarif veriyolar bu sitede hanimlar sagolsun.
sagol cnm eksik olma Cok hamile duasi aldim hatta tedavi goren bi arkdsmla beraber doktora gtmistik onun kandada prblemi vardi esinde sikinti yoktu gecen gun haberi verdi dogal yoldan olms 5 ay icinde hamile kaldi yeni evlenen bikac arkdsm haberini aldm hep dua ediyorlar demekki bizimde zmanimiz var ne diyelim Allah buyuk,bu arada bizimde kiş ayı gibi baslar zaten esimden dolayi zman kaybettik 3 aydır urolog gidemedik o ilac kullanana kadr kışin baslamis oluruz gec olsunda guc olmasn bu arada yaşlarıniz kac ve hangi sehirdesnzUnicornbe insallah hadi hayirlisi olsun hakkinizda hepinize dua ediyorum sizde edin belki birimizin duasi kabul olur
canım merhaba. Evet eşimin sperm sayısı çok çok azdı ileri hareket sıfırdı. Hemen tedavi sürecimizi anlatayım size. Belki umut olur.Unicornbe
Unicornbe arkadaşlar ruhum_mavi arkadaşımızı varikosel bölümünden tanıyorum. Eşinin spermleri çok düşüktü ama hamile kaldı size umut olabilir. Neler yaptığını sizlerle paylaşabilir.
Masallah cnm cok sevndim hayirli olsun bizlerede nasip olsun, seyi sorucam esiniz vitamin takviyesi haricinde ilac kullandimi nekadr sure vitamin kullandi ve yararini gordu? tup bebek tedavisi basladgnda normal yontemlemi sperm verdi cerahi operasyon gerekmeden mi? sperm bulma işlemide butur durumlarda sans isi oldugu icin cerahi mudahale yapiliyor ins bizdede ole olur bulunmicak diye cok endiseliyim herseyin cop olmasndancanım merhaba. Evet eşimin sperm sayısı çok çok azdı ileri hareket sıfırdı. Hemen tedavi sürecimizi anlatayım size. Belki umut olur.
Nisan 2017'de bebek düşünmeye başladığımızda 6 aylık evliydik. ben 34 eşim 42 yaşında. Nisanda bebek denemelerine başladık ama 6 ay boyunca pozitif sonuç alamadık. Hep ben doktora gittim ama hiç bir sorun görünmüyordu. Yaşımızdan dolayı doktor hemen aşılama yapalım dedi. Aşılama için ben klomen kullandım aşılama günü eşim sperm verdi ve gördüğümüz sonuçla yıkıldık. Sadece 4 adet sperm vardı. 2si ölü 2si yerinde hareketli. Aşılama iptal oldu tabi. Sonra biz ürologlar gezmeye başladık. Hormon değerlerinde hiç bir sorun yoktu. ilk gittiğimiz ürolog çift taraflı varikosel var acil ameliyat olması gerekir dedi. biz ameliyat için gün aldık falan. Derken doktor doktor geziyoruz yine. O arada biri arkadaşımız olan 2-3 üroloğa daha gittik. Hepsi de dedi ki ameliyat çözüm değil direkt tüp bebeğe başlayın. Buarada ben eşime her gün keçiboynuzu kaynatmaya başladım. 1 ay boyunca bunu içti ertesi ay değerimiz 6 milyona çıkmıştı. Ama ileri hareket hala sıfırdı. Tüp bebek tedavisine başladık. Doktorumuz eşime emodex ve teatrio gıda takviyeleri verdi. Tüp bebek tedavisi sırasında eşim bu ilaçları içti. Yumurta toplama günü eşimden sperm alındığında sayı 15 milyona çıkmıştı. Benden toplanan 7 yumurtanın hepsi döllendi. 6 tanesi 5.güne kadar çok kaliteli bir şekilde ulaştı. 1 tanesi transfer edildi kalan 5 tanesi donduruldu. Ve ben o 1 embriyo ile ilk denememde hamile kaldım. 30.haftamıza geldik bile:) Asla umudunuzu yitirmeyin, önemli olan doğru zamanda doğru doktorlarla karşılaşmak ve hep pozitif olmak. Bu yolda emek veren hepimizin Allah yardımcısı olsun. Tez zamanda güzel ve hayırlı haberler alın hepiniz inşallah.
eşim ayrıca ilaç kullanmadı sadece bahsettiğim emodex ve teatrio'yu kullandı. Bunları da 1 ay kadar kullandı. Keçiboynuzunun da çok etkili olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlarken sperm sayımız 6 milyona çıktığı için cerrahi yöntem uygulanmadı. Zaten tedavide sperm alındığıda da dediğim gibi sayı 15 milyona çıkmıştı. Yalnız tüp bebek merkezinde kaliteli spermleri seçmek için imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı.Masallah cnm cok sevndim hayirli olsun bizlerede nasip olsun, seyi sorucam esiniz vitamin takviyesi haricinde ilac kullandimi nekadr sure vitamin kullandi ve yararini gordu? tup bebek tedavisi basladgnda normal yontemlemi sperm verdi cerahi operasyon gerekmeden mi? sperm bulma işlemide butur durumlarda sans isi oldugu icin cerahi mudahale yapiliyor ins bizdede ole olur bulunmicak diye cok endiseliyim herseyin cop olmasndan
Anladm cnm sizde kaliteli spermler bulunmuş demekki hepside dollenmis 5 gune kadar gidebilmis cok iyi haber biz smdiden o gunleri gorebilcekmiyiz diye endiseliyiz ins gerek kalmaz varikosel ve kanda birsey cikmasinda belki ozman bizimde kisa sürede yuksele bilir asil mesele oeşim ayrıca ilaç kullanmadı sadece bahsettiğim emodex ve teatrio'yu kullandı. Bunları da 1 ay kadar kullandı. Keçiboynuzunun da çok etkili olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisine başlarken sperm sayımız 6 milyona çıktığı için cerrahi yöntem uygulanmadı. Zaten tedavide sperm alındığıda da dediğim gibi sayı 15 milyona çıkmıştı. Yalnız tüp bebek merkezinde kaliteli spermleri seçmek için imsi ve mikroçip yöntemleri uygulandı.
Aslinda erkegin faktoru daha sikintili bayanlar cabuk cevap veriyor tedaviye rahim kendini adetle yeniliyor heray dongusuyle, spermde ole olsaydi keske micro tse yontem guzel ama testislern rezevini yenilemesi icin operasyondan sora zaman gerekiyor yine 2 denemeler sikintili oyuzden yapilip bulunmama yada az bulunma sonucu olabiliyor ( doktorun dedigi aklima geliyor bana kaliteli 3 sperm yeter) operasyonla alinmasi doku hasarina yol acitigi icin biz endiselendik hep olumsuzu dusunuyorum ya zaman zman zman baslayalim ihtimaller denizinde yuzmekten hic hoslanmiyorm yapi olarak garantici oldgm icin kolay olmayacakUnicornbe bize de varioseksuel ameliyati dediler ama bizde olmadik zamandan kaybetmemek icin bir de herkeste bu islem ise yaramiyormus hic sperm olmasa da tese ile illaki buluyorlar o zamanda microchip yontemi yaparlar yani kadinda sikinti olmayinca erkegi bir sekilde cozuyorlar sanirim
Amin cnm insallah sansli olmak aslimda hic farkermiyor bende pko var yumurtalarm gelisimi sikinti gec adet goruyorm ama ilacla belli seviyeye geliyor yoksa benmde biraz sikinti hatta bir arkdsmla doktora gttik doktor arkdsima dediki senin kanda prblemlerin var dedi benm durumum daha iyi ona gore ole soledi baktm 4 ay sonra hamile kaldi Allah nasip ettyse oluyor sansada pek inanmiyorm artkUnicornbe yasin cok iyi bence tup bebekte bu avantaj olucaktir senin icin ben 34 um esimin probleminin yaninda yumurta problemi de var bende kalite yok yumurtada granul varmis ayrica. Siz benden daha da sanslisiniz eminin sabir ederseniz karsiligini alirsiniz mucadele etmek bile istemektir Allah da isteyene verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?