Urolog kontrolunda anlasilir cnm eksik gorurse tup doktoru yonlendiriyor muayene bulgularini istedi bizden cunki hastanede tup doktoruyla urolog hep ortaklasa calisiyorlar hastaları yonlendiriyor tup doktoru bakalim nerden basliczVolüm de problem Yok sperm geri akımını da idrar kültürüyle anlıyorlar ama öyle bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Hormon değerlerine baktırın. Varikosel de eğer ki ele geliyorsa birde valsavra manevrası sonra damar çapı değişiyorsa reflü varsa problem var demektir. Bunu da ultrasonda anlıyorlar. Elinize verilen kağıtta da yazması gerekir.
Unicornbe
Unicornbe arkadaşlar ruhum_mavi arkadaşımızı varikosel bölümünden tanıyorum. Eşinin spermleri çok düşüktü ama hamile kaldı size umut olabilir. Neler yaptığını sizlerle paylaşabilir.
canım şimdi hatırladım mfsg diyince:) umarım senin için de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler gelir. Allah yardımcımız olsun.Merhaba canım. Seni hiç unutmuyorum rabbim bu yaşadığın güzel şeyleri bize de yaşatsın.
Sen bebişini kucağına alacaksın ben hala cesaret edemedim. Beni hatırladın mı bilmiyorum ben Mfsg.. güzel şeyler paylaştık sen mutlu sona kavuşmak üzeresin dualarını eksik etme.
Evet canm tüp bebekle hamile kaldım. Arkadaşlara anlattım detayları.ruhum_mavi tüp bebek yaptı yanlış hatırlamıyorsam canım
Evet canım biliyorum. İlk testlerinde tek yük çıktı onar yükseldi ve tüp bebekte ilk deneme sonucu hamile kaldı. Kızlara umut olsun diye etiketledim maviyi.ruhum_mavi tüp bebek yaptı yanlış hatırlamıyorsam canım
Ciddi olamazsın gerçekten sperm dondurma ımsı ve çipe ücret ödemedin mi???? Bunlar özele girmiyor mu?? Bende rapor için uğraşıyorum ama dediğin kadar kolay olmuyor İstanbul da maalesef eşime soermiyogram için 1 tane Kasım 1 tane de aralığa randevu verdiler. Gerisini sen düşün!!!! Ocak gibi de tüp bebek düşünüyorum.canım şimdi hatırladım mfsg diyince:) umarım senin için de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler gelir. Allah yardımcımız olsun.
Evet canm tüp bebekle hamile kaldım. Arkadaşlara anlattım detayları.
Buarada kızlar ben de rapor çıkararak yaptırdım. Erkek faktörlü olduğunda rapor çıkarmak daha kolay. 3 yıl evli olmak ve aşılama yaptırma şartları aranmıyor. Ben mart ayında Ankara Centrum’da Recai Pabuçcu’ya yaptırmıştım tedavi 7.500’dü 3.500 ödedim. İlaçlara da 480 ödedim. Kalan embriyoların dondurulması için ilk 1 yıl ücret almıyorlar. Ayrıca sperm seçme yöntemi olarak kullanılan imsi ve mikroçip için de ayrıca ücret ödemedim. Tedavide bunlar çok önemli. Mutlaka araştırarak yaptırın. Raporumu ufuk üniv hastanesinde çıkarttım. Centrum’da rapor çıkarmak konusunda yardımcı oluyorlar size zaten.
Istanbul da tabi talep sira cok oldugu icin kolay olmuyordur ama isin uzmani doktor ve urolog tercihi istanbul ankara gibi sehirlerdede daha cok Allah guzel haberler almayi nasip etsn eş durumu rapot sartlarini dahada kolaylaştırıyor raporu ozelde kullananda cok ama bazi ozeller rapor kabul etmiyor sacma bir sekilde etse bile ekstra ucret aldigi cok islem ve test var o nedenle gozden cikarmak gerekiyor ben tip fakultesinde yaptiracgim doktorun yaklasimi bilgisi enerjisi hosuma gtti doktorda cok onemliCiddi olamazsın gerçekten sperm dondurma ımsı ve çipe ücret ödemedin mi???? Bunlar özele girmiyor mu?? Bende rapor için uğraşıyorum ama dediğin kadar kolay olmuyor İstanbul da maalesef eşime soermiyogram için 1 tane Kasım 1 tane de aralığa randevu verdiler. Gerisini sen düşün!!!! Ocak gibi de tüp bebek düşünüyorum.
Cnm sizin sperm sayısına rapor çıkmaz ,5 milyon altı diye biliyorum.birde özel yerlerde rapor kabul eden az oluyor .Ciddi olamazsın gerçekten sperm dondurma ımsı ve çipe ücret ödemedin mi???? Bunlar özele girmiyor mu?? Bende rapor için uğraşıyorum ama dediğin kadar kolay olmuyor İstanbul da maalesef eşime soermiyogram için 1 tane Kasım 1 tane de aralığa randevu verdiler. Gerisini sen düşün!!!! Ocak gibi de tüp bebek düşünüyorum.
Salı canim :)Kızlar günaydın birşey sorucam aslında önceden sperm testi yaptırmıştık eşime ama kafam karıştı. Cumartesi test yaptırması için en son hangi gün afedersiniz açık olacak boşalması lazım?
Tüh kaçırdık :) sağol canımSalı canim :)
Bende bu soruyu merak edyr dna hasar testi ve morfoloji aynı şey miKızlar birşey daha sorucam labaratuvara gidip direk sperm testi mi yaptıralım yoksa önce doktoramı gidelim başka birşeylerde ister mi doktor acaba? Birde dna hasar testi varmış ona nerde baktırılıyor?
cnm bu arada tup bebek yontemi olarak micro enjeksiyonmu yapildi biliyormusun yoksa clasic yontem yumurtlar ve sperm dogal yoldan dollenmeyemi birakildi? Benim yaptracgm yer erkek faktorunde microenjeksiyon yapiyormus en kaliteli yumurta ve tek sperm hucresini secerek kendileri dollendirerk yapiyorlarmscanım şimdi hatırladım mfsg diyince:) umarım senin için de en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler gelir. Allah yardımcımız olsun.
Evet canm tüp bebekle hamile kaldım. Arkadaşlara anlattım detayları.
Buarada kızlar ben de rapor çıkararak yaptırdım. Erkek faktörlü olduğunda rapor çıkarmak daha kolay. 3 yıl evli olmak ve aşılama yaptırma şartları aranmıyor. Ben mart ayında Ankara Centrum’da Recai Pabuçcu’ya yaptırmıştım tedavi 7.500’dü 3.500 ödedim. İlaçlara da 480 ödedim. Kalan embriyoların dondurulması için ilk 1 yıl ücret almıyorlar. Ayrıca sperm seçme yöntemi olarak kullanılan imsi ve mikroçip için de ayrıca ücret ödemedim. Tedavide bunlar çok önemli. Mutlaka araştırarak yaptırın. Raporumu ufuk üniv hastanesinde çıkarttım. Centrum’da rapor çıkarmak konusunda yardımcı oluyorlar size zaten.
micro cip micro enjeksiyonmu oluyor cnm olese sordugum sorunun cvbini vermissincnm bu arada tup bebek yontemi olarak micro enjeksiyonmu yapildi biliyormusun yoksa clasic yontem yumurtlar ve sperm dogal yoldan dollenmeyemi birakildi? Benim yaptracgm yer erkek faktorunde microenjeksiyon yapiyormus en kaliteli yumurta ve tek sperm hucresini secerek kendileri dollendirerk yapiyorlarms
mikroenjeksiyon yapıldı canım. zaten erkek faktörlüyse mutlaka mikroenjeksiyon yapılmalı, spermin kendisinin yumurtayı döllemesini bekleyerek riske atılmamalı. Mikroçip mikroenjeksiyon farklı şeyler canmcnm bu arada tup bebek yontemi olarak micro enjeksiyonmu yapildi biliyormusun yoksa clasic yontem yumurtlar ve sperm dogal yoldan dollenmeyemi birakildi? Benim yaptracgm yer erkek faktorunde microenjeksiyon yapiyormus en kaliteli yumurta ve tek sperm hucresini secerek kendileri dollendirerk yapiyorlarms
Anladim cnm bende arastrdgma gore olmasi gerekn o... tek embryo olsada tek sans tabi 3 ile 5gune gitmesi Allahin taktiri ama en azindan erkek faktorunde bu yontemde bitanede olsa embriyo elde edebilmek mesele...mikroenjeksiyon yapıldı canım. zaten erkek faktörlüyse mutlaka mikroenjeksiyon yapılmalı, spermin kendisinin yumurtayı döllemesini bekleyerek riske atılmamalı. Mikroçip mikroenjeksiyon farklı şeyler canm
Biz sayıdan değil de hızdan almayı düşünüyoruz. Hız düşük olunca heyet rapor çıkarıyormuş. Bzm de en azla %6 hızlı 94 haraketsiz olunca aşılama zaman kaybı oluyor direk rapor veriyorlar. Gittiğimiz eğitim araştırmada maalesef dr değil genelde asistanlarla muhattap oluyoruz. Sperm sonuçlarımızı gösterdik özelden kabul etmiyoruz biz yapmalıyız dedi. Uzun zamandır burada yaptırmamışsınız dedi. Elimde ki testlerde sayı 28/30/40 milyonlardaydı takviye kullanmamıştık şimdi 120/130/150 milyonlarda yükseldi ama hız hiç yükselmedi. Sayıyı düşük çıkarmamız gerekCnm sizin sperm sayısına rapor çıkmaz ,5 milyon altı diye biliyorum.birde özel yerlerde rapor kabul eden az oluyor .
Siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama devlet çok kalabalık özel ilgilenemiyorlar atlayabilecekleri hususlar olabilir özellikle benim gittiğim yerde ürologlar hep asistan bir dr bile muhattap alamadık.Istanbul da tabi talep sira cok oldugu icin kolay olmuyordur ama isin uzmani doktor ve urolog tercihi istanbul ankara gibi sehirlerdede daha cok Allah guzel haberler almayi nasip etsn eş durumu rapot sartlarini dahada kolaylaştırıyor raporu ozelde kullananda cok ama bazi ozeller rapor kabul etmiyor sacma bir sekilde etse bile ekstra ucret aldigi cok islem ve test var o nedenle gozden cikarmak gerekiyor ben tip fakultesinde yaptiracgim doktorun yaklasimi bilgisi enerjisi hosuma gtti doktorda cok onemli
Spermiyogram ve hormon testleri yaptırmalı eşin. İster dr önersin ister özelde yaptırın. Ama dr varikosel kontrolü de yapabilir. Devlette bu testleri yaptırırsanız ücret ödemezsiniz.Kızlar birşey daha sorucam labaratuvara gidip direk sperm testi mi yaptıralım yoksa önce doktoramı gidelim başka birşeylerde ister mi doktor acaba? Birde dna hasar testi varmış ona nerde baktırılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?