- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Kafa şekli bozuk demek ama %3 morfoloji ile hamile kaldım 4ve üzerini normal diyorlar.sizinki 7 bence iyi bir değerbaş anomalisi ne demek değeri kafama taktım bilginiz var mı?
anladım önemli olan morfoloji sanırım .şekil bozukluğu ne kadar etkiler bilmiyorum amaKafa şekli bozuk demek ama %3 morfoloji ile hamile kaldım 4ve üzerini normal diyorlar.sizinki 7 bence iyi bir değer
hayırlı olsun bebişin. sağlıklı bir doğum olur inşallah.Kafa şekli bozuk demek ama %3 morfoloji ile hamile kaldım 4ve üzerini normal diyorlar.sizinki 7 bence iyi bir değer
İnşallah Allah'ım sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma da tez vakitte nasip etsinhayırlı olsun bebişin. sağlıklı bir doğum olur inşallah.
Normal testiniz.önemli olan morfoloji 4 ve sonrası normal kabul ediliyorkızlar merhaba sonuçlardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
miktar (ml)4.9
ph: 7.5
likefikasyon süresi :15 dk
viskosite:normal
1. saatte toplam hareketli sperm yüzdesi:%70
1. saatte ileri hareketli sperm yüzdesi:%65
toplam sperm sayısı(milyon/ejekülat):196,0
sperm yoğunluğu(milyon/ejekülat):40,0
yuvarlak hücre(milyon/ml):<1.0
lökosit (milyon/ml):< 1.0
MORFOLOJİ
normal morfoloji sperm yüzdesi:%7
baş anomalisi:%93
1)akrozomal defektler:%8
2)strukturel defektler:%85
boyun ve araparça anomalisi:%7
kuyruk anomalisi:%12
sıtoplazmik çıkıntı:%0
normal başı olup boyun,araparça ve kuyruk anamolisi:%0
teşekkür ederimNormal testiniz.önemli olan morfoloji 4 ve sonrası normal kabul ediliyor
amin çok teşekkür ederim.İnşallah Allah'ım sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma da tez vakitte nasip etsin
Testi nerede yaptırdığınız da önemli çoğu merkez doğru çalışmıyor, bizim iki farklı merkez arasında sonuçlar farklı çıkmıştı genellikle tüp bebek merkezleri doğru sonuç çıkarıyorlaramin çok teşekkür ederim.
ankarada düzen laboratuvarını önerdi doktorumuz. Biz de orda yaptırdık bilinen gelişmiş bir yer ama tüp bebek merkezini bilmiyordum.Testi nerede yaptırdığınız da önemli çoğu merkez doğru çalışmıyor, bizim iki farklı merkez arasında sonuçlar farklı çıkmıştı genellikle tüp bebek merkezleri doğru sonuç çıkarıyorlar
Canım bizim sperm test sonuçlarımız çok kötü değil varikoselde şuan ameliyata getek yok demişti doktor birkaç ilaç verdi ama eşim düzenli kullanamadı sonrada işleri yoğunluğu dolayısıyla tedaviyi falan bıraktı. Test üzerinden de 1 yıl geçti. Yeniden doktora gidip muayene olması lazım ama boş vakit bulmam lazım ona :) keşke hiç birine gerek kalmadan hamile kalsamDeğerleriniz nasıl, bizimde çift taraflı varikosel vardı 4 yıl boyunca sayınız iyi deyip ameliyat önermediler. Üç kez negatif tüp bebekten sonra varikosel ameliyatı olun dendi 1 ay önce yaptırdık ameliyat
Sağol canım orayıda araştırayım bi. Peki sizin doktorunuz düzen lab.damıydı? Benim iyi bi ürolagda bulmam lazım. Bizim gittiğimiz doktor başka yere gitmiş.Ne demek CAnım bildiğim kadarıyla bilgilendiririm. Ben bir tek düzen de yaptırdım başka bilmiyorum maalesef. Sperm testi yanlış hatırlamıyorsam 80 falan. DNA hasarıda 190 olabilir aşağısı da olabilir net hatırlamıyorum. Arayıp öğrenebilirsin.
eşim dün yaptırdı. spermogram ve morfoloji 60 liraya geldi. özel sağlık sigortanız varsa çoğunu karşılıyo. yoksa ikisinin fiyatı 166,5 tl. spermogram: 74 tl morfoloji:92,5 tlSağol canım orayıda araştırayım bi. Peki sizin doktorunuz düzen lab.damıydı? Benim iyi bi ürolagda bulmam lazım. Bizim gittiğimiz doktor başka yere gitmiş.
Özel sağlık sigortamız yok canım mecbur vericez. Sizin doktorunuz nerde canım? Doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz direk lab. gidip yaptırdınız?eşim dün yaptırdı. spermogram ve morfoloji 60 liraya geldi. özel sağlık sigortanız varsa çoğunu karşılıyo. yoksa ikisinin fiyatı 166,5 tl. spermogram: 74 tl morfoloji:92,5 tl
liv hospitalda doktorumuz.Orda bu tahlil yapılmadığı için düzene yönlendirdi.Özel sağlık sigortamız yok canım mecbur vericez. Sizin doktorunuz nerde canım? Doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz direk lab. gidip yaptırdınız?
Anladım canım beşiktaşdaymış galiba uzak gelir bana orası. Anadolu yakasındayım ben. Bende bi doktor araştırayımda en iyisi önce ona gidelim o yönlendirsin belki başka testlerde isterliv hospitalda doktorumuz.Orda bu tahlil yapılmadığı için düzene yönlendirdi.
Bizde de 60 70 milyon sperm vardı ama morfoloji 2,3 ileri hareketlilik 20 falan oluyordu ama gebelik oluşmadıCanım bizim sperm test sonuçlarımız çok kötü değil varikoselde şuan ameliyata getek yok demişti doktor birkaç ilaç verdi ama eşim düzenli kullanamadı sonrada işleri yoğunluğu dolayısıyla tedaviyi falan bıraktı. Test üzerinden de 1 yıl geçti. Yeniden doktora gidip muayene olması lazım ama boş vakit bulmam lazım ona :) keşke hiç birine gerek kalmadan hamile kalsam
Bizde 49 milyon canım morfoloji %5. Değerlere iyi demişti doktor ama belki stres belki takviye ilaçları düzenli kullanmaması gebelik oluşmadı. Bakalım tekrardan gidelim doktora sonuçlar değişmiştir belki.Bizde de 60 70 milyon sperm vardı ama morfoloji 2,3 ileri hareketlilik 20 falan oluyordu ama gebelik oluşmadı
Morfolojide %5 e iyi diyor doktorlar ,ileri hızda önemli ,birde spermin dna sı, ros değeri .Nekadar süredir denediğiniz de önemli 1 yıla kadar normal kabul ediliyor.Bizde 49 milyon canım morfoloji %5. Değerlere iyi demişti doktor ama belki stres belki takviye ilaçları düzenli kullanmaması gebelik oluşmadı. Bakalım tekrardan gidelim doktora sonuçlar değişmiştir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?