Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kafa şekli bozuk demek ama %3 morfoloji ile hamile kaldım 4ve üzerini normal diyorlar.sizinki 7 bence iyi bir değer
anladım önemli olan morfoloji sanırım .şekil bozukluğu ne kadar etkiler bilmiyorum ama

Normal testiniz.önemli olan morfoloji 4 ve sonrası normal kabul ediliyor

ankarada düzen laboratuvarını önerdi doktorumuz. Biz de orda yaptırdık bilinen gelişmiş bir yer ama tüp bebek merkezini bilmiyordum.

Canım bizim sperm test sonuçlarımız çok kötü değil varikoselde şuan ameliyata getek yok demişti doktor birkaç ilaç verdi ama eşim düzenli kullanamadı sonrada işleri yoğunluğu dolayısıyla tedaviyi falan bıraktı. Test üzerinden de 1 yıl geçti. Yeniden doktora gidip muayene olması lazım ama boş vakit bulmam lazım ona :) keşke hiç birine gerek kalmadan hamile kalsam

Sağol canım orayıda araştırayım bi. Peki sizin doktorunuz düzen lab.damıydı? Benim iyi bi ürolagda bulmam lazım. Bizim gittiğimiz doktor başka yere gitmiş.

Sağol canım orayıda araştırayım bi. Peki sizin doktorunuz düzen lab.damıydı? Benim iyi bi ürolagda bulmam lazım. Bizim gittiğimiz doktor başka yere gitmiş.
eşim dün yaptırdı. spermogram ve morfoloji 60 liraya geldi. özel sağlık sigortanız varsa çoğunu karşılıyo. yoksa ikisinin fiyatı 166,5 tl. spermogram: 74 tl morfoloji:92,5 tl

eşim dün yaptırdı. spermogram ve morfoloji 60 liraya geldi. özel sağlık sigortanız varsa çoğunu karşılıyo. yoksa ikisinin fiyatı 166,5 tl. spermogram: 74 tl morfoloji:92,5 tl
Özel sağlık sigortamız yok canım mecbur vericez. Sizin doktorunuz nerde canım? Doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz direk lab. gidip yaptırdınız?

Özel sağlık sigortamız yok canım mecbur vericez. Sizin doktorunuz nerde canım? Doktorunuz mu yönlendirdi yoksa kendiniz direk lab. gidip yaptırdınız?
liv hospitalda doktorumuz.Orda bu tahlil yapılmadığı için düzene yönlendirdi.

liv hospitalda doktorumuz.Orda bu tahlil yapılmadığı için düzene yönlendirdi.
Anladım canım beşiktaşdaymış galiba uzak gelir bana orası. Anadolu yakasındayım ben. Bende bi doktor araştırayımda en iyisi önce ona gidelim o yönlendirsin belki başka testlerde ister

Bizde de 60 70 milyon sperm vardı ama morfoloji 2,3 ileri hareketlilik 20 falan oluyordu ama gebelik oluşmadı

kızlar merhaba esımın sperm testı sonucuna bakar mısınız bn cok anlamıyorum azosperm den sonra ılk çıkış olan degerler lütfen yardımcı olur musunuz

Yoğunluk= 1.4
Toplam hareketlilik= 50.0
İleri hareketli= 50.0
Yerinde hareketli= 0.0
Hareketsiz= 50.0
Hareketli sperm miktarı= 0.7
İleri hareketli sperm miktarı= 0.7
Ortalama hız= 3.6
Toplam sperm miktarı= 1.4
Toplam hareketli sperm miktarı= 0.7
Toplam ileri hareketli sperm miktarı= 0.7
Morfoloji normal form= 5.0

Her sahada 2-3 lökosit görüldü.

Bizde de 60 70 milyon sperm vardı ama morfoloji 2,3 ileri hareketlilik 20 falan oluyordu ama gebelik oluşmadı
Bizde 49 milyon canım morfoloji %5. Değerlere iyi demişti doktor ama belki stres belki takviye ilaçları düzenli kullanmaması gebelik oluşmadı. Bakalım tekrardan gidelim doktora sonuçlar değişmiştir belki.

Bizde 49 milyon canım morfoloji %5. Değerlere iyi demişti doktor ama belki stres belki takviye ilaçları düzenli kullanmaması gebelik oluşmadı. Bakalım tekrardan gidelim doktora sonuçlar değişmiştir belki.
Morfolojide %5 e iyi diyor doktorlar ,ileri hızda önemli ,birde spermin dna sı, ros değeri .Nekadar süredir denediğiniz de önemli 1 yıla kadar normal kabul ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…