Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Antalyadayim ben tip fakultesi microenjeksiyon yontemi uyguluyormus cnm erkek faktoru olunca tabi. TIP fakültesi icinde tup bebek merkezi var docent olan doktorlar var ben ona muayene olmustum randevu alip oda tup bebek merkezine yonlendrdi kendiside merkezde çalışan bir hoca sevilende bir hoca tabi imkanlar boyleyken mutlka sira bekleme orani sayida artis oluyor bana yazin onermedi laboratuvar başarımızı etkiliyotlr falan diye ama laboratuvarn basari oranin iyi oldgunu duydum 5 6doktor var hepside tup merkezinin doktoru kimi ilac yazip kimi takip yapiyor irtibat halinde butun hastalar tum doktorlarla, ben ilk denememi oyuzden orda dusundm bide bilincli gitmek lazm bu cok onemli doktorla iletisim kurmayida bilmek lazm despot doktorla karsilasmdm enerjlerinide sevdim insallah dusundgm istediğim gibi olur deneyip gorecgz cnm hayirlisi diyelim

Devlette işler yavaş ilerliyor, Aslında maddi açıdan durumunuz iyi ise İstanbulda çok iyi doktorlar var başarıları da çok iyi. Mesela ankarada nova art var özel hastane onlar raporu kendileri çıkarttırıyormuş o rapor ile devletin ki arasında nasıl fark oluyor hiç bilmiyorum bir araştır istersen.

Ben 3 kez tüp bebek yaptırdım ilk negatiften sonra ne yapmam lazım dedim genetik test yaptırabilirsiniz dediler,diğer yazdığım testlerde 2. 3.tüp bebek merkezlerinin yazdığı testler.Bence gittiğin doktorlarla alakalı, sana yazdığım testleri kendin sağlık ocağında yaptırabilirsin ,ki tüp bebek merkezlerine gittiğinde tedaviye başlamadan istiyorlar testler. Benim bir arkadaşım tüp bebeğe başladı hba1c 3 aylık insülin değeri yüksek çıkınca transferi ertelendi şuan düşürmeye çalışıyor .Sana yazdıklarımın hiçbiri gereksiz değil. Merkezler sever taksit taksit test istemeyi ,kendin araştır talep et doktorlardan

İnan ki aile hekimimden birşeyler istedim. İnsilün direncine bakalım dedim. Şeker yoksa yoktur bir anlamı Yok dedi. Tsh bakalım dedim. Bir tek tsh yazmış t3 t4 istememiş Tek başına bir anlamı Yok ki...
Bu ay üni hastanesi infertilite Kadın Doğumdan randevu aldım bir de onu deneyeceğim. Yok yok yok ellerine yapışacak galiba yazmıyorlar çok sinir oluyorum. Merkezle anlaştığımda dr isterim gidip devlete yazdırırım o şekilde yaparlar mı acaba.
Bir de ben ank değilim istanbuldayım. Kafamda iki özel tüp bebek merkezi var. İkisininde lab ve embriyologları iyiymiş. Biri memorial biri emsey. Emsey bana yakın memorial uzak. Eşim ve bende takviyeler alıyoruz başarılı olacaktır inşallah. Devlet hastanesinde düşünmüyorum onlarla uğraşamam. Allahım düşürmesin. Çok kalabalık ilgisizler.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bende bilmiyorum bunu canım bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim bende öğrenmiş olayım
Değil arkadaşlar DNA hasarı sperm başında oluşan spermi dölleyip devam ettirecek dnasındaki bozukluklar anlamına gelir.
Morfoloji ise tamamen şekliyle alakalı sorun.

Eşimde varikoselde vardı canım. 1 yılönce testleri yaptırmıştık sperm sonuçları çok kötü değil bebek olabilir dedi ama hala hamile kalamadım. Tekrar test yaptıralım dedik. Birazda eşimin işleri yoğun çok vakit ayıramıyor. Devlet hastanesine hiç gidemez bu yüzden.mecburen özele gidicez.
Siz düzen lab. Gittiniz? Fiyat hakkında bilginiz var mı?
Bizde intertıp diye bi özel lab. gitmiştik yine oraya gidelim dedik ama daha araştırmadayız. Birde bu dna hasar testi bütün lab. oluyor mu yoksa sadece düzen de mi vardır?
Çok soru sordum canım hakkını helal et

İstanbulda olsam tercihim Memorial olurdu, iki senedir takip ediyorum çok pozitif alan var ama burada rapor geçerli değil. Valla doktorlar çok cins benden de en son hastane ca 125 istemişti, araştırma hastanesi yapmadı burada tedavi görseydiniz yapardım demişti sinir olmuştum, allahtan aile hekimim durumu biliyor her gittiğimde bütün testleri yapıyor.

Bende bilmiyorum bunu canım bilen birisi cevaplarsa çok sevinirim bende öğrenmiş olayım
Değerleriniz nasıl, bizimde çift taraflı varikosel vardı 4 yıl boyunca sayınız iyi deyip ameliyat önermediler. Üç kez negatif tüp bebekten sonra varikosel ameliyatı olun dendi 1 ay önce yaptırdık ameliyat

Ne demek CAnım bildiğim kadarıyla bilgilendiririm. Ben bir tek düzen de yaptırdım başka bilmiyorum maalesef. Sperm testi yanlış hatırlamıyorsam 80 falan. DNA hasarıda 190 olabilir aşağısı da olabilir net hatırlamıyorum. Arayıp öğrenebilirsin.

Memorial da hep tek transfer yapıyor iki yapmıyor o yüzden ilk denememi orada yapmak istemiyorum eğer olmazsa problemler çıkarsa oraya geçerim diye düşünüyorum. Kafam çok karışık.

Memorial da hep tek transfer yapıyor iki yapmıyor o yüzden ilk denememi orada yapmak istemiyorum eğer olmazsa problemler çıkarsa oraya geçerim diye düşünüyorum. Kafam çok karışık.
Yaştan dolayı tek konabilir ama çift konulanda var.brüksel ve aret kamar özellikle yumurta kalitesiz ise falan az ilaçla tedavi yapıyor bir araştır istersen. Tüp bebeğe başlamadan seçenekleri fazlalaştırmak farklı fikirler almak iyi olabiliyor

Evet ama o da akıl karışıklığına neden olabiliyor. Memorial kesinlikle çift yapmıyor %1 diyebilirim. Eğer normal hamile kalma olasılığım olsa tercih ederim fakat çok zor benim normal hamile kalabilmem bu nedenden dolayı çift transfer denemek istiyorum. Embriyolog ve lab koşullarına önem vereceğim. Sonra tevekkül artık. Bazen çok kötü hastanelerde olumlu sonuç alıyorlar bazen de çok iyi hastaneler de alamıyorlar. Endişelerim bu yüzden.

Rahat olmak lazım, bende en iyilerine gittim sonuç ortada .tek çift önemli değil laboratuvar önemli ,ekip önemli,doktor hasta ilişkisi önemli,güvenenileceğin herşeyi sorup istediğinde iletişime geçeceğin bir yer olması önemli. Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Allah razı olsun. Sende inşallah güzel sonuca ulaşırsın.

Saklicennet cem fıcıcıoğlu devlette çalışıyor ve çok iyi olduğunu duydum araştır istersen

kızlar merhaba sonuçlardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

miktar (ml)4.9
ph: 7.5
likefikasyon süresi :15 dk
viskosite:normal
1. saatte toplam hareketli sperm yüzdesi:%70
1. saatte ileri hareketli sperm yüzdesi:%65
toplam sperm sayısı(milyon/ejekülat):196,0
sperm yoğunluğu(milyon/ejekülat):40,0
yuvarlak hücre(milyon/ml):<1.0
lökosit (milyon/ml):< 1.0

MORFOLOJİ
normal morfoloji sperm yüzdesi:%7
baş anomalisi:%93
1)akrozomal defektler:%8
2)strukturel defektler:%85
boyun ve araparça anomalisi:%7
kuyruk anomalisi:%12
sıtoplazmik çıkıntı:%0
normal başı olup boyun,araparça ve kuyruk anamolisi:%0

Gayet iyi bence değerleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…