Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canim. Benjm belim tutuldu bugun igne ilac derken gunduz uyudum baya simdide biraz agrim var uyuyamiyorum Unicornbe

Kizlar beb diyirum ki benim bu ay baska tetkiklerim varda bu ay yapamam bidaki ay hacamat mi yaotirsam hem esime hem kendime ne zamandir dusunuyorum birde bir arkasla az once ozelde konustuk oda bana soyledi hatirlatti hacamati aklima gekdi yine ise yarar mi acaba

Ben bi dr la konusmustum normal hastane dru hacamat yapiyir ama eve gelio yapiyor cocuk icinde faydasi olur demisti acaba dogru mu yanlis mu yapiyorum yaptirsam mi

Ben bi dr la konusmustum normal hastane dru hacamat yapiyir ama eve gelio yapiyor cocuk icinde faydasi olur demisti acaba dogru mu yanlis mu yapiyorum yaptirsam mi
cnm ilk kez burada duydum ben cocuk icin faydasi oldgnu doktor yapiyorsa saglik acisindan faydası vardir sanirim

Var dedi dr dahiliye dr uydu sanirim bir bayan dr internette buldum numarasini Boluda bir dr du. Kan temizleniyor dedi faydası olur dedi belki yumurtaliklar rahim icin kan onemli ya faydasi olur diye dusunuyorum Unicornbe

Var dedi dr dahiliye dr uydu sanirim bir bayan dr internette buldum numarasini Boluda bir dr du. Kan temizleniyor dedi faydası olur dedi belki yumurtaliklar rahim icin kan onemli ya faydasi olur diye dusunuyorum Unicornbe
Hastane doktoru bu diymi yoksa kendini doktor diye tanitanlardan falan olmasn kani temizliyormus evet sirt ağlarına falan iyi geliyormu ki valla sirf oyuzden bile yaptirilir doktor yapiyorsa tabi

Hastane doktoru bu diymi yoksa kendini doktor diye tanitanlardan falan olmasn kani temizliyormus evet sirt ağlarına falan iyi geliyormu ki valla sirf oyuzden bile yaptirilir doktor yapiyorsa tabi

Hastane druydu canim dr melek arik o olur dedi bilmiyorum bidaki ay yaptircam sanirim kararimi verdim bu ay tetkilerim bitsin bende hastalik bitmiyor ki sira gelemedi ona daha :)

Hastane druydu canim dr melek arik o olur dedi bilmiyorum bidaki ay yaptircam sanirim kararimi verdim bu ay tetkilerim bitsin bende hastalik bitmiyor ki sira gelemedi ona daha :)
Yaptirirsan haber ver memnun kalirsan bende denerim genelde bunu yapan drlarin bransina baktım geleneksel tip ve fizyoterapist doktorlari yapiyorms akapuntur tedavisi yapan doktorlar hatta akapunturu tup bebek tedavisinde yapan doktorlar varmis kan dolasimi icin falan

Unicornbe erdem cakmak hastanesinde tup bebek tedavisine akapunktur da ekliyorlar görmüştüm bende dusundum akapunktur ama hastanenin laboratuarına güvenmedigim bilmedigim icin istemedim orayı. Ama akapuntur da faydaliymis onu duydum gordum

Az cok hastanede gecen yillarimdan edindigim tecrübeye gore akapuntur nelki beyindeki hipofiz bezine katkisi olur daha iyi yumurta cikar ama hacamat tum kani degistiriyor yeni hucreler temizlenmis vucut sadece yumurta degil tum.organlara faydali o yuzden hacamati tercih ederim ben yaptircam eger fayda ederse sana haber vericem Unicornbe tani bidaki ay eger baska aksilik saglik sikintisi cikmazsa tabi

Pek benlik degil gibi oda bende duydum terapi gbi birsey heralde ekstra,Bnm boyun ve sirt bolgemde zman zman uyusmalar oluyor bana hep yorgunluk hissi veriyor geçtigimiz yillarda doktora gttm muayene etti falan kas gevsetici verdi yastigini degistr ortapedik falan kullandm ama bu seferde gun icinde oluyor hacamat ona iyi gelir bence ama benlik degil gibi huylanirim once psikolojimin duzelmesi lazm

Psikoloimizin duzelmesi icin bir adim atmak lazim yoksa hersey stres sikinti helede istanbul dgibi buyuksehirlerde keske bi orman koyunde yasasaydik :)

Keske gercekten cok isterim ve emekli olmadan bahceli mustakil bir yerim olsun isterim orda huzurlu sehirin stresinden uzak yasamak cocugum olrsa orda buyutek kedi kopek hatta koyunum kuzum bile olsun isterim.Ama bunlari calismadan elde etmek imkansiz sistemin kolesiyz mandra filozofunda dedigi gbi.Bana varya masaj lazım ozman duzelir vucudum dinc olur saglam bir masaj simdi aklima geldi ilk isim masaj yaptirmak olacak ama guzellik merkezine falan degil yani

Unicornbe hadi bakalim :) benimde belim böyleyken bana da biri masaj yapsa ya kocamda yok yanimda anneme de kiyamuyorum :)

Unicornbe hadi bakalim :) benimde belim böyleyken bana da biri masaj yapsa ya kocamda yok yanimda anneme de kiyamuyorum :)
Bele masaj iyi geliyor yapan olursa tabi yakida ole iyi hosta etkili oluyor ama nasil bir yanmadir kipkirmizi olur her seferinde cildm hasastir ama tutulma geciyor adet gecikmesi yasamstm tamda o sira belim tutulmstu yaki kullandm ertesi gun regl oldm o yanmayla heralde etkili oldu daha oncede aynisi oldu enteresan tesadüf müdür nedir

Unicornbe belki yaki etki etmistir divem ama pek bi alakasiz olur bence enteresan bir tesadüf olmus
gecikme yasarsm bu ay deneyecegim ozman anlasilir cnm ben arada gecikme yaşıyorum pkodan dolayi ve cok sancili adet igneyle agrim anca kesiliyor her ay boyle olsa bir turlu olmas bir turlu gelde stres ypma cnm ben uyumaya gdiyorm gorusurz yine Allah rhatlik versin

Sana da canim hayırli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…