gecmis olsun cnm ya gecen ay benmde ole oldu yaki agri kesici igne falan iyi geldi bi kac gun suruyor dikkatet sıcak tut beliniYok canim. Benjm belim tutuldu bugun igne ilac derken gunduz uyudum baya simdide biraz agrim var uyuyamiyorumUnicornbe
cnm ilk kez burada duydum ben cocuk icin faydasi oldgnu doktor yapiyorsa saglik acisindan faydası vardir sanirimBen bi dr la konusmustum normal hastane dru hacamat yapiyir ama eve gelio yapiyor cocuk icinde faydasi olur demisti acaba dogru mu yanlis mu yapiyorum yaptirsam mi
Hastane doktoru bu diymi yoksa kendini doktor diye tanitanlardan falan olmasn kani temizliyormus evet sirt ağlarına falan iyi geliyormu ki valla sirf oyuzden bile yaptirilir doktor yapiyorsa tabiVar dedi dr dahiliye dr uydu sanirim bir bayan dr internette buldum numarasini Boluda bir dr du. Kan temizleniyor dedi faydası olur dedi belki yumurtaliklar rahim icin kan onemli ya faydasi olur diye dusunuyorumUnicornbe
Hastane doktoru bu diymi yoksa kendini doktor diye tanitanlardan falan olmasn kani temizliyormus evet sirt ağlarına falan iyi geliyormu ki valla sirf oyuzden bile yaptirilir doktor yapiyorsa tabi
Yaptirirsan haber ver memnun kalirsan bende denerim genelde bunu yapan drlarin bransina baktım geleneksel tip ve fizyoterapist doktorlari yapiyorms akapuntur tedavisi yapan doktorlar hatta akapunturu tup bebek tedavisinde yapan doktorlar varmis kan dolasimi icin falanHastane druydu canim dr melek arik o olur dedi bilmiyorum bidaki ay yaptircam sanirim kararimi verdim bu ay tetkilerim bitsin bende hastalik bitmiyor ki sira gelemedi ona daha :)
Bele masaj iyi geliyor yapan olursa tabiUnicornbe hadi bakalim :) benimde belim böyleyken bana da biri masaj yapsa ya kocamda yok yanimda anneme de kiyamuyorum :)
gecikme yasarsm bu ay deneyecegim ozman anlasilir cnm ben arada gecikme yaşıyorum pkodan dolayi ve cok sancili adet igneyle agrim anca kesiliyor her ay boyle olsa bir turlu olmas bir turlu gelde stres ypma cnm ben uyumaya gdiyorm gorusurz yine Allah rhatlik versinUnicornbe belki yaki etki etmistir divem ama pek bi alakasiz olur bence enteresan bir tesadüf olmus
gecikme yasarsm bu ay deneyecegim ozman anlasilir cnm ben arada gecikme yaşıyorum pkodan dolayi ve cok sancili adet igneyle agrim anca kesiliyor her ay boyle olsa bir turlu olmas bir turlu gelde stres ypma cnm ben uyumaya gdiyorm gorusurz yine Allah rhatlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?