- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Burdayım canım takipdeyim henüz bebiş için adım atmadım kulağımdan ameliyat olcam sanırım benim tüp bebek işi araliga kalacak sanırım hâlbuki randevu bile almıştım doktordan
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu??Burdayım canım takipdeyim henüz bebiş için adım atmadım kulağımdan ameliyat olcam sanırım benim tüp bebek işi araliga kalacak sanırım hâlbuki randevu bile almıştım doktordan
Geçmiş olsun hayırdır ne oldu??
Canlarım kulak zarımda delinme olmuş oda kulağımdaki uğultu yapıyor gece uyuyamıyorum sürekli ses var buradaki doktor ameliyat dedi Salı Adana’ya gitcem orda tekrar doktora gitcem ameliyat Adana’da olcam burda kimsem yokSaklicennet buralardayız kuzum. Bakıp çıkıyorum arada. Pek bir gelişme yok. Adet zamanı gideceğiz nasipse doktora. Suskun Ceylan geçmiş olsun canım hayırdır ne sorun var?
Kıyamam yaaa kocişin var ya... ama bir kaç dr danışmak en iyisi. Zar tamir ediliyor mu? Hiç bilmiyordum. Çok geçmiş olsun nasıl oldu acaba böyle.Canlarım kulak zarımda delinme olmuş oda kulağımdaki uğultu yapıyor gece uyuyamıyorum sürekli ses var buradaki doktor ameliyat dedi Salı Adana’ya gitcem orda tekrar doktora gitcem ameliyat Adana’da olcam burda kimsem yok
Hadi bakalım sıraya hiriyoruz o halde. :) rabbim yardımcımız olsun.Saklicennet buralardayız kuzum. Bakıp çıkıyorum arada. Pek bir gelişme yok. Adet zamanı gideceğiz nasipse doktora. Suskun Ceylan geçmiş olsun canım hayırdır ne sorun var?
Gecmis olsun cnm kendine iyi bak enfeksiyona falan dikkatet kisa surede iylesirsn insCanlarım kulak zarımda delinme olmuş oda kulağımdaki uğultu yapıyor gece uyuyamıyorum sürekli ses var buradaki doktor ameliyat dedi Salı Adana’ya gitcem orda tekrar doktora gitcem ameliyat Adana’da olcam burda kimsem yok
Kıyamam yaaa kocişin var ya... ama bir kaç dr danışmak en iyisi. Zar tamir ediliyor mu? Hiç bilmiyordum. Çok geçmiş olsun nasıl oldu acaba böyle.
Canım eşim çalışıyor yanımda kalamazki hem Zeynep yanımda onuda birakacak kimse yok mecbur biraz ameliyat dediğine göre tamir ederler sanırım :) inşallah hemen atlatıp bebiş işlerine dönmek istiyorum :)Gecmis olsun cnm kendine iyi bak enfeksiyona falan dikkatet kisa surede iylesirsn ins
Allah razı olsun. Hepiniz bir bir bebeklerinize kavuşuyorsunuz rabbim bizlere de nasip etsin.Hayirli sabahlar arkadaşlar hastahanedeym ordan yaziyorum dogum yaptim normal dogum gerçekleşti.buralara giremedm yada girip okudum yazamadm ama hic kimseyi unutmadim isim isim bilmem ama bildiklerimi hepinizi animsayarak dua ettim en siddetli sanci anında bebegi kucagima alirkende aklimda idiniz benim mucizem yanimda Rabbim inaniyorum birgun bu yaziyi hepinize yazdiracak o benim mucizem oldu en unutsuz oldugum zamanımda
Ayy senin Zeynep’in vardı değil mi? :)Canım eşim çalışıyor yanımda kalamazki hem Zeynep yanımda onuda birakacak kimse yok mecbur biraz ameliyat dediğine göre tamir ederler sanırım :) inşallah hemen atlatıp bebiş işlerine dönmek istiyorum :)
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsun inşallah :)Hayirli sabahlar arkadaşlar hastahanedeym ordan yaziyorum dogum yaptim normal dogum gerçekleşti.buralara giremedm yada girip okudum yazamadm ama hic kimseyi unutmadim isim isim bilmem ama bildiklerimi hepinizi animsayarak dua ettim en siddetli sanci anında bebegi kucagima alirkende aklimda idiniz benim mucizem yanimda Rabbim inaniyorum birgun bu yaziyi hepinize yazdiracak o benim mucizem oldu en unutsuz oldugum zamanımda
Evet canım :) inşallah bende bı an önce tedaviye başlamak istiyorum :)Ayy senin Zeynep’in vardı değil mi? :)
İnşallah hemen atlatırsın ve bebek işine başlarsın.
Hayirli ugurlu olsun cnm masallah darisi bizlere olsun zmani gelince Rabbim nasip edecktir insallah sabirla bekliyorzHayirli sabahlar arkadaşlar hastahanedeym ordan yaziyorum dogum yaptim normal dogum gerçekleşti.buralara giremedm yada girip okudum yazamadm ama hic kimseyi unutmadim isim isim bilmem ama bildiklerimi hepinizi animsayarak dua ettim en siddetli sanci anında bebegi kucagima alirkende aklimda idiniz benim mucizem yanimda Rabbim inaniyorum birgun bu yaziyi hepinize yazdiracak o benim mucizem oldu en unutsuz oldugum zamanımda
Sağlıklı şekilde yavrunuza kavuşursunuz umarım eşinisin sperm ve morfolojisi kactı acaba6 aydır deniyoruz.. Eşim sağ sol varikoselli.. Bende dostinex kullandım.. Eşimde sperm sıkıntısı vardı.. Sağlam besledi her gün 2 defa keçiboynuzu kürü içti... Çatlama günü ilişkiye girdik sürekli.. Sonuç 6 hafta 4 günlük hamileyim.. Kese dolu 1.1 cm bebeğim.. Cuma günü kalp atışını duymaya gideceğiz... Size tavsiyem kafanıza takmayın ve oluşuna bırakın biraz.. İyi beslenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?