- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Hayirli sabahlar arkadaşlar hastahanedeym ordan yaziyorum dogum yaptim normal dogum gerçekleşti.buralara giremedm yada girip okudum yazamadm ama hic kimseyi unutmadim isim isim bilmem ama bildiklerimi hepinizi animsayarak dua ettim en siddetli sanci anında bebegi kucagima alirkende aklimda idiniz benim mucizem yanimda Rabbim inaniyorum birgun bu yaziyi hepinize yazdiracak o benim mucizem oldu en unutsuz oldugum zamanımda
Merhaba. Ne güzel bizim için de umut oldunuz..Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin. Acaba eşinizin sperm değerleri neydi bir de sigara içiyor muydu6 aydır deniyoruz.. Eşim sağ sol varikoselli.. Bende dostinex kullandım.. Eşimde sperm sıkıntısı vardı.. Sağlam besledi her gün 2 defa keçiboynuzu kürü içti... Çatlama günü ilişkiye girdik sürekli.. Sonuç 6 hafta 4 günlük hamileyim.. Kese dolu 1.1 cm bebeğim.. Cuma günü kalp atışını duymaya gideceğiz... Size tavsiyem kafanıza takmayın ve oluşuna bırakın biraz.. İyi beslenin
İmpryl almıyorum bıraktım ya fayda etmediğini düşünüyorum.kendim teatrio almıştım sen de çok iyi hasar için demiştin. Ama bi valiyim o tablete de.Sağol canım benimL Longway2015 canım gonamax kapsülü bir araştır istersen eşin için.. kapsamlı bir takviye impryl ve teatrio almak zorunda kalmazsın sadece astaksantin alırsın daha uyguna gelebilir.
Sperm bir ay 34 Dü ileri hrk morfoloji 5.. Diğer ay 5 ileri hrk 5 morfolojiydiSağlıklı şekilde yavrunuza kavuşursunuz umarım eşinisin sperm ve morfolojisi kactı acaba
Sol varikoselden ameliyat olmustu 2011 de.. 2015 de evlendik. 6 aydır bebek düşünüyorduk.. Daha snra sağda varikolsel oldugunu söylediler.. Bende dostinex kullandım beyindeki hipofiz bezi yumurta gelişimini etkiliyor onu düşürdük.. İlk testte ileri hrk 22 çıktı morfoloji normal.. Sigarayı bıraktık . Keçiboynuzu kürü Çakşır suyu promen k fındık bal ceviz kullandık. İleri hrk 43 oldu.. Sonra Bebiş oldu tavsiyem... Sigara içmesin.. Keçiboynuzu kürü sabah akşam içsin.. Keçiboynuzu pekmezi yesin. Sürekli vitamin alsın. İlişkiye girmeden önce sert kahve yada bitter çikolata yesin... Birde yumurtlama takibi yap çatlayan günler oluyor o günlerde deneyin.. İnşallah sonuç alırsınız.. Haa birde stres yapmayın.. ALLAH BÜYÜKTÜR KARDEŞİM.Merhaba. Ne güzel bizim için de umut oldunuz..Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin. Acaba eşinizin sperm değerleri neydi bir de sigara içiyor muydu
Amin. Çok teşekkür ederiz. Allah size de bebeğinize de sağlıklı ömür versin. Benim eş sigarayı bırakacak gibi değil ne yazık ki.. şu more sigarayı bırakma yöntemini deneyeceğim bir de. Biz daha çok başlardayız sanırım:) ama dediginiz gibi Allah büyük..Sol varikoselden ameliyat olmustu 2011 de.. 2015 de evlendik. 6 aydır bebek düşünüyorduk.. Daha snra sağda varikolsel oldugunu söylediler.. Bende dostinex kullandım beyindeki hipofiz bezi yumurta gelişimini etkiliyor onu düşürdük.. İlk testte ileri hrk 22 çıktı morfoloji normal.. Sigarayı bıraktık . Keçiboynuzu kürü Çakşır suyu promen k fındık bal ceviz kullandık. İleri hrk 43 oldu.. Sonra Bebiş oldu tavsiyem... Sigara içmesin.. Keçiboynuzu kürü sabah akşam içsin.. Keçiboynuzu pekmezi yesin. Sürekli vitamin alsın. İlişkiye girmeden önce sert kahve yada bitter çikolata yesin... Birde yumurtlama takibi yap çatlayan günler oluyor o günlerde deneyin.. İnşallah sonuç alırsınız.. Haa birde stres yapmayın.. ALLAH BÜYÜKTÜR KARDEŞİM.
Merhabalar uzun zamandir topigi takip ediyorum aslinda hemen hemen herkesi de yakindan taniyorum artik. Bende sizinle ayni sıkıntı içerisindeyim. Esim yeni spermiyogram yaptirdi ve sonucumuzu ekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim yorumun için. sayısı toplam 9 milyon ml de 3 milyon. ve ml de 5 milyon altı çıkınca morfolojiye bakılmıyor sayı az diye. 2 aydır emodex kullanıyoruz keçiboynuzu tozu ve çakşır suyu ama hızlı hareketli hiç yok yine. ve sayı 4 milyondan 3 milyona düşmüş. yani sayıyı arttırmak için ne yapmam lazım bilemiyorum. tüp bebeğe başlayacağız 2. denememiz olacak. 1. deneme tuttu ama 6 haftalık düştü. sayı biraz artarsa iyi olacak. ne yapsam iyi olur sizce.?Eşinin toplam sperm sayisini goremedim sayi az olduğundan mi kruger calisilamamis gibi duruyor ama benim esimin hareket yönünden daha kotuydu
Bizimde sayımız düşüktü hatta 1 milyon bile değildi...biz keçiboynuzunu pekmezini sabah akşam 2 tatlı kaşığı yedi eşim ayrıca fındık fıstık yedi vitamin yada başka bir ilaç almadan 1 ay içinde sayı fırladı...tabi bizim sıkıntmz başkaydı ama pekmez işinize yarayablrTeşekkür ederim yorumun için. sayısı toplam 9 milyon ml de 3 milyon. ve ml de 5 milyon altı çıkınca morfolojiye bakılmıyor sayı az diye. 2 aydır emodex kullanıyoruz keçiboynuzu tozu ve çakşır suyu ama hızlı hareketli hiç yok yine. ve sayı 4 milyondan 3 milyona düşmüş. yani sayıyı arttırmak için ne yapmam lazım bilemiyorum. tüp bebeğe başlayacağız 2. denememiz olacak. 1. deneme tuttu ama 6 haftalık düştü. sayı biraz artarsa iyi olacak. ne yapsam iyi olur sizce.?
Evet keciboynuzu pekmez ya da özünü deneyelim bu kez de bakalim. Kürü sayi arttirmada pek ise yaramadi bize hareketlilikte etkisi olmus olabilir biraz. Sizin sıkıntı neydi pekiBizimde sayımız düşüktü hatta 1 milyon bile değildi...biz keçiboynuzunu pekmezini sabah akşam 2 tatlı kaşığı yedi eşim ayrıca fındık fıstık yedi vitamin yada başka bir ilaç almadan 1 ay içinde sayı fırladı...tabi bizim sıkıntmz başkaydı ama pekmez işinize yarayablr
Bizim sıkıntımız lökosit,aylardr bitiremedikEvet keciboynuzu pekmez ya da özünü deneyelim bu kez de bakalim. Kürü sayi arttirmada pek ise yaramadi bize hareketlilikte etkisi olmus olabilir biraz. Sizin sıkıntı neydi peki
Gecmis olsun çok. O da ayri bir sıkıntı tabii Allah yardimcimiz olsun.Bizim sıkıntımız lökosit,aylardr bitiremedik
bu lokosit içerde bir tıkanıklıktan dolayı olabilirmi doppler ultrason yaptırdınızmıBizim sıkıntımız lökosit,aylardr bitiremedik
Sperm sayınız az bunun için takviye almalısınız.Merhabalar uzun zamandir topigi takip ediyorum aslinda hemen hemen herkesi de yakindan taniyorum artik. Bende sizinle ayni sıkıntı içerisindeyim. Esim yeni spermiyogram yaptirdi ve sonucumuzu ekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu yazınızı yeni okudum. Sperra deneyin bir de..Teşekkür ederim yorumun için. sayısı toplam 9 milyon ml de 3 milyon. ve ml de 5 milyon altı çıkınca morfolojiye bakılmıyor sayı az diye. 2 aydır emodex kullanıyoruz keçiboynuzu tozu ve çakşır suyu ama hızlı hareketli hiç yok yine. ve sayı 4 milyondan 3 milyona düşmüş. yani sayıyı arttırmak için ne yapmam lazım bilemiyorum. tüp bebeğe başlayacağız 2. denememiz olacak. 1. deneme tuttu ama 6 haftalık düştü. sayı biraz artarsa iyi olacak. ne yapsam iyi olur sizce.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?