Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm hayırlı olsun Rabbim inş hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip eder. Senin adına çok sevindim. Yeni bi hayat başladı senin için Çok heyecanlı olsa gerek

Slm kızlar nasılsınız ne durumdasınız ???? Bende yeni yeni tekrar çocuk düşünmeye başladım. Bir iki ay daha bekleyip çalışmalara başlıycam inşşş
Şansımı bi daha denemek istiyorum bakalım ne olacak! Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inş herkes için dualarım hepinizle. Tüp bebeğe başlayacaklara da bol şans diliyorum. İnş dualarınız kabul olur göbüşleriniz dolarrrrrr

Merhaba. Ne güzel bizim için de umut oldunuz..Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin. Acaba eşinizin sperm değerleri neydi bir de sigara içiyor muydu

L Longway2015 canım gonamax kapsülü bir araştır istersen eşin için.. kapsamlı bir takviye impryl ve teatrio almak zorunda kalmazsın sadece astaksantin alırsın daha uyguna gelebilir.
İmpryl almıyorum bıraktım ya fayda etmediğini düşünüyorum.kendim teatrio almıştım sen de çok iyi hasar için demiştin. Ama bi valiyim o tablete de.Sağol canım benim

Merhaba. Ne güzel bizim için de umut oldunuz..Allah hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin. Acaba eşinizin sperm değerleri neydi bir de sigara içiyor muydu
Sol varikoselden ameliyat olmustu 2011 de.. 2015 de evlendik. 6 aydır bebek düşünüyorduk.. Daha snra sağda varikolsel oldugunu söylediler.. Bende dostinex kullandım beyindeki hipofiz bezi yumurta gelişimini etkiliyor onu düşürdük.. İlk testte ileri hrk 22 çıktı morfoloji normal.. Sigarayı bıraktık . Keçiboynuzu kürü Çakşır suyu promen k fındık bal ceviz kullandık. İleri hrk 43 oldu.. Sonra Bebiş oldu tavsiyem... Sigara içmesin.. Keçiboynuzu kürü sabah akşam içsin.. Keçiboynuzu pekmezi yesin. Sürekli vitamin alsın. İlişkiye girmeden önce sert kahve yada bitter çikolata yesin... Birde yumurtlama takibi yap çatlayan günler oluyor o günlerde deneyin.. İnşallah sonuç alırsınız.. Haa birde stres yapmayın.. ALLAH BÜYÜKTÜR KARDEŞİM.

Amin. Çok teşekkür ederiz. Allah size de bebeğinize de sağlıklı ömür versin. Benim eş sigarayı bırakacak gibi değil ne yazık ki.. şu more sigarayı bırakma yöntemini deneyeceğim bir de. Biz daha çok başlardayız sanırım:) ama dediginiz gibi Allah büyük..

Merhabalar uzun zamandir topigi takip ediyorum aslinda hemen hemen herkesi de yakindan taniyorum artik. Bende sizinle ayni sıkıntı içerisindeyim. Esim yeni spermiyogram yaptirdi ve sonucumuzu ekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20181015-170200.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar uzun zamandir topigi takip ediyorum aslinda hemen hemen herkesi de yakindan taniyorum artik. Bende sizinle ayni sıkıntı içerisindeyim. Esim yeni spermiyogram yaptirdi ve sonucumuzu ekliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eşinin toplam sperm sayisini goremedim sayi az olduğundan mi kruger calisilamamis gibi duruyor ama benim esimin hareket yönünden daha kotuydu

Son düzenleme:
Herseyim cok iyiymis gibi birde b12 ekşikmis seker yuksekmis bu sadece endokrin bolumu digerleri ne cikarcak acaba 1.5 yildir hastaneden cikmiyorum sanki vucudumda birsey var iyi olan ne varsa yiyor posasini da bana birakiyor

Eklentiler

• Screenshot_20181015-181600_Word.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 65
Eşinin toplam sperm sayisini goremedim sayi az olduğundan mi kruger calisilamamis gibi duruyor ama benim esimin hareket yönünden daha kotuydu
Teşekkür ederim yorumun için. sayısı toplam 9 milyon ml de 3 milyon. ve ml de 5 milyon altı çıkınca morfolojiye bakılmıyor sayı az diye. 2 aydır emodex kullanıyoruz keçiboynuzu tozu ve çakşır suyu ama hızlı hareketli hiç yok yine. ve sayı 4 milyondan 3 milyona düşmüş. yani sayıyı arttırmak için ne yapmam lazım bilemiyorum. tüp bebeğe başlayacağız 2. denememiz olacak. 1. deneme tuttu ama 6 haftalık düştü. sayı biraz artarsa iyi olacak. ne yapsam iyi olur sizce.?

Bizimde sayımız düşüktü hatta 1 milyon bile değildi...biz keçiboynuzunu pekmezini sabah akşam 2 tatlı kaşığı yedi eşim ayrıca fındık fıstık yedi vitamin yada başka bir ilaç almadan 1 ay içinde sayı fırladı...tabi bizim sıkıntmz başkaydı ama pekmez işinize yarayablr

Evet keciboynuzu pekmez ya da özünü deneyelim bu kez de bakalim. Kürü sayi arttirmada pek ise yaramadi bize hareketlilikte etkisi olmus olabilir biraz. Sizin sıkıntı neydi peki

Sperm sayınız az bunun için takviye almalısınız.
Sperra emodex tarzı takviyeler sayıyı yükseltebilir.
Keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz sağlıklı beslenin. Arı sütü bal polen propolis karışımı tüketin. Bence hızınız da bir sıkıntı Yok ileri yavaş olması çok birşey değiştirmez. Ama biraz daha hareketlensin diyorsanız l carnitin l arjinin çinko q10 kullanabilir. Temel vitamin ve mineraller için normal bir multivitamin kullanabilir. Geçmiş olsun.

Bu yazınızı yeni okudum. Sperra deneyin bir de..
İnşallah yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…