- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Yaptrdk 2 defa her seferinde sıkıntı yok denildi ama ben başka bir doktora gitmeyi düşünyrm test yaptrdktan sonra tekrar bakılmasını istczbu lokosit içerde bir tıkanıklıktan dolayı olabilirmi doppler ultrason yaptırdınızmı
Volüm ve sperm sayısı az ise tıkanıklıktan söz edilebilir. Detaylı kan testi yaptırmanız da fayda var gibi görüyorum. Antibiyotik sorun çözmüyorsa başka bir problem aranmalı.Yaptrdk 2 defa her seferinde sıkıntı yok denildi ama ben başka bir doktora gitmeyi düşünyrm test yaptrdktan sonra tekrar bakılmasını istcz
Tesekkur ederim... ben de bu kez sperra denesek mi diye düşünüyordum iceriklerine bir bakip onu kullansak daha iyi olacak sanki dediginiz gibi.Bu yazınızı yeni okudum. Sperra deneyin bir de..
İnşallah yükselir.
Sayı ve hız takviyelerimize göre değşknlik gösteryr,lökosit oldğu için kürleri malesef yapamyrz,kan idrar testi yapılmştı herşey normaldi ama testleri yenilemeyi düşünyrzVolüm ve sperm sayısı az ise tıkanıklıktan söz edilebilir. Detaylı kan testi yaptırmanız da fayda var gibi görüyorum. Antibiyotik sorun çözmüyorsa başka bir problem aranmalı.
Fena değil canım regl oldum.. öyle işte bekliyoruz.. sen nasılsınMerhaba kizlar .Nasilsiniz ?
Merhaba siz yani esiniz varikosel ameliyatı mi oldunuzEşim 3 ayın sonunda muayene oldu. Doktor çok güzel demiş doppler ile de bakmışlar hiç bir geri akım bir şey görülmemiş. Sadece bi taraf su toplamış o da zamanla geçer demiş. Test vereceğiz işte bakalım.. Esas hasar testini merak ediyorum ben.
Ben de iyiyim sukur Aksam gordum yazamadim .Ozluyorum sizi .Ya insallah son regl in olur.Ben gecen sene en son 18 ekimde adet olmustum .Insallah siz regl olmazsiniz .Hamilelik haberinizi aliriz da ben regl olayim .Hala olmadim patlayacağım .Fena değil canım regl oldum.. öyle işte bekliyoruz.. sen nasılsın
Hayırlı olsun canım. İnşallah daha da güzel sonuçlar görürsünüz?Eşim 3 ayın sonunda muayene oldu. Doktor çok güzel demiş doppler ile de bakmışlar hiç bir geri akım bir şey görülmemiş. Sadece bi taraf su toplamış o da zamanla geçer demiş. Test vereceğiz işte bakalım.. Esas hasar testini merak ediyorum ben.
Yok gecmedi dun 3 ayi doldurduk. Kaldigi yerden devam .Afilim92 çok şükür canım bildiğin gibi uğraşıyoruz. Siz nasılsınız? Bebeğinin problemleri geçti mi?
Artik takilmiyorum .Ağlamadığı sürece de uzulmemeye calisiyorum .Cok üzülüyordum. 7 saat uyanik kaldi ,10 saati devirdi diye soylenip duruyordum .Sonra dedim vardir bir hayir. Rabbim daha kötüsüyle sinamasin .Keşke olsak da etiketlemez miyiz. :) aylini bekliyorum o adım attı inşallah güel haberini alırız sonra çorap söküğü gibi inşallah :)
Yaramaz huysuzluk çocukların büyüdükten sonra çok akıllı olacaklarının göstergesiymiş. Önemli bir islam aliminin sözüydü aklımda kalmış sana da söyliyeyim dedim. Sen bir 7 yaşı beklersin artık.
Sevgili kardeşim çok sevindim. İnşallah hamilelik haberini yazarsın tez zaman da :)Kızlar merhaba nasılsınız? Doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsün inşallah. Hamile olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsınlar. Bekleyenlerede tez vakittte nasip olacak inşallahUzun zamandır yazmıyordum işe girdiğim için. Hatırlayanlar muhakkak olacaktır.
Dün tüp bebek tedavisine başladık. Heyecanlı ve stresliyim ama pozitif hissediyorum. Var mı şuan tüp bebek sürecinde olan birileri
Ne güzel rabbim daim etsin. Çok güzel şeyler büyüttüğün de onada anlatırsın. :)Artik takilmiyorum .Ağlamadığı sürece de uzulmemeye calisiyorum .Cok üzülüyordum. 7 saat uyanik kaldi ,10 saati devirdi diye soylenip duruyordum .Sonra dedim vardir bir hayir. Rabbim daha kötüsüyle sinamasin .
Halimi gorseniz gulersiniz.Uyutuyorum odadan sessizce cikarken kesin bir sakarlik yapiyorum uyaniyor .Gece yanimda yatiyor solumda mesela .Ben uykulu sag yanimda goremeyince panikle firliyorum ya da esimi dürtüyorum çocuğumu sen mi aldin diye
Hayırla sonuclanir insallah .Rabbim nasip etsin anne olmayi.Kızlar merhaba nasılsınız? Doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsün inşallah. Hamile olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsınlar. Bekleyenlerede tez vakittte nasip olacak inşallahUzun zamandır yazmıyordum işe girdiğim için. Hatırlayanlar muhakkak olacaktır.
Dün tüp bebek tedavisine başladık. Heyecanlı ve stresliyim ama pozitif hissediyorum. Var mı şuan tüp bebek sürecinde olan birileri
Evet :) Rabbim cumanın hürmetine sizlerin de gönlüne gore versin insallah .Ne güzel rabbim daim etsin. Çok güzel şeyler büyüttüğün de onada anlatırsın. :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah iyi haberlerini almak nasip olur. Geçen ay testlerle uğraştım bu ay adetle bende başlayacağım tedaviye kısmetseKızlar merhaba nasılsınız? Doğum yapanlar bebeklerini sağlıkla büyütsün inşallah. Hamile olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsınlar. Bekleyenlerede tez vakittte nasip olacak inşallahUzun zamandır yazmıyordum işe girdiğim için. Hatırlayanlar muhakkak olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?