Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun canım. İnşallah iyi haberlerini almak nasip olur. Geçen ay testlerle uğraştım bu ay adetle bende başlayacağım tedaviye kısmetse
Sağ ol canım. Peş peşe güzel haberler alalım hepimiz inşallah. Ne zaman adet olacaksın? Değerler ne alemde? Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.

Hayırlı olsun bende başladım salı yada çarşamba yumurtalar toplanır diye düşünüyorum

Kızlar nolur bana da yardım edin. Esimin sperm sayısı 100.000 bir kere 3 milyona yükseldi tekrar 100.000 e düştü. Ne geçirmeliyim eşine. Keciboynuxuyla baya kilo alıyor. Başka önereceğiniz vitamin macun kür var mi .

Sağ ol canım. Peş peşe güzel haberler alalım hepimiz inşallah. Ne zaman adet olacaksın? Değerler ne alemde? Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah.
Haftaya canım inşallah. Çok şükür benimle ilgili bir sıkıntı yok. Eşimin değerler düşük işte hepimizinki gibi. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Geçmiş olsun. 1 ay kadar sperra kullanın test yaptırın sonra ilerleme olursa 1 ay daha kullanın sonra yine bir test yaptırın ilerleme olmazsa bir de emodex kullanın bunlar yardımcı olacaktır inşallah. Eşine bir de solgar formula v alın 60 kapsül onu da 1 hafta hergün sonra 2/3 günde bir alabilir.

Ise yarar mi sahiden. Siz de mi denediniz

Eşimin
Ise yarar mi sahiden. Siz de mi denediniz
16/38 milyon değişen sperm sayısı vardı şuan 150 milyon. 3 ay sperra ımpryl kullandık şuan opstravent kullanıyoruz. Ekstra takviyelerimizde var tabi kuru incir kuru üzüm kayısı kabak çekirdeği ceviz hurma hergün yiyor eşin gün aşırı da yiyebilir isterse. Karışık bir de bal yiyor aklına gelince. Bazen hergün bazen gün aşırı. Belki spermlerin yükselmesine etki eder sizde de.

Sayınız baya ucmus. Inşallah bir an önce hamile kalırsın. Tamam cnm tesekkurler

Sayınız baya ucmus. Inşallah bir an önce hamile kalırsın. Tamam cnm tesekkurler
Maalesef bizim problemimiz hız ve o da bizde yok.
İnşallah bir an önce hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Dediklerimi muhakkak dene. En azından ne kadar yükseltirsen ve spermler ne kadar kuvvetli olursa tüp bebek ile olma ihtimali yükselir.

Aynen çok haklısın. Zaten doğal bitkiseldirler. Yan etki yok. Denicem . Inşallah bir düzelme olur

hız için havuç suyu kürünü dene. Giz için etki ediyormuş. Bir araştır istersen

hız için havuç suyu kürünü dene. Giz için etki ediyormuş. Bir araştır istersen
Teşekkür ederim. İnan denemediği şey kalmadı buradaki arkadaşlar da iyi bilirler artık tüp bebeğe başlama vaktim geldi. İnşallah tüp bebekle olur diyelim.

Merhaba. Ya bu arada ben esime o kadar çok yöneldim ki kendimi unuttum. Ocak gibi tekrar tüp düşünüyorum ama sizler kendiniz için birşey yapıyor musunuz? Soğan kuru incir kuru filan duydum ama detaylarını veya faydalı olup olmadığını bilmiyorum. Sizin bu konuda yaptığınız özel birşey var mı? Bir de benim olumsuz tüp sonrası adetim çok düzensiz. Ikıncı adetim çok geç oldu olan da tam olmuyor her gün biraz kanama var ama bi türlü yoğunlaşmıyor. 10 gündür filan böyle. Bu sebepten dr a gitmek istemiyorum ama gideceğim mecburen

Muhakkak gidin.
Ben kullandıklarımı söyliyeyim. Sonuç ne bilmiyorum ama bence işe yarıyor çünki daha önce hiç sümüksü akıntım gelmiyordu şimdi lavobaya gittim mi hem peçeteye geliyor hemde kavoboya çıkarken tabiri caizse aşağıya doğru akıyor. Biraz açık oldu ama k. Bakma.
Geçen ay semear testi yaptırmıştım temiz çıktı ama hafif enfeksiyon çıkmıştı. İlaçları kullandım bitti bu ay dediğim belirtiler yine var eğer anormal olsaydı o kadar antibiyotik ve fitil keserdi bence iyi birşey bu diye düşünüyorum. Kullandıklarım teatrio kapsül inofolik omega 3 d vitamini. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Tabii ki. Siz hep yardım ediyorsunuz zaten:) teşekkür ederim. Bu arada eşinizin sayısı maşallah çok iyi. Tüp deneyeceksiniz sanırım bence morfoloji iyiyse tüp tutar Allah'ın izniyle. Ben de bu vitaminleri alayım o zaman bir de incir kürü yapacağım bi dahaki ay. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…