Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kuzum ben Ankara’da başkent hastanesinde çektirdim.

Ben de iyiyim sukur Aksam gordum yazamadim .Ozluyorum sizi .Ya insallah son regl in olur.Ben gecen sene en son 18 ekimde adet olmustum .Insallah siz regl olmazsiniz .Hamilelik haberinizi aliriz da ben regl olayim .Hala olmadim patlayacağım .
İnşallah canım. İnşallah şu an bizden bi haber yok. Üzgünüm sadece içimde bi yara ile dolaşıyorum. Tüp için biraz beklemem lazım para Yok çünkü

İnşallah canım. İnşallah şu an bizden bi haber yok. Üzgünüm sadece içimde bi yara ile dolaşıyorum. Tüp için biraz beklemem lazım para Yok çünkü
Vardır bir hayir .Tup icin para biriktirirken bir bakmissin hamilesin .Benim oyle olmuştu. Sakin üzülme

Beklerken sakin ol stres yapmayın. İyi beslenin. Bir bakmışsın rabbim en doğalından vermiş

İnşallahhhh çok bekledim demek istemiyorum senelerce bekleyenler var benim 2 sene olacak ama çok gibi geliyor inşallah dediğiniz gibi olumlu sonuç alırım.

Kuzum ben Ankara’da başkent hastanesinde çektirdim.
Sağol canım benim. Maddi anlamda da dert etme hep böyle olması gerekiyormuş diye düşün çünki her nasip vaktine esirmiş ya ne bir dk önce ne de bir dk sonra.
Bende Kasım’da başlarım diye düşünüyordum maddi anlamda problemim olmamasına rağmen ocağa sarktı. Bazen diyorum ki acaba nasip Ocak ayı mı eğer değilse falan diye kendimi yiyorum sanki ne kadar geciktirirsem o kadar garanti gibi değişik bir his...
Biz bu yola değerleri düzeltip normal hamile kalmak için çıktık. Ben 2 sene evvel ilk öğrendiğimde de tüp bebek yaptırabilirdim ama bak 2 sene geçti demek ki nasip böyleymiş. Bize tedavi süreci engel oldu size de birikim engel olur. Sen bu süreci en verimli şekilde değerlendirmeye bak. Şimdilik takviyeler çok ücret harcama bitkisel kapsül hız için birşey birde antioksidan toplam 300 civarı falan olur. Kenera da para atarsın. Mesela bir melek gelsin arkadaşımız artık yoruldu ve takviyeleri bıraktı tüp bebek öncesi 3/4 ay kullanıp tüp bebeğe geçecekmiş. Ama onların toplam sayısı 3 milyon kadar ve yükselmiyor. Bunun gibi düşün stres yapma kuzum. Hepimiz aynıyız. O minnoşlar gelecek inşallah.

Cnm hayırlı olsun Rabbim inş hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip eder. Senin adına çok sevindim. Yeni bi hayat başladı senin için Çok heyecanlı olsa gerek
Rabbim hepinize en yakin zamanda en hayirli zamanda nasip etsin bakmalara doyamiyorum uyurken özlüyorum cok cok farkli

Canım benim ne güzel yazmışsın. Eşim bu ara biraz bıraktı yoruldu. Ve biz bugün güzel bi haber aldık. DNA hasar testi vermiştik %4 olmuş. Yani varikosel ameliyatı hasar olarak biz de işe yaradı kesinlikle. Çok mutluyum nerdeyse bir senenin sonunda bunu gördük. Şimdi tüp e hazırlanalım artık çünkü ben tüp bebekten de korkuyordum hasarla tutması çok zor diye tabi nasip bu işler rabbim ne kısmet edecek bakalım. Para biriktirmem gerekirken beklemem lazım bi nebze olsun moral verdi bu haber.

Selvi25 canim bebegin hayirli olsun .Rabbim saglikla ,mutlulukla buyutmeyi nasip etsin .Ne zaman kavustun kuzucuguna ?Ben kaçırmışım yazdıysan da .

Kizlar bir arkadasimdan duydum .Ak günlük diye bir ot varmış. 41 tane sayilip,niyetini belirtip üzerine 41 Vakia Suresi okunup yatak odasinda muhafaza ediliyormus.
Ben yengeme aldim .Baslayacak okumaya .Belki yapmak isteyen olur .

zeynepppppppp sen nasilsin canim ?Alıştın mi yeni okuluna ve yeni sehrine ?
Alıştım cnm. Değişiklik gerçekten çok iyi geldi. Huzurluyum okulda. Zaten çok küçük bi okul 8 derslik. 160 öğrenci var toplamda. İdarem çok iyi. Şehirde küçük sakin bi ilçe. Öyle Urfa’daki imkanlar Yok ama huzur açısından çok iyi. Rabbim herkese hıçuzurlu ortamlar nasip etsin inşşşş. Sen nasılsın cnm minnoş nasıl ??? En önemlisi aranız nasıl ???? Çok öpüyorum ikinizi de

Maaşallah CAnım çok mutlu oldum. Hayat işte hep iniş olmayacak birazda çıkış olsun değil mi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…