- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Bunu ben de merak ediyorum. Kapsülü biz de almıştık Beyza dan duyup.Afilim92 akgünlük ne işe yarıyor acaba. Eşim onun bitkisel kapsülünü içiyor. İçinde birsürü şey var akgünlük de var.
Ya ne guzel cok sevindim .Allah bozmasin huzurunu canim .Iyi mesai arkadaslari mesleki doyum icin büyük bir şans. Benim eski okulum da köydeydi .Ogretmenler odasi hep aile sicakligindaydi.Beraber köy düğünlerine gider ,birlikte dogum gunu kutlar ,birlikte etkinliklere katilirdik .Hala cok ozlerim ordaki mesai arkadaşlarımı. Sirf yol cilesinden bıkıp merkeze geldim .Ama çok da mutlu degilim.Alıştım cnm. Değişiklik gerçekten çok iyi geldi. Huzurluyum okulda. Zaten çok küçük bi okul 8 derslik. 160 öğrenci var toplamda. İdarem çok iyi. Şehirde küçük sakin bi ilçe. Öyle Urfa’daki imkanlar Yok ama huzur açısından çok iyi. Rabbim herkese hıçuzurlu ortamlar nasip etsin inşşşş. Sen nasılsın cnm minnoş nasıl ??? En önemlisi aranız nasıl ???? Çok öpüyorum ikinizi de
Canim ben sadece bereket ve cocuk icin diye duydum. Oyle temin ettim .Inan seklini semalini bile bilmiyorum. Peceteye sarip verdiler ben de oylece teslim ettim yengemeAfilim92 akgünlük ne işe yarıyor acaba. Eşim onun bitkisel kapsülünü içiyor. İçinde birsürü şey var akgünlük de var.
Sperm değeriniz 61 milyonmuş ileri haraketli %16 yavaş ileri 25 imiş. Bu değer gayet iyi ikisinin toplamı %32 ve üzeri olmalı. Morfoloji 2 ile de hamile kalan arkadaşlar var bunu çok kafaya takmayın. Ama %98 bozuk morfoloji tamamı ile baş kısmına ait ise o problem olabilir. Yine de çanınızı sıkmayın 2 kötü bir değer değil.Merhaba
Acaba bana yardımcı olabılırmısınız rıca etsem
Internetten arastırmaya calıstım. Esımın sonucunda morfolojı 2 yazıyor. sanıyorum bu olumsuz bır sey.
Ilk asılamamı 4 gun once yapıldı.bu konuda bılgım olmadıgı ıcın sızlere sormak ıstedım
Total sperm sayısı; 61,5
Progresıve (+4) ; 16
Yavas 4/3 ; 25
Non progresıve; 14
Nasıl bır sonuctır
Eşim hala kullanıyor. Bende tam ne işe yaradığını bilmiyorum ama içeriği güzel. Bir de balı kullanıyor onun da içeriği güzel.Bunu ben de merak ediyorum. Kapsülü biz de almıştık Beyza dan duyup.
Cok cok tesekkur ederım cvp yazdıgınız ıcın. Allah razı olsun sızden. Vakıt ayırdınız. Hersey gonlunuzce olsunSperm değeriniz 61 milyonmuş ileri haraketli %16 yavaş ileri 25 imiş. Bu değer gayet iyi ikisinin toplamı %32 ve üzeri olmalı. Morfoloji 2 ile de hamile kalan arkadaşlar var bunu çok kafaya takmayın. Ama %98 bozuk morfoloji tamamı ile baş kısmına ait ise o problem olabilir. Yine de çanınızı sıkmayın 2 kötü bir değer değil.
Amin inşallah. Güzel duaların için allah senden de razı olsun.Cok cok tesekkur ederım cvp yazdıgınız ıcın. Allah razı olsun sızden. Vakıt ayırdınız. Hersey gonlunuzce olsun
Canım peki ilaç kullandınız mı. Ne tür ilaçlar kullandı esinizCanım benim ne güzel yazmışsın. Eşim bu ara biraz bıraktı yoruldu. Ve biz bugün güzel bi haber aldık. DNA hasar testi vermiştik %4 olmuş. Yani varikosel ameliyatı hasar olarak biz de işe yaradı kesinlikle. Çok mutluyum nerdeyse bir senenin sonunda bunu gördük. Şimdi tüp e hazırlanalım artık çünkü ben tüp bebekten de korkuyordum hasarla tutması çok zor diye tabi nasip bu işler rabbim ne kısmet edecek bakalım. Para biriktirmem gerekirken beklemem lazım bi nebze olsun moral verdi bu haber.
DNA hasarı için mi ? Evet kullandı ama hiçbir şekilde düşmedi. İmpryl Kökmen, sonra iğne verdi olmadı hiçbir türlü. En son varikosel dendi sebep bu olabileceğine işaret edildi. Ameliyat olduk. 3 ayın sonunda verdiğimiz hasar testinde %60 tan %4 e düştüğünü gördük çok şükür. Esas yarın spermiyogram verecek onun sonuçlarını da merak ediyoruz .Canım peki ilaç kullandınız mı. Ne tür ilaçlar kullandı esiniz
Aynen balı da almıştık biz de.. onu da kullanıyor gerçi bi haftadır bıraktı çok sıkıldığı için.Eşim hala kullanıyor. Bende tam ne işe yaradığını bilmiyorum ama içeriği güzel. Bir de balı kullanıyor onun da içeriği güzel.
Cnm hadi inşallah bir düzelme olmuştur. Burda bizimle paylaşmanı isterimDNA hasarı için mi ? Evet kullandı ama hiçbir şekilde düşmedi. İmpryl Kökmen, sonra iğne verdi olmadı hiçbir türlü. En son varikosel dendi sebep bu olabileceğine işaret edildi. Ameliyat olduk. 3 ayın sonunda verdiğimiz hasar testinde %60 tan %4 e düştüğünü gördük çok şükür. Esas yarın spermiyogram verecek onun sonuçlarını da merak ediyoruz .
TeşEki Görüntüle 2200246 Mrhb bugün sabah tv de denk geldim işine yarayan olur belki diye görsel olarak yüklüyorum.
Umarım güzel haberler alırsınız
Evet iyi cnm. Sperm sayınız kacMerhaba. Eşimin dna hasar raporunu doğru mu yorumladım bilmiyorum ama yüzde 3.81 de boyama tekniğinde sperm dna hasarı izlendi yazıyor. Bana iyi gibi geldi sizce raporda bakmam gereken bir yer var mı? Sonuç kısmında bu yazıyor sizce de iyi mi?
Merhaba, sanıyorum İstanbul’da da Düzen Laboratuarı yapıyor, ben de araştırıyorum şu anda.@Suskun Ceylan tesekkurler hayatim cevao icin ama ben istanbulda oturuyorum aydina sanirim gidemeyizben gitsem esim gitmez sanirim
Merhaba. Keçiboynuzu kürsnün etkisi mi bilmiyorum ama bu kurden sonra total 40.5 milyon ml başına 15ml oldu. Hiç iyi. Ama morfoloji yüzde bir. Kür öncesi spermler total 25 milyon ml başına 12 ml filandı. Sadece morfoloji iyilesemedi. Bu arada hormonlara da bakıldı lh değeri fsh tan yüksek olunca sorun olurmuş bizimki yüksek morfolojinin sebebi bu mu bilemedim. Ama çok şükür galiba dna mızda sorun yok. Tek düşündüğüm dna da iyi iken tüp bebek niye tutmadı. Neticede imsi yöntemi kullanilmadi ama mikroçip uygulandı ve 15 yumurtadan 3 embriyo oluştu. Yanı morfolojusi bozuk bir sperm, embriyo oluşmasına neden olabilir mi? Yani embriyo olustu ise bu mutlaka duzgun motfolojili spermle oldu demek olabilir mi? Eger bozuk morfolijili sperm secilmis ve bu spermle embriyo olusmussa tup tutmamasina bu sebep olabilir mi? Kafamda bu soru varTeş
Evet iyi cnm. Sperm sayınız kac
Sayınız çok iyi . Bence morfolojinin düzelmesini bekleyin. Bu sayıyla her an hamile kalabilme sansiniz var.Bi üç ay daha bekleyin bence . L carnitin morfoloji ve hıza iyi geliyorMe
Merhaba. Keçiboynuzu kürsnün etkisi mi bilmiyorum ama bu kurden sonra total 40.5 milyon ml başına 15ml oldu. Hiç iyi. Ama morfoloji yüzde bir. Kür öncesi spermler total 25 milyon ml başına 12 ml filandı. Sadece morfoloji iyilesemedi. Bu arada hormonlara da bakıldı lh değeri fsh tan yüksek olunca sorun olurmuş bizimki yüksek morfolojinin sebebi bu mu bilemedim. Ama çok şükür galiba dna mızda sorun yok. Tek düşündüğüm dna da iyi iken tüp bebek niye tutmadı. Neticede imsi yöntemi kullanilmadi ama mikroçip uygulandı ve 15 yumurtadan 3 embriyo oluştu. Yanı morfolojusi bozuk bir sperm, embriyo oluşmasına neden olabilir mi? Yani embriyo olustu ise bu mutlaka duzgun motfolojili spermle oldu demek olabilir mi? Eger bozuk morfolijili sperm secilmis ve bu spermle embriyo olusmussa tup tutmamasina bu sebep olabilir mi? Kafamda bu soru var
Inşallah çok teşekkür ederim. Bi de şu sertleşme sorunu ve istek azlığı sorunu olmasa belki olur. Ama eşime cinsellik zulüm geliyo biliyorum. Bu benden mi kaynaklanıyo bazen düşünüyorum ama sertleşme sorunu olduğuna da eminim . Hayırlısı herşeyin. Çok teşekkür ederimSayınız çok iyi . Bence morfolojinin düzelmesini bekleyin. Bu sayıyla her an hamile kalabilme sansiniz var.Bi üç ay daha bekleyin bence . L carnitin morfoloji ve hıza iyi geliyor
Sonuçlarınız çıktı mı acaba?düzelme var mı ameliyat sonrasıDNA hasarı için mi ? Evet kullandı ama hiçbir şekilde düşmedi. İmpryl Kökmen, sonra iğne verdi olmadı hiçbir türlü. En son varikosel dendi sebep bu olabileceğine işaret edildi. Ameliyat olduk. 3 ayın sonunda verdiğimiz hasar testinde %60 tan %4 e düştüğünü gördük çok şükür. Esas yarın spermiyogram verecek onun sonuçlarını da merak ediyoruz .
O zaman epimedyumlu macun kullansın. Sende kendini yap birazda senin elindeInşallah çok teşekkür ederim. Bi de şu sertleşme sorunu ve istek azlığı sorunu olmasa belki olur. Ama eşime cinsellik zulüm geliyo biliyorum. Bu benden mi kaynaklanıyo bazen düşünüyorum ama sertleşme sorunu olduğuna da eminim . Hayırlısı herşeyin. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?