Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba
Acaba bana yardımcı olabılırmısınız rıca etsem
Internetten arastırmaya calıstım. Esımın sonucunda morfolojı 2 yazıyor. sanıyorum bu olumsuz bır sey.
Ilk asılamamı 4 gun once yapıldı.bu konuda bılgım olmadıgı ıcın sızlere sormak ıstedım

Total sperm sayısı; 61,5
Progresıve (+4) ; 16
Yavas 4/3 ; 25
Non progresıve; 14
Nasıl bır sonuctır

Ya ne guzel cok sevindim .Allah bozmasin huzurunu canim .Iyi mesai arkadaslari mesleki doyum icin büyük bir şans. Benim eski okulum da köydeydi .Ogretmenler odasi hep aile sicakligindaydi.Beraber köy düğünlerine gider ,birlikte dogum gunu kutlar ,birlikte etkinliklere katilirdik .Hala cok ozlerim ordaki mesai arkadaşlarımı. Sirf yol cilesinden bıkıp merkeze geldim .Ama çok da mutlu degilim.
Biz de iyiyiz gaz sorunu dışında saglikliyiz cok sukur .Ilk zamanlar davranislarini anlamıyordum. Bazen cok agliyordu.Ama belki 10 cesit aglama tarzi var. Ne demek istedigini anlayip memnun etmeye çalışıyorum. Cok ayri bir dünya. Tum hayatimiz ona endeksli .Sizinle fotografini paylasmak isterim ama buraya giren herkes görüyor .
Afilim92 akgünlük ne işe yarıyor acaba. Eşim onun bitkisel kapsülünü içiyor. İçinde birsürü şey var akgünlük de var.
Canim ben sadece bereket ve cocuk icin diye duydum. Oyle temin ettim .Inan seklini semalini bile bilmiyorum. Peceteye sarip verdiler ben de oylece teslim ettim yengeme

Sperm değeriniz 61 milyonmuş ileri haraketli %16 yavaş ileri 25 imiş. Bu değer gayet iyi ikisinin toplamı %32 ve üzeri olmalı. Morfoloji 2 ile de hamile kalan arkadaşlar var bunu çok kafaya takmayın. Ama %98 bozuk morfoloji tamamı ile baş kısmına ait ise o problem olabilir. Yine de çanınızı sıkmayın 2 kötü bir değer değil.

Cok cok tesekkur ederım cvp yazdıgınız ıcın. Allah razı olsun sızden. Vakıt ayırdınız. Hersey gonlunuzce olsun

Canım peki ilaç kullandınız mı. Ne tür ilaçlar kullandı esiniz

Canım peki ilaç kullandınız mı. Ne tür ilaçlar kullandı esiniz
DNA hasarı için mi ? Evet kullandı ama hiçbir şekilde düşmedi. İmpryl Kökmen, sonra iğne verdi olmadı hiçbir türlü. En son varikosel dendi sebep bu olabileceğine işaret edildi. Ameliyat olduk. 3 ayın sonunda verdiğimiz hasar testinde %60 tan %4 e düştüğünü gördük çok şükür. Esas yarın spermiyogram verecek onun sonuçlarını da merak ediyoruz .

Cnm hadi inşallah bir düzelme olmuştur. Burda bizimle paylaşmanı isterim

Mrhb bugün sabah tv de denk geldim işine yarayan olur belki diye görsel olarak yüklüyorum.
Umarım güzel haberler alırsınız

Merhaba. Eşimin dna hasar raporunu doğru mu yorumladım bilmiyorum ama yüzde 3.81 de boyama tekniğinde sperm dna hasarı izlendi yazıyor. Bana iyi gibi geldi sizce raporda bakmam gereken bir yer var mı? Sonuç kısmında bu yazıyor sizce de iyi mi?

Eki Görüntüle 2200246 Mrhb bugün sabah tv de denk geldim işine yarayan olur belki diye görsel olarak yüklüyorum.
Umarım güzel haberler alırsınız
Teş
Evet iyi cnm. Sperm sayınız kac

Me
Teş

Evet iyi cnm. Sperm sayınız kac
Merhaba. Keçiboynuzu kürsnün etkisi mi bilmiyorum ama bu kurden sonra total 40.5 milyon ml başına 15ml oldu. Hiç iyi. Ama morfoloji yüzde bir. Kür öncesi spermler total 25 milyon ml başına 12 ml filandı. Sadece morfoloji iyilesemedi. Bu arada hormonlara da bakıldı lh değeri fsh tan yüksek olunca sorun olurmuş bizimki yüksek morfolojinin sebebi bu mu bilemedim. Ama çok şükür galiba dna mızda sorun yok. Tek düşündüğüm dna da iyi iken tüp bebek niye tutmadı. Neticede imsi yöntemi kullanilmadi ama mikroçip uygulandı ve 15 yumurtadan 3 embriyo oluştu. Yanı morfolojusi bozuk bir sperm, embriyo oluşmasına neden olabilir mi? Yani embriyo olustu ise bu mutlaka duzgun motfolojili spermle oldu demek olabilir mi? Eger bozuk morfolijili sperm secilmis ve bu spermle embriyo olusmussa tup tutmamasina bu sebep olabilir mi? Kafamda bu soru var

Sayınız çok iyi . Bence morfolojinin düzelmesini bekleyin. Bu sayıyla her an hamile kalabilme sansiniz var.Bi üç ay daha bekleyin bence . L carnitin morfoloji ve hıza iyi geliyor

Sayınız çok iyi . Bence morfolojinin düzelmesini bekleyin. Bu sayıyla her an hamile kalabilme sansiniz var.Bi üç ay daha bekleyin bence . L carnitin morfoloji ve hıza iyi geliyor
Inşallah çok teşekkür ederim. Bi de şu sertleşme sorunu ve istek azlığı sorunu olmasa belki olur. Ama eşime cinsellik zulüm geliyo biliyorum. Bu benden mi kaynaklanıyo bazen düşünüyorum ama sertleşme sorunu olduğuna da eminim . Hayırlısı herşeyin. Çok teşekkür ederim

Sonuçlarınız çıktı mı acaba?düzelme var mı ameliyat sonrası

O zaman epimedyumlu macun kullansın. Sende kendini yap birazda senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…