- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
Merhaba bende izldm ama ne kadar süre kullanıldğndan bahsetmedi sanki yada ben kaçırdm,ben enfeksiyn için olan kürü dikkate aldm tabiEki Görüntüle 2200246 Mrhb bugün sabah tv de denk geldim işine yarayan olur belki diye görsel olarak yüklüyorum.
Umarım güzel haberler alırsınız
Vaayy maşallah çok iyi gibi geldi bana. Daha evvel sayınız kaçtı acaba. Bir de morfoloji için özel bi r şey yaptınız mı? Bence yaptı iseniz çok başarılıHanimlar nasilsiniz? Bayadir soramadim halinizi hatrinizi. Bugun aldigimiz sperm sonuclarimiz bu sekilde. Ne diyorsunuz? Daha önce morfoloji hep sifir cikiyordu
Sonucunız çok iyi ,takviye kullanıyor mu eşinizHanimlar nasilsiniz? Bayadir soramadim halinizi hatrinizi. Bugun aldigimiz sperm sonuclarimiz bu sekilde. Ne diyorsunuz? Daha önce morfoloji hep sifir cikiyordu
Sayimiz ve hizimiz önceden de iyiydi. Ama morfoliji hep yüzde sifirdi. Emodeks kullandik. Ayrica evicap yani e vitamini. Keciboynuzu özü kullandik düzenli olarak. Ceviz yedi günde 2 tane. Bolbol findik yedi. Günde 1 muz 1 de havuç yedi. Bir de hergün cobançökerten, cakşır otu ve kirkkilit otu kaynatip icirdim.Vaayy maşallah çok iyi gibi geldi bana. Daha evvel sayınız kaçtı acaba. Bir de morfoloji için özel bi r şey yaptınız mı? Bence yaptı iseniz çok başarılı
Emodeks kullandik. Ayrica evicap yani e vitamini. Keciboynuzu özü kullandik düzenli olarak. Ceviz yedi günde 2 tane. Bolbol findik yedi. Günde 1 muz 1 de havuç yedi. Bir de hergün cobançökerten, cakşır otu ve kirkkilit otu kaynatip icirdim.Sonucunız çok iyi ,takviye kullanıyor mu eşiniz
http://www.kaanaydos.com.tr/iletisimKızlar merhabalar ;İstanbul’da oturuyorum bir kere tüp bebek tedavisi görüp sonuç itibari ile düşük yaptım .Eşimde sperm bozukluğu var ..
Ondan sonra bir kere daha sperm testi verdik 35 milyon çıktı ,başka merkezde 6 ay sonra verdik 2 milyon çıktı .Moralim çok bozuk ..Üzgğnm .Sizden rica ediyorum Kaan aydos üroloji doktoru var .Ona nasıl ulaşa bilirim .İnternetten baktım Kaan aydosa birçok kişi çıkıyor .Hangisi olduğunu bilmiyorum.Hiçbir üroloji doktoru da ilaç yazmıyor .Var mı İstanbul’da iyi ürolog .
Hiç bilgim yok direk tüp benek diyorlar .Spermler değişiyor .İlk gittiğimiz doktor ağıroligosperm bozukluğu dedi ,ikinci doktor variliyim var dedi 35 milyon çıktı evde deneyin dedi .Yani bu ikinci doktor Haseki hastanesinde normal doktor 2. Dereceden varikosel var demişti .Son Cerrahpaşa da test verdik testin sonucu çok kötü çıktı bu testi isteyen kadın doğum doktoruydu.Bizde verdik sonucu doktora göstermedik ama kötü diyorlar testi atıyorum anlamadım zatenhttp://www.kaanaydos.com.tr/iletisim
Buradan ulaşabilirsin.
Eğer varikosel yoksa takviyeleri kendin belirleyip alabilirsin dr ihtiyacın Yok. Tabi herşeyin normal olduğunu kesinleştirip takviyelere geçmelisin.
Canım merhaba. Evet sonuçlar çıktı aslında sayıda bir değişiklik yok ameliyat öncesi de çok iyiydi şimdi de iyi. İleri hareketli hız yine 0, yavaş ileri artmış %24 olmuş. Ameliyat öncesi yavaş ileri %10 11 falandı. İşte 3 ayda durum bu. Hasar düştüğü için mutluyuz ama.Sonuçlarınız çıktı mı acaba?düzelme var mı ameliyat sonrası
Hasar düşmüş diğer değerlerde düzelir bundan sonra inşallah. Bizimde daha 1 bucuk ay oldu ameliyat olalı klomen ve promotil kullanıyoruz, siz ilaç kullanıyor musunuz?Canım merhaba. Evet sonuçlar çıktı aslında sayıda bir değişiklik yok ameliyat öncesi de çok iyiydi şimdi de iyi. İleri hareketli hız yine 0, yavaş ileri artmış %24 olmuş. Ameliyat öncesi yavaş ileri %10 11 falandı. İşte 3 ayda durum bu. Hasar düştüğü için mutluyuz ama.
İnşallah. doktorumuz inatla takviye vermiyor ama biz teatrio kullanmıştık hasardan korktuğumuz için bide bi kaç bal karışımı Çakşır suyu falan ama eşim bi 10 gündür bıraktı yoruldum dedi ben de dinlensin diye bekletiyorum şu an..Hasar düşmüş diğer değerlerde düzelir bundan sonra inşallah. Bizimde daha 1 bucuk ay oldu ameliyat olalı klomen ve promotil kullanıyoruz, siz ilaç kullanıyor musunuz?
Nedenini söylemedi 6 ay kullanılacak dedi,internette sayı arttırmak için yazıyor .Klomen i ne için verdi canım ?moonlovers
Bana göre sayıda problem var morfoloji 1 çıkmış diğer testlerde de hep 1miydi? Buda yükselebilir.Eki Görüntüle 2200768
Hiç bilgim yok direk tüp benek diyorlar .Spermler değişiyor .İlk gittiğimiz doktor ağıroligosperm bozukluğu dedi ,ikinci doktor variliyim var dedi 35 milyon çıktı evde deneyin dedi .Yani bu ikinci doktor Haseki hastanesinde normal doktor 2. Dereceden varikosel var demişti .Son Cerrahpaşa da test verdik testin sonucu çok kötü çıktı bu testi isteyen kadın doğum doktoruydu.Bizde verdik sonucu doktora göstermedik ama kötü diyorlar testi atıyorum anlamadım zaten
Klomen takipsizce 6 ay kullanılmaz hele ki gün aşırı değilse hormonal düzensizlik sonucu sayı daha da düşebilir. Ayda bir hormon testi yaptırmanı tavsiye ederim.Nedenini söylemedi 6 ay kullanılacak dedi,internette sayı arttırmak için yazıyor .
25 gün kullanıp 5 gün ara veriliyor, doktor test falan yapılacak demedi. Hangi hormonları etkileyen bilir? Ameliyat öncesi sonrası da hormon testi yapılmadı bizeKlomen takipsizce 6 ay kullanılmaz hele ki gün aşırı değilse hormonal düzensizlik sonucu sayı daha da düşebilir. Ayda bir hormon testi yaptırmanı tavsiye ederim.
Kaçtı hareket kaç oldu?Varikosel ameliyatı oldu mu eşiniz ?bize sadece promotil men verdiler. total sayı düşük. ama 7 aydır kullanıyor. hareket artmış sadece. klomen kullanacaktı . gerek yok dedi. promotil men devam etsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?