- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Testesteron lh fsh hormonları etkileniyor. Biz 1 ay gün aşırı kullanmıştık testesteron yükseldi Kaan hoca neden kullandınız sizin için uygun tedavi değil demişti. Genelde hormon bozukluğu olanlar kullanıyormuş. Bir de DNA hasarını düşürmek için. Size sayı için de vermiş olabilir birşey diyemiyorum.25 gün kullanıp 5 gün ara veriliyor, doktor test falan yapılacak demedi. Hangi hormonları etkileyen bilir? Ameliyat öncesi sonrası da hormon testi yapılmadı bize
Ameliyat sonrası zaten bütün sperm parametreleri değişiyor belki o nedenle verdi, ameliyatı olduğumuz doktor doçent güvenilir bir doktor bende araştırdım sayı için kullanılıyormuş.Bakalım faydasını görürüz inşallahTestesteron lh fsh hormonları etkileniyor. Biz 1 ay gün aşırı kullanmıştık testesteron yükseldi Kaan hoca neden kullandınız sizin için uygun tedavi değil demişti. Genelde hormon bozukluğu olanlar kullanıyormuş. Bir de DNA hasarını düşürmek için. Size sayı için de vermiş olabilir birşey diyemiyorum.
yok ameliyata gerek yok dediler. yüzde 10 yüzde 60 oldu .Kaçtı hareket kaç oldu?Varikosel ameliyatı oldu mu eşiniz ?
Çok iyiyok ameliyata gerek yok dediler. yüzde 10 yüzde 60 oldu .
Sayı az ise neden klomen kullanma dedi,hormon testi belki uygun değildir.ama gene tüp bebek. sayı az çünkü. sadece klomen kullanma dedi. promotim men devam et dedi. 3 ay kullandık faydası olmadı. 6 aydan sonra faydası oldu sanırım
Diğer hücreler 4 yazyr enfeksiyn tarzı olblr bunu doktorunuza sorun derim eğer enfeksiynsa keçiboynuzu tarzında tatlı takviyeler yapmayın artırıyor bu durumu yaşadık bilgnz olsnEki Görüntüle 2200768
Hiç bilgim yok direk tüp benek diyorlar .Spermler değişiyor .İlk gittiğimiz doktor ağıroligosperm bozukluğu dedi ,ikinci doktor variliyim var dedi 35 milyon çıktı evde deneyin dedi .Yani bu ikinci doktor Haseki hastanesinde normal doktor 2. Dereceden varikosel var demişti .Son Cerrahpaşa da test verdik testin sonucu çok kötü çıktı bu testi isteyen kadın doğum doktoruydu.Bizde verdik sonucu doktora göstermedik ama kötü diyorlar testi atıyorum anlamadım zaten
bilmiyorum kiSayı az ise neden klomen kullanma dedi,hormon testi belki uygun değildir.
Canım diğer teste mardoloji kaç bilmiyorum .Acaba 35 milyon olması o hastanede yanlış test olmuş olabilir mi ? O teste göre 35 milyon ve %60 hareketlilik vardı .Bu testte hiç yok gibi bilemedim ya kafam karışık anlayamadım .Şimdi sayımız kaç ve ne kadarı sağlıklı bu teste göreBana göre sayıda problem var morfoloji 1 çıkmış diğer testlerde de hep 1miydi? Buda yükselebilir.
Sayı eğer 35 milyonu gördüyse tekrar görmeyecek diye birşey yok. Yaşam tarzınızı değiştirin mutlaka eşinize takviye aldırın.
Nasıl yani enfeksiyon mu var anlayamadım ?Diğer hücreler 4 yazyr enfeksiyn tarzı olblr bunu doktorunuza sorun derim eğer enfeksiynsa keçiboynuzu tarzında tatlı takviyeler yapmayın artırıyor bu durumu yaşadık bilgnz olsn
Bende size doktorunuza sormanızı öneriyrm biz yaşadk siz yaşamayn bu durumu,uyarmaya çalşyrm yaniNasıl yani enfeksiyon mu var anlayamadım ?
Ben sayınızı 2 milyon kadar anladım. Morfoloji 1 ileri hız toplamı 30.Canım diğer teste mardoloji kaç bilmiyorum .Acaba 35 milyon olması o hastanede yanlış test olmuş olabilir mi ? O teste göre 35 milyon ve %60 hareketlilik vardı .Bu testte hiç yok gibi bilemedim ya kafam karışık anlayamadım .Şimdi sayımız kaç ve ne kadarı sağlıklı bu teste göre
Kızlar cok şükür ugraslarimiz sonunda Rabbim bize nasip etti bu duyguyu ama daha kalp atışini duymadık 10 gün sonra gidecgzi inşallahsorum morfoloji sıkıntısı olup hamile olan arkadaşların gebelikleri normal mi seyretti acaba? Aklımda deli deli sorular kalp atışıni gorene kadar acaba normal gebelik mı hevesimiz kursagimizda kalır mı inanın bunlardan duygularımı yasayamiyorum bile
Sürekli takip ediyorum topigi acaba birileri var mi eskilerden hamile kalabilen diye ama maalesef coktandir yeni bir hamilelik haberi gelmiyor.Saklicennet eskilerden kimse kalmadı sanki buralarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?