- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Öyle CAnım gerçekten... benim de artık girişim gelmiyor 1 sene öncesi hergün her saat yazışmalar olurdu. Hamile kalanlar uğramaz oldu. Bir kaç kişiyi tenzih ediyorum. Girip birşeyler yazmak zorunda da değiller ama göz arıyor işte . :)Saklicennet eskilerden kimse kalmadı sanki buralarda..
Allah razı olsun canım.Ben hergun bakıyorum kızlar belki güzel bir haber alirim diye neler yapıyorsunuz diye.tupe başlayacak olanlar umarım sonuç alirsiniz sıkı takipteyim siziher akşam bebeğime yasin okuyorum ve sizede dua ediyorum.aklimda ve dualarimdasiniz
Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberi çok yakında alırsın.Benim de transferimin olup olmayacağı yarın belli olacak. 4 tane iyi kalitede embriyom var
nasılsın benimde 4 embriyom oluştu pgt gönderdik 20 gün sonra sonuç gelecekHayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberi çok yakında alırsın.
Kaç tane embriyon oluşmuştu? Çok endişeleniyorum ya bende embriyo oluşmazsa diye
Havuzdan geldim Benimle birlikte hamiş bir bayan yüzüyordu gördükçe CAnım yanıyor. Stresliyim tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum. Sürekli hayal kuruyorum kurmaktan bile korkuyorum. :)nasılsın benimde 4 embriyom oluştu pgt gönderdik 20 gün sonra sonuç gelecek
Canım 12 yumurta toplandı. 1 tanesi kalitesizmiş kullanmadılar. Kalan 11 in 8i döllendi. 8 tane hala devam ediyor. Ancak 4 tanesi kaliteli diğer 4ün gelişimi biraz daha geriden geliyormuş.Hayırlısı olsun canım. İnşallah güzel haberi çok yakında alırsın.
Kaç tane embriyon oluşmuştu? Çok endişeleniyorum ya bende embriyo oluşmazsa diye
Ahh içimi rahatlattın gerçekten. Ne süreçlerden geçtik son 1 senedir. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız.
Canım 12 yumurta toplandı. 1 tanesi kalitesizmiş kullanmadılar. Kalan 11 in 8i döllendi. 8 tane hala devam ediyor. Ancak 4 tanesi kaliteli diğer 4ün gelişimi biraz daha geriden geliyormuş.
Hiç dert etme kendine. Eşimin en kötü değerlerini gördük tüp bebek sürecinde. İleri hız sıfır morfoloji sıfır sayı çok az. Sağlıklı sperm bulamayacaklar diye ödüm patlıyodu. Ama buldular çok şükür. Hala süreci atlatmış değiliz transfer sonrası da çok önemli tabiki. Ama ben umutluyum. Sende pozitif ol
Tamam bakarım mutlaka. Hepimiz güzel haberleri vereceğiz burdan inşallah. Ben inanıyorumAhh içimi rahatlattın gerçekten. Ne süreçlerden geçtik son 1 senedir. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız.
Sende arjinin içeren gıdalar tüket Rahime tutunmasını sağlıyormuş.
Allah yardımcımiz olsun kararverdinmi hastaneyeHavuzdan geldim Benimle birlikte hamiş bir bayan yüzüyordu gördükçe CAnım yanıyor. Stresliyim tüp bebeğe başlayacağım ama korkuyorum. Sürekli hayal kuruyorum kurmaktan bile korkuyorum. :)
Senin adına da sevindim inşallah 4 tanesi de sağlıklı gelir sırayla hepsini doğurursun
Bebişli günler bizleri bekliyordur inşallah.
Senin bugun kacinci gunun benim 5.gun seviyesine 6.gunde geldiler 13 yumurtadan 4 tanesi kaldi onlarada pgt yapilmasini sitedik
Canım 12 yumurta toplandı. 1 tanesi kalitesizmiş kullanmadılar. Kalan 11 in 8i döllendi. 8 tane hala devam ediyor. Ancak 4 tanesi kaliteli diğer 4ün gelişimi biraz daha geriden geliyormuş.
Hiç dert etme kendine. Eşimin en kötü değerlerini gördük tüp bebek sürecinde. İleri hız sıfır morfoloji sıfır sayı çok az. Sağlıklı sperm bulamayacaklar diye ödüm patlıyodu. Ama buldular çok şükür. Hala süreci atlatmış değiliz transfer sonrası da çok önemli tabiki. Ama ben umutluyum. Sende pozitif ol
Bugün 4. günleri yarın 5. Yumurtaların hepsi döllenmişmiydiSenin bugun kacinci gunun benim 5.gun seviyesine 6.gunde geldiler 13 yumurtadan 4 tanesi kaldi onlarada pgt yapilmasini sitedik
Canim benim 13 yumurta toplandi 11 islem gördu 7 döllendi sona 4 kaldi benim 2. Denemem ilk denememde yumurtalar dollenmediBugün 4. günleri yarın 5. Yumurtaların hepsi döllenmişmiydi
Yok daha karar veremedim. Şişli memorial tek embriyo transferi yapıyor ben çift istiyorum nedense daha çok umut gibi geliyor. Kafam karışık.Allah yardımcımiz olsun kararverdinmi hastaneye
İlkinde neden döllenmedi acaba, bir açıklama yapmışlarmıydı? Eşinin değeri neydi?Canim benim 13 yumurta toplandi 11 islem gördu 7 döllendi sona 4 kaldi benim 2. Denemem ilk denememde yumurtalar dollenmedi
Birsey söylemediler yumurtalar kalitesiz olabilir dediler ben oncesinde hic ilac kullanmamistim sonrasinda 9 ay ilac kullandim esimde marfoloji ve hiz sorunu var varikosel ameliyati oldu 12 milyona duştu sayısı 70 milyondu ilk tup benek denemesindeİlkinde neden döllenmedi acaba, bir açıklama yapmışlarmıydı? Eşinin değeri neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?