Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar transferimi yapmadılar. Embriyoları dondurdular. İğneler hormonlarımı yükseltmiş. Rahim dinlendirmemiz daha doğru olur dedi. Yaklaşık 2 ay sonra kontrole gidicem.
E2 mi yüksek canım. Bugün bende yaptırdım hormon testti. Yarın ne diyecek doktor bilmiyorum

Canımm hasarınızın düşmüş olmasına çok sevindim... Sence varikosel ameliyatı mı etkili oldu yoksa kullandığınız başka birşey oldu mu?

Kuzum biz transfer tarihini erteledik. Bahara doğru bir tarihte olcak sanırım transfer. Yani eşimle bu şekilde karar almamızı gerektirecek bazı durumlar oldu. Yani sanırım ben sizin peşinizden gelcem :)

E2 mi yüksek canım. Bugün bende yaptırdım hormon testti. Yarın ne diyecek doktor bilmiyorum
Doktor özel olarak bir hormon belirtmedi canım. Genel olarak hormonların yükseldi dedi. Tedaviye başlamadan önce normaldi.

Kuzum biz transfer tarihini erteledik. Bahara doğru bir tarihte olcak sanırım transfer. Yani eşimle bu şekilde karar almamızı gerektirecek bazı durumlar oldu. Yani sanırım ben sizin peşinizden gelcem :)
Hayırlısı olsun canım. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah bebeciklerimiz de gelsin mutluluğumuza mutluluk katsın.

Merhaba eşimde sayı hız morfolojik sorunu vardı. 9 ay önce ameliyat oldu
Değerler iyi gidiyor. İlac kullanmadan.
Fakat biz yine de bir Kaan hocaya gidelim dedik. 1 ay once gittik dna ros testleri yaptırdı ve hepsi iyi dedı dogal yolla deneyin dedı ve
İmpryl diye Bi İlac verdı. Bu İlac sertleşme sorunu yaptı mı arkadaslar sizlerde
İlacı kullandıgınden beri boyle bir sorunla karsılasıyor eşim.
Doktora da msj atamıyoruz cunku kapattı msj atma yerını
Acaba İlac tan mı dıye yazmak istedim sizlerden fıkır almak istiyorum

Canımm hasarınızın düşmüş olmasına çok sevindim... Sence varikosel ameliyatı mı etkili oldu yoksa kullandığınız başka birşey oldu mu?
Kuzum biz deee. Ben varikosel ameliyatının etkili olduğunu düşündüm. 2 kutu da teatrio kullandı. Kimse antioksidan vermedi ama işt biz kendimiz almıştık öyle. Şimdi de Kaan demiş proxeed plus kullanın. Aldık onu tüp e geçmek istiyoruz ama paramız yok biraz birikmesi lazım. Bekliyoruz işte öylece..

R ruyagokk canım bebişim dünyaya gelmiş hayırlı olsun. Rabbim sana milletine ve dinine hayırlı etsin. Sağlıklı bir şekilde büyüt inşallah.
Bizimle paylaşmadın ya da paylaştın ben görmedim. seni merak etmem sonucu öğrendim. Çok mutlu oldum.

Çok şükür canm oğlumuz dünyaya geldi. İnanki yazmayı unuttum canm kusura bakmayın haber verecektim ama sen benden önce yazdın :) . Bizi merak ettiğin için teşekkür ederiz canm mutlu oldum :) Normal doğum beklerken Bi anda sezeryan oldum ve hala iyleşemedim.bebeğimde emmek istemiyor ağlıyor. Çok şükür Rabbime yanımda nefesini duymak bile yetiyor. İnşallah Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Bu gruptaki arkadaşlarımı Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah. Yazılanları takip ediyordum. Sende tedaviye başlicaktın ne oldu canm

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? Eski topicigimi gördüm duygulandım. Cok sükür erkek bebeğimizi bekliyoruz ilk tüp bebek tedavisinde oldu :) ayrıca pgtli embriyo yaptık sperm dna hasarlarından(ola ki yükselmiştir) etkilenmesin diye. 9 ay kaan aydosta tedavi gördük morfolojimiz yüzde 2 idi değişmedi baş anomalisi yüzde 96lardaydı değişmedi sperm dna hasarı yüzde 37 idi yüzde 2ye düştü tedavi nisanda bitti haziranda yumurta toplama oldu temmuz dinlendim pgt sonucu bekledim agustos transfer ve mutlu başlangıc :) paylaşmak istedim :)

Gozun aydın canım bu topik hep erkek bebeğinden açıldı kısmeti herkesin erkek.sadece limonlunun ikizlerinden biri kızı.hayirli olsun canım yavrun.
Sağlıkla kucağına al insallah

Gozun aydın canım bu topik hep erkek bebeğinden açıldı kısmeti herkesin erkek.sadece limonlunun ikizlerinden biri kızı.hayirli olsun canım yavrun.
Amin Allah sana da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese nasip etsin :) senin de erkek sanırım. Sağlıkla büyüsün oğluşlar :)

Amin Allah sana da sağlıkla kucagına almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese nasip etsin :) senin de erkek sanırım. Sağlıkla büyüsün oğluşlar :)
Evet canım erkek amin hepimizin insallah.Allah buradaki arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin

Maaşallah bebişinle sana. Sen biraz toparlan emmeside düzene girecektir. Sık sık emzirmeye çalış ufaklık sarılık olmasın. Topiğimiz gitgide bebişleniyor. :)
Bende iyiyim çok şükür. Durup dururken bile aklıma hep sizler geliyorsunuz hemen girip bakıyorum neler yapıyorsunuz diye.. kardeş gibi hisseder oldum. :)
Bugün hastaneye gittim yarın adetimin 3. Günü testler istedim yapılacak. Ama amh yapılmıyormuş koskoca eğitim araştırmada nerede yaptıracağım acaba..
Rabbim nasip kısmet ederse Ocak ayı adetimle başlamayı düşünüyorum. Bu ay herşeyi halletmem gerek. Aralık ayı çok yoğunum hiçbirşey yapamam.
Ne olur bana dua et. Lousaların duası kabul olurmuş. Bebişini emzirirkende dualarını istiyorum. İsmim Merve biliyorsundur. İnan insan gittikçe yorgun düşüyor. Savaşmaya halim kalmadı inşallah ilk denemem de hamile kalırım. Sizlerin duaları çok önemli benim için. Allah razı olsun şimdiden.

Benimki de kız Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inş

Sarılığı az vardı geçti canım şükür. Sağol canm iyiki sizi tanıdım bu topikte kardeş olduk hatta daha ötesi :) bizim tüp bebek olduğunu ailem dahi kimse bilmiyor Bende ocak adetimle başlamıştım tüp bebeğe canm şubatta transfer olmuştum Ekim sonunda doğurdum :) darısı başına olsun İnşallah Rabbim ilk deneme de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana isteyen dileyen herkese inşallah. İsmen dua etmiştim sana adını bilmediğim nickleriyle tanıdığım arkadaşlara.tabiki dua etmeye devam edecem.şuan ne kadar stresli heyecanlı olduğunu biliyorum günler geçmiyor gibi oluyor sonucunu daha merak ediyorsun. Rabbim inşallah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amh testini yapmalardı lazım canm nasıl hastane ki :)
Canını sıkma Allah a bırak elinden geleni yaptın veren Rabbim yeterki ol desin. Bizimde sınavımız böyleymiş. Evlat peygamber imtihanıymış. O yüzden dua edip beklemek . Gün gelecek çok şükür oldu diyeceksin bu günleri unutacaksın inşallah. Bana dediklerinde yok canm ben bu günleri unutmam diyordum ama unutuyorsun. Gece çok dua ederdim eşim uyurdu ağlamaktan yastığım sırılsıklam olurdu Sonra Bi iç çeker Rabbim veren sensin hayırlısını ver der yatardım.
Allah ım hepinize nasip etsin inşallah darısı başınıza olsun mis kokulularınız yanınızda olsun, hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah

Son düzenleme:
kızlar bize doktorumuz argi-men ve tribestan verdi kullanan var mı acaba bulmıyoruz birde nerede bulabiliriz.doktor bulgarca olmaısnı istedi yardım eder misiniz.

Amin canım inşallah. Güzel dileklerin en yakın zaman da gerçekleşsin.
Ben de tüp bebek sürecimi kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum. Eşim ve ben bunun da üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle. Kimseyle uğraşastemiyorum. İnsanların saçma sapan soruları bunaltıyor beni.
Bebiş yok mu bebişşşş sinir oluyorum. Birisine artık dedim ki her gören bunu soruyor çok istiyorum kollarınızı doldurmak. Bir de olmadığını bilseler sorun kimde diye başlarlar. Düşünmüyoruz diye biliyorlar. Bebek olurda susarlar inşallah. Şunu da anladım insan baskıda hissediyor belki de çoğu tedavi bu yüzden olmuyor. Bu nedenden dolayı sadece eşimle olmak istiyorum. Sonuçta bu çocuk bizim olacak kimseye ihtiyacımız Yok. Rabbim yanında olsun sizlerimde duaları yeter inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…