- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Hemen bitireceğini düşünmüyorum. Takibinizi yapar muhakkak. Benim merakım %20yi düşmüş olarak kabul edecek mi acaba. Bizim %18di ve düşük olarak kabul etmişti. Etrafıma bakıyorum da hasarlar %10un altında hep. Merakım bu yani.Hasar için klomen ve zeucit verdi Kaan hoca şimdi hasar düşünce tedavi bitiyor mu
Hemen bitireceğini düşünmüyorum. Takibinizi yapar muhakkak. Benim merakım %20yi düşmüş olarak kabul edecek mi acaba. Bizim %18di ve düşük olarak kabul etmişti. Etrafıma bakıyorum da hasarlar %10un altında hep. Merakım bu yani.
Kullandığınız takviyeye de yeni başlamış sanırım ilk defa duydum. Daha önce farklı ilaçlar veriyordu. Verdiği takviyenin de içeriği güzelmiş. Mg fazla mı?
Cok sukur cnm hersey yolunda iki haftamiz kaldi :)) darisi sana ve tum isteyen kardeslerime. Git git Nesrin hoca bu konuda gercekten iyi, belli bir asamaya kadar onunla devam et sonra hersey yolunda olunca Allahin izniyle riskin kalmayinca istedigin yerde rutinlere devam edersin. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum 2018 benimdi 2019 senin en muuuuutlu yilin olsun canim
Canimsin, dualarimda ve aklimdasiniz ki hic unutulmadinizÖyle CAnım gerçekten... benim de artık girişim gelmiyor 1 sene öncesi hergün her saat yazışmalar olurdu. Hamile kalanlar uğramaz oldu. Bir kaç kişiyi tenzih ediyorum. Girip birşeyler yazmak zorunda da değiller ama göz arıyor işte . :)
Rabbim saglikli huzurlu mutlu bir gelecek versin .. Darisi bana ve diger arkadaslarin basina insallahÇok şükür canm oğlumuz dünyaya geldi. İnanki yazmayı unuttum canm kusura bakmayın haber verecektim ama sen benden önce yazdın :) . Bizi merak ettiğin için teşekkür ederiz canm mutlu oldum :) Normal doğum beklerken Bi anda sezeryan oldum ve hala iyleşemedim.bebeğimde emmek istemiyor ağlıyor. Çok şükür Rabbime yanımda nefesini duymak bile yetiyor. İnşallah Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Bu gruptaki arkadaşlarımı Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah. Yazılanları takip ediyordum. Sende tedaviye başlicaktın ne oldu canm
Oooo minnak geliyor desene. Maaşallah sağlıkla gelsin inşallah. Nesrin hanımla görüşmeye gideceğim ay sonu nedense bana da sıcak geliyor orası ama bakalım neresi hayırlı ise orası olsun istiyorum.Cok sukur cnm hersey yolunda iki haftamiz kaldi :)) darisi sana ve tum isteyen kardeslerime. Git git Nesrin hoca bu konuda gercekten iyi, belli bir asamaya kadar onunla devam et sonra hersey yolunda olunca Allahin izniyle riskin kalmayinca istedigin yerde rutinlere devam edersin. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum 2018 benimdi 2019 senin en muuuuutlu yilin olsun canim
Nesrin hanım hangi hastahanede acaba neden orayı düşünüyorsunuzOooo minnak geliyor desene. Maaşallah sağlıkla gelsin inşallah. Nesrin hanımla görüşmeye gideceğim ay sonu nedense bana da sıcak geliyor orası ama bakalım neresi hayırlı ise orası olsun istiyorum.
Selam canım benim Troid de 2,60 falandı, doktor ikibuçuk altında olması gerekir gebelikte dedi o yüzden gebelik planlıyorsan 0,25 mg ilaç kulllanmalısın demişti.Eğer gebelik planın olmaz ise sadece kontrole gelmen gerekir önemli bir yükseklik değil dedi yani kafaya takacağın bir durum yok bence..Oooo minnak geliyor desene. Maaşallah sağlıkla gelsin inşallah. Nesrin hanımla görüşmeye gideceğim ay sonu nedense bana da sıcak geliyor orası ama bakalım neresi hayırlı ise orası olsun istiyorum.
ĞHanimlar merhaba. Çok çok önemli bir sorunum var lütfen yardimci olunn. Morfolojimiz sifirdi. Tedavi ile 4e cikti cok şükür. Bu ay dahiliye doktorum bana tiroidimin 2bucuktan düşük olmasi gerektigini söyledi ve ilac verdi. Düzenli kullandim. Adetim suan 6 gün geçti. Dün sabah idrar testi yaptim negatif. Kan testi verecegim saliya kadar olmazsam. Bu tiroid ilaclari etkilemis olabilir mi? Adetim düzenlidir. Tiroidim de 3 küsürdü. Düşük tiroid de adet gecikmesi yapiyormus. Ama ilaci ilk kullanan ay hamile kalan da var. Kafam allak bullak lütfen yardim edin.
Emsey hastanesi. Tüp bebek adına Çok ünlü bir hastane değil ama ekipmanları kaliteli. Benim neden istediğime gelecek olursak İnan içsel birşey neden bilmiyorum. Sıcak geliyor ama kesin karar vermiş değilim.Nesrin hanım hangi hastahanede acaba neden orayı düşünüyorsunuz
Canim sanki bu cevabi bana yazmissin. Ben de o miktarda ilac kullaniyorum 3 haftadir. Çok düşürmemistir tiroidimi insallahSelam canım benim Troid de 2,60 falandı, doktor ikibuçuk altında olması gerekir gebelikte dedi o yüzden gebelik planlıyorsan 0,25 mg ilaç kulllanmalısın demişti.Eğer gebelik planın olmaz ise sadece kontrole gelmen gerekir önemli bir yükseklik değil dedi yani kafaya takacağın bir durum yok bence..
Evet canım sana yazdım yanlış yere yazmışım, ben iki ay 0’25 mg ilaç kullandım 2’60 dan 2’55 düştü diye hatırlıyorum yani hiç oynamamıştı,Canim sanki bu cevabi bana yazmissin. Ben de o miktarda ilac kullaniyorum 3 haftadir. Çok düşürmemistir tiroidimi insallah
Bi de canım maximum 2,50 olmalı dedi Dr yani seninki düşük değil yüksek olabilir mi ?Canim sanki bu cevabi bana yazmissin. Ben de o miktarda ilac kullaniyorum 3 haftadir. Çok düşürmemistir tiroidimi insallah
anladım canı hakkımızda hayırlısı olsun, nerede idi emseyEmsey hastanesi. Tüp bebek adına Çok ünlü bir hastane değil ama ekipmanları kaliteli. Benim neden istediğime gelecek olursak İnan içsel birşey neden bilmiyorum. Sıcak geliyor ama kesin karar vermiş değilim.
Canim yüksekti zaten. Ama acaba diyorum cok mu düstüBi de canım maximum 2,50 olmalı dedi Dr yani seninki düşük değil yüksek olabilir mi ?
. Kaç mg kullandın ki sanmam çok düşeceğini Dr bilir ayarlamasınıCanim yüksekti zaten. Ama acaba diyorum cok mu düstü
İstanbul Kurtköy Pendik’te CAnımanladım canı hakkımızda hayırlısı olsun, nerede idi emsey
25 mg. Kaç mg kullandın ki sanmam çok düşeceğini Dr bilir ayarlamasını
bende 25 etki etmeyince 50 ye çıkardı, endişelenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?