Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bebişin saglikla büyüsün ,gözünüz aydin canim. Bizimki gibi gaz sorunu yaşamadan mışıl mışıl uyusun insallah.
Benimki de kız Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inş
Allah saglikla kavustursun .Ne kadar az kalmis. Daha dun gibi umreye gitmistin ,gelince hamileyim demistin masallah .

bende sizinle aynı düşüncedeyim. kimseye söylemek istemiyorum .. :_( yalnız çalıştığım için sorun falan çıkmaz umarım. sıkıntım var diyecem. tedavi olacağım diyecem. özell diyeceğim. öyle izin almayı düşünüyorum. inşallah sıkıntı çıkmaz

İnşallah olmaz. İznin varsa onu kullan. Ben çalışmadığım için sorun olmayacak eşimin iş arkadaşları da biliyor izin kullanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Eşinin değerleri nasıl?

Bende pazartesi kendi doktoruma (ıtp hastası olduğum için hematoloji bölümüne gidiyorum 2 ağustondan beri ilaç kullanıyorum malum hastaneye yatmıştım trombositlerim düşmüştü kürtajdan sonra enfeksiyon kapmıştım) gideceğim. Rutin kontrollerim var 15 günde bir. Kortizonu bırakmak üzereyim 2 mg indirdik. Arada bi doktora çocuk istiyoruz diyorum beni azarlıyor ne çocuğu diyor. Trombositlerin düşer sonrada sorumluluk senin sen bilirsin deyip yolluyor beni. Öyle deyince de korkuyorum ama bi yandan da çok istiyorum olmasını. Kafam çok karışık..... bu Pazartesi yine gidicem kontrole yine çıtlatacağım konuyu, inşAllah beni dövmez :)

Allah ilk önce sağlık versin CAnım. Bebiş de olur inşallah. Eşin takviye alıyor mu?

Allah ilk önce sağlık versin CAnım. Bebiş de olur inşallah. Eşin takviye alıyor mu?
Günde 1 tane emodex kullanıyor o kadar. Prolaktini çok şükür 10 düştü bizim prolaktin sorunu da vardı. Öyle sağlıklı besleniyor. Başka da birşey yapmıyor. Bende hiçççççççç birşey yapmıyorum. Rabbim ol derse olur inşAllah

değerler kötü bizim. direk tüp bebek dedi zaten. bizim tedavi ücretinin bir kısmını sgk karşılacak. rapor oluyormuş bize. işte o yüzden zorunlu rapor demezlerse izinle halledecem. yoksa ofistekiler duyacak mecburen :-(

Merhabalar bende sürekli burayı takip ediyorum. Eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var Bende sorun çıkmadı. Geçen ay cipro ve klomen kullandı. Lökosit geçti. Sayı ve hız çok az yükselmiş.
Bu ay Klomen be PROMOTİL Men diye vitamin verdi. Bu ay keçiboynuzu çayı içiriyorum. Bu vitamini duydunuz mu?

PROMOTİL Men eşim 7 aydır kullanıyor. baya etkili bir vitamin. bize 6 aydan sonra değerler biraz değişti

SGK nın size sağlayacağı tüp bebek raporuyla kurum izin raporu farklı şeyler. Senelik iznini kullanabilirsin diye düşünüyorum. Transfer zamanı 1/2 haftalık izin yeterli olacaktır. Bunlar benim düşüncelerim. Net bildiğim birşey yok maalesef.

gidince soracam artık doktora inşallah yıllık izinle halledebilirim bu durumu

Amin canm inşallah.Allah yardımcınız olsun bende senin gibi düşünüyorum bu süreçte kimsenin bilmemesi en iyisi psikolojik olarak zaten zor bir süreç bide milletin merakı daha da yorar o yüzden hiç gerek yok.Allah hayrılısıyla nasip etsin inşallah canım.

Sağol canm amin Allah razı olsun inşallah. Ama bizimki gazlı galiba Bi anda çığlık atıp ağlıyor

S aleyküm hayırlı akşamlar eşim Kaan aydos hocada tedavi görüyor ilk DNA hasarımız yüzde 50 idi bu günkü ikinci sonuçları anlayamadık yardımci olurmusunuz

Eklentiler

• 69B47DDE-D3D3-40AC-9535-EDB4EA76D279.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 88
S aleyküm hayırlı akşamlar eşim Kaan aydos hocada tedavi görüyor ilk DNA hasarımız yüzde 50 idi bu günkü ikinci sonuçları anlayamadık yardımci olurmusunuz
Hasar %20ye düşmüş. Bizim hasar %18di hasar Yok demişti. Size cevap yazınca buraya da yazar mısınız?
Hasar için ne kullandınız? Ne verdi size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…