- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Kullanmadım ama internet üzerinden alabilirsin diye düşünüyorum.kızlar bize doktorumuz argi-men ve tribestan verdi kullanan var mı acaba bulmıyoruz birde nerede bulabiliriz.doktor bulgarca olmaısnı istedi yardım eder misiniz.
Yok daha Doğum yapmadım 36. Haftamdayım her an dr um sezeryanla alabilir ama bekliyorumSenin kizmiydi hayırlı olsun sen doğum yaptın sanırım .kaçırmışım kız dediğini.
Bebişin saglikla büyüsün ,gözünüz aydin canim. Bizimki gibi gaz sorunu yaşamadan mışıl mışıl uyusun insallah.Çok şükür canm oğlumuz dünyaya geldi. İnanki yazmayı unuttum canm kusura bakmayın haber verecektim ama sen benden önce yazdın :) . Bizi merak ettiğin için teşekkür ederiz canm mutlu oldum :) Normal doğum beklerken Bi anda sezeryan oldum ve hala iyleşemedim.bebeğimde emmek istemiyor ağlıyor. Çok şükür Rabbime yanımda nefesini duymak bile yetiyor. İnşallah Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Bu gruptaki arkadaşlarımı Rabbim tez zamanda sevindirsin inşallah. Yazılanları takip ediyordum. Sende tedaviye başlicaktın ne oldu canm
Allah saglikla kavustursun .Ne kadar az kalmis. Daha dun gibi umreye gitmistin ,gelince hamileyim demistin masallah .Benimki de kızRabbim herkese sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inş
bende sizinle aynı düşüncedeyim. kimseye söylemek istemiyorum .. :_( yalnız çalıştığım için sorun falan çıkmaz umarım. sıkıntım var diyecem. tedavi olacağım diyecem. özell diyeceğim. öyle izin almayı düşünüyorum. inşallah sıkıntı çıkmazAmin canım inşallah. Güzel dileklerin en yakın zaman da gerçekleşsin.
Ben de tüp bebek sürecimi kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum. Eşim ve ben bunun da üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle. Kimseyle uğraşastemiyorum. İnsanların saçma sapan soruları bunaltıyor beni.
Bebiş yok mu bebişşşş sinir oluyorum. Birisine artık dedim ki her gören bunu soruyor çok istiyorum kollarınızı doldurmak. Bir de olmadığını bilseler sorun kimde diye başlarlar. Düşünmüyoruz diye biliyorlar. Bebek olurda susarlar inşallah. Şunu da anladım insan baskıda hissediyor belki de çoğu tedavi bu yüzden olmuyor. Bu nedenden dolayı sadece eşimle olmak istiyorum. Sonuçta bu çocuk bizim olacak kimseye ihtiyacımız Yok. Rabbim yanında olsun sizlerimde duaları yeter inşallah.
İnşallah olmaz. İznin varsa onu kullan. Ben çalışmadığım için sorun olmayacak eşimin iş arkadaşları da biliyor izin kullanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Eşinin değerleri nasıl?bende sizinle aynı düşüncedeyim. kimseye söylemek istemiyorum .. :_( yalnız çalıştığım için sorun falan çıkmaz umarım. sıkıntım var diyecem. tedavi olacağım diyecem. özell diyeceğim. öyle izin almayı düşünüyorum. inşallah sıkıntı çıkmaz
Allah ilk önce sağlık versin CAnım. Bebiş de olur inşallah. Eşin takviye alıyor mu?Bende pazartesi kendi doktoruma (ıtp hastası olduğum için hematoloji bölümüne gidiyorum 2 ağustondan beri ilaç kullanıyorum malum hastaneye yatmıştım trombositlerim düşmüştü kürtajdan sonra enfeksiyon kapmıştım) gideceğim. Rutin kontrollerim var 15 günde bir. Kortizonu bırakmak üzereyim 2 mg indirdik. Arada bi doktora çocuk istiyoruz diyorum beni azarlıyorne çocuğu diyor. Trombositlerin düşer sonrada sorumluluk senin sen bilirsin deyip yolluyor beni. Öyle deyince de korkuyorum ama bi yandan da çok istiyorum olmasını. Kafam çok karışık..... bu Pazartesi yine gidicem kontrole yine çıtlatacağım konuyu, inşAllah beni dövmez :)
Günde 1 tane emodex kullanıyor o kadar. Prolaktini çok şükür 10 düştü bizim prolaktin sorunu da vardı. Öyle sağlıklı besleniyor. Başka da birşey yapmıyor. Bende hiçççççççç birşey yapmıyorum. Rabbim ol derse olur inşAllahAllah ilk önce sağlık versin CAnım. Bebiş de olur inşallah. Eşin takviye alıyor mu?
değerler kötü bizim. direk tüp bebek dedi zaten. bizim tedavi ücretinin bir kısmını sgk karşılacak. rapor oluyormuş bize. işte o yüzden zorunlu rapor demezlerse izinle halledecem. yoksa ofistekiler duyacak mecburen :-(İnşallah olmaz. İznin varsa onu kullan. Ben çalışmadığım için sorun olmayacak eşimin iş arkadaşları da biliyor izin kullanacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Eşinin değerleri nasıl?
PROMOTİL Men eşim 7 aydır kullanıyor. baya etkili bir vitamin. bize 6 aydan sonra değerler biraz değiştiMerhabalar bende sürekli burayı takip ediyorum. Eşimde hız sayı ve morfoloji sorunu var Bende sorun çıkmadı. Geçen ay cipro ve klomen kullandı. Lökosit geçti. Sayı ve hız çok az yükselmiş.
Bu ay Klomen be PROMOTİL Men diye vitamin verdi. Bu ay keçiboynuzu çayı içiriyorum. Bu vitamini duydunuz mu?
SGK nın size sağlayacağı tüp bebek raporuyla kurum izin raporu farklı şeyler. Senelik iznini kullanabilirsin diye düşünüyorum. Transfer zamanı 1/2 haftalık izin yeterli olacaktır. Bunlar benim düşüncelerim. Net bildiğim birşey yok maalesef.değerler kötü bizim. direk tüp bebek dedi zaten. bizim tedavi ücretinin bir kısmını sgk karşılacak. rapor oluyormuş bize. işte o yüzden zorunlu rapor demezlerse izinle halledecem. yoksa ofistekiler duyacak mecburen :-(
gidince soracam artık doktora inşallah yıllık izinle halledebilirim bu durumuSGK nın size sağlayacağı tüp bebek raporuyla kurum izin raporu farklı şeyler. Senelik iznini kullanabilirsin diye düşünüyorum. Transfer zamanı 1/2 haftalık izin yeterli olacaktır. Bunlar benim düşüncelerim. Net bildiğim birşey yok maalesef.
Amin canm inşallah.Allah yardımcınız olsun bende senin gibi düşünüyorum bu süreçte kimsenin bilmemesi en iyisi psikolojik olarak zaten zor bir süreç bide milletin merakı daha da yorar o yüzden hiç gerek yok.Allah hayrılısıyla nasip etsin inşallah canım.Amin canım inşallah. Güzel dileklerin en yakın zaman da gerçekleşsin.
Ben de tüp bebek sürecimi kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum. Eşim ve ben bunun da üstesinden geleceğiz Allah’ın izniyle. Kimseyle uğraşastemiyorum. İnsanların saçma sapan soruları bunaltıyor beni.
Bebiş yok mu bebişşşş sinir oluyorum. Birisine artık dedim ki her gören bunu soruyor çok istiyorum kollarınızı doldurmak. Bir de olmadığını bilseler sorun kimde diye başlarlar. Düşünmüyoruz diye biliyorlar. Bebek olurda susarlar inşallah. Şunu da anladım insan baskıda hissediyor belki de çoğu tedavi bu yüzden olmuyor. Bu nedenden dolayı sadece eşimle olmak istiyorum. Sonuçta bu çocuk bizim olacak kimseye ihtiyacımız Yok. Rabbim yanında olsun sizlerimde duaları yeter inşallah.
Sağol canm amin Allah razı olsun inşallah. Ama bizimki gazlı galiba Bi anda çığlık atıp ağlıyorBebişin saglikla büyüsün ,gözünüz aydin canim. Bizimki gibi gaz sorunu yaşamadan mışıl mışıl uyusun insallah.
Allah saglikla kavustursun .Ne kadar az kalmis. Daha dun gibi umreye gitmistin ,gelince hamileyim demistin masallah .
Sizin değer ne kadar yükseldi? Bizim ileri hareketli %12 sayımızda 4.2 milyonPROMOTİL Men eşim 7 aydır kullanıyor. baya etkili bir vitamin. bize 6 aydan sonra değerler biraz değişti
Hasar %20ye düşmüş. Bizim hasar %18di hasar Yok demişti. Size cevap yazınca buraya da yazar mısınız?S aleyküm hayırlı akşamlar eşim Kaan aydos hocada tedavi görüyor ilk DNA hasarımız yüzde 50 idi bu günkü ikinci sonuçları anlayamadık yardımci olurmusunuz
Hasar için klomen ve zeucit verdi Kaan hoca şimdi hasar düşünce tedavi bitiyor muHasar %20ye düşmüş. Bizim hasar %18di hasar Yok demişti. Size cevap yazınca buraya da yazar mısınız?
Hasar için ne kullandınız? Ne verdi size?
Meyil tarihimiz 24 kasımHasar için klomen ve zeucit verdi Kaan hoca şimdi hasar düşünce tedavi bitiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?