- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Tesekkurler :)bende 25 etki etmeyince 50 ye çıkardı, endişelenme bence
Canım bu arada özür dilerim inşallah hamilesindir ve ondan gecikmiştir inşallah seninki hemen düşmüştür ben böyle dan dan konuşmuşum:)Tesekkurler :)
s s aleyküm hasarın düşmesi sperm değerlerin de bi etki yaparmı . Yani Kaan hoca sadece hasar tedaviiHemen bitireceğini düşünmüyorum. Takibinizi yapar muhakkak. Benim merakım %20yi düşmüş olarak kabul edecek mi acaba. Bizim %18di ve düşük olarak kabul etmişti. Etrafıma bakıyorum da hasarlar %10un altında hep. Merakım bu yani.
Kullandığınız takviyeye de yeni başlamış sanırım ilk defa duydum. Daha önce farklı ilaçlar veriyordu. Verdiği takviyenin de içeriği güzelmiş. Mg fazla mı?
S aleyküm canım DNA hasarı düşünce sperm değerlerinde bi değişme oluyormu yani DNA tedavisi tam olarak niçin yapılıyorHemen bitireceğini düşünmüyorum. Takibinizi yapar muhakkak. Benim merakım %20yi düşmüş olarak kabul edecek mi acaba. Bizim %18di ve düşük olarak kabul etmişti. Etrafıma bakıyorum da hasarlar %10un altında hep. Merakım bu yani.
Kullandığınız takviyeye de yeni başlamış sanırım ilk defa duydum. Daha önce farklı ilaçlar veriyordu. Verdiği takviyenin de içeriği güzelmiş. Mg fazla mı?
İleri hız toplamı a+b eğer %32 bin üzerindeyse sorun olmaz. İleri yavaş ileri hızlı diye bir ayrım Yok artık önemli olan ileri haraket etmesi.Kızlar bana da cevap verin lütfen bilginiz varsaEeşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Gecen gun test yapıldı.Total hareket %35 ten %50ye çıkmış. hHızlı İleri hareket ise hep %5 hiç değısmedi bir yıldır.Bu bir sorun mu gebelik açısından?Yavaş ileri hareketli spermin artması yeterli oluyor mu ?
Bizim hasar %18di hasar için tedavi görmedik. Hasar Yok dedi ve 2 ay ilaç tedavisiyle yol alamayınca tüp bebek dedi.s s aleyküm hasarın düşmesi sperm değerlerin de bi etki yaparmı . Yani Kaan hoca sadece hasar tedavii
S aleyküm canım DNA hasarı düşünce sperm değerlerinde bi değişme oluyormu yani DNA tedavisi tam olarak niçin yapılıyor
Esimde hasar %48di ileri hiz 0 morfoloji 1 bazen 2 idi .Hasar düştüğü an hamile kaldim .Ayrica dna hasari hamile kalinsa da dusuklere anne karnında kalbin durmasina vs vs neden olabiliyor.s s aleyküm hasarın düşmesi sperm değerlerin de bi etki yaparmı . Yani Kaan hoca sadece hasar tedavii
S aleyküm canım DNA hasarı düşünce sperm değerlerinde bi değişme oluyormu yani DNA tedavisi tam olarak niçin yapılıyor
Afilim hız da a+b kaç idi canım sizde ? İleri biz bizde de sıfır yavaş var sadece %24Esimde hasar %48di ileri hiz 0 morfoloji 1 bazen 2 idi .Hasar düştüğü an hamile kaldim .Ayrica dna hasari hamile kalinsa da dusuklere anne karnında kalbin durmasina vs vs neden olabiliyor.
Canim hatırlamıyorum inan .Ama %50den düşüktü ileri hiz artırılabilir. Sebebi bilinmeli Caksir ve havuc suyu artiriyor .Afilim hız da a+b kaç idi canım sizde ? İleri biz bizde de sıfır yavaş var sadece %24
Kuzum selvi de bu değerle hamile kaldı diye hatırlıyorum. Toplam ileri haraket %24dü zeynepde %30la hamile kalmıştı. Kötü bir rakam değil. Bak bana ve umutlu ol. Ya ben ne yapayımAfilim hız da a+b kaç idi canım sizde ? İleri biz bizde de sıfır yavaş var sadece %24
Haklısın diyecek söz yok ama o olsa da şu an bi işe yaramıyor çok üzgünüm çok. Dün yine bi ağlama krizi geldi. Çok uzun zamandır olmuyordu regl olmamla birlikte koyverdim ne varsa.Kuzum selvi de bu değerle hamile kaldı diye hatırlıyorum. Toplam ileri haraket %24dü zeynepde %30la hamile kalmıştı. Kötü bir rakam değil. Bak bana ve umutlu ol. Ya ben ne yapayım
Çakşır uzun süre içti eşim ama bıraktı şimdi. Karın ağrısı yapıyor diyor.. havuç yiyor her gün ama suyunu içmedik..Canim hatırlamıyorum inan .Ama %50den düşüktü ileri hiz artırılabilir. Sebebi bilinmeli Caksir ve havuc suyu artiriyor .
Suyunu icse daha iyi .Gunde 10 tane havuc yemez belkiÇakşır uzun süre içti eşim ama bıraktı şimdi. Karın ağrısı yapıyor diyor.. havuç yiyor her gün ama suyunu içmedik..
Maaşallah CAnım çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah.Arkadaşlar 3 embriyom pgt sağlıklı geldi Aralıkta transferim var
Sağol canım valla bu aşamaya geleceğinden bile şüphem vardı çok şükür çoğu bitti sırada transfer var :)Maaşallah CAnım çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah.
Kaç embriyo göndermiştin 3 tane sağlıklı çok iyi kaldı ki ilk denemende döllenme bile olmamıştı. Sonu da güzel olacak inanıyorum. O embriyolar sana evlat olarak gelecekler.Sağol canım valla bu aşamaya geleceğinden bile şüphem vardı çok şükür çoğu bitti sırada transfer var :)
inşallah canımya 4 Embriyo gitti 3 tanesi sağlıklı geldi ben omepa-q10 -inafolic combi yi düzenli kullandım 1 kutu biestreron 2 kutu ımperyal kullandımKaç embriyo göndermiştin 3 tane sağlıklı çok iyi kaldı ki ilk denemende döllenme bile olmamıştı. Sonu da güzel olacak inanıyorum. O embriyolar sana evlat olarak gelecekler.
Bu sağlıklı embriyoları neye borçluyuz anlat bakalım son aylar sen ve eşin neler kullandınız. :)
Ben hiç hissetmedim çeken kişi bitti dedi masadan kalkdımRahim filmi için randevu aldım. Stres başladı bende
Çok acıyor mu acaba. Anestezi olmayacak c kollu cihazmış çok pratikmiş falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?