- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Ne güzel inşallah sağlıklı evlat olarak üçünü de kucağına alırsın. Benim de 3 belirsiz embriyom beni bekliyor.Arkadaşlar 3 embriyom pgt sağlıklı geldi Aralıkta transferim var
Hepsini sen ni kullandın? Eşin birşey kullanmadı mı?inşallah canımya 4 Embriyo gitti 3 tanesi sağlıklı geldi ben omepa-q10 -inafolic combi yi düzenli kullandım 1 kutu biestreron 2 kutu ımperyal kullandım
Esimde 1 grade varikosel vardi ameliyat oldu ona burda konusulan herseyden verdim saymakla bitmez :) ameliyatin etkisimi ilaclarin etkisimi bilmiyorum amorf basli spermler gozlenmıştır yazmiyordu ameliyat sonrasındaHepsini sen ni kullandın? Eşin birşey kullanmadı mı?
Hayirli olsun hersey gonlunce olsun insallahSağol canım valla bu aşamaya geleceğinden bile şüphem vardı çok şükür çoğu bitti sırada transfer var :)
Yaaa bu varikosel iyice düşündürmeye başladı beniEsimde 1 grade varikosel vardi ameliyat oldu ona burda konusulan herseyden verdim saymakla bitmez :) ameliyatin etkisimi ilaclarin etkisimi bilmiyorum amorf basli spermler gozlenmıştır yazmiyordu ameliyat sonrasında
Aylincim şakın varikosele takılma ben burada ilk teste tek Tük sperm çıkıp sonradan 1/2 milyona yükselmiş varikoselli vaka gördüm. Sonra ne mi oldu? Dr yaşınız var vakit kaybetmeyin hemen tüp bebek demiş. Ben bile tedavi olmadan başlamayın dedim. Onlar 1 aylık takviye ile başladılar 6/7 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam. 5 tanesi 5. Güne geldi. Şuan bir kız bebek annesi doğurmak üzere. :) nasip nasip nasip...... nasipten öte yokkkkk. Tek tük sperm nedir yaaa sonra takviye ile 12 milyon olmuş merkezde verdiği test de ve oldu.. pozitif ol. Tek sıkıntı DNA hasarı olur o da ayrışmıştır inşallah. 5. Güne geldiklerine göre ayrışmıştır inşallah.Yaaa bu varikosel iyice düşündürmeye başladı beni
Cok tskHayirli olsun hersey gonlunce olsun insallah
Varikosel oncesi 70 milyondu sperm tedavi sirasinda 12 milyon yani bencede gereksiz bir ameliyatdi sperm sayısi giderek düşüyorduYaaa bu varikosel iyice düşündürmeye başladı beni
ne kadar kullanacaksınız ilaçları ?Bizimde hız sayı ve morfoloji problemimiz vardı. Bu ay Klomen ve promotil men e başladık. Sonucu paylaşınca. İşallah ilerleme kaydederiz
inşallah olur. biz promotil men 7. aydayız. doktor önce klomen dedi sonra gerek yok sadece promotil men kullanın dedi. işte ocak da artık başlıyoruz tedaviyeBizimde hız sayı ve morfoloji problemimiz vardı. Bu ay Klomen ve promotil men e başladık. Sonucu paylaşınca. İşallah ilerleme kaydederiz
Bizde Ocak’ta tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. :)inşallah olur. biz promotil men 7. aydayız. doktor önce klomen dedi sonra gerek yok sadece promotil men kullanın dedi. işte ocak da artık başlıyoruz tedaviye
Sayı ve hızınız da yükselme oldu muinşallah olur. biz promotil men 7. aydayız. doktor önce klomen dedi sonra gerek yok sadece promotil men kullanın dedi. işte ocak da artık başlıyoruz tedaviye
Bir şey demedi ama 40 gün klomen kullanmıştı fakat çok az bir artış oldu bu ay Klomen ve promotil kullansın dedine kadar kullanacaksınız ilaçları ?
amin inşallah hayırlı olur. siz birşey kullanıyor musunuz pekiBizde Ocak’ta tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. :)
Galiba 2019 da bir patlama olacak. Topiğin çoğu yeni yılda başlamayı düşünüyor. Hayırlı olur inşallah.
sayı aynı ama hızda ilerleme olduSayı ve hızınız da yükselme oldu mu
İnofolik resveratrol q10 acai karışımı antioksidan var ondan kullanıyorum. Bir de omega 3.amin inşallah hayırlı olur. siz birşey kullanıyor musunuz peki
hımmm. bana sadece folik asit kullan dedi o kadarİnofolik resveratrol q10 acai karışımı antioksidan var ondan kullanıyorum. Bir de omega 3.
ama bende ilave birşeyler kullanmak istiyorum aslındaİnofolik resveratrol q10 acai karışımı antioksidan var ondan kullanıyorum. Bir de omega 3.
eşimde sadece promotil kullanıyor sadece. ona da ilave birşeyler almam , yapmam lazım ????İnofolik resveratrol q10 acai karışımı antioksidan var ondan kullanıyorum. Bir de omega 3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?