Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esimde 1 grade varikosel vardi ameliyat oldu ona burda konusulan herseyden verdim saymakla bitmez :) ameliyatin etkisimi ilaclarin etkisimi bilmiyorum amorf basli spermler gozlenmıştır yazmiyordu ameliyat sonrasında
Yaaa bu varikosel iyice düşündürmeye başladı beni

Yaaa bu varikosel iyice düşündürmeye başladı beni
Aylincim şakın varikosele takılma ben burada ilk teste tek Tük sperm çıkıp sonradan 1/2 milyona yükselmiş varikoselli vaka gördüm. Sonra ne mi oldu? Dr yaşınız var vakit kaybetmeyin hemen tüp bebek demiş. Ben bile tedavi olmadan başlamayın dedim. Onlar 1 aylık takviye ile başladılar 6/7 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam. 5 tanesi 5. Güne geldi. Şuan bir kız bebek annesi doğurmak üzere. :) nasip nasip nasip...... nasipten öte yokkkkk. Tek tük sperm nedir yaaa sonra takviye ile 12 milyon olmuş merkezde verdiği test de ve oldu.. pozitif ol. Tek sıkıntı DNA hasarı olur o da ayrışmıştır inşallah. 5. Güne geldiklerine göre ayrışmıştır inşallah.

Bizimde hız sayı ve morfoloji problemimiz vardı. Bu ay Klomen ve promotil men e başladık. Sonucu paylaşınca. İşallah ilerleme kaydederiz

Bizimde hız sayı ve morfoloji problemimiz vardı. Bu ay Klomen ve promotil men e başladık. Sonucu paylaşınca. İşallah ilerleme kaydederiz
inşallah olur. biz promotil men 7. aydayız. doktor önce klomen dedi sonra gerek yok sadece promotil men kullanın dedi. işte ocak da artık başlıyoruz tedaviye

inşallah olur. biz promotil men 7. aydayız. doktor önce klomen dedi sonra gerek yok sadece promotil men kullanın dedi. işte ocak da artık başlıyoruz tedaviye
Bizde Ocak’ta tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. :)
Galiba 2019 da bir patlama olacak. Topiğin çoğu yeni yılda başlamayı düşünüyor. Hayırlı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…