- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bana dr folat bile vermedi. Ben dr dinlemiyorum açıkçası. Testleri bile kendim yaptırıyorum kendime takviye alıyorum. Bu biraz risk belki de ama ben göze alıyorum. Siz dr tavsiyesiyle ilerleyebilirsiniz. Fakat antioksidan bayan da erkek de kullanmalı oksidatif stresten koruyor.eşimde sadece promotil kullanıyor sadece. ona da ilave birşeyler almam , yapmam lazım ????
Yani zaten artık embriyolar döllendi. Kaliteleri iyi demişti embriyolog ama sonuçta içeriğini bilemeyince bir kurt düşüyor insanın içine. Birde L Longway2015 lerin de hasar düşmüyordu varikosel ameliyatı ile düştü ya o yüzden aklım karıştı. Ama zaten şu sıra eşime hiç birşey diyemiyorum. Hiç birşey yiyip içmiyor. Saldı kendini tamamen. Tedaviyi reddediyor :) ben de zten öyle yoğunum ki uğraşacak gücüm yok şuan. Kendimi ilk hazır hissettiğim de transfer için gidicem. Olursa olur olmazsa da dediğin gibi nasipten öte yol yok. Hayırlısı deyip devam edeceğiz hayata.Aylincim şakın varikosele takılma ben burada ilk teste tek Tük sperm çıkıp sonradan 1/2 milyona yükselmiş varikoselli vaka gördüm. Sonra ne mi oldu? Dr yaşınız var vakit kaybetmeyin hemen tüp bebek demiş. Ben bile tedavi olmadan başlamayın dedim. Onlar 1 aylık takviye ile başladılar 6/7 yumurta toplandı yanlış hatırlamıyorsam. 5 tanesi 5. Güne geldi. Şuan bir kız bebek annesi doğurmak üzere. :) nasip nasip nasip...... nasipten öte yokkkkk. Tek tük sperm nedir yaaa sonra takviye ile 12 milyon olmuş merkezde verdiği test de ve oldu.. pozitif ol. Tek sıkıntı DNA hasarı olur o da ayrışmıştır inşallah. 5. Güne geldiklerine göre ayrışmıştır inşallah.
Ya canım bu varikosel nasıl illet birşey. Bazı doktor ameliyat diyor bazısı gerek yok diyor. Bize 3 doktor da gerek yok dedi. Tek tarafta 2.6 yada 2.7 mm di. Ama reflü de gözlenmişti. Kaan hoca dahil 3 doktor ameliyata gerek yok dedi. Bizim sıkıntımız dba hasarı. Hasar düşmüyor bir türlü. Acaba diyorum bizim hasar da düşermiydi ameliyatla. Ama zaten tüp e başladık. Eşim şuan hiç birşey kullanmıyor.Varikosel oncesi 70 milyondu sperm tedavi sirasinda 12 milyon yani bencede gereksiz bir ameliyatdi sperm sayısi giderek düşüyordu
Ben de 2019 da transfer olcam ardınızdan yetişirim inşallah :)Bizde Ocak’ta tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. :)
Galiba 2019 da bir patlama olacak. Topiğin çoğu yeni yılda başlamayı düşünüyor. Hayırlı olur inşallah.
Belki seneye bugun bebisin elinde oluverir .Ben gecen sene 14 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu.Hayat mucizelerle doluBen de 2019 da transfer olcam ardınızdan yetişirim inşallah :)
Hepimiz hamile kalırız inşallahhhhhhhhhhh. Özlemini çok çekiyorum. Çok istiyorum.Ben de 2019 da transfer olcam ardınızdan yetişirim inşallah :)
Bizim hasar ameliyat oncesinde düsmüştu varikosel ameliyatının faydası olmadi bence bizeYa canım bu varikosel nasıl illet birşey. Bazı doktor ameliyat diyor bazısı gerek yok diyor. Bize 3 doktor da gerek yok dedi. Tek tarafta 2.6 yada 2.7 mm di. Ama reflü de gözlenmişti. Kaan hoca dahil 3 doktor ameliyata gerek yok dedi. Bizim sıkıntımız dba hasarı. Hasar düşmüyor bir türlü. Acaba diyorum bizim hasar da düşermiydi ameliyatla. Ama zaten tüp e başladık. Eşim şuan hiç birşey kullanmıyor.
Benim çektirdiğim yerde ağrı olanı duymadım söylemiştim Şişli ecomar, ben de korkudan ekrana bile bakamamıştım oysa baksam orda videosunu bile ekrana yansıtıyorlardı görürdüm sıvının geçip geçmediğini..Rahim filmi için randevu aldım. Stres başladı bende
Çok acıyor mu acaba. Anestezi olmayacak c kollu cihazmış çok pratikmiş falan.
Bende echomardan aldım randevu cevat bey yapacak işlemi. Kaç dk sürdü. İnşallah sorun çıkmaz. :)Benim çektirdiğim yerde ağrı olanı duymadım söylemiştim Şişli ecomar, ben de korkudan ekrana bile bakamamıştım oysa baksam orda videosunu bile ekrana yansıtıyorlardı görürdüm sıvının geçip geçmediğini..
Bence de artık stres olma inşallah 5. Güne gelenler sapasağlamdır tutunacaklardır anneciğine. Nasipten ötesi yok ve bence ilk hazır hissettiğinde transferi yaptır kuzum.Yani zaten artık embriyolar döllendi. Kaliteleri iyi demişti embriyolog ama sonuçta içeriğini bilemeyince bir kurt düşüyor insanın içine. Birde L Longway2015 lerin de hasar düşmüyordu varikosel ameliyatı ile düştü ya o yüzden aklım karıştı. Ama zaten şu sıra eşime hiç birşey diyemiyorum. Hiç birşey yiyip içmiyor. Saldı kendini tamamen. Tedaviyi reddediyor :) ben de zten öyle yoğunum ki uğraşacak gücüm yok şuan. Kendimi ilk hazır hissettiğim de transfer için gidicem. Olursa olur olmazsa da dediğin gibi nasipten öte yol yok. Hayırlısı deyip devam edeceğiz hayata.
Kesinlikle insan bir umut arıyor tutunmak için. Sanki sayılar düzelince yada benzer durumda birinin olunca umutta artıyor. Halbuki nasip işte her birimizin kaderi birbirinden farklı ama insanız ve aciziz böyle bir umuda tutunmak için çabalıyoruz işte. İnşallah bende seneye bu zamanlar hayallerimi yaşıyor olurum.Belki seneye bugun bebisin elinde oluverir .Ben gecen sene 14 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu.Hayat mucizelerle dolu
Sayilar,hastaliklar vs bizim takıldığımız seyler .Aslında sebep arayisimiz burdan geliyor.O sayilar duzelince her seyin iyi olacagina inanma istegi bizi ayakta tutan.
Canım ben limonlunun tedavi gördüğü hastanede çektirdim. İşlem 4 dk falan sürüyor. Hazırlığı çıkması 20 dk en fazla. Ağrısı oldu ben de ama böyle adet ağrısı gibi. Ama katlanılacak bir şeydi.Bende echomardan aldım randevu cevat bey yapacak işlemi. Kaç dk sürdü. İnşallah sorun çıkmaz. :)
Ya hasar zaten neredeyse herkesin antioksidanlarla düşmüş ama bizimki düşmüyor malesefBizim hasar ameliyat oncesinde düsmüştu varikosel ameliyatının faydası olmadi bence bize
Evet o da dikkatimi çekti. Teatriyo yu denemek istiyorum aslında. Eşimin ilk boşluğunda bu konuyu açmalıyım :) Rahat olmaya çalış canım. Ben açıkçası anestezili çektirmiştim dayanamam diye. Ama istanbul da ağrısız kolayca çekiliyormuş. Senin çekildiğin yer öyle bir yer sanırım. İnşallah kolayca atlatırsın.Hepimiz hamile kalırız inşallahhhhhhhhhhh. Özlemini çok çekiyorum. Çok istiyorum.
Yarın hsg çekileceğim çok stresliyim
Longwayın hasarı teatrio da düşürmüş olabilir. Güçlü bir antioksidan.
On dakika canım hiç ağrı olmuyor rahat ol ekranı izleBende echomardan aldım randevu cevat bey yapacak işlemi. Kaç dk sürdü. İnşallah sorun çıkmaz. :)
Bana dr folat bile vermedi. Ben dr dinlemiyorum açıkçası. Testleri bile kendim yaptırıyorum kendime takviye alıyorum. Bu biraz risk belki de ama ben göze alıyorum. Siz dr tavsiyesiyle ilerleyebilirsiniz. Fakat antioksidan bayan da erkek de kullanmalı oksidatif stresten koruyor.
Eşim opstravent gün aşırı nac gün aşırı multivitamin akgünlük diye bitki özütü kullanıyor. Bal karışımıda kullanıyordu ara verdik. Aralık ayında biraz dah yükleneceğim.
Dün bir arkadaş proWomen diye bir takviye Önerdi bana içeriğini çok beğendim istersen ondan kullanabilirsin. Tüp bebeğe kadar araştır ve dr danış istersen.
tşk ederim. eşimin kullandığı promotil men antioksidanmış. içeriğine baktım da .Bana dr folat bile vermedi. Ben dr dinlemiyorum açıkçası. Testleri bile kendim yaptırıyorum kendime takviye alıyorum. Bu biraz risk belki de ama ben göze alıyorum. Siz dr tavsiyesiyle ilerleyebilirsiniz. Fakat antioksidan bayan da erkek de kullanmalı oksidatif stresten koruyor.
Eşim opstravent gün aşırı nac gün aşırı multivitamin akgünlük diye bitki özütü kullanıyor. Bal karışımıda kullanıyordu ara verdik. Aralık ayında biraz dah yükleneceğim.
Dün bir arkadaş proWomen diye bir takviye Önerdi bana içeriğini çok beğendim istersen ondan kullanabilirsin. Tüp bebeğe kadar araştır ve dr danış istersen.
Peki şimdi napılacak doktor bir şey söyledi mi canım? Bilmediğim için soruyorumArkadaşlarrrrrrrr rahim filmi çektirdim. Açık çıktı fakat 2 tane 2mm lik polip varmış.
Filmi dr cevat bey çekti. Polipler önemsiz dedi gebelik olurmuş. Engel değilmiş ama internetten araştırdım. 2cm altındakiler sorun teşkil etmiyormuş fakat tüp bebek düşünenler tedavi olmalı yazıyor. Benimkiler küçük ama işte bu kadar uğraş verince insan korkuyor. Ya engel olursa????Peki şimdi napılacak doktor bir şey söyledi mi canım? Bilmediğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?