- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Kendi başına yaptırayım derken zaman kaybetme bence, İstanbul gibi yerde çok iyi doktorlar merkezler var hem fikirlerini alırsın bakalım nasıl yönlendirecekler. Birde şu var pkolular şanslı oluyor tüp bebekte. Negatif düşünme belki bu değerler tek başına birşey ifade etmiyor olabilir ama görünürde ters giden birşeyler varsa zaman kaybetme uzman yardımına başla benceSonuçlarını toparlayıp bir tüp bebek merkezinde ön görüşmeye gidip sorsan kafandaki soruları hem ücretsiz gerekli bilgiyide veriyorlar
Aile hekimi bakıyor. Baktır muhakkak.Bana da transferden bir hafta evvel kan testi yapmışlardı. Tiroid 3.3 gelmiş tüp tedavisi için 2 altı olması lazım demişlerdi. Ve bunu nedense transferden 1 hafta evvel yaptılar. Tiroid aralığına giriyorum ama gebelik için 2 altı olması lazım dediler. Ilaç vermişlerdi 1 hafta sonra da transfer olmuştu. Bu transferin tutmaması için bi sebep mi bilmiyorum. Normal gebelik için de bi sorun mu onu da bilmiyorum ama tüp için 2 altı olması gerek deniyorsa bence normal gebelik için de bu bi sorun olabilir. Ama tek başına sorun olur mu bilmiyorum onlarca insanda bu değerler hep 2 nin altında mi yani sorusu aklıma geliyor. Şu an bu konuda bir ilaç almıyorum değerim kaç onu da bilmiyorum baktirsam mi ona da yaa
Evet öyle yapacağım. Eşim için en kaliteli dr buldum gittik sonuç malüm. Şimdi kendim için başlayacağız galiba. Aslında ben testlerimi hep eğitim araştırmada yaptırmak istedim araştırma diye nitekim öylede yaptırdım. Ne yazık ki tüm testleri yapmıyorlarmış. Amhye bakmıyorlarmış.Kendi başına yaptırayım derken zaman kaybetme bence, İstanbul gibi yerde çok iyi doktorlar merkezler var hem fikirlerini alırsın bakalım nasıl yönlendirecekler. Birde şu var pkolular şanslı oluyor tüp bebekte. Negatif düşünme belki bu değerler tek başına birşey ifade etmiyor olabilir ama görünürde ters giden birşeyler varsa zaman kaybetme uzman yardımına başla benceSaklicennet
Kunfeyekun Canımm sen misin? Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım. Benim arkadaşımında büyük bir polipi varken tüp bebek yaptırdı ve bebeğini kucağına aldı yakın zamanda. Sanırım poliplerin büyüklüğü ve konumu önemliymiş tüp bebek tedavisinde. Öyle okumuştum bir doktorun yazısında...
Amh ye devlette yapmıyorlar özel laboratuvarlarda yapıyorlar bende İzmirde yaptırdım. Valla ben 3.tedavi için 2 günde bir izmirden ankaraya gidip geldim. Şimdi imkanım zamanım olsa yine iyi biryer olsun diye bu zorluğu çekerim ama karar sizin önemli olan kendinizi iyi hissettiğiniz yerde ve ekiple başlamak gidip ön görüşme yapmadan karar vermeniz zor olur kafanızda bir kaç yerbelirleyin ve gidin görüşün öyle karar verin benceEvet öyle yapacağım. Eşim için en kaliteli dr buldum gittik sonuç malüm. Şimdi kendim için başlayacağız galiba. Aslında ben testlerimi hep eğitim araştırmada yaptırmak istedim araştırma diye nitekim öylede yaptırdım. Ne yazık ki tüm testleri yapmıyorlarmış. Amhye bakmıyorlarmış.
Dün şişliye gittim hsg için saat 1de yola çıktım. 8de eve geldim. İstanbulda böyle bir trafik problemi var. Memorial tek transfer yapıyor diye istemiyorum ama bir yandan da iyi diye istiyorum fakat 2/3 günde bir nasıl bu yoğunluğu çekerim negatif etkilenir miyim?
Eşim bitti kendime başladım. Tek tutunduğum şey hepsinin tedavisi var çok şükür.
Karar verdim biride memorial sanırım 20/25 gün sonraya randevu veriyormuş. Hsgyi beklemiştim gideceğim. Ocağa yetişmezse de şubata umarım yetişir.Amh ye devlette yapmıyorlar özel laboratuvarlarda yapıyorlar bende İzmirde yaptırdım. Valla ben 3.tedavi için 2 günde bir izmirden ankaraya gidip geldim. Şimdi imkanım zamanım olsa yine iyi biryer olsun diye bu zorluğu çekerim ama karar sizin önemli olan kendinizi iyi hissettiğiniz yerde ve ekiple başlamak gidip ön görüşme yapmadan karar vermeniz zor olur kafanızda bir kaç yerbelirleyin ve gidin görüşün öyle karar verin bence
Doktorlar öyle birşey demedi 2 günden sonra yola izin veriyorlar.Bilemiyorum ama nasip kısmet işine bağladım durumumuzumoonlovers uçak tüp bebek için pek önerilmeyen ulaşım türü diye okudum. Sizin negatif sonuçlarınız da beni endişelendiriyor. Herşey çok iyi iken sonuç alınamayan denemeler.
Ben de elimden geldiğince hiçbirşeyden kaçınmadan uğraşıyorum.
Tabiki öyle hiç olmaz denilenlerin oluyor ama sebep dünyası. Allah hepimize hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah.Doktorlar öyle birşey demedi 2 günden sonra yola izin veriyorlar.Bilemiyorum ama nasip kısmet işine bağladım durumumuzu
Değilim canımKunfeyekun Canımm sen misin? Allah razı olsun.
O zaman allah senden de razı olsun :) çok sağol.Değilim canımİşlerin rast gitsin inşallah. Soğan kürününde poliplerin küçültme konusunda etkili olduğu konulu bi topik vardı sanırım bi bak istersen..
Test sonucunuz çok kötü değil hatta kötü bile değil sadece haraket sorunu olduğunu görüyorum. Takviyelerle düzelebilir.Hanımlar hayırlı geceler. Eşim sperm testi yaptırdı. Sizce durum çok mu vahim?
Çok teşekkür ederim cevabın için içime su serptin. Bende rahim filmi çekildim üç gün önce tüplerim açık çıktı. İnsallah çok bekletmez Rabbim. İsteyen evlat hasreti çekenlere nasip etsinTest sonucunuz çok kötü değil hatta kötü bile değil sadece haraket sorunu olduğunu görüyorum. Takviyelerle düzelebilir.
Birde ph 8in üzerinde olmamalı dr danışın. Düzelecektir.
Aynen sen söylO zaman allah senden de razı olsun :) çok sağol.
Biraz araştırdım da soğan kürü 1cm altındaysa soğan kürü Yok edebiliyormuş. Benim henüz 2mm deneyeceğim. Bir ihtimal olmadı aldırırım düşüne neden oluyormuş. Hamile kalmamaya çok büyükler engelmiş küçüklerde düşüşe neden olabiliyormuş yeride önemliymiş. Bir dert bitmeden bir diğeri başlıyor rabbim beni çok seviyor galiba. Hamd olsun bende onu çook seviyorum.
Üzme canını tatlım. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. Bak senin için baktım biraz tüp bebek sayfalarında poliplerle alakalı konulara. Aşağıya ekliyorum yazanları.. Genelde buna benzer şeyler yazıyor.O zaman allah senden de razı olsun :) çok sağol.
Biraz araştırdım da soğan kürü 1cm altındaysa soğan kürü Yok edebiliyormuş. Benim henüz 2mm deneyeceğim. Bir ihtimal olmadı aldırırım düşüne neden oluyormuş. Hamile kalmamaya çok büyükler engelmiş küçüklerde düşüşe neden olabiliyormuş yeride önemliymiş. Bir dert bitmeden bir diğeri başlıyor rabbim beni çok seviyor galiba. Hamd olsun bende onu çook seviyorum.
Bende de pko yok ama doktorum vermişti yumurta kalitesine iyi geliyormuş birde şimdi prowoman vitamin veriyorlarmış kalite için onu da düşünüyorum başlamaya, pko olanlar günde iki tane kullanıyor bizden farklı olarak.Saklicennet kuzu tüp bebek doktoru gerek görürse alıyormuş tüp bebekten önce histeroskopi ile bi kaç kişiden öyle öğrenmiştim onu.
Peki ben de pco yok ama şu inofolic i kullanmaya başladım bi sıkıntı olur mu sizce ?moonlovers
Hımm ikisini birlikte mi düşünüyorsun canım ?Bende de pko yok ama doktorum vermişti yumurta kalitesine iyi geliyormuş birde şimdi prowoman vitamin veriyorlarmış kalite için onu da düşünüyorum başlamaya, pko olanlar günde iki tane kullanıyor bizden farklı olarak.
Evet birde Omega ilave edicem ,sizin tedavi ne aşamadaHımm ikisini birlikte mi düşünüyorsun canım ?
Allah razı olsun canım benim. Bende çok araştırdım benim ki çok küçükmüş ama yine de korkuyorum. Soğan kürüne bir iki gün içinde başlayacağım. Polip aşırı östrojenden oluyormuş. İnofoliği 1 taneye indirdim. Ekstra bir ay birşey kullanmayacağım. Hormonlarımı bozdum acaba. Şimdiye kadar muayenede görünmemişti. Hsg de göründü. Hayırlısı olsun artık Allah’a şükür tedavisi var.Aynen sen söyl
Üzme canını tatlım. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.. Bak senin için baktım biraz tüp bebek sayfalarında poliplerle alakalı konulara. Aşağıya ekliyorum yazanları.. Genelde buna benzer şeyler yazıyor.
Ama bu arada soğan kürü denemende fayda var sanırım. Denemekten bişey çıkmaz en azından.. Umarım eriyip gider tertemiz rahimle başlarsın tüp bebeğe..Eki Görüntüle 2206467
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?